اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

روشن کردن LED بدون سیم (خیلی ساده و کمی جالب )

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : روشن کردن LED بدون سیم (خیلی ساده و کمی جالب )

سلام
    یه مدار تجربی هم من می گم که البته به جالبی مدار آقای چمنی نیست و مطمئنا هزاران نفر قبل از من به این نکته دست پیدا کردن. حتی شاید شما هم تست کرده باشید.
    اونم تشکیل شده از یک انسان که جوراب پاشه و روی زمین راه میره و بدنش رو پر از الکتریسیته ساکن می کنه و یک ال ای دی که یک سرش دستش قرار گرفته و سر دیگشو می زنه به یک پنجره فلزی یا چیزی مثل این. اونوقته که ال ای دی یه چشمک به اون انسان می زنه و خاموش میشه و بعد باز شما میرید تست می کنید و می گید جواب نگرفتیم و از این حرفا
    مردم شهری که همه در آن می لنگند/ به کسی که راه راست میرود می خندند

دیدگاه

پاسخ : روشن کردن LED بدون سیم (خیلی ساده و کمی جال&

نوشته اصلی توسط PLASMA
      سلام آقای چمنی.
      به نظر شما نمیشه که با افزایش تعداد دور حلقه ها مسافتی که LED در اون روشن میشه رو بیشتر کرد؟
      من فردا اگه خدا بخواد قطعاتو میگیرم. پس فردام که تعطیله مدارو انقدر دستکاری می کنم تا بردش به 1 متر برسه >
      سلام من میخام این مدار رو امتحان کنم ایا شما تونستید برد اونو افزایش بدین؟

دیدگاه

خیر

دیدگاه

سلام دوستان من این مداررو بستم اما جواب نگرفتم لطفا راهنماییم کنید :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:

دیدگاه

نوشته اصلی توسط parsi1404
            سلام دوستان من این مداررو بستم اما جواب نگرفتم لطفا راهنماییم کنید :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:
            انگار کلکتور مدارت روی هواست ! پس سیم اتصال به 6 ولتش کو ؟

دیدگاه

نوشته اصلی توسط parsi1404
              سلام
              مشگل مدار شما ...گیرنده اون هست
              الیدی 5میلی متری با این توان کم روشن نمیشه
              الیدی 3میلی متری امتحان کنید....مخصوصا رنگ قرمز که نیاز به ولتاژ کمتری داره بهتر روشن میشه
              هنگامی که چیزی مینویسی، کاری نکن تنها کسی که از مغزش استفاده کرده باشد ،مدادت باشد .

\|/_\/_

دیدگاه

سلام
                این دوتا لینک رو ببینید

http://www.instructables.com/id/LED-Resin-Cube-V2/

http://www.instructables.com/id/LED-Resin-Cubes/

دیدگاه

سلام
                  واقعا این مدار کار میکنه یا سرکاریه ؟!
                  حالا این مدار سرجای خودش اگر واقعی و عملیه تائید کنید, اما شنیدین از فاضلاب کره میگیره؟ حالا از هوا الکتریسیته میگیرن
                  یک مدار تو یوتوب هست که گویا از امواج هوا (تلویزیون,رادیو,ماهواره و ....) الکتریسیته میگیرن و یک LED روشن میشه
                  اسمش تو یوتوب هم freeEnergy هست
                  شاید هم سرکاری باشه چون چند ویدئو هم تو یوتوب برای همین کلیپها اومده که میگه سرکاریه

دیدگاه

سلام دوستان :nerd: :nerd:
                    من مدار رو نساختم ولی میدونم سر کاری نیست
                    از این روش که توسط امواج انرژی رو انتقال بدیم سالهاست که داره استفاده میشه نمونه استفاده کاربردیش توی تگ rfid هست منظورم همون کارتهای هوشمند بدون تماسه مثل کارت بلیت اتوبوس
                    نهوه کارش هم به این صورته که دستگاه rfid فرکانسی رو توی محیط منتشر میکنه و کارت هوشمندی که همون تگ باشه داخلش یک سلف و خازن هست که انرژی دریافتی را برای تامین انرژی چیپ داخلی به الکتریسیته تبدیل میکند و در نهایت همان چیپ یک کد رو از همون سیمپیچ توی محیط منتشر و توسط دستگاه rfid دریافت میشود
                    نمیدونم خوب توضیح دادم یا نه
                    چند سال پیش هم توی tv نشون میداد یک مخترع دستگاهی در حد چند وات برای انتقال چند متری ساخته بود :agree: :agree:
                    این مدار برای آشنایی خوبه و خیلی ضعیفه
                    البته تشکر میکنم از آقای چمنی
                    عجب روزگاریست...! هیچکس به سکوت آدم نمیرسد،همه منتظرند به داد آدم برسند...!

دیدگاه

ترانزیستور مشابه هم هست بزاریم با نه حتما بایدهمون باشه که گزاشتی؟
                      Proudly @real_ahmadi
                      #real_ahmadi

واسه اسمت بجنگ

دیدگاه

نوشته اصلی توسط Ali-Ahmadi
                        ترانزیستور مشابه هم هست بزاریم با نه حتما بایدهمون باشه که گزاشتی؟
                        سوال خوبی بود...
                        مشابه هارو در لیستی که در کاغذ کشیدم..نوشتم
                        هنگامی که چیزی مینویسی، کاری نکن تنها کسی که از مغزش استفاده کرده باشد ،مدادت باشد .

\|/_\/_

دیدگاه

کسی تائید نمیکنه که این مدار واقعا کار میکنه یا سرکاریه؟ تو این تاپیک هرکی ساخته گفته کار نکرد که !
                          اگر واقعیه نمیشه هیچ طوری بردشو بیشتر کرد؟

دیدگاه

نوشته اصلی توسط intel_amd
                            کسی تائید نمیکنه که این مدار واقعا کار میکنه یا سرکاریه؟ تو این تاپیک هرکی ساخته گفته کار نکرد که !
                            اگر واقعیه نمیشه هیچ طوری بردشو بیشتر کرد؟
                            مهندس جان این مدار رو خود بنده ساختم عکس های ساخته شده مدار خودمم هست و از سایت دیگر و مال شخص دیگری هم نیست
                            کسانی که به جواب میرسند که نمیان بگن ما ساختیم !
                            اونایی که میسازن و یک جای کارشون رو دقت نکردن و مدار راه نیوفتاده واسه حل مشکلشون میاد پست میزارن که مدارشون کار نکرده چکار کنن

برای افزایش توان باید فرکانس بالا بره ،ترانزیستور قوی تر،سیم پیچ فرستنده و گیرنده بیشتر
                            موفق باشید

\|/_\/_

دیدگاه

ترانزیستور فرکانس بالاتری که برد اینو بیشتر کنه معرفی میکنید؟ این 250 mhz هست
                              برای افزایش دور سیم پیچ میشه از سلف در انتهای سیم استفاده کرد؟ یا سلف قوی تری بجای آن سلف گذاشت؟ برای فرستنده و گیرنده چه میزان هائی باید استفاده شه که بردش بالا بره؟

دیدگاه

نوشته اصلی توسط intel_amd
                                ترانزیستور فرکانس بالاتری که برد اینو بیشتر کنه معرفی میکنید؟ این 250 mhz هست
                                برای افزایش دور سیم پیچ میشه از سلف در انتهای سیم استفاده کرد؟ یا سلف قوی تری بجای آن سلف گذاشت؟ برای فرستنده و گیرنده چه میزان هائی باید استفاده شه که بردش بالا بره؟
                                فکر کنم ترانزیستور به شماره 1047 که معروفم هست ... کارتو راه بندازه.
                                اگه اشتباه نکنم 120واتی بود
                                میتونی قدرت خوبی باهش انتقال بدی
                                واسه سلف...آزمون و خطاست..باید آزمایش کنی ببینین بهترین حالت چیه

\|/_\/_

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X