اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

روشن کردن LED بدون سیم (خیلی ساده و کمی جالب )

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : روشن کردن LED بدون سیم (خیلی ساده و کمی جالب )

نوشته اصلی توسط شاهرخ
    این مدار رو با مختصر تغییر ببندی کار نمیکنه؟ مقاومت رو حدود 330 کیلو گذاشته بودم، اصلا کار نمیکرد.البته الان دیدم که نوشتین باید 33 کیلو باشه.سلف باید دقیق همین مقدار باشه؟ 4 تا سلف مقاومتی100میکرو هانری با هم سری کنیم میشه؟ ترانزیستور هم 2N2222A پلاستیکی...؟؟ مشکلی که نداره؟
    سلام شاهرح جان
    مختصر تغییر بدین که مهم نیس ...فقط کمی اذیت میکنه تا جواب بده
    بله باید 33کیلو بزارید که در چند پست قبل گفتم
    سلف هم میتونید 3تا 100سری کنید...
    ترانزیستور هم NPN باشه و سرعت بالا
    عمینش مهمه و هرچی بزارید برای این مدار جواب میده
    موفق باشید
    هنگامی که چیزی مینویسی، کاری نکن تنها کسی که از مغزش استفاده کرده باشد ،مدادت باشد .

\|/_\/_

دیدگاه

آقا اولا ممنون
      دوما یه چیزی تو مایه های witricte هست
      خیلی خوشم اومد که تونستید جواب بگیرید
      با تشکر

دیدگاه

نوشته اصلی توسط مهران چمنی
        دوست عزیز اول سلام
        دوم اینکه من چیزی به نام خودم نزدم ! من چیزی رو معرفی کردم...اونجاهم گفتم که مدار رو خودم بستم و تست کردم....
        بله اگه میگفتم این مدار رو خودم طراحی کردم و ساختم اینم نقشه مدار ...حرف شما درست بود.
        پس جو ندین .
        چهارمندش خودتون چقدر به حق کپی رایت احترام میزارید ؟
        از ویندوز تا تمامی نرم افزار هایی که کار میکنید رو آیا کرک شده نیست ؟
        فیلم هایی که نگاه میکنید آیا کپی نیستند ؟
        حالا ماکه چون فقط آدرس سایت اینترنتیش رو ننوشتیم محکومیم...
        هه
        موفق باشید دوست عزیز
        شما نوشتید مدار رو با دست کشیدم! این مدار رو شما نکشیدید.
        من در حد توانم به حق کپی رایت احترام میگذارم. اکثر نرم افزار های من رجیستر شده اند. کرک نشده اند!
        فیلم هم اصل نقره ای میخرم..
        دوست عزیز کسی تورو محکوم نکرده. خودم شخصا ازت تشکر میکنم. فقط خواستم متذکر بشوم. همین

دیدگاه

آقا من که از این مدار نتونستم جواب بگیرم...
          هرکاری که فکر کنین کردم.ترانزیستور رو عوض کردم.مقاومت رو عوض کردم.سلف ها رو تغییر دادم.نشد که نشد...
          این عکس فوتوشاپ نباشه؟!! :biggrin:

دیدگاه

منم همینطور :cry:
            برای سلف؛ هم 300میلی هانری رو امتحان کردم و هم 300 میکرو هانری ولی نشد

دیدگاه

جالب اینه که با ولت متر تو حالت AC وقتی ولتاژ تغذیه 5 ولت هست(پاور کامپیوتر) روی کلکتور-امیتر حدود 12 ولت ولتاژ نشون میده.حیف که اسیلوسکوپ دم دست ندارم!
              و یه سوال اساسی تر!
              این مدار مگه چقدر توان میتونه ازش تشعشع کنه یه LED رو بتونه راحت روشن کنه؟ باز هم مشکوک به نظر میرسه!

دیدگاه

ای بابا....
                جان ما خجالت بکشین....مدار به این ساده ای
                خوبه عکس کار کردنش رو هم دیدین !
                به جون خودم فتوشاپی نیس...خودم عکس گرفتم
                البته توجه کردین که نوشتم LED 3میلی متری ؟
                حتما LED شما باید کوچیک باشه و قرمز
                من مدل های دیگه رو امتحان کردم روشن نمیشد

و البته نکته دوم رو دباره بگم که بحای مقاومت 330 کیلو از مقاومت 33 کلو استفاده کنید
                همین !
                والا !
                هنگامی که چیزی مینویسی، کاری نکن تنها کسی که از مغزش استفاده کرده باشد ،مدادت باشد .

\|/_\/_

دیدگاه

پاسخ : روشن کردن LED بدون سیم (خیلی ساده و کمی جال&

نوشته اصلی توسط مهران چمنی
                  ای بابا....
                  جان ما خجالت بکشین....مدار به این ساده ای
                  مشکل اینجاس که همیشه جیزای ساده سخت جواب میدن :mrgreen:
                  ال ای دی من 3 میلیمتر شفافه و قرمز
                  مقاومتم 33 کیلو
                  مدارمم دقیقا مثل عکس صحفه ی اوله(پایه های قطعات بهم لحیم شدن)

دیدگاه

حالا ما اگه بخوایم یه LED دیگه رو روشن کنیم، نمیشه؟
                    این مدار خیلی باید نازش رو بکشیم! :mrgreen:
                    مهران جان میشه چندتاعکس دیگه ازش بذاری؟ یا مثلا همین مداری که خودت بستی ولتاژهایی که تو قسمتهای مختلف وجود داره رو بگی؟

دیدگاه

نمیدونم ساخت همچین مداری به چه دردی میخوره اگر کاربرد خاصی داره بگید منم از این گنگی بیام بیرون خیلی ممنون :angry:
                      در جهان هرگز مشو مدیون احساس کسی - تا نباشد رایگان مهرت گروگان کسی
                      گوهر خود را نزن بر سنگ هر ناقابلی - صبر کن پیدا شود گوهر شناس قابلی

دیدگاه

خیــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ ــلی کاربرد داره!! فقط کافیه یه خرده با دید وسیع تری بهش نگاه کنین! مثال بزنم واستون: واسه همین 1 دونه LED چون به شکل بیسیم هست، پس میشه LED رو عایق کرد و انداخت تو آب، فرستنده رو هم گذاشت بیرون آب. از نظر قیمت هم مقرون به صرفه س.تو تعداد بالا هم که خیلی جالب میشه. و اگه بشه توان رو مختصر افزایش داد که دیگه..... :wow:

دیدگاه

اتفاقا این مدار شروعیه بر مدار های پیجیده مثل Witricity.

دیدگاه

پاسخ : روشن کردن LED بدون سیم (خیلی ساده و کمی جال&

این Witricity که گفتی اینه؟ اگه اساس کارش میدان مغناطیسی باشه برای بدن مضر نیست!!! کاربردش مثلا چه جاهاییه؟

دیدگاه

نوشته اصلی توسط sami222
                              این Witricity که گفتی اینه؟ اگه اساس کارش میدان مغناطیسی باشه برای بدن مضر نیست!!! کاربردش مثلا چه جاهاییه؟
                              بله دقیقا همینه

خیلی کاربرد ها داره

مثلا باکس فرستنده در مرکز اتاق قرار میگیره و هرچیزی که در اطراف باشه میتونه بدون اتصال به پریز برق کار کنه
                              حتی موبایل ها شارژ بشه

سیم کشی ها کم میشه...جاهایی که امکان سیمکشی نداره یا سخت هست استفاده کرد...
                              مثل همین تابلو های چرخان...اگه با سیم برق رو بخوایم انتقال بدیم که چند دور تابلو بچرخه کابل قطع میشه ...

یا چمیدونم... شاید بعد ها آنقدر قوی بشه این رو ساخت که فاصله بین چند خیابان یا شهر رو هم بدون دکل برق ،برق رسانی کنند و...

اینم یه نمونه دیگه :
                              ماشین تو پارکینگ توقط میکنه...در همین حین هم شارژ میشه..

واسه اینکه فکر نکنین اینها فقط یه نظریات هست....میخوام این خبر رو بهتون بدم که بله...ساخته هم شده

ارائه سیستم به روز شده شارژ باطری از طریق وایرلس شرکت Audi (نوشته گروه خبری)

هفته گذشته تیم تحقیقاتی آئودی در امریکا با ارائه یک ویدیو رسمی به معرفی مختصری از تکنولوژی شارژ باتری توسط فناوری وایرلس پرداخت که می توانید در این لینک ویدئو را تماشا یا دانلود کنید. Audi یک پروژه به نام IAA را در سال 2009 آغاز کرد که این پروژه برای دو مدل خودرو این شرکت که یکی از آنها خودرو اسپورت مورد استفاده قرار گرفت. در این دو خودرو انرژی لازم برای حرکت به جای استفاده از بنزین، از برق تامین می شود که سیستم مدیریت آن کاملا الکترونیکی است.

این خودرو دارای 4 موتور الکترونیکی و دو اکسل در عقب و جلو است که دارای 313 اسب بخار قدرت است. این قدرت بالا برای خودروی برقی سبب شتاب بسیار مناسبی می شود که شتاب 0 تا 62 مایل در ساعت را در 4.8 ثانیه و سرعت 37 تا 75 مایل در ساعت را در 4.1 ثانیه طی می کند. خودروی الکتریکی آئودی دارای باطری لیتیوم یونی است که می تواند 42.2 کیلو وات ساعت را در خود ذخیره کند که با این نیرو می تواند 154 مایل را طی کند.
                              لینک سایت جهت دانلود کلییپ شارژ خودروی آئودی توسط فناوری وایرلس :
                              http://www.sakhtafzarmag.com/video.html?v=lU33Q4BclCr72

\|/_\/_

دیدگاه

خوب اگه اساس کارش میدان مغناطیسی باشه برای بدن مضر نیست!!!

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X