اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

لامپ های LED دست ساز خود را در این تاپیک معرفی کنید!

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : لامپ های LED دست ساز خود را در این تاپیک معرفی کنید!

نوشته اصلی توسط moeinmee نمایش پست ها
    سلام من با پاور ال ای دی های 3وات به تعداد 144 عدد به طول 1 متر و عرض 8 سانت ...

خیلی کار تمیزی شده .
    فقط راجب شاسی و بدنه کار شده توضیح میدید
    دوستان عزیز همه ما بدون هیچ توقعی توی این انجمن دانسته هامون رو با هم به اشتراک میگذاریم. کمترین توقع یک لایک می باشد.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط P.maddah39 نمایش پست ها
      خیلی کار تمیزی شده .
      فقط راجب شاسی و بدنه کار شده توضیح میدید
      منظورتون قابش هست؟
      اگه اینه که قابشو از سایت مکاترونیک خریدم 3 تا موجود بود همه رو گرفتم البته تهران هم داره پاساژ امجد ایدا الکترونیک اگه اشتباه نکنم قاب هاشو تا طول 3 متر داره
      خلاصه که خریدم چون قاب خالی بود سفارش فلکسی 3 میل دادم براش 2 عدد میخوره یسری درزگیر های صندوق عقب خودرو هست حالت اسفنجی داری برای اببندی گرفتم و دوتا ورق 2 میل به عرض 8 میل در 1 متر با سوراخ هایی با فاصله 5 سانت از هم که برای جای پیچ هست برای پایه هاش هم دوباره برش اهن 10 میل دادم با ارتفاع 11 سانت و طول و عرض 4.5 سانت از کابل 2 در 2.5 برای مثبت برد استفاده کردم ابتدا و انتهای برد چون جریان زیاد میکشه اگه دقت کنید دو طرف برد یه ترک مس رو قلع اندود کردم برای اتصال منفی هم از بدنه استفاده کردم به این صورت که برد با 24 عدد پیچ به بدنه قاب و بدنه با 8 تا پیچ به درب قاب و درب های قاب با پیچ 14 که برای اتصال دو طرف قاب به پایه ها هست که اتصال بدنه هم برقزار میشه البته یکی از پیچ ها رو هم دادم وسطشو سوراخ 8 میل زدن برای رد کردن کابل از داخل پیچ به بیرون
      برای قطع و وصل هم از کلید و رله 80 امپری استفاده کردم
      قاب و پایه ها رو هم دادم رنگ کوره ای زدن

یه همچین چیزی میشه رو ماشین البته این عکسی که هست یه نمونه 360 واتی هست ولی نورش عالیه تو شهر چشمو شدیدا اذیت میکنه برای جاهایی مثل کویر که تاریکه خیلی خوبه
      جدیدترین ویرایش توسط moeinmee; ۲۱:۵۴ ۱۴۰۲/۰۲/۰۲.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط moeinmee نمایش پست ها
        منظورتون قابش هست؟
        اگه اینه که قابشو از سایت مکاترونیک خریدم 3 تا موجود بود همه رو گرفتم البته تهران هم داره پاساژ امجد ایدا الکترونیک اگه اشتباه نکنم قاب هاشو تا طول 3 متر داره
        خلاصه که خریدم چون قاب خالی بود سفارش فلکسی 3 میل دادم براش 2 عدد میخوره یسری درزگیر های صندوق عقب خودرو هست حالت اسفنجی داری برای اببندی گرفتم و دوتا ورق 2 میل به عرض 8 میل در 1 متر با سوراخ هایی با فاصله 5 سانت از هم که برای جای پیچ هست برای پایه هاش هم دوباره برش اهن 10 میل دادم با ارتفاع 11 سانت و طول و عرض 4.5 سانت از کابل 2 در 2.5 برای مثبت برد استفاده کردم ابتدا و انتهای برد چون جریان زیاد میکشه اگه دقت کنید دو طرف برد یه ترک مس رو قلع اندود کردم برای اتصال منفی هم از بدنه استفاده کردم به این صورت که برد با 24 عدد پیچ به بدنه قاب و بدنه با 8 تا پیچ به درب قاب و درب های قاب با پیچ 14 که برای اتصال دو طرف قاب به پایه ها هست که اتصال بدنه هم برقزار میشه البته یکی از پیچ ها رو هم دادم وسطشو سوراخ 8 میل زدن برای رد کردن کابل از داخل پیچ به بیرون
        برای قطع و وصل هم از کلید و رله 80 امپری استفاده کردم
        قاب و پایه ها رو هم دادم رنگ کوره ای زدن

یه همچین چیزی میشه رو ماشین البته این عکسی که هست یه نمونه 360 واتی هست ولی نورش عالیه تو شهر چشمو شدیدا اذیت میکنه برای جاهایی مثل کویر که تاریکه خیلی خوبه
        زیر ال ای دی ها فیبر استخانی هست؟
        اتصال بین ال ای دی ها و اینکه ال ای دی ها روی
        چه چیزی لحیم شدن؟
        خیلی کار تمیزی شده . کاش از روشن شدنش هم
        عکس بود. ممنون بابت به اشتراک گذاری
        دوستان عزیز همه ما بدون هیچ توقعی توی این انجمن دانسته هامون رو با هم به اشتراک میگذاریم. کمترین توقع یک لایک می باشد.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط فرزاد الکترونیک نمایش پست ها

دلیل: ادغام دو پست برای جلوگیری از اسپم

با عرض سلام....
          این دو نمونه از لامپ کم مصرف و نسوز ساخته شده با LED های .SMD ..سمت راست
          سفید ..و سمت چپ آفتابی..که سمت راستی را سال ۱۳۹۱ ساختم .سمت چپ
          را حدود چند ماه بعد ...۳۵ میلی آمپر جریان میکشد...وبه خازن بعد از پل هم
          نیازی نیست ..220×0.9=190 ولت داریم.(.بدون خازن).. و بر مبنای ۱۹۰ ولت تعداد
          خازنها را بدست می آوریم ،،و چونکه در اینجا ما بعد از پل دیود،، DC ضربان دار داریم..
          و فرکانس آن ۱۰۰ هر تز است ..پرش نور در LED ها نداریم ...و نور یکنواختی را می بینیم..
          بقول سازندگان تلویزیون (فلیکر )نداریم..واحتیاج هم به خازن بعد از پل نیست...
          چیز خوبی شده دوست عزیز، ولی یادم هست اون موقع LED گرون قیمت بود، شاید این LED ها رو اون موقع چیزی در حدود 1000 تومن
          می‌خریدم!

دیدگاه

نوشته اصلی توسط HS1386 نمایش پست ها
            چیز خوبی شده دوست عزیز، ولی یادم هست اون موقع LED گرون قیمت بود، شاید این LED ها رو اون موقع چیزی در حدود 1000 تومن
            می‌خریدم!
            با سلام و عرض تحیات ..
            اون موقع من این LED ها را دانه‌ای ۴۰۰ تومان خریداری
            کردم ..

نوشته اصلی توسط HS1386 نمایش پست ها
            می‌خریدم!
            با سلام و عرض تحیات ..
            اون موقع من این LED ها را دانه‌ای ۴۰۰ تومان خریداری
            کردم ..

دیدگاه

نوشته اصلی توسط فرزاد الکترونیک نمایش پست ها

با عرض سلام....
              این دو نمونه از لامپ کم مصرف و نسوز ساخته شده با LED های .SMD ..سمت راست
              سفید ..و سمت چپ آفتابی..که سمت راستی را سال ۱۳۹۱ ساختم .سمت چپ
              را حدود چند ماه بعد ...۳۵ میلی آمپر جریان میکشد...وبه خازن بعد از پل هم
              نیازی نیست ..220×0.9=190 ولت داریم.(.بدون خازن).. و بر مبنای ۱۹۰ ولت تعداد
              خازنها را بدست می آوریم ،،و چونکه در اینجا ما بعد از پل دیود،، DC ضربان دار داریم..
              و فرکانس آن ۱۰۰ هر تز است ..پرش نور در LED ها نداریم ...و نور یکنواختی را می بینیم..
              بقول سازندگان تلویزیون (فلیکر )نداریم..واحتیاج هم به خازن بعد از پل نیست...
              مشخصات LED را هم بفرمایید. البته فکر کنم 3 ولت نیم وات باشند که تعداد را بیشتر از ولتاژ تغذیه گذاشتید تا واقعاً نسوز بشود.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط sadegh_h نمایش پست ها
                مشخصات LED را هم بفرمایید. البته فکر کنم 3 ولت نیم وات باشند که تعداد را بیشتر از ولتاژ تغذیه گذاشتید تا واقعاً نسوز بشود.
                با سلام و درود ....بلهLED،،SMD معمولی است که ۳ولت است ..البته با ۳ ولت خیلی داغ می کند بنابراین تعداد بیشتری سری .کردم تا ولتاژ دوسرش کمتر شده ...و خیلی داغ نکند ...اما مجموعه
                دست راستی که آفتابی است ..در ابتدا همان تعداد دست راستی بود ..اما بعد دیدم که این LDEهای آفتابی زیاد تر داغ می کنند
                بنابراین یکی یکی اضافه کردم ..تا به این شکل تقریبا نامنظم
                در آمد...LED های اضافه را درگوشه ها جا دادم ..

دیدگاه

نوشته اصلی توسط P.maddah39 نمایش پست ها
                  زیر ال ای دی ها فیبر استخانی هست؟
                  اتصال بین ال ای دی ها و اینکه ال ای دی ها روی
                  چه چیزی لحیم شدن؟
                  خیلی کار تمیزی شده . کاش از روشن شدنش هم
                  عکس بود. ممنون بابت به اشتراک گذاری
                  جنس برد الومینیوی هست برای انتقال حرارت ال ای دی ها به وسیله خمیر قلع مونتاژ شدن روی برد و با هات پلیت البته دستی ساختمش یه اهیت سینک 12*20 سانتی که المنت میله ای وصل کردم بهش لحیم کردم از روشن شدنش چند وقت دیگه فیلم میزارم فعلا یکی دیگه درحال اماده شدنه

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                  X