اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

بستن تابلو روان چینی

Collapse
این موضوع برجسته شده است.
X
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : بستن تابلو روان چینی

ممنون از شما ولی پیشنهاد شما پاک کردن صورت مسئله بود

یکجور دیگه سوالم را می پرسم
    اگر بخواهیم از ماژولی بسازیم که با کارت کنترول های چینی کار کنه ، روش اسکن ماژول چطوری می شه ؟! کسی پروژه مشابهی دیده ؟

کسی می تونه راهنمایی کنه

دیدگاه

دوستان یه پیشنهاد
      من خودم از آرک لایت حضوری (تبریز) خرید کردم میتونید ماژولها کارت کنترل و... بصورت اینترنتی از اینجا تهیه کنید
      در جهان هرگز مشو مدیون احساس کسی - تا نباشد رایگان مهرت گروگان کسی
      گوهر خود را نزن بر سنگ هر ناقابلی - صبر کن پیدا شود گوهر شناس قابلی

دیدگاه

خیلی جالبه ؟!
        60 صفحه سوال و جواب هست ولی یک نفر پیدا نمی شه جواب من را بده ؟!

دیدگاه

با سلام. من میخوام یه تابلو روان 48*8 درست کنم برای بار اول هست که میخوام بسازم. اما از ماژول های اماده نمیخوام استفاده کنم. من 400تا ال ای دی آوال قرمز دارم میخوام بدونم چطور اوال ها رو کنار هم بچینم آخه من فکر میکردم ال ای دی اوال گرد باشه الان به مشکل خوردم طبق شکل زیر کسی میتونه راهنمایی کنه که با چه زاویه ای کار کنم؟؟ تراکم هم 10mm هست

برخی آدمها[ تنها ] به یک دلیل از مسیر زندگی ما می گذرند [ تا ] به ما درسهایی بیاموزند ؛ که اگر می ماندند هرگز [ آن درسها را ] یاد نمی گرفتیم …

دیدگاه

نوشته اصلی توسط Mahdy111
            خیلی جالبه ؟!
            60 صفحه سوال و جواب هست ولی یک نفر پیدا نمی شه جواب من را بده ؟!
            شکل2 تایید میشه ال ای دی اوال در این حالت بهترین نور رو داره

دیدگاه

نوشته اصلی توسط رسول21
              شکل2 تایید میشه ال ای دی اوال در این حالت بهترین نور رو داره
              ممنون
              یه سوال دیگه تو این حالت اگه استفاده کنم فاصله افقی و عمودیش با بقیه ال ای دی ها چقدر باشه باید؟
              برخی آدمها[ تنها ] به یک دلیل از مسیر زندگی ما می گذرند [ تا ] به ما درسهایی بیاموزند ؛ که اگر می ماندند هرگز [ آن درسها را ] یاد نمی گرفتیم …

دیدگاه

دوستان عزیز سلام
                کسی انیمیشن های آماده داره بذاره؟؟؟
                چند صفحه اول و آخر رو گشتم چیزی پیدا نکردم

دیدگاه

با سلام
                  برای یه تابلوی 30*100 با تک رنگ قرمز ایا نیاز هست که برای پورت usb و com قبل از ساختن قاب دو تا کابل بدم بیرون؟

دیدگاه

به نام خدا

سلام

اگه بخواهید خیلی راحت بعد کامل کردن وساختن تابلو بدون باز کردن قابش دوباره براش نوشته بده اره لازم یک کامل usb یا یک کابل com بدی بیرون که من usb رو پشینهاد میدم که اون هم باید کابل افزایش طول USB شما یک متر باشه تا راحت تر انجام بده کار شما رو
                    !!!!!اگر به دست من افتد فراق را بکشم!!!!!!
                    نمی خواستم برم رفتم پشیمونم اگه رفتم دارم می میرم از عشقت من از عشق تو سر رفتم نمی تونم که برگردم به احساس تو بد کردم نفهمیدم چی پیش اومد که قرمز بودو رد کردم

[move]-----------خداوند لعنتشان کند...-------------[/move]

دیدگاه

آقا سلام
                      یک کار تابلو روان واسم اومده منم تا حالا انجام ندام
                      فقط تا حالا یک کار تابلو ثابت انجام داده ام
                      حالا میخوام بدونم واسه یک کار تابلو روان چه چیزهایی لازمه آیا به غیر از اینها چیزهای دیگری لازمه
                      2 تا مازول ال ای دی
                      ساخت قاب
                      برد کنترلر
                      پاور یا تغذیه
                      خواستم بدونم هر نوع برد کنترلری بخریم به ماژول ها میخوره . یا برعکس رنگ ماژول های ال ای دی اگه تغییر کنه برد کنترلر تغییری نمی کنه ؟
                      خیلی سپاس

دیدگاه

نوشته اصلی توسط PouYa007
                        ممنون
                        یه سوال دیگه تو این حالت اگه استفاده کنم فاصله افقی و عمودیش با بقیه ال ای دی ها چقدر باشه باید؟

استاندارد.ش 10 میلیمتره.
                        یعنی از مرکز لِد اول تا مرکز لِد بعدی 10 میلیمتر.
                        ابتدا و شروع هرکاری سخت ترین مرحله آن کار است. برای مثال به عقابها نگاه کن ، حتی اونها هم در ابتدای پرواز ، زیاد بال و پر می زنند، اما هنگامی که اوج می گیرند ، دیگر حتی نیازی به پر زدن هم ندارند ...

کافیست اولین قدمها را بدون ترس و با پشتکارِ بالا برداری مطمئن باش بزودی به اوج خواهی رسید و روزهای سخت همیشه نخواهند ماند ...

دیدگاه

نوشته اصلی توسط کارجو
                          آقا سلام
                          یک کار تابلو روان واسم اومده منم تا حالا انجام ندام
                          فقط تا حالا یک کار تابلو ثابت انجام داده ام
                          حالا میخوام بدونم واسه یک کار تابلو روان چه چیزهایی لازمه آیا به غیر از اینها چیزهای دیگری لازمه
                          2 تا مازول ال ای دی
                          ساخت قاب
                          برد کنترلر
                          پاور یا تغذیه
                          خواستم بدونم هر نوع برد کنترلری بخریم به ماژول ها میخوره . یا برعکس رنگ ماژول های ال ای دی اگه تغییر کنه برد کنترلر تغییری نمی کنه ؟
                          خیلی سپاس
                          به نام خدا

سلام

برای ساخت تابلو روان
                          1-ماژول LED به تعداد مورد نیاز در هر متر (که معمولا ماژول موجود در بازار ارتفا16 عرض32 هست یعنی مشه 32*16 اگه بخوایم یک تابلو در اندازه 128 در 48 بسازیم به 16 تا ماژول LED نیاز هست) رنگش هم فرقی نمیکنه
                          2-برد کنترل مورد نیاز(یعنی بسته یه اندازه و نیاز تابلو خودت باید برد کنترلر رو انتخاب کنی که برد های کنترل های زیاد برای این ماژول های LED موجود در باز هستند مانند HD که ساخت کشور چین هست و QP ساخت ایران هست )
                          HD-برد های متفاوتی داره که میتونند از تک رنگ تا 3 رنگ رو به راحتی ساپورت میکنه
                          QP-برد های کنترل نسبتا پیشرفته نسبت به HD هست و گران تر هم هست ولی اماکات جالی داره

3-کابینت تابلو روان تو بازار امادش موجود هست هم می تونید خودتون بسازیدش
                          4-منبع تغذیه 5 ولت هست که این هم تو بازار باید تهیه کنید
                          5-دادن اطلاعت به برد کنترل در مورد کارت های وارداتی HD که نرم افزار HD2013و..... هست متونید استفاده کنید برای QP هم نرم افزار مخصوص به خودش هست که میتونید استفاده کنید باید یک کار کنید با اینها تا بتونید طرح های خیر کننده خلق کنید :nice:

در مورد تابلو های تک رنگ قرمز که شما بد کنترلر مورد نیاز رو تهیه کنید و ماژول LED قرمز به تعداد نیاز و منبعه تغذیه اینم هم به تعدا نیاز و کابیت هم به اندازه مورد مصرف باید تهیه کنید و بسازیدش
                          و اما تابلو های تک رنگ رنگی اینجا همی نیازی به انتخاب برد کنترلر خاصی نسیت یعنی همون برد کنترلر که تابلو قرمر رنگ شما رو را انداخت متیونه این تابلو رنگ ابی یا سفید و...... شما رو هم را بندازه
                          تابلو های سه رنگ هم همین جور هسنتد
                          یک برد کنترل به تمام ماژول های 32*16 بازار هر رنگی که باشه میخوره
                          !!!!!اگر به دست من افتد فراق را بکشم!!!!!!
                          نمی خواستم برم رفتم پشیمونم اگه رفتم دارم می میرم از عشقت من از عشق تو سر رفتم نمی تونم که برگردم به احساس تو بد کردم نفهمیدم چی پیش اومد که قرمز بودو رد کردم

[move]-----------خداوند لعنتشان کند...-------------[/move]

دیدگاه

با تشکر . منم یه سوال میپرسم.
                            برد کنترلر مثلا HD در سطر چند ماژول و در ستون چند ماژول رو ساپورت میکنه؟ یا اصلا محدودیتی داره؟ توضیحی بدین ممنون

دیدگاه

نوشته اصلی توسط PouYa007
                              با تشکر . منم یه سوال میپرسم.
                              برد کنترلر مثلا HD در سطر چند ماژول و در ستون چند ماژول رو ساپورت میکنه؟ یا اصلا محدودیتی داره؟ توضیحی بدین ممنون
                              کدوم مدل از کارت HD ؟ مدل های مختلفی داره
                              معمولا با حرف و عدد بعد از HD میاد مثلا HD-Q40 ، HD-M3 و...
                              شما بستگی به انازه تابلویی که میخواید بسازید یک کارت رو انتخاب میکنید.
                              در جهان هرگز مشو مدیون احساس کسی - تا نباشد رایگان مهرت گروگان کسی
                              گوهر خود را نزن بر سنگ هر ناقابلی - صبر کن پیدا شود گوهر شناس قابلی

دیدگاه

سپاس از پاسخ دوستان
                                من شنیدم که واسه هر سطر ماژول (مهم نیست چند تا ماژول استفاده بشه ) یک برد کنترلر باید تهیه کنیم آیا این گفته درسته ؟
                                یا میشه مثلا واسه 2 سطر ماژول از یک بردکنترلر استفاده کنم ؟

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X