اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

لامپ های LED دست ساز خود را در این تاپیک معرفی کنید!

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : لامپ های LED دست ساز خود را در این تاپیک معرفی کنید!

نوشته اصلی توسط ah rad
    سلام.کاراتون جالبه :applause:.اما اگه ازحالت روشن بودنش عکس بزارید خیلی بهتر نیست؟
    نور زیاد باعث میشه عکس تاریک بیفته. زیاد جالب نمیشه.

من یه خواهشی هم از دوستان دارم. لطفا در مورد منبع خازنی صحبت نکنین . درسته به لامپ مربوط میشه ولی این تاپیک جاش نیست.

آموزش منبع خازنی و ... تاپیک رو شلوغ می کنه. دوستمون قشنگ راهنمایی کردن:

نوشته اصلی توسط PouYa007
    با سلام به تایپیک زیر مراجعه کنید
    http://www.eca.ir/forum2/index.php?topic=94969.0
    و
    http://www.eca.ir/forum2/index.php?topic=96751.0
    اون دو تا تاپیک فقط مربوط به خازنی میشه.

اگر هم انتقادی یا پیشنهادی چیزی هست که واقعا به خوب تر شدن لامپ ها کمک میکنه بگین لطفا . :agree:

ولی خواهشاُ سوال رو اینجا نپرسین. خیلی ممنونم.

سعی کنین تو یه پست جواب چند نفر رو بدین.

نوشته اصلی توسط PouYa007
    خیلی کار زیبا و قشنگی شده واقعا لذت بردم. به نظرم همین کار رو ترمیم کنید با ورق آلمینیوم بهتر هم میشه چون خیلی زیبا طراحی کردید :applause:
    نوشته اصلی توسط cy80r9
    اون هیت سینک پره ای که فقط واسه نصب Led حساب میشه و اصلا نباید روی خنک کنندگیش حساب باز کرد ، اصل کار اون صفحه ای هست که این هیت سینک های ستاره ای قراره روش بچسبن.
    دما رو بعد از 6 ساعت روشن بودن اندازه بگیرید . من که با 5730 کار کردم اگه 10 واتشو (20 تا) روی pcb با هیت سینک پره ای بزارم دماش تا 88 هم میره ! البته شاید درایور شما 300 میلی آمپر نمیده که به 85 درجه نمیرسه دیگه ، شایدم دما سنج من خرابه :biggrin:
    حق با شما . فرض کنین من الان یه ورق آلومینیم با ضخامت 3 میلی متر دستم رسیده . فیبر رو هم نمیخوام جدا کنم چون روی فیبر میبینید که دایره هایی کشیدم که محل دقیق قرار گیری لنز ها رو مشخص می کنه. محاسباتش سخت بود نمیخوام دو باره انجام بدم . حالا اگه من صفحه ی آلومینیم رو از پشت فیبر بچسبونم جواب میده؟

[glow=green,2,300][b]بشر ممکن الخطاست
    درخت هرچه پربار تر سر به زیر تر[/glow]

دیدگاه

آقای بیگدلی چون پشت فیبرتون هادی نیست نمیشه . خیلی قشنگ میشه اگه دوباره طراحی کنید ولی اگه نمیخواهین دوباره طراحی کنید دو روش رو به ذهنم میرسه میگم بهتون:
      1- شما کاغذ کالک رو بذارید رو فیبر مسی کاغذ کالک شفاف هست (یا از این طلق های شیشه ای) و پشتش میتونید طرحی که زیرش هست رو ببینید و با خودکار یا ماژیک طرح زیری رو با دست بکشید دوباره بعد که طرحتون رو کپی کردین رو کاغذ دایره ها رو با تیغ ببرید حالا یه شابلون دارید بذارید رو اون ورق آلمینیومی و با ماژیک دایره ها رو در بیارید. توضیح دادنش طولانی شد کارش زیاد زمان نمیبره.
      2- یا اینکه آلمینیوم رو طبق گفته خودتون بچسبونید پشت فیبر و با سیم مسی بدون روکش (مثلا از 10 جا) اون رو متصل کنید به فیبر مسی . به وسیله سیم حرارت منتقل میشه به آلمینیوم من
      تجربه این کار رو دارم.
      برخی آدمها[ تنها ] به یک دلیل از مسیر زندگی ما می گذرند [ تا ] به ما درسهایی بیاموزند ؛ که اگر می ماندند هرگز [ آن درسها را ] یاد نمی گرفتیم …

دیدگاه

نوشته اصلی توسط PouYa007
        آقای بیگدلی چون پشت فیبرتون هادی نیست نمیشه . خیلی قشنگ میشه اگه دوباره طراحی کنید ولی اگه نمیخواهین دوباره طراحی کنید دو روش رو به ذهنم میرسه میگم بهتون:
        1- شما کاغذ کالک رو بذارید رو فیبر مسی کاغذ کالک شفاف هست (یا از این طلق های شیشه ای) و پشتش میتونید طرحی که زیرش هست رو ببینید و با خودکار یا ماژیک طرح زیری رو با دست بکشید دوباره بعد که طرحتون رو کپی کردین رو کاغذ دایره ها رو با تیغ ببرید حالا یه شابلون دارید بذارید رو اون ورق آلمینیومی و با ماژیک دایره ها رو در بیارید. توضیح دادنش طولانی شد کارش زیاد زمان نمیبره.
        2- یا اینکه آلمینیوم رو طبق گفته خودتون بچسبونید پشت فیبر و با سیم مسی بدون روکش (مثلا از 10 جا) اون رو متصل کنید به فیبر مسی . به وسیله سیم حرارت منتقل میشه به آلمینیوم من
        تجربه این کار رو دارم.
        تازه من از این لامپ ها خوشم اومده. بازم می خوام بسازم. توی لامپ بعدی حسابی دقیق همه چیز رو درست می کنم.

این لامپ رو هم بی خیال ترمیمش شدم.هر کاری بخوام بکنم از اینی که هست بد تر میشه. :agree:

به هر حال ممنون از توضیحاتتون.
        [glow=green,2,300][b]بشر ممکن الخطاست
        درخت هرچه پربار تر سر به زیر تر[/glow]

دیدگاه

چند وقت پیش یه چراغ LED دیدم که خروجی نورش خیلی برام جالب بود :eek:
          صاف و یک دست....

خریدنش که کار ما نبود....فقط یوخورده گرون بود :redface:
          ناقابل 1.350هزار تومان !

از اونجایی هم که کار نشد نداره.... یدونه چراغ ارزون ساختم با خروجی نوری تقریبا مشابه..... دلم خنک شد :mrgreen:

موفق باشید
          هنگامی که چیزی مینویسی، کاری نکن تنها کسی که از مغزش استفاده کرده باشد ،مدادت باشد .

\|/_\/_

دیدگاه

30 تا ال ای دی یک وات
            ترکیب نور سفید و آفتابی (نسبت دو به یک)
            منبع تغذیه پاور کامپیوتر
            ال ای دی زرد مارک ادیسون
            ال ای دی سفید مارک متفرقه ساخت تایوان
            ال ای دی ها با چسب به هیت سینگ چسبوندیم
            البته بیشتر کار داداشم به عهده داشت
            دوست عزیز همه ما اینجا هستیم تا در کنار هم و با کمک هم بر دانسته های خودمان بیافزاییم و سطح علمی و فنی خودمان و جامعه علمی کشورمان را بالا ببریم.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط مهران چمنی
              چند وقت پیش یه چراغ LED دیدم که خروجی نورش خیلی برام جالب بود :eek:
              صاف و یک دست....
              خریدنش که کار ما نبود....فقط یوخورده گرون بود :redface:
              ناقابل 1.350هزار تومان !

از اونجایی هم که کار نشد نداره.... یدونه چراغ ارزون ساختم با خروجی نوری تقریبا مشابه..... دلم خنک شد :mrgreen:

موفق باشید
              آقای چمنی عزیز سلام چه عجب نبودین!! :rolleyes:
              کار جالبی شده آفرین . همونطور که دوستمون آقای بیگدلی هم در ابتدای تایپیک گفتند تجربیات ساخت این لامپ رو با همه بچه ها به اشتراک بذارید تا ما هم مثل همیشه از استاد چمنی عزیز چیزهای جدید یاد بگیریم همچنین اگه بگید از چه ال ای دی و چه لنزی استفاده شده ممنون میشیم.
              برخی آدمها[ تنها ] به یک دلیل از مسیر زندگی ما می گذرند [ تا ] به ما درسهایی بیاموزند ؛ که اگر می ماندند هرگز [ آن درسها را ] یاد نمی گرفتیم …

دیدگاه

:applause: :applause: :applause: :applause: :applause:
                بسییار عالیه دوستان
                تشکر از همه

دیدگاه

پاسخ : لامپ های LED دست ساز خود را در این تاپیک مع&

با سلام این لامپ و قدیم درست کرده بودم الان پیداش کردم.
                  لامپ از 13 عدد پاور ال ای دی تشکیل شده که با یک رگولاتور جریان اصل و تغذیه خازنی راه اندازی شده رگولاتور 1117 رو از روی برد خراب یک CDROM بازکرده بودم.
                  مجموعا حدود 910 لومن نور دارد و توان مصرفی لامپ 9.6 وات هست که 8.5 وات آن برای روشنایی و بقیه تلفات میباشد که راندمان تقریبا 90 درصد دارد.
                  پاور ال ای دی ها چینی بوده و از همین سایت ECA خریدم و اونها رو روی ورق آلمینیومی با چسب سیلیکون چسبوندم ورق رو با پیچ و مهره به قسمت بالایی قوطی لامپ کم مصرف پیچ کردم. (قوطی برای لامپ کم مصرف 100وات سوخته بوده که توش رو خالی کردم و فضای کافی توش بود)
                  البته اون مقاومت 2.2M رو خودم نذاشتم ولی اگه خواستین بذارید 4.7M یا بیشتر بذارید اگه نذارید هم مشکلی نداره.

دیدگاه

سلام. یادش بخیر قدیم کاربران چه شوری داشتند
                    کاش یک تایپیک ایجاد بشه ربات های دست ساز
                    ساخت بچه ها به نمایش گذاشته بشه...
                    خیلی جالب و جذاب خواهد بود
                    دوستان عزیز همه ما بدون هیچ توقعی توی این انجمن دانسته هامون رو با هم به اشتراک میگذاریم. کمترین توقع یک لایک می باشد.

دیدگاه

]
                      چندتا از اینو من با استفاده از پرژکتور های قدیمی ساختم واسه گیاهام تا حد امکان نورش از همه نظر برای گیاه مناسبه

جدیدترین ویرایش توسط Siavashxxxx; ۱۵:۵۸ ۱۴۰۲/۰۱/۳۱.

دیدگاه

دلیل: ادغام دو پست برای جلوگیری از اسپم

با سلام به همه دوستان ..
                        این لامپ led را زمانی ساختم که هنوز لامپهای led رایج نشده
                        بود ..دقیقا یادم نیست چه سالی بود.. شاید ۱۵ سال پیش،
                        ..حالا نمونه‌های جدیدتر با ۹۰ LEDساخته ام و مقاومت ها را حذف کردم واستفاده می کنم در منزل ..
                        حدود ۷ وات است و سوختن هم نداره ...
                        جدیدترین ویرایش توسط فرزاد الکترونیک; ۱۷:۳۹ ۱۴۰۲/۰۲/۰۱.

دیدگاه

یادمه چند سال قبل لامپ LED ساخته بودم ولی یادم نمیاد چیکارش کردم.
                          ساخت لامپ LED خیلی کار خوبیه چون هر روز ازش استفاده میشه و اینکه میدونی چقدر عمر میکنه.
                          البته شاید الان یکی بگه که ساخت لامپ LED مزیت اقتصادی نداره و نمیصرفه و ارزش نداره و.... که خب هیچ طور نمیشه متقاعد کرد.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط فرزاد الکترونیک نمایش پست ها

با سلام به همه دوستان ..
                            این لامپ led را زمانی ساختم که هنوز لامپهای led رایج نشده
                            بود ..دقیقا یادم نیست چه سالی بود.. شاید ۱۵ سال پیش،
                            ..حالا نمونه‌های جدیدتر با ۹۰ LEDساخته ام و مقاومت ها را حذف کردم واستفاده می کنم در منزل ..
                            حدود ۷ وات است و سوختن هم نداره ...
                            ممنون کار جالبی بود.
                            فقط اگه بگید این ورودی 220 توسط اون دیودها
                            یکسوسازی میشه. به خازن صافی نیازی نداره؟

اگه باز هم عکس دارید بگذارید.
                            دوستان عزیز همه ما بدون هیچ توقعی توی این انجمن دانسته هامون رو با هم به اشتراک میگذاریم. کمترین توقع یک لایک می باشد.

دیدگاه

سلام من با پاور ال ای دی های 3وات به تعداد 144 عدد به طول 1 متر و عرض 8 سانت تعدادی وال واشر یا لایت بار آفرودی درست کردم
                              جمع لومن حدودا بین 37.440 تا 40.320 لومن باشه
                              از لنز های 5 درجه و 3 درجه و تعداد کمی 120 درجه استفاده کردم
                              تغذیه که باتری ماشینه البته زمان روشن بودن از دینامه
                              قیمت هر کدوم حدودا 5.500 در اومد برام شاید بیشتر دقیق حساب نکردم این قیمت برای قبل از عید هست
                              از درایور ال ای دی pt4115 استفاده کردم
                              قطعات رو از چین خریدم ارزونتر شد جنسشونم خوبه تا حالا خرید زیاد داشتم مشکلی نداشته قطعات
                              توان کلی پاور ال ای دی ها حدودا 432 وات هست
                              توان مصرفی باید حدودا 520 وات بکشه که با 14.4ولت میشه همون 36 امپر
                              144 پاور ال ای دی به صورت 3 تایی سری شدن که 48 تا درایور کار شده هر درایور 700 تا 750 میلی امپر مصرف میکنه
                              رنگشون سفید افتابی هست که با یسری تست ها فهمیدم که بین ال ای دی هایی با توان برابر سفید افتابی و سفید مهتابی نور سفید افتابی بیشتر و قویتر از سفید مهتابی هست برای همین از سفید افتابی استفاده کردم این لایت بار ها نسبت به لایت بار های شرکتی 83 وات قویتره اگه رنگشونو هم مقایسته کنیم سفید افتابی دوبرابر قویتر میشه نسبت به شرکتی ها
                              اگر جایی اشتباه کردم ممنون میشم بگین یا اگر نظری دارین شاید تجربه بشه برام

جدیدترین ویرایش توسط moeinmee; ۰۰:۳۱ ۱۴۰۲/۰۲/۰۲.

دیدگاه

با عرض سلام....
                                این دو نمونه از لامپ کم مصرف و نسوز ساخته شده با LED های .SMD ..سمت راست
                                سفید ..و سمت چپ آفتابی..که سمت راستی را سال ۱۳۹۱ ساختم .سمت چپ
                                را حدود چند ماه بعد ...۳۵ میلی آمپر جریان میکشد...وبه خازن بعد از پل هم
                                نیازی نیست ..220×0.9=190 ولت داریم.(.بدون خازن).. و بر مبنای ۱۹۰ ولت تعداد
                                خازنها را بدست می آوریم ،،و چونکه در اینجا ما بعد از پل دیود،، DC ضربان دار داریم..
                                و فرکانس آن ۱۰۰ هر تز است ..پرش نور در LED ها نداریم ...و نور یکنواختی را می بینیم..
                                بقول سازندگان تلویزیون (فلیکر )نداریم..واحتیاج هم به خازن بعد از پل نیست...
                                جدیدترین ویرایش توسط فرزاد الکترونیک; ۱۰:۰۵ ۱۴۰۲/۰۲/۰۲.

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X