اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

الکتریک اسکیت برد 100km (لانگ برد) پروژ ساخت

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : الکتریک اسکیت برد 100km (لانگ برد) پروژ ساخت

نوشته اصلی توسط hoseyni emeni نمایش پست ها
    حالا چرا تو دره؟!!!
    مگه کنترل نداشتی روش!
    با دوستان اسکیت سوار به سمت شمال رفتیم ... تو یکی از سر پایین هایی دور زیادی داشتیم دوستم که جلو بود تعادلشو از دست داد منم برای اینکه روش نرم .. جامپ زدم ... خودم کنترول رو از دست دادمم افتادم اسکیت هم به راهش ادامه داد ...

سیستم اسکیت رو عوض کرده بودم ... بدونه تسمه ... موتور براشلس مستقیم به چرخ قرار داشت ... فکر کنم ی چندتا عکس فیلم ازش داشتم باشم وقتی که تغییرش دادم...
    سرعت و شتاب 3 برابر کرده ...

بعدی تو راهه برای ساخت .. باور کن وقت نمیکنم .. وگرنه تا الان حاضر بود ... مشکلات زندگی خارج ایران 3 برابر خود ایرانه ...

من 3 بار به این پست پاسخ دادم ... ولی پاک شد ... فکر کنم مدیر بکاب گرفتن از سرور بود
    ادمین محترم : یک هارد یک ترابایت رو سرور بببند .. من نمیدونم اختصاصی یا کلو یا ... به هر حال یک ترابایت اضافه کن .. بعد بندازش رو home 2 / یا home3
    بعد یا پلاگین اپلود روی
    vbulletin ببند یا اسکریپت اپلود به انجمن اضافه کن.
    کمک خواستی در خدمتم.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط arminnaami نمایش پست ها
      سلام :ِ)
      ایده جالبه ای و جذابه ی ,,باهاش کار کردم اما بدرد اسکیت برد نمیخوره
      برای حفظ تعادل یا حرکات نمایشی یا رد کردن پیچ های تند دست ها نقش مهمی دارن برای همین باعث میشه دستورات غلط اجرا بشه
      با سلام و درود
      به نظر می رسد برای کم و زیاد کردن سرعت Skateboard با استفاده از دستکِش ثبت حرکت نیاز نیست که کل دست درگیر باشد بلکه با خم کردن یک انگشت هم می توان این کار را انجام داد مثل انگشت شَست، اینطوری لازم نیست که فرستنده را در دست بگیریم.

با دوستان اسکیت سوار به سمت شمال رفتیم ... تو یکی از سر پایین هایی دور زیادی داشتیم دوستم که جلو بود تعادلشو از دست داد منم برای اینکه روش نرم .. جامپ زدم ... خودم کنترول رو از دست دادمم افتادم اسکیت هم به راهش ادامه داد ...
      [...]
      با سلام و درود
      خدا را شکر که سالم هستید و حادثه ناگواری پیش نیامد.

1- آیا هنگامی که تعادل خود را از دست دادید فرستنده از دستتان پرت شد؟
      2- آیا شیب راه موجب شد که این Skateboard به مسیر خود ادامه دهد یا روشن ماندن موتورها موجب شد؟

[...]
      سیستم اسکیت رو عوض کرده بودم ... بدونه تسمه ... موتور براشلس مستقیم به چرخ قرار داشت ... فکر کنم ی چندتا عکس فیلم ازش داشتم باشم وقتی که تغییرش دادم...
      [...]
      3- آیا اتصال مستقیم موتور به چرخ موجب فشار آمدن به موتور نشد؟
      4- اتصال مستقیم موتور به چرخ چه تأثیری در میزان جریان مصرفی داشت؟
      5- چگونه موتور را به چرخ به صورت مستقیم متصل نمودید؟
      6- آیا اتصال مستقیم موتور به چرخ موجب کاهش توانایی در بالا رفتن از سربالایی نشد؟
      7- حمل شخص تا چه وزنی با این Skateboard مورد آزمایش قرار گرفته است؟
      8- آیا این Skateboard توانایی بالا رفتن از سربالایی ها را نیز دارد؟ تا چند درجه مورد آزمایش قرار گرفته است؟
      9- اتصال مستقیم موتور به چرخ ها چه تأثیری در میزان مسافت قابل پیمودن دارد؟
      10- جرم(وزن) باتری های مورد استفاده در این Skateboard چقدر است؟
      جدیدترین ویرایش توسط فکر; ۰۶:۲۴ ۱۳۹۶/۰۳/۱۴.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط فکر نمایش پست ها
        با سلام و درود

با سلام و درود
        خدا را شکر که سالم هستید و حادثه ناگواری پیش نیامد.

1- آیا هنگامی که تعادل خود را از دست دادید فرستنده از دستتان پرت شد؟
        2- آیا شیب راه موجب شد که این Skateboard به مسیر خود ادامه دهد یا روشن ماندن موتورها موجب شد؟
        3- آیا اتصال مستقیم موتور به چرخ موجب فشار آمدن به موتور نشد؟
        4- اتصال مستقیم موتور به چرخ چه تأثیری در میزان جریان مصرفی داشت؟
        5- چگونه موتور را به چرخ به صورت مستقیم متصل نمودید؟
        6- آیا اتصال مستقیم موتور به چرخ موجب کاهش توانایی در بالا رفتن از سربالایی نشد؟
        7- حمل شخص تا چه وزنی با این Skateboard مورد آزمایش قرار گرفته است؟
        8- آیا این Skateboard توانایی بالا رفتن از سربالایی ها را نیز دارد؟ تا چند درجه مورد آزمایش قرار گرفته است؟
        9- اتصال مستقیم موتور به چرخ ها چه تأثیری در میزان مسافت قابل پیمودن دارد؟
        10- جرم(وزن) باتری های مورد استفاده در این Skateboard چقدر است؟
        1.نه . پرت نشد
        2.شیب
        3.خیر
        4.تست نشد .
        5. تصویر

6.مقدار خیلی کمی.
        7.تا 110 کیلو
        8.بله
        9.توی حالت قبلی تقریبا هر 3 دور موتور معادل یک دور چرخ بود ... ولی تو این حالت هماهنگ بود ... دور کمتر .. مصرف کمتر ... مصافت بیشتر

هیچ گونه هرز گردی هم نداشت...

دیدگاه

1.نه . پرت نشد
          2.شیب
          3.خیر
          4.تست نشد .
          5. تصویر

6.مقدار خیلی کمی.
          7.تا 110 کیلو
          8.بله
          9.توی حالت قبلی تقریبا هر 3 دور موتور معادل یک دور چرخ بود ... ولی تو این حالت هماهنگ بود ... دور کمتر .. مصرف کمتر ... مصافت بیشتر

هیچ گونه هرز گردی هم نداشت...
          این نحوه اتصال کاملا غیر اصولی هسته
          هم شفت موتور رو از بالانس خارج میکنه
          هم با ضربه هایی که به بدنه موتور وارد میشه چسب هایی که دور مگنت ها زده شده از بین میره و مگنت از جاش درمیاد با گیر کردن به استاتور موتور جام میکنه
          با این اتفاق جونتون به خطر میوفته . تصور کنید با سرعت بالا در حرکت هستید که یهو اسکیت بورد از زیر پاتون دربره!!

دیدگاه

نوشته اصلی توسط اشکان غفارزاده نمایش پست ها
            این نحوه اتصال کاملا غیر اصولی هسته
            هم شفت موتور رو از بالانس خارج میکنه
            هم با ضربه هایی که به بدنه موتور وارد میشه چسب هایی که دور مگنت ها زده شده از بین میره و مگنت از جاش درمیاد با گیر کردن به استاتور موتور جام میکنه
            با این اتفاق جونتون به خطر میوفته . تصور کنید با سرعت بالا در حرکت هستید که یهو اسکیت بورد از زیر پاتون دربره!!

اگه قرار بود تو نحوی اتصال من موتور به مشکل بخوره اونم با شافت 10mm فولادی ... که تا الان تمام hub motor نابود شده بودن

عکس مربوط به hub motor skateboard موتور براشلس درون چرخ..
            لطفا دوستان عکس جای بهتر اپلود کنن.

دیدگاه

[...]
              [...]
              با سلام و درود
              1- بدنه ی موتور مورد استفاده از چه فلزی ساخته شده است؟
              2- از تصویری که قرار دادید معلوم است که بدنه ی موتور با اصطکاک به چرخ موجب حرکت Skateboard می شود؛ آیا این اقدام موجب نمی شود که بعد از مدتی بدنه ی موتور دچار سایش شده و آسیب ببیند؟

دیدگاه

سلام دوست عزیز
                میتونم E-mail شمارو داشته باشم و از شما چند تا سوال بپرسم ؟

دیدگاه

سلام ممنون از مطلب خوبتون
                  منم میخوام یه دونه برا خودم بسازم ولی تو انتخاب باتری گیر افتادم.هرچی دنبال فرمول برا محاسبه زمان تخلیه باتری های لیتیوم پلیمری گشتم چیزی پیدا نکرد.
                  اصلا میدونید میخوام چیکار کنم؟
                  میخوام بیشترین زمان استفاده از اسکیت رو با توجه به باتری ها بفهمم.
                  سوال یک)مثلا بفهمم که بهتره دو تا باتری ۵۰۰۰ میلی امپر به هم موازی کنم یا بهتره ۳ تا باتری ۴۰۰۰ میلی امپر یا حتی ۱۰ تا باتری ۱۰۰۰ میلی امپر تا نتیجه بیشتری توی زمان اسکیت سواری بده
                  سوال دو)که البته نمیدونم esc کنترل سرعت میتونه ولتاژ و امپر رو تحمل کنه یا نه؟
                  سوال سه)اگه سه تا باتری سه سلولی رو به هم سری کنیم طبیعتا ولتاژ سه برابر و امپراز ثابت باقی میمونه و مثلا برا باتری ۴۰۰۰ میلی امپر با نرخ دشارژ ۲۵ امپراژ ۱۰۰ بیرون میده که اگه کنترلر سرعت تا ۱۵۰ امپر ساپورت کنه مشکلی نیست (درست میگم؟؟؟؟) ولی اگه همون باتری ها رو موازی وصل کنیم آیا همون کنترلر سرعت ۱۵۰ امپر میتونه این رو ساپورت کنه یا خراب میشه؟؟؟

ممنونم از راهنماییتون

دلیل: ادغام دو پست برای جلوگیری از اسپم

نوشته اصلی توسط فکر نمایش پست ها
                  با سلام و درود
                  1- جریان مصرفی موتور NEO RC C6364 هنگامی که شخصی روی این وسیله ایستاده است و این وسیله در حال حرکت است، چقدر است؟ در حالتی که شخصی روی وسیله نایستاده چطور؟
                  2- آیا هنگامی که شخصی روی این وسیله ایستاده و مسافتی را نیز طی نموده موتور NEO RC C6364 و مدار YEP Brushless ESC (80A) گرم می شود یا خیر؟
                  - پاور سورس : 28.95V - حداکثر گاز - ولتاژ به 28.70 کاش میابه
                  - پاور سورس : 28.95V - ولتاژ به 27.30 کاش میابه

خیر گرم نمی شود ... دیروز 8 ساعت به صورت مداوم ازش استفاده کردم , هیچگونه گرمایی در قسمت باطری / موتور / مدار / ... وجود نداشت .! خیلی واسم عجیب بود.
                  سلام ممنون از مطلب خوبتون
                  منم میخوام یه دونه برا خودم بسازم ولی تو انتخاب باتری گیر افتادم.هرچی دنبال فرمول برا محاسبه زمان تخلیه باتری های لیتیوم پلیمری گشتم چیزی پیدا نکرد.
                  اصلا میدونید میخوام چیکار کنم؟
                  میخوام بیشترین زمان استفاده از اسکیت رو با توجه به باتری ها بفهمم.
                  سوال یک)مثلا بفهمم که بهتره دو تا باتری ۵۰۰۰ میلی امپر به هم موازی کنم یا بهتره ۳ تا باتری ۴۰۰۰ میلی امپر یا حتی ۱۰ تا باتری ۱۰۰۰ میلی امپر
                  سوال دو)که البته نمیدونم esc کنترل سرعت میتونه ولتاژ و امپر رو تحمل کنه یا نه؟
                  سوال سه)اگه سه تا باتری سه سلولی رو به هم سری کنیم طبیعتا ولتاژ سه برابر و امپراز ثابت باقی میمونه و مثلا برا باتری ۴۰۰۰ میلی امپر با نرخ دشارژ ۲۵ امپراژ ۱۰۰ بیرون میده که اگه کنترلر سرعت تا ۱۵۰ امپر ساپورت کنه مشکلی نیست (درست میگم؟؟؟؟) ولی اگه همون باتری ها رو موازی وصل کنیم آیا همون کنترلر سرعت ۱۵۰ امپر میتونه این رو ساپورت کنه یا خراب میشه؟؟؟

ممنونم از راهنماییتون

دیدگاه

سلام
                    الان نه ویدیو ها و نه تصاویر هیچکدام قابل مشاهده نیست

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                    X