اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

بستن تابلو روان چینی

Collapse
این موضوع برجسته شده است.
X
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : بستن تابلو روان چینی

نوشته اصلی توسط مجتبی1368
    جناب رایانک تابلوهای شیکی درست کردی
    میتونی در مورد قابشون توضیح بدی که از چه جنسی استفاده کردی
    و ماژولها رو به چه صورت از پشت به هم متصل کردی ممنون
    ممنون اقا مجتبی
    قابهای من از جنس ورق آهنی 1.5میلیمتر هست البته با رنگ کوره ای. درسته کمی وزنش بیشتره ولی بادوام و براحتی ضد آبش می کنم. اگه اجازه بدید یه چند تا عکس هم تا فردا براتون می ذارم تا نحوه بستن ماژول ها رو از پشت مشاهده کنین. البته اگه بازم پست های منو حذف نکنن مدیران محترم!!!
    eamin.ir@gmail.com

دیدگاه

دوستان من اون قابی رو که دوستمون navidpcgame گفته استفاده کردم خیلی خوبه واسه ثابت معرکس برا روانم امتحان نکردم
      ولی من برا یه تابلو 120 در 70 با قاب پشتش نزدیک 70 هزار در اومد
      آقا نوید میشه آدرس حایی که اون پروفیلو خریدی برام پیام خصوصی کنی ممنون میشم
      منتظر قابهای رایانیک عزیز هم هستیم

دیدگاه

نوشته اصلی توسط mak3798
        سلام به همه
        بلاخره ماژول چه جنسی تهیه کنیم؟
        اینجا که هرکی یه چیزی میگه
        به قول دوستمون نرم نصب کنم گارانتی کنم بعد هر روز برم در مغازه طرف که اینجاش اینطوریه اونجاش اونطوریه! oo:
        بهترین ماژول نه تو ایران بلکه تو کل دنیا ماژول DY هست. که چیپ آی سی هاش و ال ای دی هاش تایوانی هست که چیپ ال ای دی های قرمزش 9 میل و سبز و آبی و... 13 میل. میتونین از اهل فن بپرسین
        این 806 ها چیپشون 6 میل هست. حاضرم شرط ببندم.
        فقط یه شرکت DY رو میاره. اونم بصورت انحصاری با آرم خودش که پشت PCB چاپ شده میاره.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط mak3798
          دوستان من اون قابی رو که دوستمون navidpcgame گفته استفاده کردم خیلی خوبه واسه ثابت معرکس برا روانم امتحان نکردم
          ولی من برا یه تابلو 120 در 70 با قاب پشتش نزدیک 70 هزار در اومد
          آقا نوید میشه آدرس حایی که اون پروفیلو خریدی برام پیام خصوصی کنی ممنون میشم
          منتظر قابهای رایانیک عزیز هم هستیم
          فردا چند تا عکس از کابینت های صتعتی که دقیق برشکاری و سوراخکاری شدند رو براتون میذارم.
          فقط کافیه ماژول رو از اینور بذاری و از اونور پیچشو ببندی. دقیقا سوراخ کاری شده با CNC.
          ضمنا این پروفیل هایی که دوستان در بالا اشاره کردند، به اصطلاح لایت باکس هستند.
          تهران - قلعه مرغی ، پر از اینا با انواع سایز ها و ضخامت ها هست. خیلی راحت میتونین هم اینا رو و هم ابزارشون رو واسه وصل کردنه ماژول ها از اونجا تهیه کنین.
          اما به پای کابینت صنعتی نمیرسه.

دیدگاه

دوستان پروفیلی که گفتم توی قلعه مرغی خیلی زیاده اگر برید پیدا میکنید
            شاهین جان لطف میکنی ممنون، راجع به قیمتش یه توضیحی بده ممنون

دیدگاه

نوشته اصلی توسط navidpcgame
              دوستان پروفیلی که گفتم توی قلعه مرغی خیلی زیاده اگر برید پیدا میکنید
              شاهین جان لطف میکنی ممنون، راجع به قیمتش یه توضیحی بده ممنون
              خواهش میکنم
              وااله اونموقع که ما پروفیل استفاده میکردیم ، تو قلعه مرغی تهران ، هر کیلو 8500 بود.
              الان هم فکر نمیکنم هر کیلو بیشتر از 14 - 15 هزار بیشتر باشه.
              البته اینم بگم، این لایت باکس ها انواع اندازه ها رو دارن. (منظورم عمقشه)
              سعی کنین کمتر از 8 سانتیمترشو نخرین. چون اگه کمتر بشه ، پاور توش جا نمیشه.
              اگه مایل باشین میتونم بگم چطور اینا رو از پشت به هم وصل کنین.

دیدگاه

لایت باکس که امروز گرفتم کیلویی 10000 تومن بود، اگر ممکنه بگید برای وصل کردم ماژول ها بهم از چی استفاده کنم؟
                و اینکه قیمت او قاب هایی که گفتید با CNC سوراخ شده چقدره؟

دیدگاه

نوشته اصلی توسط navidpcgame
                  لایت باکس که امروز گرفتم کیلویی 10000 تومن بود، اگر ممکنه بگید برای وصل کردم ماژول ها بهم از چی استفاده کنم؟
                  و اینکه قیمت او قاب هایی که گفتید با CNC سوراخ شده چقدره؟
                  وصل کردنشون خیلی راحته.
                  3 تا کار میتونین بکنین.
                  1 اینکه میتونین از اون گالوانیزه های ناودونی 3 - 4 سانتی متر تهیه کنین و اونا رو اندازه ی عرض تابلو برش بدین. بعد یه الگو از سوراخ های عرض دو ماژول به هم چسبیده در بیارین که این کار یک بار برای همیشت. بعد از روی همون الگو ، این ناودونی ها رو سوراخ کنید، بعد بذارین پشت ماژول و پیچ کنین.
                  2 اینکه یه راه خیلی آسون هست. از اون شاخه های سوراخ دار که واسه قفسه ها استفاده میکنن رو تهیه کنین ، منظورم اون شاخه هایی هست که استیل هستند و بیشتر معمولا تو بوتیک ها استفاده میشند. اینا سوراخ هاشون یه جواریی استاندارد به این ماژول ها میخوره. این شاخه ها رو برش بدین و بدون زحمت سوراخکاری بذارین پشت ماژول و دو تا دو تا ماژول ها رو به هم وصل کنین. تازه واسه استحکام بیشتر هم میتونین آخر سر یه شاخه بصورت افقی پیچ کنین.
                  3 اینکه میتونین با نبشی های زانو شکل اینا رو به هم وصل کنین که البته این کار آسونه اما دوام خوبی نداره.
                  آخر سر پس از بستن ماژول ها به هم ، واسه وصل کردن اونا به لایت باکس نیاز به میخ پرچی - میخ پرچ کن و همون زانو هایی که بالا اشاره کردم دارین.
                  یه سر زانو رو به ماژول پیچ میکنین و سر دیگشو به لایت باکس با پرچ کن پرچش میکنین.

دیدگاه

دوستان عزیز اینم چند تا عکس از تابلو روان 2 طرفه از نمای جلو و پشت آن.

اینم یه نمونه از قابهای صنعتی و cnc شده :

eamin.ir@gmail.com

دیدگاه

جناب رایانک میتونی در مورد فرق این ورق های آهنی با ورق گالوانیزه توضیح بدیی؟؟( وزن - قیمت - کیفیت )
                      توی تصویر چیزهای خوبی به نظر میاد من بیشتر تابلوها رو با ورق گالوانیزه کابینت درست میکنم که رنگ کوره ای هم بهش میزنن
                      Esmaeili_led@yahoo.com

دیدگاه

سلام آقا مجتبی

احوالت ؟
                        خواستم ببینم شما تهران جایی رو سراغ نداری برای خرید عمده ماژولهای تابلو روان و ال ای دی برای تابلو ثابت و پاور و .... به صورت عمده ؟؟

ممنون میشم راهنمایی کنید
                        الـــهی , گـــاهـــی , نــگـــــاهی

دیدگاه

نوشته اصلی توسط ilion
                          سلام آقا مجتبی

احوالت ؟
                          خواستم ببینم شما تهران جایی رو سراغ نداری برای خرید عمده ماژولهای تابلو روان و ال ای دی برای تابلو ثابت و پاور و .... به صورت عمده ؟؟

ممنون میشم راهنمایی کنید
                          من خودم از اقای محمدی توی تهران و اقای دیلمی توی تبریز خرید میکنم
                          نورپردازان باران نور شهرستان آران وبیدگل
                          barannoor69@yahoo.com

دیدگاه

نوشته اصلی توسط مجتبی باغبانزاده
                            من خودم از اقای محمدی توی تهران و اقای دیلمی توی تبریز خرید میکنم
                            سلام به دوستان عزیز
                            جناب باغبانزاده منم از آقای دیلمی خرید میکنم.
                            اما یه سوالی داشتم آقای باغبانزاده.
                            الان تو سایت پرتونور که همون شرکت آقای دیلمی میشه، نوشتن ماژول تک رنگ با چیپ Epistar تضمینی 9 میل و 13 میل. حقیقتش من خجالت کشیدم زنگ بزنم چند تا سوال بپرسم ببینم واقعا راسته یا نه.؟؟؟!!!
                            آخه ال ای دی Epistar خیلی کیفیت بالایی داره. یعنی اگه راست گفته باشن من یکی که یه وانت میگیرم.
                            نمیشه شما یه تحقیقاتی بکنین ببینین راسته یا نه؟
                            حقیقتش چون ما خیلی وقته باهاشون در ارتباطیم ، کمی رودربایستی داریم که از این سوالا بپرسیم ازشون.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط Fullcolor-LED
                              سلام به دوستان عزیز
                              جناب باغبانزاده منم از آقای دیلمی خرید میکنم.
                              اما یه سوالی داشتم آقای باغبانزاده.
                              الان تو سایت پرتونور که همون شرکت آقای دیلمی میشه، نوشتن ماژول تک رنگ با چیپ Epistar تضمینی 9 میل و 13 میل. حقیقتش من خجالت کشیدم زنگ بزنم چند تا سوال بپرسم ببینم واقعا راسته یا نه.؟؟؟!!!
                              آخه ال ای دی Epistar خیلی کیفیت بالایی داره. یعنی اگه راست گفته باشن من یکی که یه وانت میگیرم.
                              نمیشه شما یه تحقیقاتی بکنین ببینین راسته یا نه؟
                              حقیقتش چون ما خیلی وقته باهاشون در ارتباطیم ، کمی رودربایستی داریم که از این سوالا بپرسیم ازشون.
                              آقایان صاحب نظر عزیز
                              کسی نیست به ما جواب بده؟ ما رو از این دربه دری و سر در گمی نجات بده؟
                              آقای مهندس باغبانزاده ی عزیز.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط Fullcolor-LED
                                آقایان صاحب نظر عزیز
                                کسی نیست به ما جواب بده؟ ما رو از این دربه دری و سر در گمی نجات بده؟
                                آقای مهندس باغبانزاده ی عزیز.
                                هر وقت آنلاین بشن ازشون سوال میکنم
                                نورپردازان باران نور شهرستان آران وبیدگل
                                barannoor69@yahoo.com

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X