اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

شهاب سنگ led

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : شهاب سنگ led

به زمان روشن و خاموش شدن که توجه کنیم مثل این می مونه که با LED ها یک خازن سری شده باشه و بعد از اعمال ولتاژ با دشارژ بودن خازن LED ماکزیمم نور خودش و با گرفتن شارژ رفته رفته کاهش پیدا می کنه
    =)) =))
    نه بابا نه اینطور نیست که گفته :biggrin: عزیز من این کلا با میکرو و به صورت تمام دیجیتال نوشته شده . آره :applause:

دیدگاه

سلام آقا HI VOLTAGE
      می تونم مشکل توضیح بالا رو بدونم ؟ که اگر اشتباهی کرده باشم منم یاد بگیرم از شما
      ممنونم
      هیچ دانش آموزی نیست که به در خانۀ دانشمندی آمد و شد کند, مگر این که خداوند برای هر گامی که برمی دارد عبادت یک سال را برایش رقم زند.

دیدگاه

سلام
        برای رفع ابهام از مداری که گفتم شماتیکی ازش کشیدم که به صورت زیر هست

در حالت عادی با اعمال یک به هر یک از شاخه ال ای دی ها LED روشن و با ثابت زمانی RC شروع به خاموش شدن می کند
        برای روشن کردن مجددا همون شاخه یه پالس کوچکی به خازن ها توسط دی مالتی پلکسر اعمال می شه که خازن ها دشارژ و مجددا با اعمال سطح منطقی یک شاخه روشن و به صورت رفته رفته خاموش می شه(البته 4067 فکر نکم tristate باشه برای این منظور باید از یک تراشه با سه سطح منطقی استفاده کنین که در زمان خاموشی گیت hi impedance خروجی آی سی باشه)

اگر مشکلی در توضیحات یا مدار هست دوستان بفرماین تا تصحیح کنم
        هیچ دانش آموزی نیست که به در خانۀ دانشمندی آمد و شد کند, مگر این که خداوند برای هر گامی که برمی دارد عبادت یک سال را برایش رقم زند.

دیدگاه

می تونم مشکل توضیح بالا رو بدونم ؟ که اگر اشتباهی کرده باشم منم یاد بگیرم از شما
          ممنونم
          نه اشتباه نکردید / شوخی کردم و منظورم این بود که تو بحث دیجیتال یواش یواشو ،خازن نداریم و همه چیز منطق 1و0 به خودش میگیره و باید با همون صفر و یک تعریف بشن :icon_razz: باید با همونPWM کار کنیم یا هر روشی که من سر از میکرو در نمیارم

دیدگاه

سلام HI VOLTAGE عزیز
            یه قسمت اعظم از جواب سوالات دوستان از دانش و علم شما رقم می خوره و خوشحال می شم هر کجا یه چیز جدید مثل همیشه ازتون یاد بگیرم.

در مدار بالا هم می تونین دو تغییر رو برای led با جریان های بالا و همچنین رفع tri state بودن مدار بدین
            1-LED ها توسط ترانزیستور جهت افزایش جریان دهی بایاس بشن
            2-خروجی 4067 توسط ترانزیستور npn و به حالت سویچنگ به خازنها اعمال بشن همچین در این حالت باید پایه یک به سطح منطقی یک متصل بشه

دیدگاه

ببینید دوستان هیچ خازنی نیس من مدارو از نزدیک دیدم فققط میده به ترانزیستور و ال ای دی ها و عین حالت رفرش با سرعت خیلی زیاد چشمک میزنن وقتی داره کم نور میشه مشخص میشه که داره ال ای دی چشمک میزنه ضمنا تو تابلوهای ال ای دی همین مدار به یه چشمک زن ساده تبدیل میشه اگه خازن داشته باشه که دیگه اینجوری نمیشه همش نور کم و زیاد میشه
              ولی این یه مدار چشمک زن معمولی سادس که یکی از برنامه هاش اینجوریه یعنی فقط با ترفند برنامه نویسیه تا اینجاشو خوب میفهمم فقط میخوام کمک کنیم که برنامشو در بیاریم
              { خلاف قوانین - پاک شد }

دیدگاه

در مدار بالا هم می تونین دو تغییر رو برای led با جریان های بالا و همچنین رفع tri state بودن مدار بدین
                1-LED ها توسط ترانزیستور جهت افزایش جریان دهی بایاس بشن
                2-خروجی 4067 توسط ترانزیستور npn و به حالت سویچنگ به خازنها اعمال بشن همچین در این حالت باید پایه یک به سطح منطقی یک متصل بشه
                baby_1 جان من از میکرو سر در نمیارم واس همین این کارارو باقدرت و تسلط به انالوگ یه جورایی سریع تر انجام میدم :biggrin:
                ولی به نظرم راه اسونی داشته باشه که ما ندونیم
                اما یه نظر دارم . کلا 2 تا یا3 تا از پایه های میکرو لازم باشه و 1 پایه همیشه pwm بده که دیوتی سایکش در حال تغییر باشه و همونو به مالتی پلکس بدیم . کلاک مالتی پلاکس از یه پایه میکرو بیاد که اون پایه بسته به به زمان 1 شدن کامل دیوتی سایکل کلاک بزنه .

یعنی اگر LED به پایه pwm وصل کردیم روشن(1) و یواش خاموش بشه (البته باسرعت) و پایه دیگه وقتی نوبت 1 شد کلاک بزنه یا وقتی دیوتی سایکل کاملا صفر رسید کلاک بزنه .

ازم خورده نگیرید :rolleyes:
                چون من اونی که میچرخه رو هوا با یه ردیف led اسم مینویسه یا ساعت میشه دیدید دیگه (اسمش یادم نیست ) من اونو هم با انالوگ ساختم . یه نصف روز

دیدگاه

سلام
                  من چند وقت پیش خواستم همچین چیزی درست کنم
                  وقتش نبود
                  ایده ای هم نداشتم ولش کردم
                  چند روز پیش پستهای اول رو خوندم
                  من به همچین چیزی رسیدم که مستقیم به میکرو وصلش کنم:

ولی خیلی چیز مزخرفی شد چون واقعا مدار شلوغ و پر حجمی میشه

قبلا هم امتحان کردم مثلا با PWM
                  اینجوری که از یه کانال PWM به یک سر همه LEDها دادم
                  و پایه دیگه LED ها رو کنترل میکردم
                  با بالاترین فرکانسی که میشد
                  اون از اینم مزخرفتر بود
                  فکر میکردم تو فرکانس بالا دیده نمیشه
                  ولی نتیجه افتضاح بود

حتی سراغ آی سی های با تعداد کانال خروجی PWM بالاتر رفتم گیرم نیومد

البته اینا واسه یه پروژه دیگه بود
                  الان خیلی مشتاقم بدونم اینا چطور کار میکنن؟
                  آموزش ساخت جعبه برای مدار با نرم افزار Corel Draw - آموزش طراحی تابلو ثابت با Corel Draw و LED Tool - آموزش کرک LED Tool

116 کتابخانه مورد نیاز برای Altium Designer

از دروغ متنفرم؛ هرچند در این مملکت به جرم صداقت، کودن نامیده شوم.

دیدگاه

دوستان سلام من هم یک ایده دارم به نظر خودم عملی حالا شما هم یه فکری روش بکنید شاید درست در بیاد
                    این رو می دونیم که کاتد led ها همه بهم متصل هست درست
                    حالا آند led ها رو وصل می کنیم به میکرو این هم درست
                    و حالا مثل فرض کنیم که 10 تا led داریم خوب توی میکرویی مثل atmega8 که نمیشه توی همه ی کانال ها موج pwm درست کرد اون هم 10 تا خوب حالا میشه یه کار دیگه کرد
                    یک موج pwm درست کنیم بدیم به کاتد led ها که در اصل همه به هم وصل هست و بعد اند ها رو شروع کنیم از led اولی تا دهمی صفر و یک کردن در اصل بیاییم یک رو از led اولی شیفت بدیم تا 10 led حالا هر کجا که موج pwm ما صفر باشه و پایه اند هم یک باشه led روشن میشه و یک چیز دیگه موج pwm که درست می کنیم باید ابتدا دیوتی سایکل صفر بیشتر از دیوتی سایکل یک باشه پس در ابتدا led ها پر نور تر و led های اخری هم کم نور تر می شن البته این منطقش بود حالا باید توی عمل ببندیم ببینیم جواب میده یا نه به نظرتون درست در میاد or
                    قم الکترونیک

دیدگاه

ببین کاتد های همه ی led ها که بهم وصل هست و یه پالس pwm میدیم به پایه کاتد led و البته باید توجه کنی که موج pwm ساخته شده از دیوتی سایکل 10 درصد شروع کنه به افزایش یعنی زمان صفر بودن بیشتر از زمان یک بودن باشه این جا رو فهمیدی؟ :rolleyes:

حالا میریم پایه های اند هر led رو وصل می کنیم به میکرو حالا مثلا اگه 8 تا led داشته باشیم و به پورت مثلا a میکرو وصل باشه حالا شروع می کنیم مثل فلاشر یکی یکی پورت ها رو به ترتیب led ها یک و صفر می کنیم این جا رو هم فهمیدی؟ :rolleyes:

حالا اگه اون دوتا بخش رو خوب فهمیده باشی وقتی مثلا porta.0 یک شده باشه چون موج pwm که به کاتد ها وصل هست با دیوتی سایکل 10 درصد به کاتد led ها در حال اعماله حالا led اولی روشن میشه در اصل میشه گفت ولتاژ متوسطی که به led اولی با دیتوتی سایکل 10 درصد تقریبا مثلا میشه 4 ولت حالا اگر مثلا برای 1 ثانیه porta.0 روشن یا یک باشه اون رو صفر می کنیم و porta.1 رو اینبار یک می کنیم و حالا باید دیوتی سایکل موج pwm رو برسونیم به 20 درصد و در این حالت ولتاژ اعمالی به led مثلا تقریبامیشه 3.8 ولت به همین ترتیب ادامه میدیم تا به led اخری برسیم و با این روش نور led ها کم کم از زیاد به کم میره حالا فهمیدی؟ :rolleyes:

اگه باز هم نفهمیدی یه چندباری بخون اگه باز هم نفهمیدی بگو انشاا... فردا توی عمل تستش می کنم ببینم جواب میده یا نه منطقش که درسته به نظرم که این بیرونی ها از این منطق استفاده می کنند چند روز پیش که داشتم یکیشون رو از پشت ویترین میدیدم atmega8 رو دیدم اون روش خازن و ترانزیستوری بریز دور چون اصلا توی اونها خبری از این ها نبود البته برای اون کار هایی که دوستان گفتن نه چیز دیگه ولی تا اومدم بیشتر فرو برم توی بردش یارو فروشنده یه نگاه چپ کرد
                      ما حول کردیم :surprised:
                      قم الکترونیک

دیدگاه

نوشته اصلی توسط electronicnarm2010
                        دوستان سلام من هم یک ایده دارم به نظر خودم عملی حالا شما هم یه فکری روش بکنید شاید درست در بیاد
                        این رو می دونیم که کاتد led ها همه بهم متصل هست درست
                        حالا آند led ها رو وصل می کنیم به میکرو این هم درست
                        و حالا مثل فرض کنیم که 10 تا led داریم خوب توی میکرویی مثل atmega8 که نمیشه توی همه ی کانال ها موج pwm درست کرد اون هم 10 تا خوب حالا میشه یه کار دیگه کرد
                        یک موج pwm درست کنیم بدیم به کاتد led ها که در اصل همه به هم وصل هست و بعد اند ها رو شروع کنیم از led اولی تا دهمی صفر و یک کردن در اصل بیاییم یک رو از led اولی شیفت بدیم تا 10 led حالا هر کجا که موج pwm ما صفر باشه و پایه اند هم یک باشه led روشن میشه و یک چیز دیگه موج pwm که درست می کنیم باید ابتدا دیوتی سایکل صفر بیشتر از دیوتی سایکل یک باشه پس در ابتدا led ها پر نور تر و led های اخری هم کم نور تر می شن البته این منطقش بود حالا باید توی عمل ببندیم ببینیم جواب میده یا نه به نظرتون درست در میاد or
                        و این همه اثباتی بر تئوری آقای electronicnarm2010
                        واقعا دمت گرم :wow:

از اینجا ببینید:
                        http://www.4shared.com/video/P3qLuVO..._MOV_0243.html

یا از اینجا دانلود کنید:
                        http://www.4shared.com/rar/EWM45G91/A2_-_MOV_0243.html

شرمنده حجمشو کم کردم کیفیتش اینجوری شد
                        برنامشو شلخته نوشتم فعلا نمیذارم
                        آموزش ساخت جعبه برای مدار با نرم افزار Corel Draw - آموزش طراحی تابلو ثابت با Corel Draw و LED Tool - آموزش کرک LED Tool

دیدگاه

فقط دوستان از من خرده نگیرن چون برنامه نویسیم خوب نیست
                          http://www.4shared.com/rar/ioQB7jwg/Shahab_Sang_LED.html

تو پروتئوس هم جواب نمیده!!! :icon_razz:

اینم یه فیلم دیگه که با سرعت پایین گرفتم:
                          http://www.4shared.com/video/V-rnyNID/A2_-_MOV_0244.html

بازم تبدیل کردم خراب شد؛ حجم فایل اصلی 31 مگ بود، اگه میخواین پلود کنم

الان 10 تا4051 دارم با حدود 160 تا LED؛

دیدگاه

خودم هم درست کردم خیلی عالی جواب داد البته من یه افکت دیگه هم بهش اضافه کردم خیلی قشنگ شد فیلمش رو میزارم
                            قم الکترونیک

دیدگاه

نوشته اصلی توسط electronicnarm2010
                              خودم هم درست کردم خیلی عالی جواب داد البته من یه افکت دیگه هم بهش اضافه کردم خیلی قشنگ شد فیلمش رو میزارم
                              چی شد این فیلم؟

نوشته اصلی توسط r-el
                              :applause: :applause:افرین ممنون از جوابت باید ببندم ببینم چی میشه هنوز مشغولش نشدم حتما یه برنامه براش مینویسم و تست میکنم واقعا ممنون فیلمو دیدم انگار درسته خودشه :wow: :wow:

آره دیدم تشکرت رو زیر پستم =)) =)) =))
                              برنامه منو بردار
                              اول با اون مقادیر(آرایه 8تایی) ثابت اول کار کن همه چیز دستت میاد
                              موفق باشی

دیدگاه

این هم لینک فیلمش در ضمن چون دوربین من شاترش سرعت پایینی داره خیلی نمیشه حرکت ابشاری LED رو مشاهده کرد ولی درعمل واقعا مثل نمونه های اماده هست که خوب به دلیل حرکت سریع LED ها و همچنین خطای دید انسان به صورت ابشاری دیده می شن

http://www.aparat.com/v/3d46f6e38b8ca0d40847feae568d7cfd274335
                                قم الکترونیک

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X