اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

بستن تابلو روان چینی

Collapse
این موضوع برجسته شده است.
X
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : بستن تابلو روان چینی

من 12 تا کارتن خریدم که 37000 حساب کردند.
    شما کدوم شهر هستد شهرما یکم کوچیکه و مشتری زیاد نیست تعداد بالا رو دستم میمونه
    هرکارتن چند عدده؟ کابل ها و واشرآب بند رو جدا میخرید یا همراهش براتون میفرستن؟
    در جهان هرگز مشو مدیون احساس کسی - تا نباشد رایگان مهرت گروگان کسی
    گوهر خود را نزن بر سنگ هر ناقابلی - صبر کن پیدا شود گوهر شناس قابلی

دیدگاه

نوشته اصلی توسط sami222
      سلام منم یه بار پرسیدم گفتن کابل IDCوبرق وواشر اب بندی باهاشه
      [img width=271 height=100]http://upload7.ir/imgs/2014-05/42296300898709327115.jpg[/img]

خداروشکر! نمردیمو معنی تدبیر رو هم فهمیدیم.دی:

دیدگاه

نوشته اصلی توسط sami222
        ما هم تهران و هم تبریز شعبه داریم.
        هر کارتن 40 عدده.
        کارتن ها روشون گونی سبز کشیده شده و با بست و پلاستیک محکم شدند.
        هر ماژول یک کابل برق 40 سانتیمتری و یک کابل فلت 20 سانتیمتری و یک واشر آب بندی داره.

پشت ماژول ها نوشته DY-HD . کنارش هم آدرس سایت پرتونور نوشته شده. (پشتPCB)

فقط موقع خرید سعی کنین از خودشون بخرین. حتی اگه کرایه زیاد بدین. چون اکثرا عمده فروش ها وقتی میبینن که یه جنسی داره تو بازار خوب فروش میره ، از هر جهت سوء استفاده میکنن.
        مثلا اگه میبینن که DY-HD خوب فروش میره و خواهان داره ، الکی ماژول های دیگه رو به نام دیلمی میفروشند. دروغکی میگین جنس همون جنس فلانیه.
        این ماژول ها ال ای دی هاش مثل ال ای دی های معمولی نیست.
        حتی خود شرکت پرتونور الان 2 روزه که روزی چند بار این قضیه رو از طریق SMS یه مشتری هاش هشدار میده.

دیدگاه

با سلام کسی کارت کنترل sam cs4 مال شرکت سام صنعت استفاده کرده؟کیفیتش خوبه؟به نظر میاد از سی وان بهتر باشه برای تکرنگ میخام
          http://sam-sanat.ir/product/view/9/74.html

دیدگاه

نوشته اصلی توسط رسول21
            با سلام کسی کارت کنترل sam cs4 مال شرکت سام صنعت استفاده کرده؟کیفیتش خوبه؟به نظر میاد از سی وان بهتر باشه برای تکرنگ میخام
            http://sam-sanat.ir/product/view/9/74.html
            سلام
            اون کارت واسه سام صنعت نیست که!!!!!
            همون کارت آقای رضایی هست که به سفارش سام صنعت تولید کرده.
            بد نیست. اما ما چند بار بیشتر استفاده نکردیم.
            زیاد به درد نمیخوره.

دیدگاه

لول 1024 داره ولی سی وان 256 لول بیشتر تو تکرنگ نمیده از نضر نرم افزار و هنگ کردن چی؟ سی وان بیشتر پس زمینه رو سیاه میکنه و نمایش متن سادش چنگی به دل نمیزنه خصوصا عکسها رو خیلی بد جور نمایش میده؟؟؟؟؟؟؟؟

دیدگاه

نوشته اصلی توسط رسول21
                لول 1024 داره ولی سی وان 256 لول بیشتر تو تکرنگ نمیده از نضر نرم افزار و هنگ کردن چی؟ سی وان بیشتر پس زمینه رو سیاه میکنه و نمایش متن سادش چنگی به دل نمیزنه خصوصا عکسها رو خیلی بد جور نمایش میده؟؟؟؟؟؟؟؟
                حالا واسه تست یه بار استفاده بکنید.
                احتمالا شما خوشتون بیاد.
                خیلی دارن استفاده میکنن.
                فقط از من میشنوین ، از خود آقای رضایی بگیرین. تا اگر هم موردی داشت ، خودش مشکلتون رو حل کنه. به عبارتی پشتیبانی بکنه شما رو.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط رسول21
                  در مورد کارت اقای رضایی از نظر نمایش متن یکم مشکل داره باید باها کار کنید دسستون بیاد اما در نمایش فیلم خوبه هرچند که فقط فرمت avi رو قبول میکنه
                  ابتدا نرم افزرارش رو دانلود کنید و تست کنید بعد از راضی بودید یه کارت برای تست بگیرید .(نرم افزرا کاملش رو بگیرید افکت های اماده زیبایی برای پشت متن داره)
                  به نظر من کلا برای سایز های متوسط و بزرگ مناسب تره .
                  از خود اقای رضایی خرید کنید (دلایل زیادی داره) شمارشون رو خواستید بگید براتون بفرستم

دیدگاه

ممنون میشم شماشونو برام بفرستین لینکی از نرم افزارش هم دارین بدین :wow:

دیدگاه

نوشته اصلی توسط رسول21
                      ممنون میشم شماشونو برام بفرستین لینکی از نرم افزارش هم دارین بدین :wow:
                      ۰۹۱۰۳۰۹۴۴۳۹

دیدگاه

با سلام خدمت دوستان عزیز من یه تابو روان دارم که ۳*۳ تک رنگ قرمز p10هست 512 leکه میخوام اونو ۳*۶ کنم یعنی ۳ سطرو شش ستون .حالا یه برد hd-q3 دارم که چهار سطر رو ساپورت میکنه ولی نمیدونم چند ستونو ساپورت میکنه
                        سوالی که داشتم اینه که این برد ج میده یا باید عوض بشه
                        اگه عوض کنم چی بخرم لطفا مشخصات کاملشو بدین ممنونم

دیدگاه

نوشته اصلی توسط mohammadpor
                          با سلام خدمت دوستان عزیز من یه تابو روان دارم که ۳*۳ تک رنگ قرمز p10هست 512 leکه میخوام اونو ۳*۶ کنم یعنی ۳ سطرو شش ستون .حالا یه برد hd-q3 دارم که چهار سطر رو ساپورت میکنه ولی نمیدونم چند ستونو ساپورت میکنه
                          سوالی که داشتم اینه که این برد ج میده یا باید عوض بشه
                          اگه عوض کنم چی بخرم لطفا مشخصات کاملشو بدین ممنونم
                          سلام مشکلی نیست جواب میده تک رنگ تا 24 ماژل طول رو جواب میده

دیدگاه

سلام
                            دوستان به من یه تابلو روان تک رنگ قرمز به ابعاد 3*1 متر(3متر عرض و 1متر طول) سفارش دادنند.حالا سوال؟

به ازای چند تا ماژول ؛باید یه پاور بذارم ؟
                            و برای چنین ابعادی از چه مین بردی استفاده کنم ؟

من قبلا برای تابلو هام از قاب گالوانیزه استفاده میکردم که خیلی مکافات داشت و خیلی اذییتم میکرد ولی چندجا دیدم که از قاب المونیومی استفاده میکنند و فک کنم دیگه نیازی به سوراخ کاری جهت اتصال ماژول به قاب نباشه فک کنم یه شیار داره و ماژول میره داخل ریل قاب .درسته ؟

این قاب های المنیومی ؛شاخشون متری چند هست ؟در کل ممنون میشم یه توضیحی در این زمینه بدید .متشکرم
                            یا به اندازه آرزوهایت تلاش میکنی یا به اندازه تلاشت ارزو میکنی

دیدگاه

نوشته اصلی توسط اقای دکتر
                              سلام
                              دوستان به من یه تابلو روان تک رنگ قرمز به ابعاد 3*1 متر(3متر عرض و 1متر طول) سفارش دادنند.حالا سوال؟

به ازای چند تا ماژول ؛باید یه پاور بذارم ؟
                              و برای چنین ابعادی از چه مین بردی استفاده کنم ؟

من قبلا برای تابلو هام از قاب گالوانیزه استفاده میکردم که خیلی مکافات داشت و خیلی اذییتم میکرد ولی چندجا دیدم که از قاب المونیومی استفاده میکنند و فک کنم دیگه نیازی به سوراخ کاری جهت اتصال ماژول به قاب نباشه فک کنم یه شیار داره و ماژول میره داخل ریل قاب .درسته ؟

این قاب های المنیومی ؛شاخشون متری چند هست ؟در کل ممنون میشم یه توضیحی در این زمینه بدید .متشکرم
                              سلام
                              حداکثر به ازای هر 8 تا ماژول یه پاور 40 آمپر بذارید.
                              این بدان معنی نیست که نمیتونید 12 تا ماژول رو به یه پاور وصل کنید. حتی میتونید 14 تا هم وصل بکنید. اما دیگه کیفیت کارتون گارانتی نمیشه.
                              یعنی ممکنه این پاور با اون تعداد ماژول 10 سال کار بکنه و شاید هم چند روز یه بار پاور بسوزونه. بستگی به برنامه ای داره که یوزر رو تابلو میزنه. اگه برنامه ای بزنه که تعداد ال ای دی کمی روشن بشه ، شاید پاور مدت زیادی کار بکنه ، در غیر اینصورت ممکنه حتی 2 روز هم دوام نیاره.
                              بنابراین بهتره استاندارد های خودمون رو رعایت بکنیم.
                              زیاد هم به حرف های وارد کننده ها توجه نکنید.

در مورد قاب هم اون شاخه هایی که شما میگین اسمش لایت باکش هست. تو تهران ، قلعه مرغی میتونی انواع اقسام با انوام ضخامت ها رو پیدا بکنی. حدود 2 سال پیش کیلیویی 12 تا 15 هزار بود. الان احتمالا همین حدود باشه. هر شاخش 6 متره. اما اینطوری که شما میگین هم راحت نیست. چون میتونین ماژول های کناری رو یه جورایی به شاخه وصل بکنین. اما وسطی ها رو میخواین چیکار کنین؟!
                              بهتره که از کابینت صنعتی cnc استفاده کنین.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط Fullcolor-LED
                                در مورد قاب هم اون شاخه هایی که شما میگین اسمش لایت باکش هست. تو تهران ، قلعه مرغی میتونی انواع اقسام با انوام ضخامت ها رو پیدا بکنی. حدود 2 سال پیش کیلیویی 12 تا 15 هزار بود. الان احتمالا همین حدود باشه. هر شاخش 6 متره. اما اینطوری که شما میگین هم راحت نیست. چون میتونین ماژول های کناری رو یه جورایی به شاخه وصل بکنین. اما وسطی ها رو میخواین چیکار کنین؟!
                                سلام
                                من الان اکثر قابهای که میبینم از این " لایت باکس" ی که شما میگید استفاده میکنند/پس این اشخاص چه جوری این ماژول ها رو بهم متصل میکنند؟

بهتره که از کابینت صنعتی cnc استفاده کنین.
                                این کابینت صنعتی که میگید چی هست ؟عکسی دارید برام پیوست کنید تا یه پیش زمینه ای در این مورد داشته باشم ؟
                                شما خودتون از چه قابی استفاده میکنید

و در اخر من خودم تا الان از ورق گالوانیزه استفاده میکردم .ولی چندتا عیب داشت

1=سنگین در میاد
                                2=برای ساختش ؛میدادم کابینت ساز ها؛برام میساختند که چند روز الافم میکردنند
                                3=بعد باید خودم ببرم کوره بدم رنگ استاتیک برام بزنن
                                4=و از همه بدتر سوراخ کردن قاب؛جهت اتصال ماژول به قاب ؛که خودم باید این کارو انجام بدم که اکثرا دقیق در نمیاد
                                این 2تا از قاب های که با گالوانیزه میزنم (روی عکس ها کلیک کنید تا بزرگ بشه)

یا به اندازه آرزوهایت تلاش میکنی یا به اندازه تلاشت ارزو میکنی

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X