اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

روبات نوریاب (کامل)

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : روبات نوریاب (کامل)

نوشته اصلی توسط hossein.m98 نمایش پست ها
    به گمونم 4 تا باشه مطمئن تره
    4تا باتری برای هدر برد مشکلی پیش نمیاد؟؟؟؟؟؟6 ولت میشه ها ؟؟؟؟هدربردم نمیسوزه؟؟؟؟؟؟؟قبلا یکی سوزوندم اما نمیدونم بخاطر چی خییییلی داغ کرد و بعدش دیگه روشن نشد.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط masoume&sajjad نمایش پست ها
      4تا باتری برای هدر برد مشکلی پیش نمیاد؟؟؟؟؟؟6 ولت میشه ها ؟؟؟؟هدربردم نمیسوزه؟؟؟؟؟؟؟قبلا یکی سوزوندم اما نمیدونم بخاطر چی خییییلی داغ کرد و بعدش دیگه روشن نشد.
      مگه نمیگید رگولاتور داره؟ خوب رگولاتور کارش اینه اجازه نده بیشتر از 3.3 بیوفته روی میکروکنترلر. فقط حواستون باشه تغذیه رو به کجا اعمال میکنید. روی بعضی بوردها تغذیه رو میشه به قبل و بعد رگولاتور اعمال کرد و در صورت اعمال تغذیه به بعد از رگولاتور، با فاجعه سوختن میکروکنترلر مواجه میشید!

دیدگاه

مگه نمیگید رگولاتور داره؟ خوب رگولاتور کارش اینه اجازه نده بیشتر از 3.3 بیوفته روی میکروکنترلر. فقط حواستون باشه تغذیه رو به کجا اعمال میکنید. روی بعضی بوردها تغذیه رو میشه به قبل و بعد رگولاتور اعمال کرد و در صورت اعمال تغذیه به بعد از رگولاتور، با فاجعه سوختن میکروکنترلر مواجه میشید!
        ببخشید من هدر برد stm32f103c8t6-cortex m3 دارم که از همین سایت خریدم.من الان به کجا ولتاژم رو اعمال کنم؟؟؟؟به قبل از رگولاتور که سه ردیف دوتایی سوراخ هست اعمال کنم ولتاژ رو؟

دیدگاه

ببخشید من هدر برد stm32f103c8t6-cortex m3 دارم که از همین سایت خریدم.من الان به کجا ولتاژم رو اعمال کنم؟؟؟؟به قبل از رگولاتور که سه ردیف دوتایی سوراخ هست اعمال کنم ولتاژ رو؟
          کدوم هدر بورد؟

دیدگاه

کدوم هدر بورد؟
            STM32F103C8T6 Cortex-M3

دیدگاه

STM32F103C8T6 Cortex-M3
              اونو که توی پیام قبلی هم نوشتید. عرض کردم کدوم یکی اشون؟ چندتا بورده

دیدگاه

اونو که توی پیام قبلی هم نوشتید. عرض کردم کدوم یکی اشون؟ چندتا بورده
                خب تو سایت اسمش دقیقا این نوشته منم همون رو اوردم .مشکی رنگه.و کد کالا رو زده
                3101003014.

دیدگاه

خب تو سایت اسمش دقیقا این نوشته منم همون رو اوردم .مشکی رنگه.و کد کالا رو زده
                  3101003014.
                  خوب این محصول عکس واضحی نداره از پایه هاش. اما چیزی که مسلمه 4 تا باتری رو نباید به پایه هایی که نوشته 3.3 وصل کنید چون این پایه ها مستقیما به خروجی رگولاتور و تغذیه میکروکنترلر منتهی میشن.
                  اگر درست دیده باشم چندتا پایه 5 ولت هم هست. ببینید اگر اونا فقط به ورودی رگولاتور راه دارن و تغذیه چیز دیگه ای رو تامین نمیکنن، میتونید باتری هاتون رو همونا متصل کنید تا رگولاتور براتون 3.3 بسازه.

دیدگاه

سلام برای این هدر برد باید از باتری با ولتاژ بالاتر از 3.3 ولت استفاده کرد وسپس از یک کاهنده 3.3 ولت برای ثابت شدن ولتاژ ورودی استفاده کرد. و بعد به پایه 3.3vهدربرد وصلش کرد.اینجوری میشه از سیستم جداش کرد.در غیر اینصورت میسوزه.

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                    X