اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

مراحل ساخت cnc از ابتدا

Collapse
این موضوع برجسته شده است.
X
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : مراحل ساخت cnc از ابتدا

سلام اگر من روی این دستگاه مینی تراش و فرزم که ساخته المانه کیته سی ان سی سوار کنم اینقدر خوب جواب میگیرم که بتونم ازش استفاده صنعتی بکنم چون واسه خرید کیت تصمیم جدی شده یه کم بیشتر توضیح بدید ممنون

دیدگاه

منظور شما از کیت سی ان سی چیه؟
      برای هر محور دستگاهت استپ و یا سروو بگیر و درایو و یک کنترلر تمومه دیگه :rolleyes:

به نظر من اگر میخوای زیاد هزینه نکنی استپ موتور بخر برای کنترلر هم از مچ تری استفاده کن
      مچ تری خیلی انعطاف پذیره هر جوری که بخوای میتونی تنظیمش کنی هر قابلیتی که بخوای هم میتونی به دستگاهت اضافه کنی

دیدگاه

مرسی دوست عزیز کمک کردی نظرت در مورد کنترلر و درایورهای ایرانی چیه از چینی بهتره؟

دیدگاه

نوشته اصلی توسط ezrael
          منظور شما از کیت سی ان سی چیه؟
          برای هر محور دستگاهت استپ و یا سروو بگیر و درایو و یک کنترلر تمومه دیگه :rolleyes:

به نظر من اگر میخوای زیاد هزینه نکنی استپ موتور بخر برای کنترلر هم از مچ تری استفاده کن
          مچ تری خیلی انعطاف پذیره هر جوری که بخوای میتونی تنظیمش کنی هر قابلیتی که بخوای هم میتونی به دستگاهت اضافه کنی
          من میگم اگر بشه از پرینتر سوزنی استفاده کنی خیلی عالی میشه.
          یعنی موتور های پرینتر را از مدار اصلی قطع کنی و اونارو به درایور وصل کنی و از اونجا به پورت پرینتر . فکر کنم خیلی کار راحتر بشه. البته برای cnc خونگی

دیدگاه

فک میکنم موتور پرینتر ضعیف باشه

دیدگاه

من که دستگاه شما رو ندیدم :biggrin:شما باید با توجه به دستگاهت موتور بخری و نسبت به موتورت درایو بخری که میتونه خیلی متفاوت باشه
              به نظر من برای درایور چینی بخر من که تا حالا مشکلی باهاش نداشتم موتور هم که خدا برکت بده هر چی بخوای نو و استوک تو بازار هست

دیدگاه

نوشته اصلی توسط ali2012a
                فک میکنم موتور پرینتر ضعیف باشه
                مگه برای چه کاری نیاز دارید؟

دیدگاه

کلا موتور پرینتر واسه محورهای دستگاه تراش ضعیف

اضافه شده در تاریخ :
                  کسی میدونه مچ تری تو زمینه پیچ تراشی چه امکاناتی داره و واسه پیچ تراشی دور موتور اصلی چطوری تنظیم میشه ممنون

دیدگاه

نوشته اصلی توسط ali2012a
                    کلا موتور پرینتر واسه محورهای دستگاه تراش ضعیف
                    خب برا تراش اره. من فکر کردم برای سوراخکاری میخوای

دیدگاه

نوشته اصلی توسط ali2012a
                      کسی میدونه مچ تری تو زمینه پیچ تراشی چه امکاناتی داره و واسه پیچ تراشی دور موتور اصلی چطوری تنظیم میشه
                      mach3 یک اجرا کننده طرح و gcode و تولید کننده پالس است. بنابراین ایجاد حرکتی که منجر به ایجاد پیچ شود باید در مرحله طراحی انجام شود و mach3 فایل خروجی ناشی از این طراحی را با تولید پالس های مناسب، اجرا می کند.
                      اوژن: به معنای افکننده و شکست دهنده است
                      دانایی، توانایی است-Knowledge is POWER
                      برای حرفه ای شدن در الکترونیک باید با آن زندگی کرد
                      وضعمان بهتر می شود، اگر همه نسبت به جامعه و اطراف خود مسوول باشیم و نگوئیم به ما چه
                      قوی شدن و خوب ماندن - خوبی کردن به دیگران یک لذت ماندگار است
                      اگر قرار باشد نفت و منابع خام را بدهیم و چرخ بگیریم، بهتر است چرخ را از نو اختراع کنیم
                      ساعت کار بدن اکثر انسان ها کمتر از 800000 ساعت است و بعد از آن از کار می افتد

دیدگاه

سلام چه برنامه واسه طراحی نیازه که در ظمینه پیچ تراشی قوی باشه

دیدگاه

تا جایی که اطلاع دارم، طراحی اولیه را باید در نرم افزارهای CAD سه بعدی مانند Solidworks و ArtCam و Pro engineer و ... انجام دهید.
                          اوژن: به معنای افکننده و شکست دهنده است
                          دانایی، توانایی است-Knowledge is POWER
                          برای حرفه ای شدن در الکترونیک باید با آن زندگی کرد
                          وضعمان بهتر می شود، اگر همه نسبت به جامعه و اطراف خود مسوول باشیم و نگوئیم به ما چه
                          قوی شدن و خوب ماندن - خوبی کردن به دیگران یک لذت ماندگار است
                          اگر قرار باشد نفت و منابع خام را بدهیم و چرخ بگیریم، بهتر است چرخ را از نو اختراع کنیم
                          ساعت کار بدن اکثر انسان ها کمتر از 800000 ساعت است و بعد از آن از کار می افتد

دیدگاه

Mach3 Turn Threading G76 canned cycle is used for threading on a cnc lathe machine which is controlled with Mach3 Turn software.

There are other options for threading with Mach3 Turn like G32 threading G-code, but remember that G32 is not a threading cycle so cnc machinist has to do extra coding for every thread pass.
                            Mach3 Turn Threading

Mach3 Turn Threading

Mach3 Turn G76 threading canned cycle makes threading very easy just one line of code is required to program the threading cycle.

The added benefits of Mach3 Turn threading G76 cycle are that with just few value changes cnc machinists can customize their threading operations.

With Mach3 Turn G76 threading cycle cnc machinists can do internal or external threading for

straight threads
                            tapered threads
                            multi-start threads.

برای اطلاعات بیشتر میتونی به این سایت بری
                            http://www.helmancnc.com/mach3-turn-g76-threading-canned-cycle/

یا به خود سایت مچ تری یه سر بزن اطلاعات کامل تری داره

دیدگاه

کسی هست کمک کنه ^^
                              هر نقطه ای از طرح دارای یک مختصات x ,y می باشد و هر نقطه نسبت به نقطه بعدی یک زاویه ای را تشکیل می دهد که از طریق معادله شیب خط محاسبه می شود . حال ما می خواهیم این تغییر زاویه را به محور z اعمال کنیم یعنی اگر طرح ما یک دایره باشد محور z متناسب با تغییرات محورهای x,y از ابتدا تا انتهای طرح 360 درجه چرخش داشته باشد.
                              حال با استفاده از کنترلرهای موجود مثل ماخ تری می توان این کار را انجام داد ؟ یا باید خودمون برنامشو بنویسیم ؟
                              اصلا همچین کاری شدنیه . میشه این هماهنگی رو در عمل به وجود آورد ؟

زبان حال امام زمان علیه السلام:
                              اگر دلهایتان تاریک و ظلمانی نمی گردید
                              امامت هم عیان میگشت و پنهانی نمی گردید
                              به قدر تشنگی گر تشنه امر فرج بودید
                              خدا داند فرج اینگونه طولانی نمی گردید

دیدگاه

نوشته اصلی توسط ringy
                                کسی هست کمک کنه ^^
                                هر نقطه ای از طرح دارای یک مختصات x ,y می باشد و هر نقطه نسبت به نقطه بعدی یک زاویه ای را تشکیل می دهد که از طریق معادله شیب خط محاسبه می شود . حال ما می خواهیم این تغییر زاویه را به محور z اعمال کنیم یعنی اگر طرح ما یک دایره باشد محور z متناسب با تغییرات محورهای x,y از ابتدا تا انتهای طرح 360 درجه چرخش داشته باشد.
                                حال با استفاده از کنترلرهای موجود مثل ماخ تری می توان این کار را انجام داد ؟ یا باید خودمون برنامشو بنویسیم ؟
                                اصلا همچین کاری شدنیه . میشه این هماهنگی رو در عمل به وجود آورد ؟
                                یکبار با دقت متنی رو که نوشتی بخون ببین چی متوجه میشی .
                                نقطه تسبت به تقطه بعدی زاویه داره ؟
                                خوب
                                تنها موردی که همه آدما یقین دارن خدا در حقش زیاد لطف کرده
                                داشتن عقله زیادتر از دیگر آدم ها است

دیدگاه

لطفا صبر کنید...