اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

[گفتگو و تبادل نظر] ساخت بالگرد، هواپیما و ربات پرنده 4 موتوره

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : ساخت هلوکپتر با ای وی آر

احسنت به این عکاسی و اون دوربین پاناسونیکت!!!
    درسته همینو میگم.
    از داخل اون غلاف فلزی باید درش بیاری.

اینا که قطرشون زیاده
    نشد دیگه دایی.
    هرکه مفت خواهد ... جور سی دی رام کشد!!!
    جنس این آهن رباها نرمه و خودت هم میتونی با سوهان و یا سنگ فرز و یا دستگاه تراش مینیاتوری اون چیزی که میخوای ازش بدست بیاری.
    درد من تنهایی نیست؛ بلکه مرگ ملتی است که گدایی را قناعت، بی‏عرضگی را صبر، و با تبسمی بر لب این حماقت را حکمت خداوند می‏ نامند! "گاندی"

به دلیل وجود برخی مشکلات و بی احترامی ها این اکانت رو غیر فعال کردم. همیشه سر بلند باشید.
    بدرود . . .

دیدگاه

سلام
      دوستان بیخیال موتور ساختن بشین , واسه موتور ساختن خودش احتیاج به یک انجمن نیاز داره
      حالا آیا کتابی در مورد موتو سازی هست که هم روان باشه هم ساده و هم از خوندنش آدم لذت ببره :biggrin:
      یک سوال دیگه چطوری ملخ هلیکوپتر بسازم :wow:
      مولا علی (ع) میفرمایند : آسوده باش , آستین هارا بالا بزن , بر خدا توکل کن , آنگاه خدا را خواهی دید که زودتر از تو دست به کار شده است .

دیدگاه

من برای ساخت موتور تا بحال کتاب ندیدم.
        برای ساخت ملخ هم بهتره بیخیال بشی. چون محاسبات خاص خودش رو داره و نمیشه الکی سر همش کرد. فکرش رو بکن در صورتی که بین دو پره 1 گرم اختلاف وزن داشته باشیم در دورهای بالا و نیروی گریز از مرکز زیاد چه بلایی سرش میاد. در بهترین حالت باعث لرزش میشه و در بدترینش تکه تکه میشه و به هر چی سر راهش باشه آسیب میزنه.
        بهتره از ملخ های آماده استفاده کنی. توی عباسیان طبقه پایین من چند نمونه شو دیدم.
        درد من تنهایی نیست؛ بلکه مرگ ملتی است که گدایی را قناعت، بی‏عرضگی را صبر، و با تبسمی بر لب این حماقت را حکمت خداوند می‏ نامند! "گاندی"

به دلیل وجود برخی مشکلات و بی احترامی ها این اکانت رو غیر فعال کردم. همیشه سر بلند باشید.
        بدرود . . .

دیدگاه

سلام
          اقا وحید منظورت ملخ معمولی که نیست!؟
          برای هلیکوپتر باید از ملخ استاندارد خودش به علاوه سواش پلیت استفاده کرد که نقش اساسی رو در کنترل جهت حرکت داره

دیدگاه

نوشته اصلی توسط علی علی پور ریکنده
            سلام
            اقا وحید منظورت ملخ معمولی که نیست!؟
            برای هلیکوپتر باید از ملخ استاندارد خودش به علاوه سواش پلیت استفاده کرد که نقش اساسی رو در کنترل جهت حرکت داره
            احسنت دایی علی :applause:
            حرف شما درسته. ولی به دلیل اینکه دوستان قصد ساخت تری و یا کواد رو دارند احتیاجی به ملخ اصلی نیست. چون در این مدل ها حرکت انتقالی از طریق بالا و پایین شدن یکی از موتور ها انجام میگیره. اما مشکل کار اینه که برای ثابت بودن در هوا باید هر سه و یا چها موتور دقیقا مثل هم باشند و به یک اندازه قدرت اعمال کنند. هر موتوری که نیروی کمتری ایجاد کنه باعث میشه همون قسمت که به موتور نصبه پایین تر از سایر قسمتها قرار بگیره و کل سامانه به اون سمت حرکت کنه.(دیگه از این ساده تر نمیتونستم بگم!!!) این خودش یه روش برای جابجایی پرنده هستش.

بدرود . . .

دیدگاه

سلام,
              خدا رو شکر بحث داره رونق میگیره. امیدوار همین جوری پیش بریم و برسیم به خود هلیکوپتر!
              در مورد موتور سازی باید بگم از نظر من کار بسیار ساده ای است. کتاب هم در موردش هست اما من فقط کتاب های انگلیسی دیدم.
              در مورد ملخ باید بگم انواعی که جنس فیبرکربن دارند به دلیل وزن کم و مقاومت بالا برای این کار مناسب هستند. اگر هم میخواهید با چوب ملخ بسازید باید از چوب بالسا استفاده کنید که سبک و مقاوم هست و البته گرون.
              در مورد اسواش پلیت هم باید بگم که فقط در هلی کوپتر کاربرد دارد اما در انواع تری کوپتر یا کواد یا هگزا هیچ کاربردی ندارد.

در مورد حرکت هم همونطور که اقا وحید گفتند قدرت خروجی هر موتور که کمتر بشه کوپتر هم به همون جهت متمایل میشه و حرکت میکنه.

دیدگاه

خوب این مدلی که شما میگین بهش میگن ملخ با گام ثابت که اصلا نیاز نیست موتور هاتون کاملا شبیه هم باشند
                بهترین موتور براشلس هست به دلیل دور بالاش
                کافیه یه سنسور ژیروسکوپ( که 100 درصد نیاز هست) رو به کنترلر وصل کنید واسه کالیبراسیون اولیه
                همچینین میتونین با استفاده از این روش و یه برنامه حرفه ای تر به راحتی در هر شرایطی مثل باد و .... هلی کوپتر رو ثابت نگه دارید (عمل هاور)درست مثل هلیکوپتر های ژیروسکوپ دار تو بازار
                ولی با این حال به نظر من اگه برین دنبال هلی کوپتر گام متغییر + ملخ دم به نظرم کار بهتری در بیاد از نظر ظاهر و متشابه بودن مانور ها به هلی کوپتر های واقعی
                در مورد انواع مکانیزم های غلبه بر گشتاور موتور و دستور های حرکتی هلیکوپتر های گام متغییر هم اگه مطلبی خواستید در خدمتم
                با تشکر

دیدگاه

یه چز بگم ذهنت نسبت به این بحث عوض شه
                  یه ریموت کنترل 6 کانال 2.4 گیگا هرتز با برد 2 کیلومتر 80 تومنه
                  خودت اگه بتونی بسازی من ازت ش300 هزار تومن میخرم :eek:
                  یه ریموت اماده بگیر به فکر ساخت هوا پیمار عمود پرواز باش
                  تو پست بعدیم عکس میزارم برو حالش رو ببر
                  البته حجم عکس ها سنگینه صبر کنید باز شه
                  [move][img width=133 height=100]http://bargiri.persiangig.com/aks/0.306310001356499787_taknaz_ir.gif[/img][/move]

دیدگاه

[move][img width=133 height=100]http://bargiri.persiangig.com/aks/0.306310001356499787_taknaz_ir.gif[/img][/move]

دیدگاه

دیدگاه

سلام
                        من از دوستان خواش می کنم اگر میخوان از این عکس های بزرگ بزارند فقط لینکشو بزارند چون هم بهتره هم بی نظمی نمیشه و هم صفحه به هم نمیخوره و هم سنگین نمیشه
                        دوم از دوستان خواهش دارم که اگر پی دی افی در مورد هلی کوپتر ها دارند بزارند
                        مولا علی (ع) میفرمایند : آسوده باش , آستین هارا بالا بزن , بر خدا توکل کن , آنگاه خدا را خواهی دید که زودتر از تو دست به کار شده است .

دیدگاه

:mrgreen:
                          حرف شما قبول
                          ولی به خدا قسم لینک رو هیچ کس باز نمیکنه
                          شما یکم منتظر بمونید این تصاویر خودش جور میشه

دیدگاه

سلام اقای رحیمی
                            اگه منظورتون منم لطفا یکم واضح تر بگید!
                            منظورتون مقدار دیتایی که باید بین سنسور ژیروسکوپ و کنترلر مبادله بشه هست!؟ ما کنترلر رو داخل خود هلی کوپتر میزاریم (در واقع همون اصلاح کننده حرکت و به قولی سیستم کنترل پایداری) که دستورات کلکتیو و سایکلیک + دستورات مربوط به محور yaw رو میگیره (حالا کنترلر میخواد دستساز باشه میخواد مربوط به هیلیکوپتر با گام متغییر باشه چه گام ثابت) و باتوجه به داده های خودش( مثل نقطه صفر یا تراز موتور ها(چون قدرتشون برابر نیست) و اطلاعات ژیروسکوپ و ...) میاد موتور ها رو درایو میکنه)
                            خوبی این روش اینه که شما میتونی باهاش مثل یه هلیکوپتر معمولی رفتار کنی و کاری نداری که مثلا کواد کوپتر هست یا .....
                            با تشکر
                            پ ن: مدیران محترم لطفا موضوع رو اصلاح کنند و تاپیک رو هم انتقال بدند چون فکر نکنم ربطی به avr داشته باشه چون بیشتر کار مکانیکی هست و بقیش سخت افزار و نرم افزار کوچک ترین بخش هست هر کسی هم که بخش مکانیک و موفق بشه دیگه فرق نمیکنه برای بخش اصلاح کننده حرکت از چه کنترلری استفاده کنه!
                            راستی اقای رحیمی لطفا لینک بزار! یا عکسات رو یکم کیفیتشون رو بیار پایین! عکسا 14 مگا پیکسل هستند! من که 512 دارم 10 دقیقه ای معطل لود شدن بودم وای به حال اینترنت دغالی!

دیدگاه

پاسخ : پاسخ : ساخت هلوکپتر با ای وی آر

نوشته اصلی توسط علی علی پور ریکنده

پ ن: مدیران محترم لطفا موضوع رو اصلاح کنند و تاپیک رو هم انتقال بدند چون فکر نکنم ربطی به avr داشته باشه چون بیشتر کار مکانیکی هست و بقیش سخت افزار و نرم افزار کوچک ترین بخش هست هر کسی هم که بخش مکانیک و موفق بشه دیگه فرق نمیکنه برای بخش اصلاح کننده حرکت از چه کنترلری استفاده کنه!
                              راستی اقای رحیمی لطفا لینک بزار! یا عکسات رو یکم کیفیتشون رو بیار پایین! عکسا 14 مگا پیکسل هستند! من که 512 دارم 10 دقیقه ای معطل لود شدن بودم وای به حال اینترنت دغالی!
                              جمله ی اول شما
                              بله این تاپیک ربطی به avr نداره و فقط به خاطر اینکه این انجمن پر بیننده هستش اینجا نوشته شده و یه کلمه avr هم بهش اضافه کردن تا تاپیک انتقال پیدا نکنه
                              در مورد جمله دووم شما در همون پست لینک ها رو قرار میدم
                              ولی هیفه این عکسس ها لود نشه :mrgreen:

دیدگاه

دوستان این دو لینک رو نگاه کنید

http://narenji.ir/3016
                                http://narenji.ir/2967
                                و حتما ویدیو هاشو ببینید
                                هرچه سعی کنیم لایه های نرم افزاری زیاد کرده و از سخت افزار دور کنیم مشکلات(باگ ها) کمتر خواهد شد(امنیت بیشتری خواهید داشت)
                                بهترین جواب دهنده برای سوال شما، خود شما هستید البته بعد تلاش،پشتکار و مطالعه بیشتر
                                میدونی مشکل ما کجاست؟سرمایه و مغز ها رو نمیتونیم یکجا جمع کنیم...

تعدادی ماژول GPS GP5MX1513F1 با بالاتریت حساسیت -170db به قیمت خرید بفروش میرسد

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X