http://www.eca.ir/forum2/index.php?topic=78721.45
توی این صفحه لیست قطعات هست...
من که میخواستم ببندم همه قطعات بود به جز REG1117 و LT1054... که جای اولی از LM317 استفاده کردم LT1054 رو هم سفارش دادم از تهران اوردن...
این که جریان زیاد میکشه وقتیه که خازن c11 رو مقدارشو کمتر کردم که با فرکانس بالاتری کار کنه... وقتی همون مقدار توی لیست قطعات رو میذارم درست جریان میکشه... ولی بردش خیلی خیلی کمه... مشکل چی میتونه باشه؟
این که جریان زیاد میکشه وقتیه که خازن c11 رو مقدارشو کمتر کردم که با فرکانس بالاتری کار کنه... وقتی همون مقدار توی لیست قطعات رو میذارم درست جریان میکشه... ولی بردش خیلی خیلی کمه... مشکل چی میتونه باشه؟
دوستان سلام . من کل این دوازده صفحه را خوندم . میخوام یه فلز یاب خیلی ساده درست کنم که ربطی هم به عمق زیاد و اینا نداره . یه فلز تو فاصله ده سانتی بدون هیچ مانعی و کاملا مستقیم . نمیشه یه سیم پیچ خوب ساخت و مثلا با میکرو تغییرات ولتاژش را پس از قرارگرفتن یه فلز تو اطرافش مشخص کرد . دقت برام مهم نیست فقط بودن و نبودن فلز . مسئله این است !!! اگه میشه لطفا کمکم کنید .
دوستان سلام . من کل این دوازده صفحه را خوندم . میخوام یه فلز یاب خیلی ساده درست کنم که ربطی هم به عمق زیاد و اینا نداره . یه فلز تو فاصله ده سانتی بدون هیچ مانعی و کاملا مستقیم . نمیشه یه سیم پیچ خوب ساخت و مثلا با میکرو تغییرات ولتاژش را پس از قرارگرفتن یه فلز تو اطرافش مشخص کرد . دقت برام مهم نیست فقط بودن و نبودن فلز . مسئله این است !!! اگه میشه لطفا کمکم کنید .
فکر کنم آی سی cs209 به کار شما بیاد
مدارش خیلی ساده اس
خروجیش هم دیجیتاله
جاهایی خوندم که 10 و حتی 15 سانتی متر هم ازش جواب گرفتن ، ولی من خودم بیشتر از 5-6 سانت نتونستم جواب بگیرم
یه سرچ تو نت بزن ، مدارش هست...
سلام دوستان.
من یه فلز یاب pi ساختم و مدارش خوب کار میکنه. اما سیم پیچه خیلی ضعیفه. یه سینی 30 سانتی رو تو 25 سانت میزنه. به نظر شما برای افزایش بردش باید چکار کنم؟
ممنون
دیدگاه