سلام دو ستان من دو ست دارم ربات درست کنم اما نمی توانم به ان را بر نا مه بدهم :cry2:اگر میشودروش تصویری بر نامه ریزی میکرو برایم بگو زارید :twisted: :twisted: :twisted:
اطلاعیه
Collapse
No announcement yet.
کمک در بر نامه نویسی
Collapse
X
-
پاسخ : کمک در بر نامه نویسی
نوشته اصلی توسط مهدی زمانی1381سلام دو ستان من دو ست دارم ربات درست کنم اما نمی توانم به ان را بر نا مه بدهم :cry2:اگر میشودروش تصویری بر نامه ریزی میکرو برایم بگو زارید :twisted: :twisted: :twisted:
چه رباتی؟
به چه زبانی؟
من شمارم توی خصوصی برات میگذارم هر سوالی داشتی اس کن جوابت میدم(نترس هزینه نداره :smile
-
نوشته اصلی توسط مهدی زمانی1381سلام دو ست عزیز من ربات مسیر یاب می خواهم درستکنم وبر نا مش اگر به هر زبا نی با شد برایم فرق نمی کند :applause: :applause: :applause:
مثل مقاومت
دیود
خازن
؟
اگر اره قدم بعد شناختن میکروکنترلر هست که شما برای شروع در مورد atmega16 یک جست و جویی کن و امکاناتی که داره بخون
برنامه نویسی و سخت افزار رباتت هم کمکت میکنیم بدون مشکل بزنی
دیدگاه
-
نوشته اصلی توسط MAHDI ZAMANIسخن شما صحیح پسسخت افزارشم خودمون میسازیم بهش میدیم تا اشکالی وارد کار نشه
من فقط هدفم این بود این بنده خدا این دوست علاقه مند از پایه کار رو یاد بگیره خودش مدارش طراحی کنه نه اینکه بره 1 مدار مسیریاب گیر بیاره سرهم کنه بعدا بخواد برنامه بنویسه.
موفق باشید
دیدگاه
-
نوشته اصلی توسط مهدی زمانی1381سلام وتشکربسیارازراهنمایی برادران بزرگوار.من اطلاعاتم ازالکترونیک وساخت مدارات خیلی نیست .چندمدارامپ وچند مدارنوری وصوتی ساختم ودرمورمیکروهادانشم خیلی اندک است وتاب حال مداری باانها نساختم .فقط چندنمونه میکرو32و8وچندتاpicدارم وسلام.
چون تعقیب خط میخوای بزنی در مورد اینها بخون:
دیود
مقاومت
رگولاتورها(7805,7812,LM317)
74HC573
فرستنده گیرنده مادون قرمز و نحوه بستن مدارش
و امکانات ATMEGA16
دیدگاه
-
آقا شما یه فرستنده یه گیرنده مادون قرمز بگیر
روی برد بورد یه مدار باهاش می بندی که روشن و خاموش شدن یه LED رو با نور مادون قرمز کنترل کنه
سنسور مادون قرمز همون سنسوری هست که تووی ربات تعقیب خط استفاده میشه (و البته تووی یه سری ربات ها و مدارهای دیگه)
اینجوری هم با سنسور آشنا میشی. هم یه مدار کنترلی ساختی. هم مقدمه خوبی میشه برای ساخت ربات مسیریاب.
دیدگاه
-
به نظر من بعد از اینکه تونستی از سنسور های مادن قرمز خروجی بگیری از ای سی بافر استفاده کن یعنی خروجی گیرنده مادون قرمز رو بده به ای سی بافر بعدش از خروجی بافر بده به میکروی خودت بعد من پیشنهاد میکنم از سنسور cny70 استفاده نکن که اصلا بدرد نمی خوره من استفاده کرم پشیمون شدم :angry:
دیدگاه
دیدگاه