اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

بستن تابلو روان چینی

Collapse
این موضوع برجسته شده است.
X
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : بستن تابلو روان چینی

نوشته اصلی توسط sami222
    یعنی چی زیاد سخت نیست؟ مثل همون تک رنگه با یه تنظیمات دیگه :eek: ؟؟؟؟
    مین برد U3 با مین برد Q3 رو پدیت کردین؟
    ماژول فول کالر به این کارت کنترلر ها زدین؟؟؟ میشه یکم با جزئیات بگین ممنون
    بله ماژولهای فول کالر رو به مین برد Q3 و U3زدم و قشنگ هم جواب داد
    توی نرم افزار hd در قسمت تنظیمات مد اسکن شما باید اسکن مربوط به فول کالر رو انتخاب کنی
    Esmaeili_led@yahoo.com

دیدگاه

پاسخ : پاسخ : بستن تابلو روان چینی

نوشته اصلی توسط kinj
      مرسی
      برای اپدیت بعد اینکه فایل مربوطه رو دانلود کردیم .باید برد کنترل روشن باشه یا خاموش؟
      اخه من یه کابل 232 دارم زدم باه کامپیوتر ولی وقتی خواستم اپدیت کنم نوشت ارباط قطع می باشد.چه کار کنم؟
      باید یه رابط usb به 232 بگیرم؟
      اصلا چه وقتی نیازه اپدیت کنم ؟اخه الان کار میکنه.اگه اپدیت نکنم ال ای دی در بعضی قسمتها الکی روشن میشه؟
      برای پدیت کردن برد باید روشن باشه مگه میشه خاموش باشه و پدیتش کنی!!!!!
      وقتی می نویسه ارتباط قطع است یعنی سیستمت نتونسته مین برد رو شناسایی کنه اگه از تک رنگ استفاده میکنی فکر نکنم نیازی به پدیت کردن داشته باشی اگه اصرار به پدیت کردن داری باید مبدل USB به COM رو تهیه کنی که قیمتش 20 هزار تومنه که یه سی دی داره اون نرم افزار های داخل سی دی رو باید نصب کنی تا سیستمت بتونه مین برد رو شناسایی کنه
      Esmaeili_led@yahoo.com

دیدگاه

نوشته اصلی توسط مجتبی1368
        بله ماژولهای فول کالر رو به مین برد Q3 و U3زدم و قشنگ هم جواب داد
        توی نرم افزار hd در قسمت تنظیمات مد اسکن شما باید اسکن مربوط به فول کالر رو انتخاب کنی
        ممنون مجتبی جان
        نحوه اتصال ماژول فول کالر با تک رنگ به کارت کنترل فرق داره؟
        کارت کنترلر رو با فایل های تابلو طیف پدیت کردین؟
        تصویر فول کالری که نشون میده بصورت اینه که رنگ هست یا نیست این دوحالته یا اینکه مثل pwm میشه شدت هر نور رو کم و زیادم کرد مثل سبز پررنگ سبز ملایم سیز کم رنگ و به همین صورت؟ چطوریه
        در جهان هرگز مشو مدیون احساس کسی - تا نباشد رایگان مهرت گروگان کسی
        گوهر خود را نزن بر سنگ هر ناقابلی - صبر کن پیدا شود گوهر شناس قابلی

دیدگاه

نوشته اصلی توسط sami222
          ممنون مجتبی جان
          نحوه اتصال ماژول فول کالر با تک رنگ به کارت کنترل فرق داره؟
          کارت کنترلر رو با فایل های تابلو طیف پدیت کردین؟
          تصویر فول کالری که نشون میده بصورت اینه که رنگ هست یا نیست این دوحالته یا اینکه مثل pwm میشه شدت هر نور رو کم و زیادم کرد مثل سبز پررنگ سبز ملایم سیز کم رنگ و به همین صورت؟ چطوریه
          نحوه ی اتصال سخت افزاری این ماژولها مثل و همانند ماژولهای تک رنگه همون کابل فلت و همون سیم تغذیه
          رنگ نوشته ها رو توی نرم افزار hd خودت می تونی انتخاب کنی
          Esmaeili_led@yahoo.com

دیدگاه

نوشته اصلی توسط sami222
            1.کارت کنترلر رو با فایل های تابلو طیف پدیت کردین؟
            2.تصویر فول کالری که نشون میده بصورت اینه که رنگ هست یا نیست این دوحالته یا اینکه مثل pwm میشه شدت هر نور رو کم و زیادم کرد مثل سبز پررنگ سبز ملایم سیز کم رنگ و به همین صورت؟ چطوریه
            مجتبی جان اینا پس چی!!!

دیدگاه

نوشته اصلی توسط sami222
              مجتبی جان اینا پس چی!!!
              بله از سایت تابلو طیف
              در مورد ترکیب رنگها هم به این صورت هست که در این ماژولها ال ای دی با رنگ قرمز و آبی و سبز به کار رفته و هر رنگی رو که انتخاب میکنی (مثلا زرد) خود مین برد به نحوی رنگها رو کم و زیاد میکنه که بنظرت زرد میاد
              Esmaeili_led@yahoo.com

دیدگاه

مثلا زرد خود مین برد به نحوی رنگها رو کم و زیاد میکنه که بنظرت زرد میاد
                ممنون ولی بذار این طوری بگم
                هر ال ای دی مثلا میتونه با مقدار نور دهی های مختلف استفاده بشه که اصطلاحا میگن طیف رنگی! همون موقع که نور تابلو تک رنگ رو تو نرم افزار اچ دی تنظیم میکردی دیدی که شدت نور ماژول ها یک با بصورت ثابت قابل تنظیم بود! حالا من یک عکس رنگی میدم به این کارتی که پدیت کردی اینو تابلو میتونه مثلا قرمز کم رنگ و پررنگ رو با اختلاف نشون بده یا هردوتا رو با یک شدت نور ثابت نشون میده؟ نمیدونم منظورمو رسوندم یان نه!!! این خیلی مهمه

دیدگاه

سلام دوستان
                  من موندم از چه فونتی واسه تابلو استفاده کنم!!!
                  تابلو 32*64 هستش
                  هر چی استفاده میکنم قشنگ در نمیاد.نقطه هاش سر کش مثل گ اینجور چیزاش خوب در نمیاد
                  یه فونت واسه این تابلو 113 های داخل شهر نمیدونم دیدی یا نه ولی خیلی توپ بود با اینکه ارتفا تابلو زیاد نیست ولی فونتش خیلی قشنگ و خوانا هستش
                  ممنون میشم بگید چه فونتی قشنگ در میاد .شاید اون فونت رو من ندارم
                  **** k i n j ****

دیدگاه

توی نت بگرد فونت های خیلی قشنگی هست! مال ویندوز کم هستند و محدودند. من خودم یک سری سوا کردم که خیلی جالب هستند

دیدگاه

نوشته اصلی توسط kinj
                      سلام دوستان
                      اقا شما چطوری این تابلو ها رو گرانتی میکنید؟چی میگید به مشتری؟
                      الان یکی خورده به پست ما مخم سوت میکشه الان .هی مسگفت یه سال گرانتی کن.نمیدونم اگه یه دونه ال ای دی سوخت عوض میکنی ماژول رو یا ال ای دی رو
                      اصلا چطوری با مشتری قرار داد میکنید؟
                      سلام
                      اتفاقا منم با چنین چیزی مواجه شدم .
                      یا به اندازه آرزوهایت تلاش میکنی یا به اندازه تلاشت ارزو میکنی

دیدگاه

نوشته اصلی توسط اقای دکتر
                        سلام
                        اتفاقا منم با چنین چیزی مواجه شدم .
                        دوستان من چند روز پیش یه تابلو تحویل دادم در اندازه ی 48*160 تک رنگ قرمز طرف بهم گفت گارانتی داره
                        گفتم بله یک ساله و به این صورت که در صورت خراب شدن یه قطعه فقط هزینه ی قطعه رو میگیرم واز اجرت و دستمزد و 2 برابر کردن قیمت قطعه صرفنظر میکنم طرف هم قبول کرد
                        Esmaeili_led@yahoo.com

دیدگاه

نوشته اصلی توسط sami222
                          بذار این طوری بگم
                          هر ال ای دی مثلا میتونه با مقدار نور دهی های مختلف استفاده بشه که اصطلاحا میگن طیف رنگی! همون موقع که نور تابلو تک رنگ رو تو نرم افزار اچ دی تنظیم میکردی دیدی که شدت نور ماژول ها یک با بصورت ثابت قابل تنظیم بود! حالا من یک عکس رنگی میدم به این کارتی که پدیت کردی اینو تابلو میتونه مثلا قرمز کم رنگ و پررنگ رو با اختلاف نشون بده یا هردوتا رو با یک شدت نور ثابت نشون میده؟ نمیدونم منظورمو رسوندم یان نه!!! این خیلی مهمه
                          آقا مجتبی نگفتی بعد پدیت کردن نمایش این طوریه یان نه؟

دیدگاه

نوشته اصلی توسط sami222
                            آقا مجتبی نگفتی بعد پدیت کردن نمایش این طوریه یان نه؟
                            با این کارت کنترلر های مثل U3 و.. نمی شه روی تابلو نمایش تصاویر طیف دار رو نمایش داد برای اینکه تابلوت طیف داشته باشه از یک سری مین بردهای دیگه که قیمتشون بالای 300 هزار تومنه باید استفاده کنی که من هم تا حالا کار نکردم ولی اگه بخوای بصورت معمولی رنگی نمایش بدی با همین مین بردها هم میشه
                            Esmaeili_led@yahoo.com

دیدگاه

دوستان من چند روز پیش یه تابلو تحویل دادم در اندازه ی 48*160 تک رنگ قرمز طرف بهم گفت گارانتی داره
                              گفتم بله یک ساله و به این صورت که در صورت خراب شدن یه قطعه فقط هزینه ی قطعه رو میگیرم واز اجرت و دستمزد و 2 برابر کردن قیمت قطعه صرفنظر میکنم طرف هم قبول کرد
                              متری چند گرفتید؟؟
                              یا به اندازه آرزوهایت تلاش میکنی یا به اندازه تلاشت ارزو میکنی

دیدگاه

نوشته اصلی توسط sami222
                                توی نت بگرد فونت های خیلی قشنگی هست! مال ویندوز کم هستند و محدودند. من خودم یک سری سوا کردم که خیلی جالب هستند
                                سامی جان میشه اسمشون رو بگید؟یا یه جای اپ کنید
                                من خیلی گشتم چون ابعاد تابلوم کوچیکه زیاد جالب در نمیاد .مثلا برای نقطه یه جا 4 تا ال ای دی روشنه نقطه کناریش 2 تا
                                که این زیاد کار رو قشنگ نمیکنه
                                فعلا با ب نازنین نوشتم بد نشده
                                **** k i n j ****

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X