اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

بستن تابلو روان چینی

Collapse
این موضوع برجسته شده است.
X
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : بستن تابلو روان چینی

باسلام خدمت تمام کاربران
    می خواستم توضیحی درباره قاب تابلوروان،روش ساخت،منتازماژول روی آن و...بدهید.ترجیحااگرمطالب اررسالی باعکس باشدجنب آموزشی بهتری دارد. :nerd:
    موفق باشید.
    برای ورود علم ، تکنولوژی ، پیشرفت به اجازه کسی احتیاج نیست !

دیدگاه

نوشته اصلی توسط HOOMAMIRS
      باسلام خدمت تمام کاربران
      می خواستم توضیحی درباره قاب تابلوروان،روش ساخت،منتازماژول روی آن و...بدهید.ترجیحااگرمطالب اررسالی باعکس باشدجنب آموزشی بهتری دارد. :nerd:
      موفق باشید.
      اینم یه فیلم از ساختن قاب برای تابلو ال ایدی
      http://uploadbaz.com/wtk2kgnq0kks
      دوربین مدار بسته و دزد گیر و رفع مشکلات
      بانک اطلاعاتی سنسورها
      ساخت رقص نور برای شیشه سکوریت مغازه ها
      تعمیر لوازم خانگی را اینجا مطرح کنید
      [move][b] موفقیت بر روی ستون های شکست شکل می گیرد.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط حمید رضا ریاحی
        اقا ممنون از لطفت خیلی کمک کردی
        :applause: :applause: :applause: :applause: :applause:

دیدگاه

باسپاس ازفیلم بسیارخوب شما دراین مدت کوتاه نکات ریزبسیاری می شودازفیلم اموخت (همون فوت کوزه گری)ولی منظورمن فیلم کاملتری بودکه روش سوارکردن واتصال ماژولهاراهم نشان دهد. :nice:
          موفق باشید

دیدگاه

باسپاس ازفیلم بسیارخوب شما دراین مدت کوتاه نکات ریزبسیاری می شودازفیلم اموخت (همون فوت کوزه گری)ولی منظورمن فیلم کاملتری بودکه روش سوارکردن واتصال ماژولهاراهم نشان دهد. :nice:
            موفق باشید
            با سلام دوست عزیز
            اخه بقیه اون کاری نداره قاب را بساز بعد واشر ابندی را بنداز و ماژول ها را قرا بده البته میتونی کمی چسب اکواریم هم پشت ماژول ها بریزی تا علاوه بر اب بند ی بشتر باعث محکم تر شدن ماژول هم بشه ضمنا واسه پیچ کردن مژول ها هم نیازی نست دقیقا از جای پیچ های ماژوال استفاده کنی یه مته نمره سه بردار ومته را تا جایی در سه نظام فرو کن که فقط نیم سانتش بسرون باشه سپس با دریل روی جاهاییکه میخای پیچ بزنی فلز وقاب پلاستیکی ماژول را سوراخ کن وپیچ خودکار بزن اگه از چسب اکواریوم هم استفاده کردی بزار یک ساعت خشک بشه تا موقع دریل کاری حرکت میکنند یا با چسب ی123 ابتدا محکمشون کن بعد دریل کاری کن
            بانک اطلاعاتی سنسورها

دیدگاه

نوشته اصلی توسط مجتبی1368
              اول برای این فاجعه بوجود اومده تسلیت میگم امیدوارم در مین بردهای بعدی جبران بشه :cry2:
              من دقیق نمی تونم بگم مشکل از کجاست چون تا حالا برای خودم از ایم مشکلا پیش نیومده
              ولی این رو میدونم در صورت برعکس زدن مثبت و منفی مین برد و ماژولها میسوزن
              اگه کابل فلت رو هم برعکس بزنی مین برد داغ میکنه
              باید ببینیم شما تنظیمات هم رو درست انجام داده باشی
              این احتمال هم میره مین بردش مشکل داشته من به این مورد برخوردم
              ...
              میگه کابقلهای فلت رامی شه برعکس جا زد

دیدگاه

پاسخ : پاسخ : بستن تابلو روان چینی

یعنی شما میگین پرتوکه گفته: واردات انواع ماژول های تابلو روان و تلویزیون شهری DY با قطعات 100 درصد تایوانی
                پرتونور تنها وارد کننده ی انحصاری ماژول DY اورجینال با قطعات تایوانی
                خالی بسته
                همچنین من درتهران ساکن هستم به اهالی پاساژامجد چه طور؟
                دوست عزیز
                اولا اینجا کسی مسئول فروش مثلا آقای دیلمی نیست و کسی هم از فروش ایشون ذینفع نیست و سودی نمیبره که ازش الکی تعریف بکنه. حتما جنسش خوب بوده که این همه روش بحث میشه.
                وقتی خودتون سوال میکنین بعد که همه جواب دادند ، و برخلاف میل شما بود ، میگین یارو خالی بسته، این کارتون توهین به شعور کسایی هست که قبلا به پست های شما جواب دادند.
                ثانیا حداقل دیلمی مثل بقیه نمیگه جنسم اصل تایوانه. حداقل میگه مونناژ و ساخت چینه. فقط چیپ قطعاتش تایوانه.
                ثالثا این یه بحث بسیار ساده هست ، اگر اطمینان دارید که یکی خالی میبنده و یا دروغ میگه هیچ نیازی نیست که ازش خرید بکنید. شما پول میدین و جنس میگیرین و هیچ منتی هم نداره. از هر جا که دلتون خواست خرید بکنید.
                اگه میخواین از تجربیات دیگران استفاده بکنید ، همه نظرشونو گفتند و به هر حال شما قبول نکردین. دیگه نیازی نیست که بحث رو ادامه بدین.
                شما میتونین از یه جای دیگه خرید بکنین.
                همچنین در رابطه با قاب هم آقای دیلمی قاب سی ان سی شده ی کاملا دقیق داره. ماژول رو از اینور میذاری از اونور دقیق پیچ میکنی. تا اون زائده های پلاستیکی ماژول هم دقیق در اومده. فکر کنم عرض یک ساعت یه تابلو ی یه متری بسته میشه.

دیدگاه

پاسخ : پاسخ : پاسخ : بستن تابلو روان چینی

نوشته اصلی توسط Fullcolor-LED
                  سلام وخسته نباشیددوست عزیز
                  دوست عزیز
                  اولا اینجا کسی مسئول فروش مثلا آقای دیلمی نیست و کسی هم از فروش ایشون ذینفع نیست و سودی نمیبره که ازش الکی تعریف بکنه. حتما جنسش خوب بوده که این همه روش بحث میشه.ببینیدمن نگفتم کسی ذینفع است وسودی می بره،فقط مخواستم علتش روبفهمم (این گناه است)
                  وقتی خودتون سوال میکنین بعد که همه جواب دادند ، و برخلاف میل شما بود ، میگین یارو خالی بسته، این کارتون توهین به شعور کسایی هست که قبلا به پست های شما جواب دادند.اولاشمالطف کنیدازجانب کسی صحبت نکنیدهرکسی اختیارداره جواب بده یانده!2-من به شعورکسی توهین نکردم.ولی اگرکسیانی که به پست من جواب دادن ناراحت شدندهمین جاازهمشون پوزش می خواهم.ولی ازشمامی خواهم پست وجواب من رادوباره بادقت بخوانید.
                  ثانیا حداقل دیلمی مثل بقیه نمیگه جنسم اصل تایوانه. حداقل میگه مونناژ و ساخت چینه. فقط چیپ قطعاتش تایوانه.خب من همینارامی خواستم بفهمم واین نکته بسیارباارزشی هست که راست می گن اینکه دیگه عصبانیت نداره.
                  ثالثا این یه بحث بسیار ساده هست ، اگر اطمینان دارید که یکی خالی میبنده و یا دروغ میگه هیچ نیازی نیست که ازش خرید بکنید. شما پول میدین و جنس میگیرین و هیچ منتی هم نداره. از هر جا که دلتون خواست خرید بکنید.
                  اگه میخواین از تجربیات دیگران استفاده بکنید ، همه نظرشونو گفتند و به هر حال شما قبول نکردین. دیگه نیازی نیست که بحث رو ادامه بدین.این فقط نظرشماست لطفابجای دیگران ننویسید.
                  شما میتونین از یه جای دیگه خرید بکنین.
                  همچنین در رابطه با قاب هم آقای دیلمی قاب سی ان سی شده ی کاملا دقیق داره. ماژول رو از اینور میذاری از اونور دقیق پیچ میکنی. تا اون زائده های پلاستیکی ماژول هم دقیق در اومده. فکر کنم عرض یک ساعت یه تابلو ی یه متری بسته میشه.
                  شایداین مطالب به نظرشماپیش پاافتاده ومسخره بیادولی توهمین صحبت هاهست که یه چیزای ادم یادمی گیره درضمن می تونه کمک خیلی خوبی به من و...که باراولشون است باشه استاد
                  بازهم دراینجاازتمام انجمن eca پوزش می خواهم اگرباعث رنجش مشاورین عزیزشدم.
                  یک صحبت هم باشمادوست عزیزاین انجمن فنی هست وماهم برای جواب گرفتن مشکلات واگرسوادداشتیم پاسخ به مشکلات ونوشتن مطالب اموزشی واردشدهیم پس بیایم بااین لحن صبت کردن به این انجمن توهین نکنیم.
                  موفق باشید

دیدگاه

بله
                    چون به جرات و با اطمینان میتونم بگم که دیلمی بنیانگذار واردات ماژول و آموزش ساخت تابلو با این ماژوله. و زمانی که همه در این کار گیج و مبهوت بودند ، ایشون به جای سوء استفاده از این قضیه ، شروع به آموزش کردند و خیلی ها رو در این کار راه انداختن. لذا در یک محیط آموزشی به همین راحتی به ایشون توهین کردن اصلا پسندیده نیست.
                    کسایی که تو این کار خیلی قدیمی هستند منظور منو بهتر میفهمن...!!!
                    اینم بگم که اگه میخواین ماژول بگیرین و بدونین که کی راست میگه کی الکی حرف میزنه ، بهتره برگردی و یه تحقیقی از بابت گذاشته ی فروشندگان بکنی...
                    اکثر فروشنده یا به عبارتی وارد کننده ها روی قیمت دارن رقابت میکنن. خوب همه میدونن که کم کردن قیمت مستلزم کم کردن کیفیته...!!!
                    اما این اواخر که تعداد وارد کننده ها زیاد شد و قیمت ها به شدت افت و خیز میکرد ، قیمت های دیلمی کاملا ثابت بود.
                    وقتی ماژول شد 33 ، بازم دیلمی تعداد بالا رو 34 میداد ، وقتی شد 32 بازم قیمت دیلمی 34 بود ، وقتی شد 27 ، بازم قیمتش 34 بود.
                    با این حساب باید همه فکر کنند که دیلمی نتونه جنسشو بفروشه!!! ولی میبینید که همچنان با این که بارش تموم شده ، بازم مشتری هاش منتظرن تا بارش برسه و با همون قیمت بخرن!!! علتش اینه که از پشتیبانیش و کیفیتش مطمئنه.

متشکرم

دیدگاه

بله
                      چون به جرات و با اطمینان میتونم بگم که دیلمی بنیانگذار واردات ماژول و آموزش ساخت تابلو با این ماژوله. و زمانی که همه در این کار گیج و مبهوت بودند ، ایشون به جای سوء استفاده از این قضیه ، شروع به آموزش کردند و خیلی ها رو در این کار راه انداختن. لذا در یک محیط آموزشی به همین راحتی به ایشون توهین کردن اصلا پسندیده نیست.
                      اینم بگم که اگه میخواین ماژول بگیرین و بدونین که کی راست میگه کی الکی حرف میزنه ، بهتره برگردی و یه تحقیقی از بابت گذاشته ی فروشندگان بکنی...
                      اکثر فروشنده یا به عبارتی وارد کننده ها روی قیمت دارن رقابت میکنن. خوب همه میدونن که کم کردن قیمت مستلزم کم کردن کیفیته...!!!
                      اما این اواخر که تعداد وارد کننده ها زیاد شد و قیمت ها به شدت افت و خیز میکرد ، قیمت های دیلمی کاملا ثابت بود.
                      وقتی ماژول شد 33 ، بازم دیلمی تعداد بالا رو 34 میداد ، وقتی شد 32 بازم قیمت دیلمی 34 بود ، وقتی شد 27 ، بازم قیمتش 34 بود.
                      با این حساب باید همه فکر کنند که دیلمی نتونه جنسشو بفروشه!!! ولی میبینید که همچنان با این که بارش تموم شده ، بازم مشتری هاش منتظرن تا بارش برسه و با همون قیمت بخرن!!! علتش اینه که از پشتیبانیش و کیفیتش مطمئنه.

متشکرم
                      اقا من کار به کسی ندارم و از اقای دیلمی هم ماژول نمیخرم اما اون موقع که این ماژول ها اومدن و ایشون قیمت 26 میداد خیلی ها چون تازه اومده بود تو بازار تا 35 میفروختند و سوء استفاده میکردند :read:
                      بانک اطلاعاتی سنسورها

دیدگاه

اقا من کار به کسی ندارم و از اقای دیلمی هم ماژول نمیخرم اما اون موقع که این ماژول ها اومدن و ایشون قیمت 26 میداد خیلی ها چون تازه اومده بود تو بازار تا 35 میفروختند و سوء استفاده میکردند :read:
                        جناب ریاحی عزیز
                        با سلام
                        منم دقیقا منظورم همین بود.
                        ما باید واسه امثال دیلمی ها دعا گو باشیم. چون تک خور نیستند. هم خودشون سود میکنن و هم با جنسی که میفروشن ما سود میکنیم. حالا منظورم مختص دیلمی نیست. هر کی که مثل ایشون هست واسه خود من خیلی ارزش داره.
                        این کار علاوه بر این که واسه خود ما سود داره ، برای زیبایی شهرمون هم خیلی مهمه. حساب کنید از وقتی که این ماژول ها وارد بازار شدند ، حال و هوا و زیبایی شهرامون چند برابر شده. پس ما هم در زیبا نگه داشتن محل زندگیمون شریک هستیم. بهتره واسه این شغل و بانیه این شغل احترام بذاریم.

ضمنا پیشنهاد میکنم که حتما محصولات دیلمی رو حداقل واسه یک بار امتحان کنید. ممکنه خوشتون بیاد.

موفق باشید

دیدگاه

بله

متشکرم
                          باسلام منظورتون راکاملاروشن بگیدکی توهین کرده!
                          موفق باشید

دیدگاه

باسلام منظورتون راکاملاروشن بگیدکی توهین کرده!
                            موفق باشید
                            حاجی بی خیال.
                            فکر نمیکنم دیلمی "خالی بندی " بکنه.
                            البته قطعا در مسائل اقتصادی اغراق و تعریف و تمجید از جنس کار بسیار طبیعی هست.
                            اما اگر همین الان با خود دیلمی تماس بگیرید و بپرسید که کیفیت جنسش چطوره ، بهتون میگه که یه نمونه بگیرین و تست کنین اگه خوشتون اومد خرید بکنین. این آقا حتی از جنس خودش که واسه فروش آورده تعریف نمیکنه. چه برسه به خالی بندی!!!! میتونین امتحان کنین. البته ایشون الان تو چین هستند. اگه خواستین میتونین شماره چینشون رو از سایتشون بردارین و تماس بگیرین. هزینش فقط یه تلفنه.
                            همچنین به اونیکی ها هم یه زنگی بزنید و ببینید که چطوری جنسشون رو میبرن اون بالا بالا هااا.

من مخلص شما و سایر دوستانم و واقعا هیچ منظور بدی به شما ندارم. اگر هم خدایی نکرده باعث دلخوریتون شده ام ، هیمن جا ازتون واقعا عذر میخوام و طلب بخشش و حلالیت دارم.

متشکرم

دیدگاه

حاجی بی خیال.
                              فکر نمیکنم دیلمی "خالی بندی " بکنه.
                              البته قطعا در مسائل اقتصادی اغراق و تعریف و تمجید از جنس کار بسیار طبیعی هست.
                              اما اگر همین الان با خود دیلمی تماس بگیرید و بپرسید که کیفیت جنسش چطوره ، بهتون میگه که یه نمونه بگیرین و تست کنین اگه خوشتون اومد خرید بکنین. این آقا حتی از جنس خودش که واسه فروش آورده تعریف نمیکنه. چه برسه به خالی بندی!!!! میتونین امتحان کنین. البته ایشون الان تو چین هستند. اگه خواستین میتونین شماره چینشون رو از سایتشون بردارین و تماس بگیرین. هزینش فقط یه تلفنه.
                              همچنین به اونیکی ها هم یه زنگی بزنید و ببینید که چطوری جنسشون رو میبرن اون بالا بالا هااا.

من مخلص شما و سایر دوستانم و واقعا هیچ منظور بدی به شما ندارم. اگر هم خدایی نکرده باعث دلخوریتون شده ام ، هیمن جا ازتون واقعا عذر میخوام و طلب بخشش و حلالیت دارم.

متشکرم
                              باسلام
                              دوست عزیزمن کی هستم که شماراببخشم یانبخشم
                              1-فقط من ازحرف کنایه امیزخوشم نمیادروراست باشیم بهتره!
                              2-شایدخودتون هم متوجه نشده باشیددراین پستهاکه من وشماداشتیم بعضی ازمطالب خیلی بدردم خردواستفاده کردم.
                              3-بازهم میگم من نگفتم آقای دیلمی خالی بنداست -دوباره که به پستم نگاه کردم دیدم شماحق داریدجمله بندیم کمی اشتباه بودکه موجب شدشماخیال کنیدمن می گم ایشون خدای نکرده خالی بنده-بازهم ازهمه وشماپوزش می خواهم.
                              4-ببخشیدشماازکجامی دانیدایشون چین هستند.
                              موفق باشید

دیدگاه

باسلام
                                دوست عزیزمن کی هستم که شماراببخشم یانبخشم
                                1-فقط من ازحرف کنایه امیزخوشم نمیادروراست باشیم بهتره!
                                2-شایدخودتون هم متوجه نشده باشیددراین پستهاکه من وشماداشتیم بعضی ازمطالب خیلی بدردم خردواستفاده کردم.
                                3-بازهم میگم من نگفتم آقای دیلمی خالی بنداست -دوباره که به پستم نگاه کردم دیدم شماحق داریدجمله بندیم کمی اشتباه بودکه موجب شدشماخیال کنیدمن می گم ایشون خدای نکرده خالی بنده-بازهم ازهمه وشماپوزش می خواهم.
                                4-ببخشیدشماازکجامی دانیدایشون چین هستند.
                                موفق باشید
                                خواهش میکنم. احتمالا فقط یه سوء تفاهم بود.

چند روزی زنگ میزدم اما جواب نمیدادند. امروز پدرشون جواب داد و گفت چینه. تا اونجایی که بدونم ایشون دو سه ما چین میمونن و دو سه ما هم ایران.

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X