اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

بستن تابلو روان چینی

Collapse
این موضوع برجسته شده است.
X
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : بستن تابلو روان چینی

نوشته اصلی توسط Fullcolor-LED
    خیلی ممنون از لطفتون.
    سلام
    آقای باغبانزاده خبری نشد؟
    عصر زنگ زدم به پرتونور ، منشیشون گفتن بارمون تو بندرعباسه و تا چند روز دیگه ترخیص میشه.
    ما هم یه پروژه بزرگ داریم که نیاز به حدود 1100 تا ماژول قرمز داریم.
    حقیقتا خجالت میکشم ازشون سوال بپرسم در مورد Epistar بودن ال ای دی هاش. بینمون سوء تفاهم میشه.
    اما شما چون کارتون تحقیقاتی هست به راحتی میتونین سوال کنین.
    اگه همین یکی دو روزه جواب بدین ممنون میشم.
    خیلی ممنون.

دیدگاه

سلام
      آقای باغبانزاده خبری نشد؟
      عصر زنگ زدم به پرتونور ، منشیشون گفتن بارمون تو بندرعباسه و تا چند روز دیگه ترخیص میشه.
      ما هم یه پروژه بزرگ داریم که نیاز به حدود 1100 تا ماژول قرمز داریم.
      حقیقتا خجالت میکشم ازشون سوال بپرسم در مورد Epistar بودن ال ای دی هاش. بینمون سوء تفاهم میشه.
      اما شما چون کارتون تحقیقاتی هست به راحتی میتونین سوال کنین.
      اگه همین یکی دو روزه جواب بدین ممنون میشم.
      خیلی ممنون.
      سلام
      آقای مهندس باغبانزاده لطفا بفرمایید که خودتون این ماژول های DY با چیپ Epistar رو تایید میکنین یا نه؟

دیدگاه

من ماژول از جاهای مختلف نمونه گرفتم ولی نورشون راضی کننده نبود ببینیم این پرتو نور چطوره؟کسی تا حالا گرفته نسبت به تابلو طیف بهتره؟

دیدگاه

سلام
          آقای مهندس باغبانزاده لطفا بفرمایید که خودتون این ماژول های DY با چیپ Epistar رو تایید میکنین یا نه؟
          ان شالله فردا
          اولین خرید ماژول dy
          از دیلمی خواهد بود
          توی شهرستان ما زیاد تابلو روان نمیبندند
          نورپردازان باران نور شهرستان آران وبیدگل
          barannoor69@yahoo.com

دیدگاه

نوشته اصلی توسط مجتبی باغبانزاده
            ان شالله فردا
            اولین خرید ماژول dy
            از دیلمی خواهد بود
            دوستان سلام
            آقا ظاهرا آقای دیلمی (پرتونور) ماژول DY واسه نمونه داره.
            من امروز یکی خریدم واسه تست.
            فردا دستمه انشااله.
            منشیشون گفت بارمون در حال ترخیصه. اما یکی دو کارتن از گمرک آوردیم که به عنوان نمونه به مشتریا بدیم تا بار ترخیص بشه.
            انشااله فردا تا عصر خدمتتون عرض میکنم که چه کیفیتی دارن.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط رسول21
              من ماژول از جاهای مختلف نمونه گرفتم ولی نورشون راضی کننده نبود ببینیم این پرتو نور چطوره؟کسی تا حالا گرفته نسبت به تابلو طیف بهتره؟
              آقای رسول عزیز
              من قبلا از پرتونور زیاد ماژول گرفتم. حقیقتا کیفیت بسیار بالایی دارن.
              مهم ترین ویژگیشون هم ساپورتشون هست و هم کیفیت خوبشون. انصافا خوب ساپورت میکنن.
              قبلا ماژول های جفت بافر میفروختن که ظاهرا خودشون تولید میکردن. اما بعد یه مدتی فکر کنم کارخونه رو تعطیل کردن.
              بعد دوباره وارد میکنن، اما بازم کیفیتشون خوبه.
              فقط ایندفعه میگن کیفیتشون با همه ی دفعات فرق میکنه. این یه کمی کنجکاومون کرده. یکی دو تا از همکارامون هم دقیقا همین مشکل و دارن. همه میگن اگه ماژول ها واقعا ال ای دی Epistar باشن ، ایندفعه تعداد بالا بگیریم. چون این وارد کننده ها یه وقت هایی جو میگیرتشون و جنس خوب میارن که براشون تبلیغات بشه ، بعدش هم دیگه معلوم نیس چی میارن. میگم حداقل این فرصت و غنیمت بدونیم و علی الحساب ایندفعه رو تعداد بالا بگیریم. واسه بعد هم خدا بزرگه.

دیدگاه

ان شالله فردا
                اولین خرید ماژول dy
                از دیلمی خواهد بود
                سلام
                دوستان عزیز بالاخره این ماژول DY با ال ای دی Epistar رو تست کردیم.
                چند تا نکته داره:
                1- شرکت پرتونور جهت تشخیص اصل بودن ماژول DY با چیپ Epistar مارک خودش رو در پایین سمت راست ماژول از پشت به صورت لیزری چاپ کرده.
                2- طراحیه سخت افزاریش کمی با ماژول های 701 و 806و... فرق میکنه.
                3- PCB کلفتی داره ، طوری که وقتی فلت رو بهش میزنی ، PCB اصلا تا نمیخوره.
                4- ظاهرا جنس پلاستیکش خیلی بالاست. میشه تشخیص داد که پلاستیکش مواد اولیه هست.
                5- نور بسیار قوی داره. ضمن زیاد بودن نورش، باید عرض کنم که تصویرش خیلی شفافه.
                چند تا ماژول رو به صورت افقی به هم وصل کردین و همشو با یک کنترل درایو کردیم. شفافیت این ماژول DY کاملا بین ماژول ها چشم میزد.

آقای مهندس باغبانزاده شما نظری ندارین؟
                بقیه دوستان نظری ندارن؟

دیدگاه

دست شما درد نکنه

اطلاعات خوبی بود .

میشه ادرس سایت پرتو نور رو بنویسید ؟؟

دیدگاه

سلام
                    دوستان عزیز بالاخره این ماژول DY با ال ای دی Epistar رو تست کردیم.
                    چند تا نکته داره:
                    1- شرکت پرتونور جهت تشخیص اصل بودن ماژول DY با چیپ Epistar مارک خودش رو در پایین سمت راست ماژول از پشت به صورت لیزری چاپ کرده.
                    2- طراحیه سخت افزاریش کمی با ماژول های 701 و 806و... فرق میکنه.
                    3- PCB کلفتی داره ، طوری که وقتی فلت رو بهش میزنی ، PCB اصلا تا نمیخوره.
                    4- ظاهرا جنس پلاستیکش خیلی بالاست. میشه تشخیص داد که پلاستیکش مواد اولیه هست.
                    5- نور بسیار قوی داره. ضمن زیاد بودن نورش، باید عرض کنم که تصویرش خیلی شفافه.
                    چند تا ماژول رو به صورت افقی به هم وصل کردین و همشو با یک کنترل درایو کردیم. شفافیت این ماژول DY کاملا بین ماژول ها چشم میزد.
                    ممنون دوست عزیز بابت توضیحات خوبی که در مورد این ماژول دادید،قیمت رنگ قرمز این ماژول ها چقدره؟خیلی با 701 و 806 تفاوت قیمت داره؟

دیدگاه

نوشته اصلی توسط ilion
                      دست شما درد نکنه

اطلاعات خوبی بود .

میشه ادرس سایت پرتو نور رو بنویسید ؟؟

www.partoonoor.com
                      www.partoonoor.ir
                      www.ledmoduleshop.com

دیدگاه

نوشته اصلی توسط mielec
                        ممنون دوست عزیز بابت توضیحات خوبی که در مورد این ماژول دادید،قیمت رنگ قرمز این ماژول ها چقدره؟خیلی با 701 و 806 تفاوت قیمت داره؟
                        خواهش میکنم.
                        خوشحال میشم اگه بتونم یه کمکی کرده باشم.
                        معمولا ما از سایتشون آمار قیمت ها رو میگیریم.
                        سایتشون همیشه به روز هست.
                        قیمت اینا قبلا 45 هزار تومان بود.
                        اما الان ظاهرا بالای 150 هزار تا وارد کردن و تونستن تخفیف خوبی از چین بگیرن.
                        منشیشون میگه به احتمال 99.9999999% قیمت ها به این شرح خواهد بود:
                        قرمز کمتر از کارتن : 36500
                        قرمز کارتنی: 35000
                        بالای 1000 تا : 34000
                        سبز و آبی با آی سی اورجینال بزرگ : بین 45 تا 48 هزار
                        سفید با آی سی اورجینال بزرگ : 62000
                        زرد: 60000
                        بنفش و صورتی با آی سی اورجینال بزرگ : 75000

بازم میتونین از خودشون یا سایتشون استعلام بگیرین.

دیدگاه

آقای مهندس باغبانزاده شما نظری ندارین؟
                          بقیه دوستان نظری ندارن؟
                          نه عزیز
                          یه مشتری ما گرفتیم
                          امروز زنگ میزنه میگهه تابلو روان برام بزن
                          فردا زنگ میزنه میگه ال ای دی ثابت
                          چند روزه دست نگه داشتم
                          دوباره دیشب زنگ زد گفت تابلو ال ای دی ثات بزن
                          دقیقا سر کار هستم
                          barannoor69@yahoo.com

دیدگاه

نه عزیز
                            یه مشتری ما گرفتیم
                            امروز زنگ میزنه میگهه تابلو روان برام بزن
                            فردا زنگ میزنه میگه ال ای دی ثابت
                            چند روزه دست نگه داشتم
                            دوباره دیشب زنگ زد گفت تابلو ال ای دی ثات بزن
                            دقیقا سر کار هستم
                            همین الان دوباره زنگ زد تابلو روان
                            oo:
                            barannoor69@yahoo.com

دیدگاه

خواهش میکنم.
                              خوشحال میشم اگه بتونم یه کمکی کرده باشم.
                              معمولا ما از سایتشون آمار قیمت ها رو میگیریم.
                              سایتشون همیشه به روز هست.
                              قیمت اینا قبلا 45 هزار تومان بود.
                              اما الان ظاهرا بالای 150 هزار تا وارد کردن و تونستن تخفیف خوبی از چین بگیرن.
                              منشیشون میگه به احتمال 99.9999999% قیمت ها به این شرح خواهد بود:
                              قرمز کمتر از کارتن : 36500
                              قرمز کارتنی: 35000
                              بالای 1000 تا : 34000
                              سبز و آبی با آی سی اورجینال بزرگ : بین 45 تا 48 هزار
                              سفید با آی سی اورجینال بزرگ : 62000
                              زرد: 60000
                              بنفش و صورتی با آی سی اورجینال بزرگ : 75000

بازم میتونین از خودشون یا سایتشون استعلام بگیرین.
                              ماژولهای قبلیشون dy نورش چجوریه یه 24 تا لازم دارم کسی تا حالا گرفته نورش نسبت به تابلو طیف چقدر فرق داره؟طی تماسی که باهاشون داشتم فرمودن چیپ ماژول قبلی هم 9 میله ولی مارکش اپیستار نیست و استارلایت یه همچین چیزیای گفت اگه اشتباه نکنم من ماژول از اراتکس گرفتم بدک نبود نورش نسبتا خوب بود میگید چکار کنم پرتو نور یا اراتکس؟؟؟؟؟؟؟؟
                              این جدیدیا باید بهتر باشه

دیدگاه

نوشته اصلی توسط رسول21
                                ماژولهای قبلیشون dy نورش چجوریه یه 24 تا لازم دارم کسی تا حالا گرفته نورش نسبت به تابلو طیف چقدر فرق داره؟طی تماسی که باهاشون داشتم فرمودن چیپ ماژول قبلی هم 9 میله ولی مارکش اپیستار نیست و استارلایت یه همچین چیزیای گفت اگه اشتباه نکنم من ماژول از اراتکس گرفتم بدک نبود نورش نسبتا خوب بود میگید چکار کنم پرتو نور یا اراتکس؟؟؟؟؟؟؟؟
                                این جدیدیا باید بهتر باشه
                                دوست عزیز رسول21
                                بحث نور در همان لحظه نیست.
                                بحث اینه که نور به صورت یکنواخت ادامه داشته باشه.
                                مثلا این ماژول های 806 یه ماژول شانسی محسوب میشه.
                                ممکنه اولش نورش خوب باشه. ولی واسه فرداش دیگه بستگی به شانستون داره که نورش همان باشه ، کم بشه ، بسوزه، نشتی بده و....
                                ضمنا با کم کردن مقاومت های سر راه آی سی ها و ال ای دی ها میتوان نور ماژول را موقتا زیاد کرد. و چون تحت فشار جریان زیاد قرار میگیرن، زود آسیب میبینن.
                                ما معمولا همه نکات ماژول را در نظر میگیریم . از جنس پلاستیک و PCB و IC و LED و چیدمان و.........
                                مثلا اگه جنس پلاستیکش خوب نباشه ، بعد چند ماه میپوسه. روی ال ای دی ها نقطه نقطه میشه و...
                                یا مثلا اگه جنس PCB خوب نباشه ، لیحیم سردی میکنه ، حرارت خوب دفع نمیشه ، ترک بر میداره، و...
                                اگه جنس ال ای دی هم خوب نباشه که دیگه فبهاااااااااااااااااااااااااا...........
                                همچنین در نظر داشته باشید که در صورت نیاز به تعمیر ، فروشندتون بتونه IC یا ال ای دی شما را تامین کنه. حداقل پول قطعه رو بگیره ولی تامین کنه.
                                ----------------------
                                یه بحث دیگه ای رو هم که ما در حدود 12 سال تجربه کردیم ، بحث گارانتی هست.
                                به یاد داشته باشید که تمامی لوازم الکترونیکی هر چقدر که هم درجه یک باشند ، باز هم احتمال خرابی دارند.
                                اما کیفیت باعث میشه ریسکه خرابی پایین بیاد.
                                در مجموع زیاد بودن نور یکی از ویژگی های مثبت یک ماژول هست، اما نه به هر قیمتی.

الان ماژول های 806 و 701 تو بازار دارن به قیمت ها 34 الی 40 فروخته میشند. اما ما مطمئنیم که قیمت واقعیه این ماژول ها 22 الی 24 هزار تومان هست نه 34 الی 40 هزار تومان.
                                البته اینم بگم ، بعضی ها میگن که ما ماهی سالی یه بار تابلو میسازیم ، پس فرقی نمیکنه چی استفاده کنیم. این طرز فکر اصلا درست نیست. چون اگه اون تابلو ایراد بده ، شما بیشتر از سودتون باید واسه گارانتیش خرج کنین.
                                ---------------------------------
                                اکثر فروشنده ها میگن "تضمینی" اما اگه دقت کرده باشین ، هیچ قوانین و اطلاعات در مورد تضمین ندارند.
                                پس اگه این قطعه ایراد بده ، منه خریدار چیکار کنم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!
                                ولی انصافا شرکت پرتونور قوانین برای تضمین داره و اجرا هم میکنه.
                                معمولا ماژول یا هر قطعه ی دیگری رو که میفروشن ، بسته به تعداد ، تایم تست میدن. اگه ایرادی در کار باشه قطعه ی معیوب رو تعمیر یا تعویض میکنن. ما این کارشون رو خیلی میپسندیم.
                                واقعیتش ما در هیچکدام از فروشنده ها همچین چیزی ندیدم.
                                بعضیا میگن یک سال گارانتی مدین. اما خدا وکیلی این حرف اصلا با عقل جور در نمیاد. چون بعد یکسال ، این فروشنده از کجا میفهمه که این ماژول رو کی فروخته و آیا شامل مدت زمان گارانتی هست یا نه؟ مگه ماژول ها شماره سریال دارن؟ یا اگه هم داشته باشند ، فروشنده هنگام فروش اونا رو ثبت میکنه؟؟؟ بنابراین اینا که همین اولش دروغ میگن ، وای به حال جنسشون.
                                واقعا دنباله سود خوشونن.
                                به خدا یه بار از یه شرکت دیگه ای که خوبیت نداره اسمشو بگم ، ماژول رنگی دات 16 گرفتیم 300 تا. کلی خرابی در اومد ، زنگ زدیم به فروشندش ، اونم فقط گفت: "ای بابا".......همین...

به یاد داشته باشیم که "هر گردی گردو نیست"

ببخشید که سرتون رو درد آوردم، چون واقعا از خیلی از شرکت ها و فروشنده های به ظاهر مهندس که اسمشون رو نمیارم ، خیلی ضرر کشیدیم. اصلا دوست ندارم که هم نوع های خودم سر ندانم کاری ها و فرصت طلبیه بعضی ها ضرر کنن. اگه دقت کرده باشین ، اکثر مشتری های این شرکت ها افراد آماتور و تازه کار هستند که هنوز سرد و گرم کار رو نکشیدند.
                                خیلی از اینایی که تو این فرم هستند ، از انواع جا ها خرید میکنن، اما پس چرا میان سوالاتشون رو اینجا مطرح میکنن؟ چرا فروشندشون ساپورتشون نمیکه؟ اگه فروشندش ساپورت میکرد و ایراداتشو جواب میداد که دیگه اینجا نمیومد.
                                در آخر خواهش میکنم این فروشنده های قلابی رو تحریم کنید. چون ضرر و اذیتشو ما خریدارا میکشیم.

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X