اینم را هم یادآور بشوم شاید خیلی جاها دیده باشید که در تابلوهای روان پشت نوشته را اشکال متفاوت
یا ستاره و برف و ... میباره باید بگم این اشکال آدمک و برف و بارون و ستاره یا هرچی، با نرم افزارهایی مثل
سویش مکس که خیلی راحته با نرم افزار aleo flash intro banner maker و swftext ساخته می شوند
پیشنهاد میکنم هرسه را دانلود نمایید آموزش سویش مکس رو هم در انجمن پرتو نور قسمت نرم افزارها گذاشتم
مدیریت هم قسمت دانلود نرم افزار ها در صفحه اصلی پرتو نور هم قرار داده میتوانید دانلود نمایید :nice:
با تشکر
امام علی (ع): هرکس به من کلمه ای بیاموزد مرا ( بنده ) خود کرده...
ببخشید من جناب دیلمی رو پیدا نکردم، یعنی انجمن پرتو نور رو پیدا نکردم
میشه آدرس دقیق تر بدین لطفا؟؟
توی گوگل بنویسید پرتو نور (روی گزینه ماژول تابلو روان کلیک نمایید) در تالا گفتگو عضو شوید سوالات را در انجمن
بیابید اگر پیدا نکردید در یک پست جدید مطرح نمایید و مهندس دیلمی خودشان تا آخر شب پاسخ خواهند داد
با تشکر
باسپاس ازراهنمایهایتان
فقط این وسایل رامی توانم ازکجاباقیمت خوب وکیفیت تهیه کنم (راستی من درتهرانم)
فروشگاه خودتان چی؟
بیشتردرچه رنگی کارمی کنندوچرا؟
بازهم ازراهنمایهای شماسپاس گذارم
انشاالله این تابلورامی سازم وبازهم مزاحم شماباسوالهای فراوان می شوم.
سلام
من که خودم از شرکت پرتو نور و کیاسل سفارش میدهم راستی پرتو نور توی تهران هم به نظر شرکت داره
گفتم کیاسل و پرتو نور از همه شرکت ها معتبر و عالیه شرکت کیاسل دو نوع ماژول تک رنگ قرمز داره
یکی ارزانتر از دیگریه پیشنهاد میکنم اگر از کیاسل سفارش میدهی گرانترین ماژول قرمز رو سفارش بده
نورش بهتره و با کیفیته بستگی به مشتریان دارد اگر قرمز بخواهد قرمز درست میکنیم سبز و سفید و آبی
کمی از قرمز گرانتر درمیاد برای مشتری بازم میگم
مشتری هر نوعی که سفارش بده براش درست میکنیم برای قاب تابلو ها هم باید بروید کابینت سازی
به تعداد ماژول ها و بر حسب متراژ برای شما قاب درست کنه
با تشکر ما در خدمتیم :nice:
من هرچی گشتم U41 رو در HD2013 پیدا نکردم. 2014 رو دانلود کردم، چون U41 نسل چهارمه فقط تو تنظیمات 2014 هستش، 2013 فقط نسل دوم و سوم رو ساپورت میکنه.
ممنون از کمکتون، امیدوارم بتونم انجامش بدم
من هرچی گشتم U41 رو در HD2013 پیدا نکردم. 2014 رو دانلود کردم، چون U41 نسل چهارمه فقط تو تنظیمات 2014 هستش، 2013 فقط نسل دوم و سوم رو ساپورت میکنه.
ممنون از کمکتون، امیدوارم بتونم انجامش بدم
دوست عزیز نرم افزار hd2013 فعلا ندارم u41 را می توانید با q41 نرم افزار hd 2013 برنامه دهید با تشکر
بنده خودم امتحان کردم جواب هم داد(با تشکر)
یه خواهشی دارم HOOMAMIRS :
اگر امکان دارد این پست خود را حذف نمایید و در پست بستن تابلو روان چینی مطالب خود را ادامه دهید
بنده هم هستم هر سوالی را پاسخ خواهم داد
با تشکر
سلام بله بقیه مطالب و سوالات را از طریق پست ثابت بستن تابلو روان چینی ادامه دهید
بنده و دوستان کمکتان خواهیم کرد(این پست خودتان را حذف نمایید در این پست هیچ سوالی پاسخ داده نمی شود)
با تشکر
دیدگاه