سلام سلام سلام
سلام به بچه های گل تو خونه ، به بزرگ تر ها به مامانا به باباها به مادربزرگ ها به پدر بزرگ ها به دوستای گلتون....
آخ شرمنده ببخشید تلویزیون روشن بود.....صدای برنامه خاله شادونه افتاد تو تایپیک
خوب
بریم سر موضوع تایپیک.... :mrgreen:
یک مدار ســـــــــــاده و جالب رو بهتون میخوام معرفی کنم که واسه سرگرم شدن شما کاربرد داره :applause:
البته اینم بگم که فقط یه مدار سادس و با فاصله عملکرد بدون سیم چند میلی متر ! :nice:
اگه روش مقداری مانور بدین و دست کاریش کنین تا قویتر بشه....میتونید تعداد بیشتری LED رو روشن کنید و حتی فاصله بیسیم بودنش رو افزایش بدین !
این هم تصاویر مداری که الان خودم بستم و تست کردم:

چون بحث خواستم ساده باشه....شماتیک مدار رو هم با دست کشیدم :nerd:
( چه ربطی داشت ! )
oo:

فلفل نبین چه ریزه..... :rolleyes:
اصلا به سادگی مدار توجهی نکنید :smile:
بازم تاکید میکنم که این مدار ساده رو با اعمال تغییراتی حتما میتونید قویتر و کاربردی کنید... :twisted:
موفق باشید دوستان........
:nice:
سلام به بچه های گل تو خونه ، به بزرگ تر ها به مامانا به باباها به مادربزرگ ها به پدر بزرگ ها به دوستای گلتون....
آخ شرمنده ببخشید تلویزیون روشن بود.....صدای برنامه خاله شادونه افتاد تو تایپیک

خوب
بریم سر موضوع تایپیک.... :mrgreen:
یک مدار ســـــــــــاده و جالب رو بهتون میخوام معرفی کنم که واسه سرگرم شدن شما کاربرد داره :applause:
البته اینم بگم که فقط یه مدار سادس و با فاصله عملکرد بدون سیم چند میلی متر ! :nice:
اگه روش مقداری مانور بدین و دست کاریش کنین تا قویتر بشه....میتونید تعداد بیشتری LED رو روشن کنید و حتی فاصله بیسیم بودنش رو افزایش بدین !

این هم تصاویر مداری که الان خودم بستم و تست کردم:

چون بحث خواستم ساده باشه....شماتیک مدار رو هم با دست کشیدم :nerd:
( چه ربطی داشت ! )

فلفل نبین چه ریزه..... :rolleyes:
اصلا به سادگی مدار توجهی نکنید :smile:
بازم تاکید میکنم که این مدار ساده رو با اعمال تغییراتی حتما میتونید قویتر و کاربردی کنید... :twisted:
موفق باشید دوستان........
:nice:
دیدگاه