اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

سوالات کوتاه خودرا در اینجا مطرح کنید {پاسخ فوری در انجمن LED}

Collapse
این موضوع بسته شده است.
X
این موضوع برجسته شده است.
X
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : سوالات کوتاه خودرا در اینجا مطرح کنید {پاسخ فوری در انجمن LED}

نوشته اصلی توسط ((O-I-O))
    لینک دیتاشیتی که گزاشتن برای من باز نمیشه.شما چطور بازش کردید؟
    توی توضیحات اسم قطعه رو نوشته
    همون اسم رو زدم توو گوگل

اینم آدرس دیتاشیت
    http://www.alldatasheet.com/datasheet-pdf/pdf/286460/CHINASEMI/CSM-88148A9.html

دیدگاه

سلام
      من یه ال ای دی RGB توان بالا (10 تا 20 وات) می خوام، جایی اینترنی هست بتونم خرید کنم؟ یه نور متمرکز RGB میخوام، اگه همچین ال ای در نیست کسی روشی بلده بشه با 3تا ال ای دی سبز آبی قرمز این کار و کرد لطفا راهنمایی کنه میخوام نورشو از طریق یه میله شیشه ای 8 تا 10 میلیمتری منتقل کنم، پس هرچی متمرکزتر و زاویه نورش کوچکتر باشه بهتره.

دیدگاه

سلام دوستان
        یرای نور مخفی زیر کابینت میخوام led بذارم از چه نوعی استفاده کنم نواری خوبه ولی قیمتش بالاست
        حدود 8 تا 10 تا 1 وات هم میتونم بذارم با درایورش
        یا led. شیشه ای سری ببندم حدود 100 تا با برق شهر روشن کنم
        کدوم نورش بهتر پخش میشه یک دست تره جای خیلی روشن یا خیلی تاریک نداشته باشه
        به جز موارد بالا راه دیگه ای هم هست

دیدگاه

LED آبی

سلام
          برای یک پروژه نیاز بود در یک محیط کاری از LED با نور آبی استفاده بشه
          تمام LED SMD های آبی که توی بازار موجودند حتی RGB وقتی نور آبی ساطع میکنند ماوراء بنفش هم تولید میکنند.
          من توی امجد تمامی مغازه هایی رو که فروشنده بودند گشتم.برای امتحانش یه اسکناس تمیز کفایت میکنه.تمام قسمت های حساس به ماورای بنفشش مرئی میشه.
          برای این که از شر UV راحت بشم چکار باید بکنم؟

دیدگاه

چطوری میتوان نور تابلو ال ای دی ها را با برنامه کنترل کرد مثلا یکبار کم نور یک بار پر نور شوند یک مدار 5 کاناله با tip122 هست

دیدگاه

نوشته اصلی توسط navard
              چطوری میتوان نور تابلو ال ای دی ها را با برنامه کنترل کرد مثلا یکبار کم نور یک بار پر نور شوند یک مدار 5 کاناله با tip122 هست
              http://www.eca.ir/forum2/index.php?topic=74083.0

دیدگاه

سلام به دوستان خصوصا تابلو روون کارا :mrgreen: میشه نظرتون رو راجع به هر یک از این سه مارک led اوال قرمز بفرمایید: 1- از لحاظ طول عمر 2-میزان نور 3-کاهش نور پس از مدتی 4-کدوم تظمینی تره؟ 5-کدوم نسبت کارایی به قیمتش بالاتره؟ اگر درمورد نوع کلاهیشون هم اطلاع دارید بفرمایید لطفا :biggrin: خیلی ممنون
                http://eshop.eca.ir/led-%D8%AA%D8%A7%D8%A8%D9%84%D9%88-%D8%B1%D9%88%D8%B2-%D8%AF%DB%8C%D8%AF-%D8%A7%D9%88%D8%A7%D9%84-%D9%88-%DA%A9%D9%84%D8%A7%D9%87%DB%8C/1729-LED-%D8%A7%D9%88%D8%A7%D9%84-%D9%82%D8%B1%D9%85%D8%B2-%D9%85%D8%A7%D8%B1%DA%A9-MoonLight-%D8%A8%D8%B3%D8%AA%D9%87-1000-%D8%AA%D8%A7%DB%8C%DB%8C.html

http://eshop.eca.ir/led-%D8%AA%D8%A7%D8%A8%D9%84%D9%88-%D8%B1%D9%88%D8%B2-%D8%AF%DB%8C%D8%AF-%D8%A7%D9%88%D8%A7%D9%84-%D9%88-%DA%A9%D9%84%D8%A7%D9%87%DB%8C/1524-LED-%D8%A7%D9%88%D8%A7%D9%84-%D9%82%D8%B1%D9%85%D8%B2-%D8%AF%D8%B1%D8%AC%D9%87-1-%D8%AA%D8%A7%D8%A8%D9%84%D9%88-%D8%B1%D9%88%D8%A7%D9%86%DB%8C-%D8%A8%D8%B3%D8%AA%D9%87-1000-%D8%AA%D8%A7%DB%8C%DB%8C-%D9%85%D8%A7%D8%B1%DA%A9-EVERLIGHT.html

http://eshop.eca.ir/led-%D8%AA%D8%A7%D8%A8%D9%84%D9%88-%D8%B1%D9%88%D8%B2-%D8%AF%DB%8C%D8%AF-%D8%A7%D9%88%D8%A7%D9%84-%D9%88-%DA%A9%D9%84%D8%A7%D9%87%DB%8C/1980-led-%D8%A7%D9%88%D8%A7%D9%84-%D8%AF%D8%B1%D8%AC%D9%87-1-%D9%85%D8%A7%D8%B1%DA%A9-philips-%D9%82%D8%B1%D9%85%D8%B2-%D8%A8%D8%B3%D8%AA%D9%87-1000-%D8%AA%D8%A7%DB%8C%DB%8C.html
                لطفا سوالات فنی رو به جای پیام خصوصی در انجمن مطرح کنید.

دیدگاه

سلام
                  آقو من از اینا خریدم: http://eshop.eca.ir/power-led-%D9%88...%86%DB%8C.html

میخوام با باتری 3.7 ولتی سایت روشنش کنم
                  واسه اینکه عمرش به حداکثر برسه مقاومت رو چند انتخاب کنم؟
                  آموزش ساخت جعبه برای مدار با نرم افزار Corel Draw - آموزش طراحی تابلو ثابت با Corel Draw و LED Tool - آموزش کرک LED Tool

116 کتابخانه مورد نیاز برای Altium Designer

از دروغ متنفرم؛ هرچند در این مملکت به جرم صداقت، کودن نامیده شوم.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط masoud_m_bf
                    سلام

سلام خودم هم از اینا خریدم و استفاده میکنم وقتی 700 میلی بهش بدیم 3.6 ولت روش میفته. حداثر ولتاژ باتری رو 4.2 یا 4.1 در نظر میگیریم. همون 4.1 منهای 3.6 میشه 0.714 اهم که میتونی سه تا 2.2 اهم و یه دونه 27 اهم رو موازی کنی
                    لطفا سوالات فنی رو به جای پیام خصوصی در انجمن مطرح کنید.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط ahmadx87
                      سلام
                      من یه ال ای دی RGB توان بالا (10 تا 20 وات) می خوام، جایی اینترنی هست بتونم خرید کنم؟ یه نور متمرکز RGB میخوام، اگه همچین ال ای در نیست کسی روشی بلده بشه با 3تا ال ای دی سبز آبی قرمز این کار و کرد لطفا راهنمایی کنه میخوام نورشو از طریق یه میله شیشه ای 8 تا 10 میلیمتری منتقل کنم، پس هرچی متمرکزتر و زاویه نورش کوچکتر باشه بهتره.
                      سلام.rgb مضرب سه باید باشه من سی و شصت وات و نه واتش رو دارم خواستی برات بفرستم.با یک وات هم میتونی مثلا چند تا یک وات قرمز چند تا سبز و ... بذاری.
                      نوشته اصلی توسط mamad_ar
                      سلام دوستان
                      یرای نور مخفی زیر کابینت میخوام led بذارم از چه نوعی استفاده کنم نواری خوبه ولی قیمتش بالاست
                      حدود 8 تا 10 تا 1 وات هم میتونم بذارم با درایورش
                      یا led. شیشه ای سری ببندم حدود 100 تا با برق شهر روشن کنم
                      کدوم نورش بهتر پخش میشه یک دست تره جای خیلی روشن یا خیلی تاریک نداشته باشه
                      به جز موارد بالا راه دیگه ای هم هست
                      سلام.از خازنی استفاده نکن چون ایزوله نیست و اونجا جاش هم بده خطرناکه ولی راههای زیادی هست ولی همون نواری به نظرم از همه ارزونتره الان 3528 متری حدوده چهار هزار تومانه واقعا از این کمتر هم میتونی خودت بسازی؟؟
                      مگه از این نوارهای ال ای دی که روش ال ای دی نداره بخری و با فاصله ال ای دی روش بزنی که زیاد خوب نمیشه نسبت به نوار.
                      نوشته اصلی توسط محسن محمدشاهی
                      سلام به دوستان خصوصا تابلو روون کارا :mrgreen: میشه نظرتون رو راجع به هر یک از این سه مارک led اوال قرمز بفرمایید: 1- از لحاظ طول عمر 2-میزان نور 3-کاهش نور پس از مدتی 4-کدوم تظمینی تره؟ 5-کدوم نسبت کارایی به قیمتش بالاتره؟ اگر درمورد نوع کلاهیشون هم اطلاع دارید بفرمایید لطفا :biggrin: خیلی ممنونl
                      سلام من تو کلاهی hg-dsj استفاده کردم عالیه و شنیدم اواله dsj هم هست که اگه باشه و همین کیفیت باشه خیلی عالیه ولی قیمتش بالاست نزدیک 200 تومان
                      ساخت سوئیچینگ-داریور ال ای دی- لامپ و پروژکتور ال ای دی

دیدگاه

نوشته اصلی توسط darkknightrobo
                        سلام
                        ی سوال دارم، میخوام ی دونه ال ای دی رو با 220 ولت برق شهر روشن کنم!
                        قبلا این کارو کردم با مقاومت 5.6کیلو اهم و 0.25 وات و درست کار میکنه، اما دوباره خواستم این کارو انجام بدم ون از اون مقاوومته نداشتم مقاومتای دیگه رو امتحان کردم،با سه تا مقاومت متوالی 2.2 کیلو اهم و 0.25 وات، اما ... سوختن مقاومتا!!
                        نظرتون چیه؟؟ اگه بخاطر وات پایینش سوختته، چرا قبلیه هنوز داره کار میکنه و مشکلی نداره؟؟!! ال ای دی زرد رنگ بود
                        سلام.شما اگه اصرار داری از منابع غیره ایزوله و ارزون استفاده کنی از منبع خازنی استفاده کنه نه مقاومتی.
                        مقاومتی انرژی رو زیاد هدر میده
                        مدارهای خازنی تو سایت زیاده.
                        ساخت سوئیچینگ-داریور ال ای دی- لامپ و پروژکتور ال ای دی

دیدگاه

نوشته اصلی توسط محسن محمدشاهی
                          سلام به دوستان خصوصا تابلو روون کارا :mrgreen: میشه نظرتون رو راجع به هر یک از این سه مارک led اوال قرمز بفرمایید: 1- از لحاظ طول عمر 2-میزان نور 3-کاهش نور پس از مدتی 4-کدوم تظمینی تره؟ 5-کدوم نسبت کارایی به قیمتش بالاتره؟ اگر درمورد نوع کلاهیشون هم اطلاع دارید بفرمایید لطفا :biggrin: خیلی ممنون
                          کلآ الیدی های اوال قرمز، از بقیه ی رنگ ها طول عمر بیشتری دارند،
                          اگه درست استفاده بشن، هر مارکی باشه، (البته نه دیگه بسته یی 30ت :biggrin چند سال دووم میاره،
                          چنس خوب اوال HG رو بگیری، الان مصرفش زیاد شده و نورش با LT اصلی برابری میکنه.
                          اوال KB هم قیمتش اومده پایین و در کل خوبه. (سبزش از قرمزش بهتره)
                          نرخ هم رنگ قرمز LT ارزون و HG و KB همه حدود 90ت هستن. کلاهی هم برا تابلو ثابت...
                          موفق باشی :rolleyes:

دیدگاه

نوشته اصلی توسط masoud_m_bf
                            سلام

باید مقاومت کمتر از نیم اهم بذلری بیشتر اصلا روشن نمیشه . یا اینکه منبع جریان بذاری
                            برخی آدمها[ تنها ] به یک دلیل از مسیر زندگی ما می گذرند [ تا ] به ما درسهایی بیاموزند ؛ که اگر می ماندند هرگز [ آن درسها را ] یاد نمی گرفتیم …

دیدگاه

نوشته اصلی توسط MReza.p
                              کلآ الیدی های اوال قرمز، از بقیه ی رنگ ها طول عمر بیشتری دارند،
                              اگه درست استفاده بشن، هر مارکی باشه، (البته نه دیگه بسته یی 30ت :biggrin چند سال دووم میاره،
                              چنس خوب اوال HG رو بگیری، الان مصرفش زیاد شده و نورش با LT اصلی برابری میکنه.
                              اوال KB هم قیمتش اومده پایین و در کل خوبه. (سبزش از قرمزش بهتره)
                              نرخ هم رنگ قرمز LT ارزون و HG و KB همه حدود 90ت هستن. کلاهی هم برا تابلو ثابت...
                              موفق باشی :rolleyes:
                              من که از همون بسته ای 45000 خریدم خیلی هم راضی هستم تا حالا هم نسوخته نورشم خوبه
                              برخی آدمها[ تنها ] به یک دلیل از مسیر زندگی ما می گذرند [ تا ] به ما درسهایی بیاموزند ؛ که اگر می ماندند هرگز [ آن درسها را ] یاد نمی گرفتیم …

دیدگاه

نوشته اصلی توسط navard
                                نگاهی به این لینک بنداز برنامه های اماده برای فلشر های 1 تا 10 کانال میباشد با افکتهای جالب و PWM پرنور و کم نور شدن
                                http://ges.blogfa.com/post/10

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X