اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

شرکت در تیم رباتیک

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : شرکت در تیم رباتیک

من فکر می کنم شروع به ساخت ربات در مرحله ی اول کار درستی نیست ، و برای شروع ساخت ربات پیش نیازهایی وجود دارد .
    همانطور که میدانید در این سایت قسمتی است به نام پروژه ها ، که انصافاً بسیار قسمت خوبی است و از آن استفاده های خوبی می توان کرد .
    اما من می خواهم پیشنهاد دهم که قسمتی هم با نام کتابخانه ها توسط مدیر محترم گروه تشکیل شود . می خواهم بگویم بجای اینکه ما در یک پروژه زمان زیادی صرف کنیم تا کدهای سطح پایین بنویسیم ، هر کدام از ما یک موضوع را انتخاب کند و یک کتابخانه ی تست شده و انعطاف پذیر بنویسیم بطوریکه هر کسی بتواند براحتی و با خیال راحت از آن در پروژه ی خود استفاده کند و تا حد زیادی قدرت طراحی همه ی ما بالا رود .
    حالا در نظر بگیرید با داشتن یک سری کتابخانه که مثلاً شامل ارتباطات بین PC و کامپیوتر (parrallel,serial,usb,rs485,...) یا مثلاً ارتباط میکرو با اواع LCD ، چقدر قدرت برنامه نویسی و طراحی همگی ما بالا می رود . البته من می دانم که در سایت های زیادی می توان این چیز ها را پیدا کرد اما هدف اصلی یک پک مجتمع و قابل اطمینان می باشد .
    حضرت علی (ع) : خداوند از جاهلان پیمان فراگیرى علم نگرفته ، مگر آنکه قبلا از دنشمندان پیمان تعلیم دادن گرفته است .

دیدگاه

نوشته اصلی توسط Pixel3
      من فکر می کنم شروع به ساخت ربات در مرحله ی اول کار درستی نیست ، و برای شروع ساخت ربات پیش نیازهایی وجود دارد .
      همانطور که میدانید در این سایت قسمتی است به نام پروژه ها ، که انصافاً بسیار قسمت خوبی است و از آن استفاده های خوبی می توان کرد .
      اما من می خواهم پیشنهاد دهم که قسمتی هم با نام کتابخانه ها توسط مدیر محترم گروه تشکیل شود . می خواهم بگویم بجای اینکه ما در یک پروژه زمان زیادی صرف کنیم تا کدهای سطح پایین بنویسیم ، هر کدام از ما یک موضوع را انتخاب کند و یک کتابخانه ی تست شده و انعطاف پذیر بنویسیم بطوریکه هر کسی بتواند براحتی و با خیال راحت از آن در پروژه ی خود استفاده کند و تا حد زیادی قدرت طراحی همه ی ما بالا رود .
      حالا در نظر بگیرید با داشتن یک سری کتابخانه که مثلاً شامل ارتباطات بین PC و کامپیوتر (parrallel,serial,usb,rs485,...) یا مثلاً ارتباط میکرو با اواع LCD ، چقدر قدرت برنامه نویسی و طراحی همگی ما بالا می رود . البته من می دانم که در سایت های زیادی می توان این چیز ها را پیدا کرد اما هدف اصلی یک پک مجتمع و قابل اطمینان می باشد .
      به نظر من فکر شما بسیار جالب است ، البته در مورد این موضوع باید مدیر گروهان محترم جواب دهند
      ولی در مورد ساخت ربات ، به نظر من ما باید از پایین ترین مرحله شروع کنیم یعنی اینکه اصلآ ربات چگونه
      درست میشود ، چه مراحلی دارد تا افرادی که وارد نیستد(مثل من)آشنا شده و کم کم یاد بگیریم :nerd:
      البته اگه دوستان شرکت کنند :job:
      در کودکی می خواستم جهان را عوض کنم ، جوان که شدم می خواستم کشورم را عوض کنم ، به میانسالی که رسیدم می خواستم شهرم را عوض کنم ، اکنون که به پیری رسیدم فهمیدم که اگر خودم را عوض می کردم شاید می توانستم جهان را عوض کنم

دیدگاه

سلام.
        دوستان ممنون که پیشنهادات خودتون رو مطرح کردید.

این ایده رو خیلی وقت مطرح کردیم، ولی به دلیل حجم کاری بالایی که الان در سایت وجود داره اعضای فعال فراغتی پیدا نکردن تا به انجام این کار برسن، قراره که تمامی مطالبی که در سایت قرار داره (مثل پروژه ها) به صورت دسته بندی در بیاد بعد در هر زمینه ای تبدیل به مقاله بشه، مثلا یه مقاله در زمینه USB.
        این ایده ای که Pixel3 جان دادن هم مکمل همین تصمیم هست، یعنی این برنامه ها به صورت کتابخونه های انعطاف پذیر در بیاد :agree:.
        --
        البته برنامه ریزی اون قدری زمانبر خواهد بود چون الان گروه های علمی مون هنوز برنامه هاشون هماهنگ نشده و برنامه ریزی برای این کار هم وظیفه گروه علمی هست.
        توی این مدت دوستان میتونن با پیشنهاد های خودشون به پیشبرد این هدف کمک کنن.
        با سپاس فراوان.
        شأن انسان در ایمان و هجرت و جهاد است و هجرت، مقدمهآ‌ی جهاد فیآ‌سبیلآ‌الله.
        هجرت، هجرت از سنگینیآ‌هاست و جاذبهآ‌هایی که تو را به خاک میآ‌چسباند.
        چکمهآ‌هایت را بپوش، رهآ‌توشهآ‌ات را بردار و هجرت کن.

دیدگاه

با تشکر از آقای نحوی عزیز

به نظر من می توانید برای این کار از اعضای سایت استفاده کنید ، پیشنهاد من این است :
          1 - یک شاخه به نام کتابخانه ها در سایت ایجاد شود با امکان پلود فایل
          2 - در این شاخه ، شاخه هایی با نام میکروها یا هر قطعه ی برنامه پذیر ایجاد شود
          3 - در شاخه ی مربوط به هر میکرو شاخه هایی با نام کامپایلر های موجود برای آن قطعه ایجاد شود
          حال هر کسی می تواند کتابخانه ای که برای یک میکرو و یک کامپایلر خاص نوشته است در جای خود قرار دهد مثلاً :
          کتابخانه ها => میکرو کنترلر ها => avr => کامپایلر codevision
          کامپایلر WinAvr
          کامپایلر Bascom

4 - برای هر کتابخوانه ای که نوشته می شود یک ضریب اطمینان تعریف شود ، این ضریب اطمینان توسط اعضای سایت و مدیران مشخص شود مثلاً در حالت اولیه کتابخانه دارای ضریب اطمینان 1 باشد و هر کسی که آن را امتحان کرد و نتیجه ی مثبت گرفت اعلام کند تا این ضریب یکی افزایش پیدا کند و اعضا بدانند که این کتابخانه چقدر اطمینان پذیر است
          5 - این امکان وجود داشته باشد که اعضا بتوانند کتابخانه ها را تغییر دهند و ورژن جدیدی از آن ایجاد کنند
          6 - کتابخانه ها با قوانین مشخصی وارد سایت شوند ، بعنوان مثال داشتن یک فایل با توضیحات کامل فارسی برای هر کتابخانه الزامی است یا مثلاٌ داشتن شماتیک مدار تست
          حضرت علی (ع) : خداوند از جاهلان پیمان فراگیرى علم نگرفته ، مگر آنکه قبلا از دنشمندان پیمان تعلیم دادن گرفته است .

دیدگاه

سلام
            جالبه
            منم هستم
            تجربه ساخت هم دارم :nerd:
            البته آسون باشه ها!!! (چشمک)

دیدگاه

سلام
              فکر کنم 10 نفر فعلآ بس باشه
              هر کیم خواست میتونه ثبت نام کنه
              فعلآ بگویید که چقدر کار کرده اید تا
              یک مدیر انتخاب کنیم
              [move]با تشکر[/move]
              در کودکی می خواستم جهان را عوض کنم ، جوان که شدم می خواستم کشورم را عوض کنم ، به میانسالی که رسیدم می خواستم شهرم را عوض کنم ، اکنون که به پیری رسیدم فهمیدم که اگر خودم را عوض می کردم شاید می توانستم جهان را عوض کنم

دیدگاه

سلام.
                Pixel3 جان عالیه .
                شما خودتون حاضرین مدیریت اولین پروژه رو به عهده بگیرید؟

کار رو هم از بین مطالبی که در سایت تقربیا وجود داره شروع میکنیم.
                با توجه به پست هایی که این مدت تبادل شده به نظرم گزینه LCD ی گرافیکی خوب گزینه ای باشه.
                ----

یه پست مجزا بزنید با عنوان "جمع آوری و چیکده برنامه نویسی GLCD" (علت داره که میگم خودت این پست رو بزنید)
                بعد درخواست همکاری بدید دوستانی که مایل به همکاری هستن اعلام آمادگی کنن توی این مدت هم یه برنامه ریزی میکنیم و یه گشتی هم در پروژه های جمع آوری شده میزنیم تا مشخص بشه چقدر از مطالب روی سایت هست.
                بعد هم تقسیم کار و به امید خدا یه مقاله کاربردی و عملی عالی از توش در بیاریم.
                موافقید؟

دیدگاه

سلام
                  آقا میگم مدیری که می خواستیم انتخاب کنیم خودشون با پای خودشون تشریف آوردند :applause:
                  به نظر من ایشون خیلی مناسب هستند :wow:

دیدگاه

با تشکر از شما دوستان عزیز

با کمال میل حاضرم همکاری کنم
                    برای شروع با اجازه ی دوستان یک پست جدید در قسمت avr با نام کتابخانه های avr لایجاد می کنیم ، از مدیران محترم درخواست می کنم این پست را جزء پست های مهم قرار دهند ، در این پست دوستان می توانند برنامه هایی را که تا بحال نوشته اند را بصورت lib قرار دهند ، بنده و دیگر دوستان این کتابخانه ها را تست می کنیم و تغییراتی در آنها ایجاد می کنیم تا به شکل استانداردی که تعریف خواهد شد در می آوریم .
                    از مدیران سایت تقاضا دارم اگر مقدور هست کاری کنند که این کتابخانه ها قابلیت امتیازبندی داشته باشند
                    من خودم در حال حاضر سعی دارم کتابخانه ی جامعی برای کار کردن با mmc ها ایجاد کنم که همه ی اعمال روی mmc و خواندن و نوشتن استاندارد فایل ها (fat16) را شامل شود ، و خوشحال می شوم که بتوانم آن را در اختیار دوستان دیگر قرار دهم تا براحتی بتوانند این ماژول را در پروژه های خود استفاده کنند .

دیدگاه

سلام
                      آقای نحوی اگه جواب دهید بیشتر خوشحال می شویم :bye
                      [move]با تشکر[/move]

دیدگاه

نوشته اصلی توسط m.r
                        سلام
                        آقای نحوی اگه جواب دهید بیشتر خوشحال می شویم :bye
                        [move]با تشکر[/move]
                        سلام.
                        http://www.eca.ir/forum2/index.php/topic,11776.msg51515/topicseen.html#msg51515
                        موفق باشید.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط محمد نحوی

سلام.
                          http://www.eca.ir/forum2/index.php/topic,11776.msg51515/topicseen.html#msg51515
                          موفق باشید.
                          سلام
                          یعنی منظور شما این هست که برای ادامه تشکیل تیم رباتیک این تایپیک را به اون جا منتقل کنیم :eek:
                          لطفآ بیشتر توضیح دهید :sad:
                          [move]با تشکر[/move]

دیدگاه

نوشته اصلی توسط m.r
                            سلام
                            یعنی منظور شما این هست که برای ادامه تشکیل تیم رباتیک این تایپیک را به اون جا منتقل کنیم :eek:
                            لطفآ بیشتر توضیح دهید :sad:
                            [move]با تشکر[/move]
                            سلام.
                            نه دوست عزیز من در مورد پست های بالا این لینک رو دادم نه در مورد موضوع تاپیک، شما منظورتون موضوع تاپیک بود؟
                            موفق باشید.

دیدگاه

دوستان سلام
                              من این تاپیک ها را به همراه تاپیکی که اقای نحوی دادند مطالعه کردم ولی فقط گیج شدم خیلی دلم می خواست یک جا یی فعالیت داشته باشم ولی واقعا در حد و اندازه های این چیز ها نیستم و حسابی از خودم نا امید شدم ولی براتون ارزوی موفقیت می کنم انشا الله در این روند به نتایج مثبتی برسید :job:
                              "هنگامی که دری از خوشبختی به روی ما بسته میشود ، دری دیگر باز می شود ولی ما اغلب چنان به دربسته چشم می دوزیم که درهای باز را نمی بینیم." هلن کلر

دیدگاه

نوشته اصلی توسط محمد نحوی

سلام.
                                نه دوست عزیز من در مورد پست های بالا این لینک رو دادم نه در مورد موضوع تاپیک، شما منظورتون موضوع تاپیک بود؟
                                موفق باشید.
                                بله منظورم در این مورد بود که شما مدیریت این تایپیک برای تشکیل تیم رباتیک بر عهده بگیرید :nerd: :biggrin:
                                [move]با تشکر[/move]

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X