سلام آقای hd_uni_pro از پشتکارت خوشم اومد!!!
من سال قبل یه تعقیب خط درست کردم(برای اولین بار و البته با PIC) من واسه تغذیه از پاور کامپیوتر استفاده کردم (و البته دوتاخط تغذیه 5V و 12V)
چیدن سنسورها تا حد زیادی بستگی به برنامه نویسی داره(البته خود چیدمان و تعداد سنسورها هم مهمه !!) واسه تغذیه سنسورها
(که من ازON2179-panasonicاستفاده کردم) همون 5V دادم که واسه فرستنده مقاومت 330اهم گذاشته بودم.op-amp که استفاده کردمLM324 بود
درایور موتورها L298
من با 8 تا سنسور کار کردم که4تا 4تا با هم مشترکشون کرده بودم یعنی از دوتا پتانسیومتر استفاده کردم
بازم سوال داشتی در خدمتم البته شاید یه خورده با تاخیر!! :bye
ولی سعی کن تعداد سنسورها رو کم کنی تا برنامه ات زودتر جواب بده و تو کالیبره کردن موتورها برنامه اذیت نکنه.
موفق باشی.
سلام
ممنون از راهنمایی ها تون
5 تا سنسور چه طوره ؟راستش من برد سنسورهامو طراحی کردم ولی هنوز ظاهر سازی نکردم و هنوز روی فیبر پیاده نکردم ؟راستی پیست ربات رو با چی طراحی کنم خودم می خوام روی اکاسیف به قطر 5 سانت و روی ان هم مقوا بذارم چون وزن رباتم یک کم سنگینه ؟ راستی یک کم راجع به برنامه نویسی راهنمایی بفرمایید؟
ممنون
اول توکل
دوم پشتکار
سوم مشورت
چهارم عمل
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------
نرم افزار برای دانلود نامحدود از rapideshare: http://k12student.persiangig.com/other ------- تشکر یادتون نره. موفق باشید.
5تا سنسور خوبه.اون موقع کل حالتها میشه 2 به توان 5 یا همون 32 حالت که راحت میشه جمع و جورش کرد. به نظر من یکی از بهترین حالتها شکل 8 فارسی هستش
*
* *
* *
تقریبا مثل این ستاره ها.واسه پیست هم میتونی از تخته های MDF با قطر 3mm استفاده بکنی(من که استفاده کردم).راستی یه مورد خیلی خیلی مهم.رو جنس چرخها دقت داشته باش چون در هرصورت ربات روی چرخ حرکت میکنه نه روی سنسور یا...!!وقتی سر پیچ دستور ترمز میدی اگه جنس چرخها خوب نباشه ربات دیر ترمز میکنه(یا بهتر بگم لیز میخوره البته توی سرعت های بالا)
برنامه اش دست خودته ولی با 5 تا سنسور بهتره از select.....case استفاده بکنی(من با 8 سنسور هم همین کارو کردم).بهتره از همین الان سخت افزار ربات رو طراحی بکنی و زیاد این دست اون دست نکنی که ا¾<< و فی التاخیر آفات>>
موفق باشی.
سلام من هم با حالت ارایش شما موافقم ولی اگر یک سنسور در وسط و در پایین طبق شکل زیر قرار بدهیم بهتره :
*
* *
* *
* * *
در ضمن چرخ ها از فلزی با قطر 7 سانت است. :applause:
اول توکل
دوم پشتکار
سوم مشورت
چهارم عمل
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------
نرم افزار برای دانلود نامحدود از rapideshare: http://k12student.persiangig.com/other ------- تشکر یادتون نره. موفق باشید.
دیدگاه