اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

کاهش سرعت موتور های کورلس

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

کاهش سرعت موتور های کورلس

سلام و عرض ادب و وقت بخیر خدمت تمامی اساتید گرامی.

من دارم روی پروژه مینی کواد کوپتر کار میکنم

مشکلم این هست که وقتی فقط یک موتور کورلس 3.7V رو به مدارم متصل میکنم ، سرعت بسیار خوبی دارد اما وقتی بیشتر از یک موتور رو متصل میکنم ، سرعت موتور ها کم میشود و هرچه موتور های بیشتری متصل میکنم ، سرعت کمتر و کمتر میشود

اتصال یک موتور: جریان 450mA
    اتصال دو موتور: جریان 680mA
    اتصال سه موتور: جریان 850mA

من موتور هارو مستقیم به باتری لیتیوم 3.7 متصل کردم و باز هم همین مشکل وجود داشت

من در اینترنت کمی جستوجو کردم و گفته شده بود که شاید موتور ها روی هم تاثیر میزارن و بنابر این باید یک دیود شاتکی 1n5819 رو به صورت هرزگر بزارم دوسر موتور ها ، و بعضی هم گفتند خازن بزارم دوسر موتور

من تمام این حالت هارو امتحان کردم و هیچ تفاوتی نکرد

ضمنا باتری من میتونه جریان رو تامین کنه تست کردم 6 آمپر رو میتونه بده که البته من برای احتیاط چند باتری 18650 رو باهم موازی کردم که اطمینان پیدا کنم جریان تامین میشه
    جدیدترین ویرایش توسط dilmiv; ۱۵:۰۵ ۱۴۰۲/۱۲/۱۴.

نوشته اصلی توسط dilmiv نمایش پست ها
    سلام و عرض ادب و وقت بخیر خدمت تمامی اساتید گرامی.

من دارم روی پروژه مینی کواد کوپتر کار میکنم

مشکلم این هست که وقتی فقط یک موتور کورلس 3.7V رو به مدارم متصل میکنم ، سرعت بسیار خوبی دارد اما وقتی بیشتر از یک موتور رو متصل میکنم ، سرعت موتور ها کم میشود و هرچه موتور های بیشتری متصل میکنم ، سرعت کمتر و کمتر میشود

اتصال یک موتور: جریان 450mA
    اتصال دو موتور: جریان 680mA
    اتصال سه موتور: جریان 850mA

من موتور هارو مستقیم به باتری لیتیوم 3.7 متصل کردم و باز هم همین مشکل وجود داشت

من در اینترنت کمی جستوجو کردم و گفته شده بود که شاید موتور ها روی هم تاثیر میزارن و بنابر این باید یک دیود شاتکی 1n5819 رو به صورت هرزگر بزارم دوسر موتور ها ، و بعضی هم گفتند خازن بزارم دوسر موتور

من تمام این حالت هارو امتحان کردم و هیچ تفاوتی نکرد

ضمنا باتری من میتونه جریان رو تامین کنه تست کردم 6 آمپر رو میتونه بده که البته من برای احتیاط چند باتری 18650 رو باهم موازی کردم که اطمینان پیدا کنم جریان تامین میشه
    با سلام و احترام ،
    این نتایج و اندازه گیری های شما نشون میده که جریان کافی برای موتور های شما تامین نمیشه.
    حدس میزنم سیم هایی که استفاده کردید نازک هستن.
    احیانا باتری ها به ماژول محافظی چیزی وصل نیستن؟

دیدگاه

سلام، ممنون از پاسختون.
      بله من هم احتمال میدم مشکل از سیم ها باشه چون خیلی شلوغ شده مدارم و روی برد بورد دارم تست میکنم

اما راجب محافظ ، خیر هیچ محافظی ندارم ضمنا من یکبار موتور هارو مستقیما به باتری متصل کردم و باز هم چنین مشکلی وجود داشت که وقتی یک موتور تنها متصل بود ، اون موتور ۵۰۰mA جریان داشت و سرعتی بالا داشت و وقتی موتور دوم رو متصل میکردم جریان همان موتور از ۵۰۰ به ۳۸۰mA کاهش پیدا میکرد و هرچه تعداد موتور ها بیشتر میشد دچار کاهش جریان و سرعت میشد

من فکر میکنم شاید موتور ها روی هم اثر میزارن و باید جلوی این اثر رو یکجور بگیرم.

دیدگاه

درود
        برای مدارهایی که جریان بالایی مصرف میکنند هرگز از برد بورد استفاده نکنید.

دیدگاه

از مدار های اسپید کنترل استفاده کنید

دیدگاه

نوشته اصلی توسط dilmiv نمایش پست ها
            سلام، ممنون از پاسختون.
            بله من هم احتمال میدم مشکل از سیم ها باشه چون خیلی شلوغ شده مدارم و روی برد بورد دارم تست میکنم

اما راجب محافظ ، خیر هیچ محافظی ندارم ضمنا من یکبار موتور هارو مستقیما به باتری متصل کردم و باز هم چنین مشکلی وجود داشت که وقتی یک موتور تنها متصل بود ، اون موتور ۵۰۰mA جریان داشت و سرعتی بالا داشت و وقتی موتور دوم رو متصل میکردم جریان همان موتور از ۵۰۰ به ۳۸۰mA کاهش پیدا میکرد و هرچه تعداد موتور ها بیشتر میشد دچار کاهش جریان و سرعت میشد

من فکر میکنم شاید موتور ها روی هم اثر میزارن و باید جلوی این اثر رو یکجور بگیرم.
            باسلام
            موتورها روی هم تاثیر ندارند بلکه این باتری شماست که ضعیف شده و نمیتونه جریان مورد نیاز موتورهارو تامین کنه.
            باتری رو عوض کرده و از یک باتری با جریان بالاتر استفاده کنید.
            *** کمترین توقع از یک فرد تحصیل کرده، دانستن املاءِ صحیحِ کلمات است ***

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
            X