اون نموداری که آقا شاهرخ گفتن یه نگاهی بکن.
اگه قیمت ماسفت به صرفه باشه میتونی از جریان خای یک میلی آمپر تا 100 آمر از لاجیک ماسفت واسه سوییچ استفاده کنی
تکاور شدن جرات افزون کند.....هراس از دل مرد بیرون کند....
تا تکاور به تن زخمی خود جان دارد....مرز اسلام در این ملک نگهبان دارد.........
شرمنده لاجیک ماسفت چه فرقی با ماسفت داره؟؟
لاجیک ماسفت اصلا چیه؟؟
لاجیک ماسفت ها بر خلاف بقیه ماسفت ها نیازی به ولتاژ بالا برای درایو شدن ندارن و با 5 ولت تحریک میشن.
بنا براین برخلاف انواع دیگه ماسفت ها برای اتصال به میکرو نیازی به مدار واسطه یا درایور ندارن.
این مدار ترانزیستور قدرت رو کامل به اشباع و قطع میبره و افت ولتاژی هم نداریم.فراموش نشه که نیازی به رگولاتر 5ولت نیست و یه هزینه زیادیه فقط.
موفق باشید
من گرفتار سنگینی سکوتی هستم که گویا قبل از هر فریادی لازم است ...
این مدار ترانزیستور قدرت رو کامل به اشباع و قطع میبره و افت ولتاژی هم نداریم.فراموش نشه که نیازی به رگولاتر 5ولت نیست و یه هزینه زیادیه فقط.
موفق باشید
این مداری که گذاشتین اگه به میکرو وصل بشه جریان نکشه میکرو رو بسوزونه؟؟؟
به جای اینکه جای کسی را بگیرید سعی کنید جای واقعیه خود را بیابید
عملکرد مدار خیلی سادست.بیس tip141 نسبتا جریان بالایی میخواد.این جریانو bd140 تامین میکنه.در حقیقت نقش bd140 درایوره.
یه مدار دیگه که آمپرش بالاتر و قطعاتش کمتر باشه میذارم.
من گرفتار سنگینی سکوتی هستم که گویا قبل از هر فریادی لازم است ...
موفق باشید
نوشته اصلی توسط شاهرخ مستقیمی
تو دیتاشیت ترانزیستور یه نگاهی به نمودار Collector Saturation Region بندازین،دستتون میاد که این ترانزیستور اصلا به درد کار شما میخوره یا نه؟ من که فکر نمیکنم!
همین نمودار رو اگه پیدا کنین میبینین که در جریان 2.5آمپری کلکتور؛اگه جریان بیس 80 میلی آمپر باشه؛ افت ولتاژ روی کلکتور-امیتر 0.4 ولت میشه و اگه جریان بیس به 0.5 آمپر برسه تازه افت ولتاژ میشه حدود 0.3 ولت!!! :eek: حالا اگه جریان عبوری 5 آمپر باشه چی میشه؟ اگه به بیس 1آمپر جریان بدیم :eek: افت ولتاژ روی کلکتور امیتر حدود 0.48 ولت میشه و این اصلا خوب نیست! تازه همه ی این اعداد و ارقام ایده آل برای دمای 25 درجه هستن... دور این ترانزیستور رو خط بکشین. :agree: گزینه های مناسب تری میشه پیدا کرد.من باشم BJT رو ترجیحا میذارم کنار.
اصلا این نمودار رو نگاه کردین؟؟ چه فرقی میکنه درایور این مدار چه شکلی بسته بشه؟ ذاتاً این ترانزیستور برای این کار مناسب نیست.
برای لاجیک ماسفت چه مقاومتی بین میکرو و ماسفت مناسبه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
بستگی به نوع لجیک ماسفت فرق میکنه تو دیتاشیت هرکدوم توضیح داده درضما جریان عبوری از گیت ماسفت ها خیلی کم هست و نبود مقاومت برای اتصال با میکرو مشکلی بوجود نمیاره
در جهان هرگز مشو مدیون احساس کسی - تا نباشد رایگان مهرت گروگان کسی
گوهر خود را نزن بر سنگ هر ناقابلی - صبر کن پیدا شود گوهر شناس قابلی
بستگی به نوع لجیک ماسفت فرق میکنه تو دیتاشیت هرکدوم توضیح داده درضما جریان عبوری از گیت ماسفت ها خیلی کم هست و نبود مقاومت برای اتصال با میکرو مشکلی بوجود نمیاره
ماسفت من 45n03هست مقاومت560 اهم بزارم خوبه یا یک کیلو؟؟؟؟؟؟؟
دیدگاه