اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

نورپردازی روی دیوار

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

نورپردازی روی دیوار

سلام بچه ها خوبین
    حالتو خوبههههه
    نورپردازی های روی دیوار رو تا حالا دیدین؟؟ :-/
    میخام یه دیوار رو نورپردازی کنم و نتیجه کارمو اینجا بزارم که اگه یه وقت کسی خواست خونشو نورپردازی کنه بتونید و قبول کنید و پول بزنید به جیب ، البته دنگ ما یادتون نره :nice: :nice: :nice:
    اینو بگم من هم بار اولمه که میخام این کار رو بکنم. نورپردازی روی دیوارحتما یه نکته هایی داره که ما جوانا نمیدونیم
    اساتید پس نوشته هامو بخونید و نکته هایی که نمیدونم و یا جدی نمیگیرمو بهم بگین تا یه کار خوب و تمیز و با تجربه از کار در بیاد
    :nerd: :nerd:
    نورپردازان باران نور شهرستان آران وبیدگل
    barannoor69@yahoo.com

پاسخ : نورپردازی روی دیوار

خب قطعات مورد نیاز
    1_ یه تیکه المینیوم که فردا میرم برای برشو سوراخ کاری و خم کاری و ... که در آخر اندازه هاشو میگم البته اختیاریه به هر اندازه ای میخواهید بگیرید
    2_مقداری شیشه برای جلو لنز و آب بندی
    3_ال ای دی پاور
    4_ پی سی بی ستاره ای ال ای دی پاور
    5_ درایور ال ای دی سه در یک وات
    6_ لنز ( البته زاویشو خوب نمیدونم من برای این کار از سی درجه استفاده کردم که نور رو زوم کنه بندازه روی دیوار)
    7_ مقدار مورد نیاز سیم و چسب برق و چسب سیلیکون و خمیر سیلیکون
    لطفا اساتید ما رو راهنمایی کنند :read:

عکس انواع لنز

عکس پی سی بی ستاره ای و ال ای دی پاور
    barannoor69@yahoo.com

دیدگاه

نوشته اصلی توسط sky_man847
      سلام مجتبی جان میشه از این نورپردازیا یه کلیپ بزاری ببینیم
      کلیپ که نه ولی چند تا عکس میزارم
      امروز یه دونشو ساختم و مرحله به مرحله عکس گرفتم البته رفتم چسب کاری کنم و ...
      که توی یه محلش زدم دستمو داغون کردم :cry:
      یه 5 سانتی بریدم اما اشکالی نداره خوب میشه
      barannoor69@yahoo.com

دیدگاه

barannoor69@yahoo.com

دیدگاه

با درود . . .

نکات:
          1) به اون هیت سینکها پی سی بی ستاره ای نمیگن داداش!!!!
          اسمشون هیتسینکه پاور ال ای دیه :biggrin:

2) استفاده از درایور اکیدا توصیه میشه و بیخودی وقت خودتون رو جهت ساخت درایور هدر ندید

روش کار:
          در بازار اسطلاحا" به این کاری که قراره انجام بشه ساخت وال واشر گفته میشه
          جهت نورپردازی به صورت ستونی باید از لنزهای زاویه بسته استفاده کنید و در صورتی که فضای پرتاب نور کم بود لنز با زاویه کمتر انتخاب بشه
          برای قاب روشتون کاملا اشتباهه!(با عرض پوزش)
          بجای اینکه ورق بگیرید و خودتون رو به دردسر برای خم کاری و ... بندازید و یا قوطی بگیرید و برش بزنید به یه پرده فروشی مراجعه کنید و ازشون ریل پرده بگیرید(کاملا برای اینکار خلق شده!!!)
          سایز های متفاوتی هم وجود داره و دستتون برای کار بازه
          پس از لحیم کاری ال ای دی ها به هیتسینکهاشون (استفاده از خمیر سیلیکون جهت تبادل گرما خوبه) با یک نوع چسب که خاصیت ارتجاعی داشته باشه هیت سینکهارو داخل قاب نصب کنید
          از اون جهت میگم چسب باید ارتجاعی باشه که بسیار دیدم که بعضی از دوستانی که تازه دو روزه وارد اینکار شدن و خودشون رو خدای نورپردازی و ... میدونن میان با چسب قطره ای و یا 1،2،3 چسبش میکنن و بعد از چند وقت کار در اثر ارتعاش و یا رطوبت و تغییرات دمایی از جا کنده میشه.
          بهترین مدل چسب میتونه چسب آهن و یا همون چسب آکواریوم باشه. (در صورتی هم که پولش رو داشتید و خواستید محصولتون چیزی کم نداشته باشه یه نوع چسب هست که خاصیت خمیر سیلیکون رو هم داره و تبادل گرمایی بالایی هم داره، میتونید از اون استفاده کنید)

البته موقع چسب کاری هم باید دقت کنید زیاد غرق در چسبش نکنید تا تبادل گرمایی با بدنه داشته باشه و چسب مثل عایق عمل نکنه
          پروفیلی که برای قاب معرفی کردم یک مزیت دیگه هم داره که در لبه هاش ریل داره و میتونید برای شیشه جلو از اون قسمت استفاده کنید
          در اینجا برای شیشه هم میتونید از شیشه پلاستیکی استفاده کنید و هم شیشه معمولی
          شیشه پلاستیکی در گذر زمان و با تغییرات هوا کیفیت خودش رو از دست میده و ممکنه شکننده و تار بشه
          شیشه هم که دیگه معرف همه هست که چطوره
          پس از تعیین نوع شیشه بوسیله چسب سیلیکون(همون چسب آکواریوم) قاب رو آب بندی کنید و جهت اتصال قاب به دیوار هم میتونید هم پایه بدید براتون بسازند و هم از ال فلزی استفاده کنید

موفق باشید
          درد من تنهایی نیست؛ بلکه مرگ ملتی است که گدایی را قناعت، بی‏عرضگی را صبر، و با تبسمی بر لب این حماقت را حکمت خداوند می‏ نامند! "گاندی"

به دلیل وجود برخی مشکلات و بی احترامی ها این اکانت رو غیر فعال کردم. همیشه سر بلند باشید.
          بدرود . . .

دیدگاه

نوشته اصلی توسط وحید نصیری
            [color=navy][b]با درود . . .

روش کار:
            جهت نورپردازی به صورت ستونی باید از لنزهای زاویه بسته استفاده کنید و در صورتی که فضای پرتاب نور کم بود لنز با زاویه کمتر انتخاب بشه
            بجای اینکه ورق بگیرید و خودتون رو به دردسر برای خم کاری و ... بندازید و یا قوطی بگیرید و برش بزنید به یه پرده فروشی مراجعه کنید و ازشون ریل پرده بگیرید(کاملا برای اینکار خلق شده!!!)

میشه لطفا یک عکسی از این ریل ها بگذارید
            از چسپ سیلیکون استفاده کنید مانند خمیر سیلیکون است ولی بعد از مدتی سفت میشود و مقداری هم حالت الاستیکی هم دارد :redface:

کمتر سخن گویم
            بیشتر عمل کنیم

دیدگاه

با درود . . .

داداش دمت گرم چشم میرم پرده فروشی و میگیرمش
              دمت جیزززز :wow: :wow:
              اینا نکته هاییه که گفتم
              عکس اون ریلو هم فردا میزارم
              راستی من با پیچ میبندم خوب نیست؟؟؟
              و اینکه لنزهای من هم سی درجه هستند خوبه دیگه؟؟؟
              کسی از لنزها سر در میاره چه زاویه هایی داره و قیمتهاشون و اگه همه با هم قاطی بشن از کجا بفهمیم کدوم سی درجه هست و کدوم چهل و پنج درجه
              barannoor69@yahoo.com

دیدگاه

مجتبی جان فکر نکنم بشه از روی ظاهر لنز درجشو فهمید هیچ چیزی هم که روشون ننوشته برای وال واشر بهتر نیست از 15 درجه استفاده کنی؟ من گرفتم خیلی نور رو جمع میکنه و فکر کنم برای این کار عالی باشه ولی سلیقه ایه هر جور دوست داری

دیدگاه

نوشته اصلی توسط mahdi.7
                  مجتبی جان فکر نکنم بشه از روی ظاهر لنز درجشو فهمید هیچ چیزی هم که روشون ننوشته برای وال واشر بهتر نیست از 15 درجه استفاده کنی؟ من گرفتم خیلی نور رو جمع میکنه و فکر کنم برای این کار عالی باشه ولی سلیقه ایه هر جور دوست داری
                  نمیدونم والله همه رو باید تست کنم
                  اگه شما تست کردی خب پس من هم میرم 15 درجه میزارم :nice: :nice:
                  داره عالی میشه :nice: :nice:
                  barannoor69@yahoo.com

دیدگاه

به دست آوردن زاویه لنز شاید خیلی راحت نباشه اما مقایسه 30 و 45 راحته اون قسمت لنز که حالت یک عدسی محدب به داخل داره هرچی کوچکتر باشه زاویه بسته تره د کوچکتر است

پرده فروشی مراجعه کنید و ازشون ریل پرده بگیرید
                    ریل پرده برای این کار کوچیک نیست؟؟؟؟؟اگه عکس دارید لطفا قرار دهید
                    کسی که به کشورش به درستی خدمت کند،نیازمند تکیه به خاطره ی گذشتگانش نخواهد بود
                    ولتر

دیدگاه

با درود . . .

نکات:
                      1) به اون هیت سینکها پی سی بی ستاره ای نمیگن داداش!!!!
                      اسمشون هیتسینکه پاور ال ای دیه :biggrin:

2) استفاده از درایور اکیدا توصیه میشه و بیخودی وقت خودتون رو جهت ساخت درایور هدر ندید

روش کار:
                      پس از لحیم کاری ال ای دی ها به هیتسینکهاشون (استفاده از خمیر سیلیکون جهت تبادل گرما خوبه) با یک نوع چسب که خاصیت ارتجاعی داشته باشه هیت سینکهارو داخل قاب نصب کنید
                      از اون جهت میگم چسب باید ارتجاعی باشه که بسیار دیدم که بعضی از دوستانی که تازه دو روزه وارد اینکار شدن و خودشون رو خدای نورپردازی و ... میدونن میان با چسب قطره ای و یا 1،2،3 چسبش میکنن و بعد از چند وقت کار در اثر ارتعاش و یا رطوبت و تغییرات دمایی از جا کنده میشه.
                      بهترین مدل چسب میتونه چسب آهن و یا همون چسب آکواریوم باشه. (در صورتی هم که پولش رو داشتید و خواستید محصولتون چیزی کم نداشته باشه یه نوع چسب هست که خاصیت خمیر سیلیکون رو هم داره و تبادل گرمایی بالایی هم داره، میتونید از اون استفاده کنید)

البته موقع چسب کاری هم باید دقت کنید زیاد غرق در چسبش نکنید تا تبادل گرمایی با بدنه داشته باشه و چسب مثل عایق عمل نکنه
                      پروفیلی که برای قاب معرفی کردم یک مزیت دیگه هم داره که در لبه هاش ریل داره و میتونید برای شیشه جلو از اون قسمت استفاده کنید
                      در اینجا برای شیشه هم میتونید از شیشه پلاستیکی استفاده کنید و هم شیشه معمولی
                      شیشه پلاستیکی در گذر زمان و با تغییرات هوا کیفیت خودش رو از دست میده و ممکنه شکننده و تار بشه
                      شیشه هم که دیگه معرف همه هست که چطوره
                      پس از تعیین نوع شیشه بوسیله چسب سیلیکون(همون چسب آکواریوم) قاب رو آب بندی کنید و جهت اتصال قاب به دیوار هم میتونید هم پایه بدید براتون بسازند و هم از ال فلزی استفاده کنید

موفق باشید
                      حال اگر بخواین یک نوع ضد آب و یا استخری درست کنیم باید در چه قابی و چطور آببندی کنیم؟؟
                      من شنیدم که با رزین اپوکسی میشه
                      لطف کنید از کارهای خودتون عکی قرار بدید
                      درایور ها رو باید بر چه اساسی انتخاب کرد؟؟آیا برند خاصی هست؟؟
                      رنج قیمت هاش؟؟

دیدگاه

بچه ها سلام
                        رفتم دنبال ریل پرده عمودی
                        بچه ها به نظر من که یه نمه بزرگه و نازک
                        عکسشو ببینید

ولی یه چیزش خوبه که هیتسینکیه
                        barannoor69@yahoo.com

دیدگاه

نوشته اصلی توسط مجتبی باغبانزاده
                          بچه ها سلام
                          عکسشو ببینید

جالبه ولی فکر کنم درد سر داره
                          مثلا باید سطح led هارو بیارید بالا که این خودش نیاز داره به یک تکه آلومینیوم دیگه
                          و اینکه شیشه چند میل باید بزاریم ؟؟خیلی فاصله اون قسمت کشویش زیاده
                          دوستانی که انجام دادن لطفا توضیح بدن
                          ممنون

دیدگاه

بچه ها سلام
                            عکسشو ببینید

سلام نه داداش مگه میخوایی باهاش کشتی بگیری خیلی هم خوبه یعنی عالیه.واسه لنز هم بستگی به ارتفاع داره که مثلا اگه 5متر یا 6متر ارتفاع داشته باشی لنز 60 درجه واست زیاد هم هست لنز 15 ولنز 30 واسه ارتفاع بالای 20 یا 30 متر استفاده میشه

دیدگاه

بچه ها سلام
                              عکسشو ببینید

این ریل روباید چی بگیم تا بهمون بدن اسمش چیه چند سانته ؟
                              سایز کوچک تر هم داره ؟
                              قم الکترونیک

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                              X