اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

سوالات کوتاه خودرا در اینجا مطرح کنید {پاسخ فوری در انجمن LED}

Collapse
این موضوع بسته شده است.
X
این موضوع برجسته شده است.
X
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : سوالات کوتاه خودرا در اینجا مطرح کنید {پاسخ فوری در انجمن LED}

نوشته اصلی توسط ah rad
    بد میگه چرا میزنی oo:
    عزیز من میگم هر ال ای دی 400-500!!!!!!
    500تا ال ای دی داشته باشه هم میشه500*500=250000تومان
    حالا شما میخوای 300000بدی
    حالا من طرف کی رو گرفتم :rolleyes:
    آهان از اون لحاظ :mrgreen:
    پس اینطوری 300 تومن زیادشه

در کل من چقدر بدم بهش که نه سیخ بسوزه نه کباب؟! (دیگه ایندفعه دونه ای حساب نکن کلی بگو)

دیدگاه

سلام خدمت مهندسین عزیز
      یک سوال در مدار لامپ های LED 220V از LED آوال یا کلاهی استفاده میشود؟ (ترجیحا میخوام یه لامپ بسازم که نورو پخش کنه فکر میکنم از آوال باید استفاده کنم چون کلاهی ها نور رو مستقیم پرتاب میکنند ولی نمیدونم آوال ها مثل کلاهی نور میدن یا نه؟) تشکر
      برخی آدمها[ تنها ] به یک دلیل از مسیر زندگی ما می گذرند [ تا ] به ما درسهایی بیاموزند ؛ که اگر می ماندند هرگز [ آن درسها را ] یاد نمی گرفتیم …

دیدگاه

نوشته اصلی توسط pckho0r
        آهان از اون لحاظ :mrgreen:
        پس اینطوری 300 تومن زیادشه

در کل من چقدر بدم بهش که نه سیخ بسوزه نه کباب؟! (دیگه ایندفعه دونه ای حساب نکن کلی بگو)
        فقط ما ایرانیا هستیم تو جهان که کار اول رو باید اخر انجام بدیم ها
        من محدودشو گفتم ببین خودش چقدر مد نطرشه.دیگه حالا یکم بالا پایین بده بره.
        چون اول باهم طی نکردید بهتره بزاری اون بگه.طوری باشه که از ته قلب راضی باشه
        [img width=271 height=100]http://upload7.ir/imgs/2014-05/42296300898709327115.jpg[/img]

خداروشکر! نمردیمو معنی تدبیر رو هم فهمیدیم.دی:

دیدگاه

یکی به من میتونه بگه ال ای دی 6 میلی متری قطر هر کدوم از پایه ها چقدره و چقدر با هم فاصله دارن؟ :cry:
          http://www.8pic.ir/images/40219711795460223242.gif

دیدگاه

سلام
            من با 127 led با سری - موازی راه اندازی کردم و . خوب شد. این تا اینجا!
            بصورت دستی که حساب کردم 29 موازی دارم و هر کدوم 20میل میشه 580میلی ولی چرا وقتی با آمپر متر اندازه میگیرم مینویسه 200میل ?
            من منبع تغذیه 1آمپر گذاشتم خوبه؟ زیاد که نیست؟
            شمر ۱۴۰۰سال پیش مُرد؛شمر زمانت بشناس.
            [img width=400 height=100]http:///uploads/140623781981451.png[/img]
            [glow=green,2,100]یاحسین تشنه لب[/glow]

دیدگاه

نوشته اصلی توسط عمو LED
              سلام
              بصورت دستی که حساب کردم 29 موازی دارم و هر کدوم 20میل میشه 580میلی ولی چرا وقتی با آمپر متر اندازه میگیرم مینویسه 200میل ?
              خب شاید تو محاسبه تعدادش اشتباه کردی یا مولتی مترت مشکل داره
              برو شیر درنده باش ای دغل میانداز خود را چو روباه شل
              راهنمایی در مورد ساخت فلزی اب

دیدگاه

نوشته اصلی توسط عمو LED
                سلام
                سلام.اگه دیتا شیت ال ای دی نوشته بود 20میلی ما برای 20 میلی امپر طراحی میکنیم.اما اما
                دلیلی ندارهحتما 20 میلی رد شه.چرا که شما مقاومت سیم های لحیم شده رو حساب نکرده اید وهیچ کس دیگه ای نمیتونه حساب کنه.بهترین کار همون سری کردن امپرمتر هستش
                یه چیزم بگم که کیفشو ببری.برای اینکه بفهمی اون سیما مقاومت دارن یانه
                پراب مولتی متر رو یکیشو بزن ابتدای زمین مدار ویه سر دیگش رو بزن به انتهای زمین مدار.جفت پرابا رو به زمین زدی پس در تیوری باید اتصال کوتاه باشن وولتاژ صفر ولت نشون بده اما خواهی دید اینطور نیست.(البته هرچی این مدار بزرگتر وسیم استفاده شده نازک تر این ولتاژ بیشتر)
                [img width=271 height=100]http://upload7.ir/imgs/2014-05/42296300898709327115.jpg[/img]

خداروشکر! نمردیمو معنی تدبیر رو هم فهمیدیم.دی:

دیدگاه

برای ledقرمز که 2 تا 2ِ.2zولت بین 15 تا 20 میل جریان میکشه 5تا سری خوبه یا کمتر با مقاومت 330 اهم یا 220 اهم
                  6تایی ببندم چه مقاومتی بذارم

دیدگاه

نوشته اصلی توسط ah rad
                    سلام.اگه دیتا شیت ال ای دی نوشته بود 20میلی ما برای 20 میلی امپر طراحی میکنیم.اما اما
                    دلیلی ندارهحتما 20 میلی رد شه.چرا که شما مقاومت سیم های لحیم شده رو حساب نکرده اید وهیچ کس دیگه ای نمیتونه حساب کنه.بهترین کار همون سری کردن امپرمتر هستش
                    یه چیزم بگم که کیفشو ببری.برای اینکه بفهمی اون سیما مقاومت دارن یانه
                    پراب مولتی متر رو یکیشو بزن ابتدای زمین مدار ویه سر دیگش رو بزن به انتهای زمین مدار.جفت پرابا رو به زمین زدی پس در تیوری باید اتصال کوتاه باشن وولتاژ صفر ولت نشون بده اما خواهی دید اینطور نیست.(البته هرچی این مدار بزرگتر وسیم استفاده شده نازک تر این ولتاژ بیشتر)
                    روشت عالیه منم گاهی وقتا استفاده میکنم بیبنم چقدر تلفات دارم.

دیدگاه

چه طور میتونم تو کرل درا شکلای ساده بکشم؟مثل فلش و غیره؟
                      http://www.8pic.ir/images/40219711795460223242.gif

دیدگاه

نوشته اصلی توسط ehsanajal
                        سلام
                        اموزش نرم افزار کرول رو لازم دارم ( اگه درس گفته باشم ) کسی هس لینکی یا چیزی بده ما راه بیفتیم
                        ممنون میشم
                        برو شیر درنده باش ای دغل میانداز خود را چو روباه شل
                        راهنمایی در مورد ساخت فلزی اب

دیدگاه

نوشته اصلی توسط ehsanajal
                          ممنون میشم
                          http://www.google.com/#q=%D8%A2%D9%8...B1%D8%A7%D9%88
                          آموزش ساخت جعبه برای مدار با نرم افزار Corel Draw - آموزش طراحی تابلو ثابت با Corel Draw و LED Tool - آموزش کرک LED Tool

116 کتابخانه مورد نیاز برای Altium Designer

از دروغ متنفرم؛ هرچند در این مملکت به جرم صداقت، کودن نامیده شوم.

دیدگاه

سلام دوستان
                            من اگه پرتاب نور led رو تا فاصله ی 2 تا 3 متر لازم داشته باشم باید از چه لنزی استفاده کنم ؟ کلا مقاله یا اطلاعات علمی در این مورد لازم دارم . کسی اطلاعاتی داره ؟

دیدگاه

نوشته اصلی توسط mohammad.
                              سلام دوستان
                              من اگه پرتاب نور led رو تا فاصله ی 2 تا 3 متر لازم داشته باشم باید از چه لنزی استفاده کنم ؟ کلا مقاله یا اطلاعات علمی در این مورد لازم دارم . کسی اطلاعاتی داره ؟
                              سلام دوست عزیز
                              خوب همینطوری که نمیشه گفت !
                              نوع الیدیتون چیه ؟
                              کلاهی؟لیزری ؟پاور؟ 1وات؟3وات؟10وات ؟و...
                              چه رنگی ؟سفید ؟سبز؟آبی؟و....
                              چه درجه کیفی؟ 60لومن ؟ 80لومن ؟ 100لومن؟ 120لومن ؟
                              در چه سطحی؟ با چه رنگی ؟ با چه مقدار روشنایی محیطی؟
                              همه چی که فقط لنز نیست !
                              هنگامی که چیزی مینویسی، کاری نکن تنها کسی که از مغزش استفاده کرده باشد ،مدادت باشد .

\|/_\/_

دیدگاه

نوشته اصلی توسط PouYa007
                                سلام خدمت مهندسین عزیز
                                یک سوال در مدار لامپ های LED 220V از LED آوال یا کلاهی استفاده میشود؟ (ترجیحا میخوام یه لامپ بسازم که نورو پخش کنه فکر میکنم از آوال باید استفاده کنم چون کلاهی ها نور رو مستقیم پرتاب میکنند ولی نمیدونم آوال ها مثل کلاهی نور میدن یا نه؟) تشکر
                                سلام.برای لامپ از کلاهی استفاده کن من خیلی ساله این کار رو میکنم.فقط هم از جنس خوب استفاده کن.
                                ساخت سوئیچینگ-داریور ال ای دی- لامپ و پروژکتور ال ای دی

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X