سلام و عرض ادب و وقت بخیر خدمت تمامی اساتید گرامی.
من دارم روی پروژه مینی کواد کوپتر کار میکنم
مشکلم این هست که وقتی فقط یک موتور کورلس 3.7V رو به مدارم متصل میکنم ، سرعت بسیار خوبی دارد اما وقتی بیشتر از یک موتور رو متصل میکنم ، سرعت موتور ها کم میشود و هرچه موتور های بیشتری متصل میکنم ، سرعت کمتر و کمتر میشود
اتصال یک موتور: جریان 450mA
اتصال دو موتور: جریان 680mA
اتصال سه موتور: جریان 850mA
من موتور هارو مستقیم به باتری لیتیوم 3.7 متصل کردم و باز هم همین مشکل وجود داشت
من در اینترنت کمی جستوجو کردم و گفته شده بود که شاید موتور ها روی هم تاثیر میزارن و بنابر این باید یک دیود شاتکی 1n5819 رو به صورت هرزگر بزارم دوسر موتور ها ، و بعضی هم گفتند خازن بزارم دوسر موتور
من تمام این حالت هارو امتحان کردم و هیچ تفاوتی نکرد
ضمنا باتری من میتونه جریان رو تامین کنه تست کردم 6 آمپر رو میتونه بده که البته من برای احتیاط چند باتری 18650 رو باهم موازی کردم که اطمینان پیدا کنم جریان تامین میشه
من دارم روی پروژه مینی کواد کوپتر کار میکنم
مشکلم این هست که وقتی فقط یک موتور کورلس 3.7V رو به مدارم متصل میکنم ، سرعت بسیار خوبی دارد اما وقتی بیشتر از یک موتور رو متصل میکنم ، سرعت موتور ها کم میشود و هرچه موتور های بیشتری متصل میکنم ، سرعت کمتر و کمتر میشود
اتصال یک موتور: جریان 450mA
اتصال دو موتور: جریان 680mA
اتصال سه موتور: جریان 850mA
من موتور هارو مستقیم به باتری لیتیوم 3.7 متصل کردم و باز هم همین مشکل وجود داشت
من در اینترنت کمی جستوجو کردم و گفته شده بود که شاید موتور ها روی هم تاثیر میزارن و بنابر این باید یک دیود شاتکی 1n5819 رو به صورت هرزگر بزارم دوسر موتور ها ، و بعضی هم گفتند خازن بزارم دوسر موتور
من تمام این حالت هارو امتحان کردم و هیچ تفاوتی نکرد
ضمنا باتری من میتونه جریان رو تامین کنه تست کردم 6 آمپر رو میتونه بده که البته من برای احتیاط چند باتری 18650 رو باهم موازی کردم که اطمینان پیدا کنم جریان تامین میشه
دیدگاه