اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

روشن کردن LED بدون سیم (خیلی ساده و کمی جالب )

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : روشن کردن LED بدون سیم (خیلی ساده و کمی جالب )

نوشته اصلی توسط sami222
    خوب اگه اساس کارش میدان مغناطیسی باشه برای بدن مضر نیست!!!
    یه نیگا به دورو بر خودت بکن
    کلا توی امواج و میدان های مغناتیسی غرق شدی
    از وایرلس لپ تاپ و تلویزیون و ماهواره و بیسیم و اینچیزا بگیر تاااااا همین موبایلی که تو جیبت میزاری
    هیچ کدوم بی ضرر نیستن !
    در مورد همچین انتقال توانی هم بگم که اینقدر حتما ضررش باید کم باشه که شرکت AUDI اومده کف دو خودروش این رو قرار داده !
    در حالی که 5سرنشین داخل ماشین هستند...

اصلا به قول یکی از بچه ها که میگفت...
    اگه وایرلس و موبایل و این چیزا 5سال از عمرومون رو هم کم کنه بازم ی ارزه به اینکه سالیان سال از راحتی و تکنولوژی اون لذت ببریم...
    واقعا راست میگه

سامی جان ...شماهم اگه سوالات بیشتری براتون پیش اومده میتونید از جناب دکتر گوگل راهنمایی بگیرید...خیلی از ما بهتر توضیح میدن
    هنگامی که چیزی مینویسی، کاری نکن تنها کسی که از مغزش استفاده کرده باشد ،مدادت باشد .

\|/_\/_

دیدگاه

نوشته اصلی توسط شاهرخ
      مهران جان میشه چندتاعکس دیگه ازش بذاری؟ یا مثلا همین مداری که خودت بستی ولتاژهایی که تو قسمتهای مختلف وجود داره رو بگی؟
      نوشته اصلی توسط شاهرخ
      4تا قطعه چیه دیگه اینهمه شلوغش میکنین !
      پلو که نیست ! با هر ترانزیستور npn هم که گفتم راه می افته...
      بستنش هم 5دقیقه زمان میبره...
      دیگه ولتاژ قسمت های مختلف و عکسای دیگه میخواد چیکار !
      لوازمش همه چا پیدا میشه...دوسوت خودتون ببنیدن و هر بلایی خواستین سرش بیارین
      هنگامی که چیزی مینویسی، کاری نکن تنها کسی که از مغزش استفاده کرده باشد ،مدادت باشد .

\|/_\/_

دیدگاه

آخه خیلی جالبه که من هر کاری کردم این روشن نشد! البته با LED معمولی نه 3 میلیمتر.اگه فکر میکنین که این هم میتونه دلیل کار نکردنش باشه، با3میلیمتر هم تست میکنم.
        اما باز هم شک دارم به این مدار... oo:

دیدگاه

سامی جان ...شماهم اگه سوالات بیشتری براتون پیش اومده میتونید از جناب دکتر گوگل راهنمایی بگیرید...خیلی از ما بهتر توضیح میدن
          خوب نمیخوای جواب بدی بگو منم دیگه نمیپرسم!!! :cry2:
          درضما منم اونقدر cpu پاینی ندارم که نگیرم چی به چیه ولی نکته های کوچیکی که توی این انجمن ها گفته میشه میتونه راه رو باز کنه مگرنه میتونم برم توی گوگل و ساعتها درمورد فن آوری بچرخم و بخونم :read:!!!

اصلا به قول یکی از بچه ها که میگفت...
          اگه وایرلس و موبایل و این چیزا 5سال از عمرومون رو هم کم کنه بازم ی ارزه به اینکه سالیان سال از راحتی و تکنولوژی اون لذت ببریم...
          واقعا راست میگه
          کم کردن عمر بصورت مستقیم رو که فکر نکنم کسی باهاش مشکلی داشته باشه چون اکثریت از تکنولوژی استفاده میکنند و ارزششو میدونیم ولی قضیه از اونجا گیر پیدا میکنه که این طول عمری که گفتی کم میشه غیر مستقیم بصورت سکته مغزی ایست قلبی عقیمی و... بروز پیدا میکنه که یعنی مرگ عذاب آور و اونوقته که شما باید به دوستتون این نکته مهم رو یاد آوری کنید که ارزششو داره ولی به چه قیمتی!!!
          در جهان هرگز مشو مدیون احساس کسی - تا نباشد رایگان مهرت گروگان کسی
          گوهر خود را نزن بر سنگ هر ناقابلی - صبر کن پیدا شود گوهر شناس قابلی

دیدگاه

نوشته اصلی توسط شاهرخ
            آخه خیلی جالبه که من هر کاری کردم این روشن نشد! البته با LED معمولی نه 3 میلیمتر.اگه فکر میکنین که این هم میتونه دلیل کار نکردنش باشه، با3میلیمتر هم تست میکنم.
            اما باز هم شک دارم به این مدار... oo:
            تعداد دور سیم پیچ رو بالا ببر. توی جواب گرفتن کمک میکنه.
            البته سیم ثانویه

دیدگاه

نوشته اصلی توسط n2
              تعداد دور سیم پیچ رو بالا ببر. توی جواب گرفتن کمک میکنه.
              البته سیم ثانویه
              همه ی اینها رو هم تست کردم.... :cry:
              طبق اون عکسها، اون قطعه سیمی که به کلکتور وصله، نقش فرستنده رو داره.خب من به جاش سیم پیچ گذاشتم،نشد.به LED هم سیم پیچ وصل کردم نشد. اومدم ترانس گذاشتم تو اولیه، ثانویه هم بدون بار.دریغ از کوچکترین ولتاژ.
              البته دلیل اینکه من به این مدار شک دارم هم عرض کنم خدمتتون:
              این مدار عمراً نمیتونه اندازه ی سیم پیچ یه کوره ی القایی میدان مغناطیسی ایجاد بکنه.خب وقتی که کوره القایی که خودم ساختمش با 30 ولت 6 آمپر جریان میکشه و این LED رو روشن نمیکنه، دیگه چه انتظاری از این مدار فسقلی میشه داشت؟
              فرض هم میکنیم(که همینطور هم باید باشه) که کوره ی من فرکانسش به نسبت این مدار کم باشه....اما راحت فلزات کوچیک رو سرخ میکنه.
              به این عکس هم یه نگاهی بندازین:

دیدگاه

نوشته اصلی توسط شاهرخ
                همه ی اینها رو هم تست کردم.... :cry:
                طبق اون عکسها، اون قطعه سیمی که به کلکتور وصله، نقش فرستنده رو داره.خب من به جاش سیم پیچ گذاشتم،نشد.به LED هم سیم پیچ وصل کردم نشد. اومدم ترانس گذاشتم تو اولیه، ثانویه هم بدون بار.دریغ از کوچکترین ولتاژ.
                این مدار عمراً نمیتونه اندازه ی سیم پیچ یه کوره ی القایی میدان مغناطیسی ایجاد بکنه.خب وقتی که کوره القایی که خودم ساختمش با 30 ولت 6 آمپر جریان میکشه و این LED رو روشن نمیکنه، دیگه چه انتظاری از این مدار فسقلی میشه داشت؟
                فرض هم میکنیم(که همینطور هم باید باشه) که کوره ی من فرکانسش به نسبت این مدار کم باشه....اما راحت فلزات کوچیک رو سرخ میکنه.
                به این عکس هم یه نگاهی بندازین:

یه جورایی به قول خودت : چه فکر میکنید؟ میتوانید یا نمیتوانید؟ در هر صورت حق با شماست! ( هنری فورد )
                فک میکنم فرکانسا تویه اینجور سیستما خیلی مهم باشن.
                ترانزیستور کار خاصی انجام نمیده. به جاش یه ترانس افزاینده ی کوچیک بزار ببین جواب میده یا نه. بعد ....

دیدگاه

نوشته اصلی توسط شاهرخ
                  ای بابا...
                  والا بلا اون مدار رو خودم بستم و جواب گرفتم...تصاویرش هم مال خودمه...اون ور آبی نیس
                  همین فسقلی که میبینین LED رو روشن کرده...شماهم همون مقاومت 33کیلو و مقامت 10نانو رو بزار پشت بیس یه ترانزیستور فرکانس بالا...
                  ولتاژم زیاد یا کم بدی نور کم میشه... چمیدون والا...4تا قطعه رو میشه گفت فسقلی ولی همین فسقلی داره کار بزرگی انجام میده

\|/_\/_

دیدگاه

:-? :-? :-? :-?
                    نکنه چون روی برد برد بستم جواب نمیده؟ باید لحیم کاریش کنم؟
                    عجب برنامه ای شده ها...!
                    فقط مهران جان امیدوارم به خودت فحش نداده باشی که واسه چی این تاپیک رو ایجاد کردی؟!!!! :redface:
                    حالا حالا ها ولت نمیکنم!! :mrgreen:

دیدگاه

من با لحیم کاری مدارو بستم. برای من کار میکنه ولی باید ال ای دی رو به یک نقطه ی خاص از حلقه ی فرستنده بچسبونم.

دیدگاه

من اینو نبستم ولی یقین دارم که کار میکنه
                        چون چندین ساله که چینی های عزیز که از آب کره میگیرن دارن ازش استفاده می کنن.از این برچسب های کوچیک که روی گوشی موبایل میچسبونن دیدین؟ توشون چندتا led داره وقتی گوشی زنگ می خوره ؛ روشن میشن باید حتما روی قسمت آنتن گوشیتون بچسبونید تا کار کنه
                        یا از این فندک های چراغ دار وقتی فندک رو میزنید چند تا led داخل فندک روشن خاموش میشن.

یه روش دیگه هم واسه روشن کردن led وجود داره اونم اینکه یه سیم پیچ درست کنید و به led وصل کنید و بزاریدش جلوی یه دستگاه RFID می بینید چه زیبا روشن میشه.با کمی تغییر در مقدار اندوکتانس می تونید ببریدش به مغازه هایی که به اصطلاح دزدگیر اجناس دارن می بینید که چقدر ناز روشن میشه :icon_razz:

دیدگاه

پاسخ : روشن کردن LED بدون سیم (خیلی ساده و کمی جال&

نوشته اصلی توسط PLASMA
                          سلام آقای چمنی.
                          به نظر شما نمیشه که با افزایش تعداد دور حلقه ها مسافتی که LED در اون روشن میشه رو بیشتر کرد؟
                          من فردا اگه خدا بخواد قطعاتو میگیرم. پس فردام که تعطیله مدارو انقدر دستکاری می کنم تا بردش به 1 متر برسه >
                          آقا اگه برا افزایش بردش به نتیجه رسیدی یه خبری به ما بده . ممنون

دیدگاه

من مدارم کار نکرد به خاطر همین ولش کردم

دیدگاه

نوشته اصلی توسط PLASMA
                              من مدارم کار نکرد به خاطر همین ولش کردم
                              بهتره بگین نتونستم مدار رو راه بندازم

کارنکرد نداره که ! :mrgreen:
                              کار میکنه...ولتاژ رو کمتر یا بیشتر بدین هم عملکرد دستگاه رو مختل میکنه
                              الیدی هم 3میلی متر لیزری قرمز
                              چیز دیگه هم نداره راجبش تذکر بخواد ! سادس !

\|/_\/_

دیدگاه

دقیقا :mrgreen:
                                من درواقع درست نتونستم راش بندازم چون همونطور که قبلا گفتم مدارم به صورت ضعیف کار میکرد که به نظر خودم اشکال از ترانزیستور بود.
                                عملی بودن مدار هم که هیچ شکی درش نیست.

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X