اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

عیب یابی مدار مسیر یاب

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : عیب یابی مدار مسیر یاب

از چه تعداد سنسور برای چینش خطی وبرای تشخیص رنگ ضمینه چه برنامه ای :nerd:
    برای یه ربات حرفه ای :nerd:

-0-

دیدگاه

نوشته اصلی توسط (!Mostafa! (!M!
      دوستان من فایل پروتئوس میذارم اگه جا برا بهتر شدن داره اصلاح کنید البته PBC قسمت L298 یکم پیچیده هست
      http://s3.picofile.com/file/82097671...0XM16.rar.html
      لطفا دوستان اگه اصلاح کردید فایل رو پلود کنید :nice: :nice: :nice:
      آقا مصطفی نداشتیما!

از چه تعداد سنسور برای چینش خطی وبرای تشخیص رنگ ضمینه چه برنامه ای :nerd:
      برای یه ربات حرفه ای :nerd:
      تعداد سنسورها و چینش آنها بستگی به شما داره که چه الگوریتمی براش در نظر دارین

دیدگاه

من الان بهترین مدارم رو برای استفاده همگان میزارم امید وارم مفید واقع بشه :wow:
        http://s6.picofile.com/file/8209829284/apload.rar.html
        این یکی هشت سنسوره هستش
        -0-

دیدگاه

برای تشخیص رنگ زمین باید چکار کنم؟ :nerd:
          چینش هم به صورت خطیه و هنوز برد سنسورم رو طراحی نکردم
          -0-

دیدگاه

برای تشخیص رنگ زمین باید چکار کنم؟ :nerd:
            چینش هم به صورت خطیه و هنوز برد سنسورم رو طراحی نکردم
            برای اینکار میتونید از دو چیز استفاده کنید یکی سنسور تشخیص رنگ هست یکی دیگه هم گیرنده مادون قرمزه
            من تا حالا با سنسور رنگ کار نکردم ولی مادون قرمز به این صورته که خروجی رو به adc میکرو میدید و با آزمون و خطا مقداری که سنسور برای هر رنگ میده رو بدست بیارید و ازش استفاده کنید

دیدگاه

پس برای صفحه شطرنجی باید چکارکنم؟
              -0-

دیدگاه

نوشته اصلی توسط zoheyr79
                برای اینکار میتونید از دو چیز استفاده کنید یکی سنسور تشخیص رنگ هست یکی دیگه هم گیرنده مادون قرمزه
                من تا حالا با سنسور رنگ کار نکردم ولی مادون قرمز به این صورته که خروجی رو به adc میکرو میدید و با آزمون و خطا مقداری که سنسور برای هر رنگ میده رو بدست بیارید و ازش استفاده کنید
                این که اول بدیم به adc یکم سرعت پایین میاد بهتره خروجی سنسور بدیم به یک بافر بعد میکرو اینجوری میکرو فقط صفر و یک میگیره و پردازش میکنه

دیدگاه

چرا کسی جواب نمیده
                  -0-

دیدگاه

چرا کسی جواب نمیده
                    الان مشکل کجاست دوست عزیز؟

دیدگاه

برای صفحه شطرنجی و خط بریده باید چه الگوریتمی بنویسم لطفا با ذکر مثال اگه میشه به زبان بسکام و برای تشخیص رنگ زمینه سنسور های تشخیص رنگ رو کجا بذارم؟
                      چینش سنسور ها هم این طوریه
                      *
                      * * * * * * *
                      -0-

دیدگاه

برای صفحه شطرنجی و خط بریده باید چه الگوریتمی بنویسم لطفا با ذکر مثال اگه میشه به زبان بسکام و برای تشخیص رنگ زمینه سنسور های تشخیص رنگ رو کجا بذارم؟
                        چینش سنسور ها هم این طوریه
                        *
                        * * * * * * *
                        شما نیازی به سنسور تشخیص رنگ زمینه ندارید! جاهای سفید خروجی سنسور 1 است و جاهای مشکی خروجی سنسور 0. اگر منظورتون رنگ غیر سفید و مشکی هست که با یک سنسور جداگانه به قسمت ADC میکرو وصل میکنید. به ازای هر رنگ یک عدد ADC متناظر میده و بر اساس این عدد تشخیص میدید که چه رنگی است. یا سنسور تشخیص رنگ آماده هم هست می تونید استفاده کنین.

به نظرم برای صفحه شطرنجی کد خاصی نمی خواد ، مگه ربات چجوری میره؟

دیدگاه

سلام
                          اولا بگم واقعا چقد زمان سریع میگذره یادش خیر منم تو همین سنا بودم اینو ساختم ....
                          چنتا نکته بهت بگم
                          1.روی8 تا سنسور کار کن نتیجه خوبی داره
                          2.قطر خط رو مشخص کن روی چ خطی میخووای حرکتش بدی من فکر میکنم نوار چسب برق معمولی ی چیز مناسبیه سنسورا هاتو بر اساس اون اونم به صورت ی کمان بچین و دوتاشو عقب روبات بزار که متوجه بشی اخرش هم روی خط هست یا نه اگه روی خط بود یعنی خطی که زیرش کشیدی خط صا هست و باید دوتا موتور روشن باشه تا از زیکزاک رفتن جلوگیری کنه
                          3.گاهی لازم هست برای کنترل بهتر سرعت روبات رو کم کنی پس پینایی که از l293D برای کنترلر سرعت هستن به خروجی های Pwm میکرو وصل کن لازم میشه
                          4.برای طراحی بهتر و شیک تر شدنش pcb رو به عنوان خود شاسی قرار بده
                          5. جای یه lcd برای نشون دادن ی سری متغیر برای کالیبراسون خالی بزار
                          6. سه تا پتانسیومتر رو به Adc میکرو بزن بازم برای کالیبره کردنش نیازشون پیدا میکنی
                          7.برای ورودی های l293d هم برای هر ورودی دوتا led رو بزار طوری که اند یکی به کاتد یکی وصل بشه و کاتد یکی به اند دیگری بعد اینارو روی ورودی l293 بزار تا متوجه بشی جهت چرخش متورت کدومترفه هم نمای بهتری داره هم خروجی هات مشخص میشن

من نکته دیگه ای رو یادم نمیاد
                          موفق باشید

http://s6.uplod.ir/i/00674/9cm41hm4inx0.jpg

دیدگاه

دوست عزیز ممنونم از راهنایی هاتون فقط یه مشکل اگه میشه در مورد این پتانسیومتر ها یکم بیشتر توضیح دهید :nice:
                            -0-

دیدگاه

دوست عزیز ممنونم از راهنایی هاتون فقط یه مشکل اگه میشه در مورد این پتانسیومتر ها یکم بیشتر توضیح دهید :nice:
                              راجب پتانسیومتر ها بگم چون ورودی سنسور شما انالوگ هست باید بخونید و با یه عدد ثابتی بسنجید اون عدد ثابت رو میتونید از پتانسیومتر بگیرید یا سه تا کلید بزارید نرم افزاری براش منوی کانفیگ بنویسید که گزینه دوم هم دقت و هم کیفیت بیشاری نسبت به پتانسیو متر داره
                              جای پتانسیومتر میتونید از ترایاک هم استفاده کنید من ترایاک گذاشتم نتیجش خوب بود ولی کلید بزاری واقعا عالی میشههه
                              http://s6.uplod.ir/i/00674/9cm41hm4inx0.jpg

دیدگاه

اگه میشه یه مدار با برنامه بذارید البته برنامه بسکام باشه بهتره
                                -0-

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X