اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

بستن تابلو روان چینی

Collapse
این موضوع برجسته شده است.
X
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : بستن تابلو روان چینی

نوشته اصلی توسط مجتبی1368
    یارو میگفت 50 هزار تومن هزینه ساخت تابلو بدون رنگ و 20 هزار تومن هم رنگ کوره ای جمعا 70 هزار تومن
    سلام
    حتما باید رنگ کوره ای بخوره ؟؟ نمیشه با اسپری یا رنگ روغنی خودمون رنگش کنیم؟؟ جواب نمیده؟؟
    یا به اندازه آرزوهایت تلاش میکنی یا به اندازه تلاشت ارزو میکنی

دیدگاه

نوشته اصلی توسط اقای دکتر
      سلام
      حتما باید رنگ کوره ای بخوره ؟؟ نمیشه با اسپری یا رنگ روغنی خودمون رنگش کنیم؟؟ جواب نمیده؟؟
      ما هم الان یه چیزی برای تولید داریم اماده میکنیم که بدیم بازار دادیم رنگ کوره ای بزنند چون قسمتی از کار دست سازه وطبیعتا هرچند دقیق باشه مثل دستگاه نمیشه برای اینکه این مقدار عیب هم مشخص نباشه و کاری زیباتر و مشتری پسند تری باشه دادیم رنگ کوره ای! رنگ روغنی هم خوبه ولی اسپری به هیچ عنوان بدرد همچین کاری مثل قالب تابلو نمیخوره رنگش خیلی نازکه و به راحتی کنه میشه و اصلاهم قشنگ نیست!!!
      در جهان هرگز مشو مدیون احساس کسی - تا نباشد رایگان مهرت گروگان کسی
      گوهر خود را نزن بر سنگ هر ناقابلی - صبر کن پیدا شود گوهر شناس قابلی

دیدگاه

دوستان من برای امتحان یه ماژول تک رنگ قرمز از پرتونور خریدم و در کنار سایر ماژولهای خریداری شده از مکانهای دیگر قرار دادم
        مازول پرتونور هم میزان لامیننس (میزان درخشندگی) و آی سی های موجود در ماژول بیشتر هست اما یه قلقی داره که آقای دکتر گفتن میزان درخشنگی اونها رو باید کمتر از 50 تنظیم کرد تا قشنگ جواب بده
        Esmaeili_led@yahoo.com

دیدگاه

منظورتون از کمتر از 50 چیه؟ اگه بیشتر یا کمتر باشه چه اتفاقی میفته؟

دیدگاه

نوشته اصلی توسط sami222
            منظورتون از کمتر از 50 چیه؟ اگه بیشتر یا کمتر باشه چه اتفاقی میفته؟
            سلام
            ببینید در برنامه HD2013 ؛اگر زبان برنامه فارسی باشه ؛(قسمت پاین سمت چپ) نوشته:تنظیمات نور و درخشندگی -- که در حالت پیشفرضش روی 100 هست اینو بیارید زیر 50 . من بین 10 تا 20 میذارم .رنگمش خیلی قشنگ میشه یه چیزی تو مایه های گوجه ای

این تجربه داش مجتبی بود :redface:

دیدگاه

دوستان من 15 ماژول یک ماه پیش از تابلو طیف خریدم امروز فرصتی پیداشد مونتاژ کردم ابعاد تابلو 48*160قرمز P10 تو نرم افزارHD2013چه ابعادی وارد کنم ؟ خروجی گرقتم تابلو نمایش نداد.فایل سویش چطور وارد برنامه کنم؟
              ممنون از دوستان بابت راهنمایی هایی که کردین خودم همشونو پیدا کردم.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط partogostar
                ممنون از دوستان بابت راهنمایی هایی که کردین خودم همشونو پیدا کردم.

بهت آفرین میگم که تونستی بدون کمک درستش کنی داداش ببخشید من چند وقته سرم شلوغ شده نتونستم آموزش کاملشو بزارم البته ان شالله تا اولین فرصت میامو آموزشو میزارم :applause: :applause: :applause: :applause:
                نورپردازان باران نور شهرستان آران وبیدگل
                barannoor69@yahoo.com

دیدگاه

سلام
                  دوستان من 2تا قاب سفارش دادم .خدای دمش گرم خیلی خیلی شیک و تمیز ساختش .خودم واقعا لذت بردم .

راستش تو یه مغازه تابلو سازی یه دونه قاب گذاشته بود بعد من طرف رو بردم گفت به بهانه تابلو که میخای خرید کنی برو قابش رو دقیق نگاه کن و مثل این برام درست کن طرف هم خیلی تیز بود و سریع همه چیزو گرفت .ظهر طرح قاب رو دید گفت فردا ظهر هر 2تاشو بهت میدم . :eek: گفتم بابا دمت گرم چقدر فرزی :redface:

اندازه وقیمت:
                  140*40 اندازه کل تابلو شد که برای 8تا ماژول هست -- این قاب شد 40 تومن+ 4500 هم گرفت رنگ کوره ای سفید بهش زد
                  40*102 اندازه کل تابلو شد که برای 6 تا ماژول هست ---این قاب شد 30 تمون +4500 هم برای رنگ کوره ای سفید

امروز رنگش زد فردا میارمش در اولین فرصت هم چند تا عکس براتون قرار میدم وضمن اینکه طرف بهم گفت اگر تعداد بهم بدی قیمت خوبی بهت میدم که راضی تر بشی.هر چندم که من تا الان هم خیلی راضی هستم

دیدگاه

اقای باغبانزاده طبق گقته خودشون یه قاب بدون رنگ درست کردن 200 هزارتومن بدون رنگ

اقای مجتبی 1368 هم اگر اشتباه نکنم رنگ کوره ای زده بودن 20 تومن .

اینها رو گفتم تا قیمت بیاد دست دوستان تا گرون خرید نکنن؛یه موقع جسارت به عزیزانی که اسمشون رو اوردم نباشه

دیدگاه

نوشته اصلی توسط اقای دکتر
                      اقای باغبانزاده طبق گقته خودشون یه قاب بدون رنگ درست کردن 200 هزارتومن بدون رنگ

اقای مجتبی 1368 هم اگر اشتباه نکنم رنگ کوره ای زده بودن 20 تومن .

اینها رو گفتم تا قیمت بیاد دست دوستان تا گرون خرید نکنن؛یه موقع جسارت به عزیزانی که اسمشون رو اوردم نباشه
                      خب بزارین من توضیح بدم
                      من به یه اقاییی گفتم یه قاب میخام به این شکل اون اقا رفته بود یه چیز دیگه به باباش گفته بود و باباش یه قاب درست کرده بود که 100 تمن در آمده و اصلا به درد نخورد بعد به بابای یارو زنگ زدم گفتم بیاد مغازم باباش آمد و بهش گفتم این طرح رو برام بزن که اونم شد صد تمن و کلن با چند تا ورق اضافه ای که گرفتم روی هم رفته شد 216 که من گفتم یه قابش اصلا به دردم نخورد و روی هم رفته 150 بهش دادم البته صد تمن چک یه ماه دیگه و گفتم پنجاه تمنشم نزدیک عید بهت میدم آخه همین 50 تمن ضرر من هستش
                      راستی تابلو من شانزده تا ماژول میخورد برای رنگ کوره ای مشکی هم 20 تمن میگرفت رنگ کنه که بهش گفتم نه این بار رنگ نمیکنم چون ضرر زیاد کردم ان شالله دفعه بعد
                      در آخر هم اینطوری گفت
                      یه تابلو با اندازه 128 در 64 با رنگ کوره ای 120 تمن و پایـــان
                      barannoor69@yahoo.com

دیدگاه

کارت کنترلر اذانگو با قابلیت اتصال به جی پی اس و راه اندازی اتوماتیک آمپلی فایر جهت پخش قران و اذان و خاموش کردن اتوماتیک - نمایش اوقات شرعی - نمایش ساعت - تاریخ شمسی - تاریخ قمری - احادیث - سالنامه - ذکر روز - و ساپورت نرم افزار اچ دی جهت افزودن متن

اینو داشته باشین بچه ها از شرکت پرتو نورههههه :applause: :applause: :applause:

یعنی طراحی شرکت پرتونوره :nerd:
                        barannoor69@yahoo.com

دیدگاه

سلام دوستان
                          دو تا سوال دارم:
                          1-اقای دکتر شما یه قلب عکسشو گذاشتید که فک میکنم شاخه ای باشه.میخواستم بدونم از کجا میشه تهیه کرد و قیمتش چنده
                          2-قیمت تابلو رو چطور حساب میکنن؟متر مربعی مثلا قرمز 1750000 تومن.حالا میخواستم بدونم باید ماژول رو اندازه بگیریم یا دور تا دور قاب؟
                          مرسی
                          **** k i n j ****

دیدگاه

نوشته اصلی توسط kinj
                            1-اقای دکتر شما یه قلب عکسشو گذاشتید که فک میکنم شاخه ای باشه.میخواستم بدونم از کجا میشه تهیه کرد و قیمتش چنده
                            سلام
                            اون جنسش از پروفیل بود که من از یکی از سایت های ترکیه ای گرفتم که بنظرم بهترین نوع قاب همون گالوانیزه هست .پس فقط روی گالوانیزه کار کنید .
                            نوشته اصلی توسط kinj

-قیمت تابلو رو چطور حساب میکنن؟متر مربعی مثلا قرمز 1750000 تومن.حالا میخواستم بدونم باید ماژول رو اندازه بگیریم یا دور تا دور قاب؟
                            قرمز رو من تا یکماه پیش از 1400 تا 1500 دیدم که می بستن 1750 برای سبز هست

بستگی به خودت داره اگر دور تا دور ماژول رو بگیر قیمتش کم میشه ولی اگر دور قاب رو بگیری حداقل 100 هزار تومن گرونتر میشه .

دیدگاه

دوستان کسی میدونه پایه های led که اکثرا بصورت ماتریسی هست توی این ماژول های آماده چینی چطوری چیده و بهم وصل شده که با یه کابل فلت دیتا رو به چند تا ماژول اون طرفتر سری خودشم میفرسته؟؟؟ میخوام نمونه ای بسازم با پیچ کمتراز یک سانت که با کارت کنترل چینی کار کنه نمیدونم این پایه ها رو چطوری بهم بستن!!!

دیدگاه

سلام
                                دوستان من برای تابلو ام از بردA3 که دارای USB هست استفاده میکنم .از رابط یک به یک USB استفاده کردم برای انتقال اطلاعات از روی کامپیوتر به برد .ولی نرم افزار خطا میده که ارتباطی برقرار نشد ولی وقتی RS232 رو نصب میکنم جواب میده .چرابا USB ارتباط برقرار نمیشه ؟؟ :angry:

فلاش که میزنم مشکلی نداره با سیم مورد داره .البته خوندم که SAMI گفته بود باید یک به یک باشه .ولی نمدونم که هست یا نه .

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X