اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

سوالات کوتاه خودرا در اینجا مطرح کنید {پاسخ فوری در انجمن LED}

Collapse
این موضوع بسته شده است.
X
این موضوع برجسته شده است.
X
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : سوالات کوتاه خودرا در اینجا مطرح کنید {پاسخ فوری در انجمن LED}

گرفتم.ممنون
    یه سوال دیگه:
    از کجا بفهمیم برای چه ال ای دی یی چه محدوده ی جریانی لازمه؟
    به امید روزی که شما رو بر بالاترین نقطه ی علم الکترونیک ببینم . زنده باد ECA.
    الکترونیک قدرت
    الکترونیک آنالوگ
    طراحی و تولید انواع مدارات الکترونیک در تیراژ انبوه
    ---------------------BMCELEC@-------------------
    ------------www.hoseyniemeni.ir-----------
    ---------------www.bmc-elec.com--------------
    ---------------www.bmc-elec.ir--------------

دیدگاه

نوشته اصلی توسط hoseyni imeni
      گرفتم.ممنون
      یه سوال دیگه:
      از کجا بفهمیم برای چه ال ای دی یی چه محدوده ی جریانی لازمه؟
      خواهش میکنم. جریان ال ای دی خود کارخونه مشخص کرده. مثلا ماکزیمم ال ای دی های 3 میلی متری 10 میلی. 5 میلیمتری 20 میلی. پاور led یک وات 300 الی 350 میلی و معمولا همون 300 میلی میذارن. 3وات 600 الی 700. دیگه بگم 10 وات 900 الی 1050. 20 وات 700 میلی. 30 وات 900 الی 1050. 50 وات 1500 الی 1750 میلی.100 وات 3000 الی 3500 میلی.
      داستان این ال ای دی های وات بالا هم اینه داخلشون از led های 1 وات که به حالت های مختلف و ترکیبی از سری و موازی هستند استفاده شده. معمولا : 10 وات 3*3. 20 وات 2*10. 30وات 3*10. 50 وات 5*10 و 100 وات به صورت 10 در 10. تو این شکل قشنگ معلومه.
      لطفا سوالات فنی رو به جای پیام خصوصی در انجمن مطرح کنید.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط hoseyni imeni
        چند سوال مبتدیانه
        درایور ال ای دی به چه دردی میخوره؟
        مثلا نمیشه ال ای دی 30 وات رو مستقیم به ولتاژ مورد نظر وصل شه؟
        یکی از دوستان انجمن نوشت ال ای دی باید با منبع جریان راه اندازی بشه نه ولتاژ (این یعنی چی؟)

دیدگاه

نوشته اصلی توسط مهران چمنی
          سلام
          مشگل شما ساده حل میشه
          برای هر رنگ یک منبع تغذیه جدا بزارید
          به همین راحتی!
          ممنون از پاسختون
          اونوقت فلاشر چی . فلاشر که نمیشه دوتا بزارم باید یکی باشه تا حرکتاش قاتی نشه . مثلا یه منبع تغذیه وصل میکنیم به فلاشر و دوتا خروجیش به سبز و از همون منبع تغذیه یه مثبت به سبز میدیم حالا یه منبع تغذیه دیگه باید بزارم فقط مثبتشو بکشم به قرمز و منفیش همینطوری بمونه و از فلاشر دوتا خروجی بگیرم واسه منفیه قرمز درسته ؟

دیدگاه

نوشته اصلی توسط tirajheh
            ممنون از پاسختون
            اونوقت فلاشر چی . فلاشر که نمیشه دوتا بزارم باید یکی باشه تا حرکتاش قاتی نشه . مثلا یه منبع تغذیه وصل میکنیم به فلاشر و دوتا خروجیش به سبز و از همون منبع تغذیه یه مثبت به سبز میدیم حالا یه منبع تغذیه دیگه باید بزارم فقط مثبتشو بکشم به قرمز و منفیش همینطوری بمونه و از فلاشر دوتا خروجی بگیرم واسه منفیه قرمز درسته ؟
            مثبت که مستقیم میره به ال ای دی(هر رنگ یه مثبت جدا)
            زمینهای تغذیه ها رو به هم وصل کنید و با فلاشر کنترلش کنید
            آموزش ساخت جعبه برای مدار با نرم افزار Corel Draw - آموزش طراحی تابلو ثابت با Corel Draw و LED Tool - آموزش کرک LED Tool

116 کتابخانه مورد نیاز برای Altium Designer

از دروغ متنفرم؛ هرچند در این مملکت به جرم صداقت، کودن نامیده شوم.

دیدگاه

سلام دوستان.میخواستم درباره تغذیه ی این ال ای دی های نواری اطلاعاتی کسب کنم(ولتاژ و جریان مورد نیازشون).آخه من نیم متر گرفتم و تغذیش 12 ولته.میخواستم بدونم جریانم چقدر باید باشه و آیا هر چند متر از این ال ای دی های نواری که داشته باشیم بازم منبع تغذیش همون 12 ولت و همون جریانی که نمیدونم؟!!!!! ممنون
              خـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــداجون،
              هوای این دوستای ما رو داشته باش...

دیدگاه

نوشته اصلی توسط mohammadha
                سلام دوستان.میخواستم درباره تغذیه ی این ال ای دی های نواری اطلاعاتی کسب کنم(ولتاژ و جریان مورد نیازشون).آخه من نیم متر گرفتم و تغذیش 12 ولته.میخواستم بدونم جریانم چقدر باید باشه و آیا هر چند متر از این ال ای دی های نواری که داشته باشیم بازم منبع تغذیش همون 12 ولت و همون جریانی که نمیدونم؟!!!!! ممنون
                ولتاژ 12 ولت
                جربان = جربان بک LED * تعداد LED ها
                آموزش ساخت جعبه برای مدار با نرم افزار Corel Draw - آموزش طراحی تابلو ثابت با Corel Draw و LED Tool - آموزش کرک LED Tool

دیدگاه

سلام دوستان
                  من دنبال یک برنامه ساده برای برد یک تابلو روان با چیپ ATMEL AT91SAM7S64 می گردم تا تو pc متن بنویسم توسط مموری کارت رو تابلو لود بشه. 3 ساعته تو اینترنت فقط C++ جواب دادن.
                  ممنوم

:cry2: :cry2: :cry2: :cry2: :cry2: :cry2: :cry2: :cry2: :cry2: :cry2: :cry2: :cry2: :cry2: :cry2:

دیدگاه

:cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:کمک کمک کمک کمک کمک کمک کمک کمک کمک کمک کمک کمک کمک کمک کمک کمک کمک کمک کمک کمک کمک کمک کمک کمک کمک کمک کمک کمک کمک

دیدگاه

نوشته اصلی توسط hr_shahini
                      سلام دوستان
                      من دنبال یک برنامه ساده برای برد یک تابلو روان با چیپ ATMEL AT91SAM7S64 می گردم تا تو pc متن بنویسم توسط مموری کارت رو تابلو لود بشه. 3 ساعته تو اینترنت فقط C++ جواب دادن.
                      ممنوم

:cry2: :cry2: :cry2: :cry2: :cry2: :cry2: :cry2: :cry2: :cry2: :cry2: :cry2: :cry2: :cry2: :cry2:
                      سلام
                      اگه منظورت ازاین تابلو روان چینیاس که کارت کنترلی دارن.باید اسم کارتو بگی تا برنامه ای که باهاش کار میکنه معلوم بشه.درصورتی هم که که شرکتی نیست کاری نمیشه کرد جز اینه که طراحشو پیدا کنی.
                      [img width=271 height=100]http://upload7.ir/imgs/2014-05/42296300898709327115.jpg[/img]

خداروشکر! نمردیمو معنی تدبیر رو هم فهمیدیم.دی:

دیدگاه

ا سلام دوستان کسی ابزاری برای پیچوندن پایه های ال ای دی بصورت راحت تر از دمباریک میشناسه من یه چیزی پیدا کردم بنام اچار وایر رپ این بنظرتون کارو راحت تر نمیکنه کسی پیشنهاد دیگه ای نداره؟
                        http://robochip.ir/content/%D8%A2%DA...9%BE-wire-wrap

دیدگاه

نوشته اصلی توسط رسول21
                          ا سلام دوستان کسی ابزاری برای پیچوندن پایه های ال ای دی بصورت راحت تر از دمباریک میشناسه من یه چیزی پیدا کردم بنام اچار وایر رپ این بنظرتون کارو راحت تر نمیکنه کسی پیشنهاد دیگه ای نداره؟
                          سلام
                          من با این ابزاره کار نکردم اما میدونم باهاش سیمای نازک که مخصوص اینکاره رو میپیچن.حالا بتونه این روبپیچونه رو نمیدونم :nerd:
                          [img width=271 height=100]http://upload7.ir/imgs/2014-05/42296300898709327115.jpg[/img]

خداروشکر! نمردیمو معنی تدبیر رو هم فهمیدیم.دی:

دیدگاه

نوشته اصلی توسط رسول21
                            اینا معمولا واسه مدارهاییه که روی برد پیش سوراخ بسته میشه
                            فکر کنم تمیز در بیاد
                            مثلا پایه ها رو نیم سانت قطع کنی بعد با سیم وایررپ بهم وصل کنی
                            ولی زمانبره

دیدگاه

سلام دوستان
                              یعنی واقعا هیچکس برنامه ای به جز C++ سراغ نداره که بتونم یه برد متفرقه اما با چیپ ATMEL AT91SAM7S64 که برای تابلو روان برنامه اش و بنویسم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

دیدگاه

آیا شما ادرس اصلی سایت HG را میدونید چه ؟ :question:

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X