اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

سوالات کوتاه خودرا در اینجا مطرح کنید {پاسخ فوری در انجمن LED}

Collapse
این موضوع بسته شده است.
X
این موضوع برجسته شده است.
X
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : سوالات کوتاه خودرا در اینجا مطرح کنید {پاسخ فوری در انجمن LED}

نوشته اصلی توسط darkknightrobo
    ممنون از پاسخگوییتون، ولی به نظر من ی نمه حرفتون مشکل داره!!
    ال ای دی فقط برای dc درست نشده!! ماها بیشتر ازش برای dc استفاده میکنیم! مگه میشه از اینا برای ac استفاده کرد؟؟ میشه خیلی هم خوب میشه!! تو سوالمم گفته بودم من قبلا این کارو با ی مقاومت 5.6 کیلو اهم انجام دادم و led بدون هیچ مشکلی و هیچ تفاوتی با برق dc داره کار میکنه! اما نمیدونم مشکل این یکی دیگه چیه!!
    مدار اولی که دوتا ال ای دی داره اگه یکی میخوای باید یکیشو حذف کنی اگر هم حذف نکنی 2تا شون با هم روشن میشن. اما توی این مدارات به علت نوسان بالای برق توصیه نمیشن و عمر ال ای دی رو به شدت کاهش میدن و بیشتر حالت علمی دارن نه عملی. توجه کن چون برق ما 220 ولت هست باید از خازن 0.22میکرو استفاده کنی. در ضمن من این مدار رو نبستم خودم. موفق باشی

برخی آدمها[ تنها ] به یک دلیل از مسیر زندگی ما می گذرند [ تا ] به ما درسهایی بیاموزند ؛ که اگر می ماندند هرگز [ آن درسها را ] یاد نمی گرفتیم …

دیدگاه

سلام واسه طراحی درایور یه مجموعه ledکه بخوایم مدت زمان طولانی مثلا یکسال بتونه کار کنه چه چیزای رو باید در نظر گرفت چه جوری طراحی کرد
      او

دیدگاه

نوشته اصلی توسط setareh shab
        سلام واسه طراحی درایور یه مجموعه ledکه بخوایم مدت زمان طولانی مثلا یکسال بتونه کار کنه چه چیزای رو باید در نظر گرفت چه جوری طراحی کرد
        سلام. بهترین روش منبع جریان میباشد . مثلا با LM317 . هر نوع ال ای دی یک مشخصه استاندارد برای ولتاژ و جریان مصرفی دارد که بر روی بسته بندی آن درج شده است و اگر این پارامترها رعایت شود ال ای دی تا 12 سال مداوم میتواند روشن باشد. (نه این ال ای دی های چینی بی کیفیت البته آنها هم بد نیست).
        درایور میتواند هر مداری که ولتاژ مصرفی و جریان مصرفی نامی ال ای دی را تامین کند باشد .
        بهتر است که از منبع جریان اسفاده کنید. اگر هم از منبع ولتاژ استفاده میکنید از 12 ولت استفاده کنید . دقت کنید که از خازن صافی مناسب در خروجی استفاده کنید.
        بهتر است ال ای دی ها رو تعداد کمی سری (3 یا 4تا بسته به نوع ال ای دی) با یک مقاومت مناسب و سپس دسته های سری رو با هم موازی کنید.
        برای محسبه مقاومت از فرمول زیر حساب کنید: (فرض میکنیم ال ای دی ما ولتاژ 3.2 ولت و جریان 20میلی دارد و از منبع 12 ولتی استفاده میکنیم)
        مقدار مقاومت = (تعداد ال ای دی در شاخه سری * ولتاژ نامی - ولتاژ منبع ) تقسیم بر جریان نامی
        12ولت - 3.2*3 = 12 - 9.6 = 2.4 ولت تقسیم بر 20 میلی = 120 اهم &&&&& یعنی باید در هر شاخه سری 3 تا ال ای دی و یک مقاومت 120 اهمی قرار بدهیم و به تعداد لازم شاخه های سری رو با هم موازی کنیم در صفحات قبل هم راجب این موضوع و درایور ها صحبت شده است
        برخی آدمها[ تنها ] به یک دلیل از مسیر زندگی ما می گذرند [ تا ] به ما درسهایی بیاموزند ؛ که اگر می ماندند هرگز [ آن درسها را ] یاد نمی گرفتیم …

دیدگاه

سلام دوستان من یک تابلو 100در40ال ای دی دارم که نوع پروگرام را زده کیبورد الان میخوام متنش را عوض کنم ولی از چیزی سر در نیاوردم در نت هم سرچ کردم خیلی گنگ بود نتوانستم چیزی بفهمم اگر امکان داشت توضیح دهید با تشکر ازشما

دیدگاه

سلام
            می خوام برای ال ای دی یک وات درایور طراحی کنم چه باید کرد
            او

دیدگاه

نوشته اصلی توسط setareh shab
              سلام
              می خوام برای ال ای دی یک وات درایور طراحی کنم چه باید کرد
              چندتا ال ای دی داری؟ ولتاژ و جریانشونو اگه میدونی بگو یا مارکشو بگو. (1وات ها 3.5 ولته بزن به منبع تغذیه ببین چه جریانی میکشه) ؟

دیدگاه

سلام
                آقا فرق اوال با کلاهی چیه؟ واسه تابلو ثابت از کدومشون استفاده بکنم که نور بیشتری داشته باشه و توو روز هم قابل دیدن باشه؟

دیدگاه

نوشته اصلی توسط alibah
                  سلام
                  آقا فرق اوال با کلاهی چیه؟ واسه تابلو ثابت از کدومشون استفاده بکنم که نور بیشتری داشته باشه و توو روز هم قابل دیدن باشه؟
                  با سلام . کلاهی نور بیشتری داره و برای تابلو ثابت ازش استفاده میشه . آوال ها تقریبا مات هستند.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط PouYa007
                    با سلام . کلاهی نور بیشتری داره و برای تابلو ثابت ازش استفاده میشه . آوال ها تقریبا مات هستند.
                    به نظر من اوال نور بیشتری دارند کلاهی نورش متمرکز تره ولی اوال پخش تر میزنه من اوالو ترجیح میدم

دیدگاه

نوشته اصلی توسط PouYa007
                      چندتا ال ای دی داری؟ ولتاژ و جریانشونو اگه میدونی بگو یا مارکشو بگو. (1وات ها 3.5 ولته بزن به منبع تغذیه ببین چه جریانی میکشه) ؟
                      سلام
                      3.3ولت 300میلی
                      او

دیدگاه

با سلام
                        من برای طراحی اولین تابلوی ثایتی که باید بسازم از روش ذکر شده در آموزش LED گذاری آسان و بی دردسر در کورل http://www.eca.ir/forum2/index.php?topic=98290.0 استفاده کردم حالا می خوام مطمئن بشم نقشه خروجی درسته و میشه بعد ار سوراخ کاری لیزری روش LED مونتاژ کرد. ممنون میشم اگه نگاهی با فاصله مناسب پایه ها و فاصله قابل مونتاژ بین LED ها بیندازید
                        http://s5.picofile.com/file/8138453484/test1.cdr.html
                        با تشکر فراوان

دیدگاه

نوشته اصلی توسط -shahram
                          با سلام
                          من برای طراحی اولین تابلوی ثایتی که باید بسازم از روش ذکر شده در آموزش LED گذاری آسان و بی دردسر در کورل http://www.eca.ir/forum2/index.php?topic=98290.0 استفاده کردم حالا می خوام مطمئن بشم نقشه خروجی درسته و میشه بعد ار سوراخ کاری لیزری روش LED مونتاژ کرد. ممنون میشم اگه نگاهی با فاصله مناسب پایه ها و فاصله قابل مونتاژ بین LED ها بیندازید
                          http://s5.picofile.com/file/8138453484/test1.cdr.html
                          با تشکر فراوان
                          سلام،
                          خوبه ولی 2 تا مساله هس:

1-فاصله ی بین پایه ها رو بیشتر کردید. واسه الیدی های معمولی زیاده.
                          2-نوشته رو از ارتفاع خیلی بزرگ کردید، بعد از ساخت خیلی جالب نیس.

دیدگاه

باسلام اگه ممکنه انواع ادوات نوری در الکترونیک رو بگید وکمی هم در مورد هر کدوم توضیح بدید خواهش میکنم خیلی مهمه

دیدگاه

نوشته اصلی توسط MReza.p
                              سلام،
                              خوبه ولی 2 تا مساله هس:

1-فاصله ی بین پایه ها رو بیشتر کردید. واسه الیدی های معمولی زیاده.
                              2-نوشته رو از ارتفاع خیلی بزرگ کردید، بعد از ساخت خیلی جالب نیس.
                              برای تنظیم فاصله بین پایه ها باید چکار کنم؟

درست میگید ارتفاع خیلی زیاد شده اما علتش اینه که محل نصب طبقه دومه و پهنای تابلپ قابل ازدیاد نیست راه حا دیگه ای به ذهنم نرسید
                              با تشکر از شما

دیدگاه

سلام
                                من میخوام با آهنگ نور LED رو کنترل کنم
                                فکر کنم باید فرکانس سیگنال رو به دیوتی سایکل تبدیل کنم اما نمی دونم چطوری این کارو کنم!!!

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X