اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

نحوه سیم کشی به اجزای دارای دوران

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

نحوه سیم کشی به اجزای دارای دوران

سلام. فرض کنید یه ربات شبیه تانک داریم که قسمت بالایی آن که لوله شلیک کننده هست، قابلیت چرخیدن داره. حالا مثلا قراره روی اون قسمت متحرک، یک led روشن بشه. چطوری باید سیم کشی رو انجام داد که سیم تاب نخوره؟ به ذهنم رسید یه مکانیزمی شبیه جاروبک های موتور بسازم ولی گفتم شاید اصولی نباشه یا تمیز در نیاد یا قطعه آماده ای برای اینکار وجود داشته باشه. درضمن شاید سیم کشی اینقدر ساده نباشه و علاوه بر LED، مثلا سنسور ultrasonic هم وجود داشته باشه.
    البته قسمت دوران کننده با سرعت زیادی قرار نیست بچرخه. مثلا ممکنه یکبار 180 درجه بچرخه، چند ثانیه بعد مثلا 20 درجه بچرخه، گاهی اصلا جهت مخالف بچرخه. ولی چیزی که حتمی هست اینه که در نهایت بعد از چند دقیقه چند دور نسبت به حالت اولیه دور زده و اگر سیم کشی ساده انجام شده باشه، سیم چند دور چرخیده و ممکنه پاره شده باشه.

با سلام و درود به شما دوست عزیز ...
    برای اینکار در مرحله اول چیزی که بنظر می رسد استفاده از سیم فنری گوشی تلفن است ..که بلند هست ،،و هم اینکه قابلیت چرخش دارد ‌...و قطع نمی شود ....

دیدگاه

ممنون ولی بیشتر مد نظرم حالتی است که جوابگوی درازمدت باشد. برای مثال بعد از 10 روز استفاده ممکن است 100 ها دور چرخیده باشد و میخواهم بدون نیاز به مداخله انسان باشد تا به حالت اولیه برگردد.

دیدگاه

به ذهنم رسید یه مکانیزمی شبیه جاروبک های موتور بسازم ولی گفتم شاید اصولی نباشه یا تمیز در نیاد یا قطعه آماده ای برای اینکار وجود داشته باشه.
        بله قطعه مخصوص وجود داره مخصوص همین کار :
        هرزگرد (هرزگرد سیم :دئ )
        انواع متفاوتی داره مثلا دو سیمه یا ... (دو سیمه تو خیلی از وسایل مثل اتو موهای جدید واسه سیم اصلی وجود داره که سیم به راحتی بلبرینگ میچرخه)
        موفق باشی

دیدگاه

باسلام
          در دستگاههای صنعتی برای این منظور از قطعه ای به نام اسلیپ رینگ ( Slip Ring ) ​ استفاده میشه . اما قیمت بالایی داره و از این جهت برای ساخت ربات و کارهای دانشجویی مناسب نیست . لینک های زیر را مشاهده کنید

انواع اسلیپ رینگ یا کانکتور دوار میناتوری پلاستیکی جیوه ای پنوماتیک هالوشفت | موجودی کالا | قیمت مناسب | فروش اینترنتی | سفارشی سازی خرید اسلیپ رینگ

اسلیپ رینگ SRC012A-12 با بالاترین کیفیت و بهترین قیمت در فروشگاه لاندا الکترونیک واقع در خیابان جمهوری پاساژ عباسیان زیر همکف پلاک 48

اسلیپ رینگ برای انتقال سیگنال با فرکانس بالا از یک بخش ثابت به یک بخش متحرک با چرخش دائم استفاده می شود. سنرینگ الکترونیک Senring Electronics Co طراح و سازنده اسلیپ رینگ و روتاری جوینت (rotary joint) در دامنه وسیعی از این محصولات است. محصولات این شرکت در گستره ی وسیعی از صنعت و کنترل صنعتی قابل استفاده است. شرکت هیدرو صنعت شریف به عنوان نماینده رسمی شرکت سنرینگ آماده عرضه ی تمامی محصولات این شرکت در اسرع وقت می باشد. جهت مشاوره برای انتخاب و خرید با کارشناسان این شرکت تماس بگیرید.
          جدیدترین ویرایش توسط 901878; ۱۶:۵۵ ۱۴۰۳/۰۷/۲۱.

دیدگاه

سلام
            من هم دنبال قطعه یا روشی برای ساخت ارزان‌تر نمونه این کانکتورهای دورانی یا اسلیپ رینگ یا روتاری کانکتور هستم کارش رو باید انجام بده ولی کاربردش معمولیه. حتی این هرزگردهای کوزه‌ای هم قیمت موجهی ندارند. دارم به چیزی شبیه مکانیزم ولوم 0اهم دوسر فکر میکنم!
            نظرتون چیه؟

دیدگاه

نوشته اصلی توسط aliblue نمایش پست ها
              سلام. فرض کنید یه ربات شبیه تانک داریم که قسمت بالایی آن که لوله شلیک کننده هست، قابلیت چرخیدن داره. حالا مثلا قراره روی اون قسمت متحرک، یک led روشن بشه. چطوری باید سیم کشی رو انجام داد که سیم تاب نخوره؟ به ذهنم رسید یه مکانیزمی شبیه جاروبک های موتور بسازم ولی گفتم شاید اصولی نباشه یا تمیز در نیاد یا قطعه آماده ای برای اینکار وجود داشته باشه. درضمن شاید سیم کشی اینقدر ساده نباشه و علاوه بر LED، مثلا سنسور ultrasonic هم وجود داشته باشه.
              البته قسمت دوران کننده با سرعت زیادی قرار نیست بچرخه. مثلا ممکنه یکبار 180 درجه بچرخه، چند ثانیه بعد مثلا 20 درجه بچرخه، گاهی اصلا جهت مخالف بچرخه. ولی چیزی که حتمی هست اینه که در نهایت بعد از چند دقیقه چند دور نسبت به حالت اولیه دور زده و اگر سیم کشی ساده انجام شده باشه، سیم چند دور چرخیده و ممکنه پاره شده باشه.
              سلام.شما میتونید یه حلقه فلزی به زیر قسمت چرخان وصل کنید که همیشه با یکی از سیم ها تماس داشته باشه.یکی دیگه از سیم ها هم به بوش یا بدنه موتور وصل کنید. از اون طرف شفت موتور و حلقه دورش به اون سیم ها وصلن.

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
              X