پاسخ : الکتریک اسکیت برد 100km (لانگ برد) پروژ ساخت
با دوستان اسکیت سوار به سمت شمال رفتیم ... تو یکی از سر پایین هایی دور زیادی داشتیم دوستم که جلو بود تعادلشو از دست داد منم برای اینکه روش نرم .. جامپ زدم ... خودم کنترول رو از دست دادمم افتادم اسکیت هم به راهش ادامه داد ...
سیستم اسکیت رو عوض کرده بودم ... بدونه تسمه ... موتور براشلس مستقیم به چرخ قرار داشت ... فکر کنم ی چندتا عکس فیلم ازش داشتم باشم وقتی که تغییرش دادم...
سرعت و شتاب 3 برابر کرده ...
بعدی تو راهه برای ساخت .. باور کن وقت نمیکنم .. وگرنه تا الان حاضر بود ... مشکلات زندگی خارج ایران 3 برابر خود ایرانه ...
من 3 بار به این پست پاسخ دادم ... ولی پاک شد ... فکر کنم مدیر بکاب گرفتن از سرور بود
ادمین محترم : یک هارد یک ترابایت رو سرور بببند .. من نمیدونم اختصاصی یا کلو یا ... به هر حال یک ترابایت اضافه کن .. بعد بندازش رو home 2 / یا home3
بعد یا پلاگین اپلود روی vbulletin ببند یا اسکریپت اپلود به انجمن اضافه کن.
کمک خواستی در خدمتم.
نوشته اصلی توسط hoseyni emeni
نمایش پست ها
سیستم اسکیت رو عوض کرده بودم ... بدونه تسمه ... موتور براشلس مستقیم به چرخ قرار داشت ... فکر کنم ی چندتا عکس فیلم ازش داشتم باشم وقتی که تغییرش دادم...
سرعت و شتاب 3 برابر کرده ...
بعدی تو راهه برای ساخت .. باور کن وقت نمیکنم .. وگرنه تا الان حاضر بود ... مشکلات زندگی خارج ایران 3 برابر خود ایرانه ...
من 3 بار به این پست پاسخ دادم ... ولی پاک شد ... فکر کنم مدیر بکاب گرفتن از سرور بود
ادمین محترم : یک هارد یک ترابایت رو سرور بببند .. من نمیدونم اختصاصی یا کلو یا ... به هر حال یک ترابایت اضافه کن .. بعد بندازش رو home 2 / یا home3
بعد یا پلاگین اپلود روی vbulletin ببند یا اسکریپت اپلود به انجمن اضافه کن.
کمک خواستی در خدمتم.
دیدگاه