اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

ساخت انکودر نوری افزایشی

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : ساخت انکودر نوری افزایشی

نوشته اصلی توسط sadeghmojtabaei
    البته نمی خوام بدونم که الان سروو توی چه موقعیتیه ولی می خوام بدونم که مثلا الان چند درجه چرخیده
    مننظورتون رو از این جمله نفهمیدم!!
    یه سوال شما این رو برای ربات امدادگر میخواید؟

اگه از سروو ax استفاده میکنید که به هیچ چیز اضافه ای نیاز ندارید. چون خود این موتور ها براساس موقعیتی که بهش میدید حرکت میکنه و دقیقا توی همون موقیعیت قرار میگیره مثلا اگه شما بهش بگید 1080 درجه بتاب اون دقیقا 3 دور برای شما میزنه پس به انکودر نیازی نیست
    AYRIC

دیدگاه

سروو های ax موقعیت رو بر می گردونن ولی از زاویه 300 تا 360 برای این سروو ها ناشناخته است و مشکل هم همین جا است.و برای همینه که من می خوام روش انکودر بذارم.

منظورم از اون حرف هم اینه:
      ما این سروو ها رو به عنوان موتور اصلی ربات استفاده کردیم.و منظور من اینه که برای من مهم نیست که سروو روی چه زاویه ایه.اما برام مهمه که الان که شروع به حرکت می کنه چند درجه می چرخه.

دیدگاه

سروو های ax موقعیت رو بر می گردونن ولی از زاویه 300 تا 360 برای این سروو ها ناشناخته است و مشکل هم همین جا است.و برای همینه که من می خوام روش انکودر بذارم.

منظورم از اون حرف هم اینه:
        ما این سروو ها رو به عنوان موتور اصلی ربات استفاده کردیم.و منظور من اینه که برای من مهم نیست که سروو روی چه زاویه ایه.اما برام مهمه که الان که شروع به حرکت می کنه چند درجه می چرخه.
        خب اگر برای ربات امدادگر میخواید به اون دقتی که گفتید یعنی 100 پالس در هر دور تایر احتیاج ندارید
        شاید 30 یا 36 تا کارتون رو راه بندازه
        ولی به نظر من از روتاری انکودر استفاده کنید بهتره
        روتاری انکودر عین یه ولوم میمونه که با چرخوندنش بهتون پالس میده roboeq و ایرانماژول دارن
        AYRIC

دیدگاه

آخه به کجای چرخ وصلش کنم؟

دیدگاه

آخه به کجای چرخ وصلش کنم؟
            میتونید دقیقا بذارید جلوی چرخ و به محور چرخ کنسلش کنی
            یا این که بذاری بالای موتور و تز نحویکه به تایر میره یه انشعاب نیرو با تسمه بگیری و به انکودر بدی
            AYRIC

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
            X