اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

[گفتگو و تبادل نظر] ساخت بالگرد، هواپیما و ربات پرنده 4 موتوره

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : ساخت هلوکپتر با ای وی آر

نوشته اصلی توسط علی علی پور ریکنده
    پ ن: مدیران محترم لطفا موضوع رو اصلاح کنند و تاپیک رو هم انتقال بدند چون فکر نکنم ربطی به avr داشته باشه چون بیشتر کار مکانیکی هست و بقیش سخت افزار و نرم افزار کوچک ترین بخش هست هر کسی هم که بخش مکانیک و موفق بشه دیگه فرق نمیکنه برای بخش اصلاح کننده حرکت از چه کنترلری استفاده کنه!
    راستی اقای رحیمی لطفا لینک بزار! یا عکسات رو یکم کیفیتشون رو بیار پایین! عکسا 14 مگا پیکسل هستند! من که 512 دارم 10 دقیقه ای معطل لود شدن بودم وای به حال اینترنت دغالی!
    از این تاپیک های پر بار کم پیدا میشه اگه قسمت مکانیکش رو موفق بشیم من حتما مدارات کنترلیش رو با AVR میسازم شایدم با XMEGA
    راستی اونایی که توی عکس هستند کی هستند؟؟؟
    یه سوال با ربط:راستی AVR با این مقدار جریانی که موتور ها میکشن هنگ نمیکنه؟

دیدگاه

عزیزم اشتباه فکر کنم نقل و قول کردی! من که عکس ها رو نزاشته بودم! اقا حامد گزاشته بود
      در مورد سوال اخرتون:
      1- میشه با ماسفت یک طبقه تقویت کرد
      2- میشه با دو قطبی چند طبقه تقویت کرد

دیدگاه

عزیزم اشتباه فکر کنم نقل و قول کردی! من که عکس ها رو نزاشته بودم! اقا حامد گزاشته بود
        در مورد سوال اخرتون:
        1- میشه با ماسفت یک طبقه تقویت کرد
        2- میشه با دو قطبی چند طبقه تقویت کرد
        خوب به خاطر این مطلب مربوط به نقل قول رو اول نوشتم
        منظورم اینه که نویز نمیگیره؟آخه 10 آمپر هر کدوم جریان میکشند اونم 1000 بار در ثانیه قطع و وصل میشن
        اصلا این یه جور موتور 3 فازه یعنی محیط صنعتی!

دیدگاه

نویز چه ربطی داره به سه فاز بودنشون!
          مگه حتما لازمه با میکرو فاز ها رو تولید کنیم! درایور براشلس ریخته! اگرم بخوایم اینکار رو بکنیم میتونیم خروجی میکرو رو چند طبقه طقویت کنیم تا برسیم به طبقه قدرت
          موتور 3 فاز هیچ ربطی به محیط صنعتی نداره! یعنی اگه ایران خورو توی خط تولیدش از موتور تک فاز استفاده کنه یعنی داره خاله بازی میکنه و دیگه محیط صنعتی نیست!؟

دیدگاه

اوایی که در عکس هستند از همه دراز تر منم :mrgreen:
            اون دوتا رفقای فابریک من
            البته خیلی از کار ها رو اونا کردن :redface:
            [move][img width=133 height=100]http://bargiri.persiangig.com/aks/0.306310001356499787_taknaz_ir.gif[/img][/move]

دیدگاه

مگه تو تاپیک راه اندازی موتور براشلس گل لگد میکنیم؟؟؟ oo:خوب اینشو با AVR نسازیم که دیگه کار جدیدی نکردیم بعد هم اینکه بر فرض با کنترلر انحام دادیم میکرو برای کنترل تعادل و سرعت اون وسطه نویز میگیره

دیدگاه

کنترل نویز زیاد هم سخت نیست!
                فرض کن شما اصلا خودتم درایو کردی موتور رو ولی من نمیدونم چرا هرچی فکر میکنم نمیشه با امکانات داخل ایران ساختش! هر کار کنیم وزنش میره بالای یک کیلو
                عزیزم مگه کنترلر براشلس بسازی کار جدیدی انجام دادی؟!!؟
                ولی اگه ادم تو برنامه نویسی ابکار به خرج بده یه کار جدید انجام داده

دیدگاه

کنترل نویز زیاد هم سخت نیست!
                  فرض کن شما اصلا خودتم درایو کردی موتور رو ولی من نمیدونم چرا هرچی فکر میکنم نمیشه با امکانات داخل ایران ساختش! هر کار کنیم وزنش میره بالای یک کیلو
                  عزیزم مگه کنترلر براشلس بسازی کار جدیدی انجام دادی؟!!؟
                  ولی اگه ادم تو برنامه نویسی ابکار به خرج بده یه کار جدید انجام داده
                  خوب نه :rolleyes:
                  آره نمیشه ساختش چون مسئله اصلی رو فراموش کردیم oo:
                  باتری
                  بله باتری خیلی مهمه من پیشنهاد میدم که سلول خورشیدی بزاریم
                  بزارید این پروژه مشخص کنه چقدر AVR نویز میگیره

دیدگاه

دوستان سلام،

در درجه اول خواهش میکنم احترام متقابل رو حفظ کنید و اصلا احساساتی نشید :mrgreen:
                    هیچکسی رو که زورکی نیاوردن توی این تاپیک، اگر گلاب به روتون، به نظرتون موضوع چرت میاد، بخونید و ردشیدد، چرا روحیه خراب میکنید. لطفا بحث فلسفی هم راه نندازید، فقط فنی و تخصصی. بگذریم......

من رفتم بازار :eek: موتور خوب و مناسب از نظر قدرت و قیمت فقط GWBLM003 توی بازار بود که قیمتش 26 هزارتومنه! ( با این موتور در کوادکوپتر میشه تقریبا 1.5 کیلو رو بلند کرد ) سراغ ملخ رو گرفتم، فقط یک مدل بود که فقط هم راست گرد بود، به فروشنده گفتم که چپ گردش رو هم میخوام، چپ - چپ بهم نگاه کرد و گفت، ما از اینا پونصدتا - پونصدتا میاریم، تا حالا چپ گرد نشنیدم!!! از اینم بگذریم.

من یه برآوردی از هزینه کردم، به نظرم بین 300 تا 350 هزارتومن خرج داره. لطفا نظرتون رو اعلام کنید.

1 - موتور براشلس حدودا 800 گرمی 4 تا هر کدوم 25 هزار تومن
                    2 - ملخ چپ گرد و راست گرد 10x4.7 یا 11x4.7 از هر کدوم 2 تا قیمت واحد تقریبا 3 هزار تومن
                    3 - اسپید کنترل، که با AVR خودمون بسازیم، با احتساب برد و ماسفت و میکرو و... 4 تا و هر کدوم تقریبا 12 هزار تومن
                    4 - فلایت کنترل، که با AVR خودمون بسازیم، با احتساب برد و میکرو و 3 تا سنسور ژیروسکوپ و یکی سنسور شتاب سنج سه محوره و... یدونه تقریبا 60 هزار تومن
                    5 - رادیو کنترل، که هم میشه با AVR ساخت و هم میشه آماده خرید، که یدونه معمولیش حدودا 80 هزار تومن تموم میشه.
                    6 - بدنه که از آلومینیوم ساخته میشه و سایر مسائل متفرقه حدودا 10 هزار تومن

این رو هم در نظر داشته باشید که این پروژه علاوه بر جنبه سرگرمی، جنبه تجاری هم داره! اگر یدونه خوبش رو که حدودا 2 کیلو گرم رو بلند کنه بسازید، حدود 500 هزار تومن تموم میشه. و اما مشتریش کیه؟ فیلم برداران محترم حرفه ای و نیمه حرفه ای :biggrin: باور نمیکنید یه سری به فیلم اخراجی های سه بزنید، چون خیلی از این کوادکوپتر توش استفاده شده ( تصویر برداری از بالا... )

به قول برادران خارجی، بیزینس تون به راه
                    مادامی که از شخصی یاد میشود، او و افکارش زنده اند ....

Sh_Nourbakhsh@Yahoo.com

http://s2.picofile.com/file/7170362468/_Wall_e_.jp

دیدگاه

سلام,
                      از این دوست عزیزمون که قیمت هارو دادن ممنونم. متاسفانه اسمتون رو نمیدونم.

تنها چیزی که ادم رو میسوزونه قیمت موتوره. تقریبا 100 هزار تومان :angry:

اگر بشه روی اون داستان ساخت موتور حساب کرد خیلی صرفه جویی میشه.
                      800 گرم وزن هر موتور که نیست؟!! وزن 4 تا موتور با هم دیگه؟

دیدگاه

نوشته اصلی توسط کیهان اسدی
                        سلام,
                        از این دوست عزیزمون که قیمت هارو دادن ممنونم. متاسفانه اسمتون رو نمیدونم.

تنها چیزی که ادم رو میسوزونه قیمت موتوره. تقریبا 100 هزار تومان :angry:

اگر بشه روی اون داستان ساخت موتور حساب کرد خیلی صرفه جویی میشه.
                        800 گرم وزن هر موتور که نیست؟!! وزن 4 تا موتور با هم دیگه؟
                        با سلام،

خدمتتون عرض کنم که وزن هر موتور فقط 50 گرمه، موتور 800 گرمی یعنی اینکه در حداکثر گشتاور میتونه حداکثر یک مدل 800 گرمی رو از روی زمین بلند کنه مثلا یک هواپیمای مدل که با کل تشکیلات مثل باطری، کنترل، موتور و غیره وزنش حداکثر 600 گرم باشه با این موتور به خوبی پرواز میکنه....

و اما در مورد ساختن موتور، من پیشنهاد میکنم که بیخیال بشید، چون معتقدم که موتور یه پرنده یه عضو حیاتی محسوب میشه و اگر اونی که میخواید از آب در نیاد، کل زحماتتون رو به باد میده، لا اقل برای نمونه اولیه، همه چیز باید خیلی حساب شده باشه و برای نمونه های بعدی میشه قسمتهای اضافه رو حذف و یا تقلیل داد.

از قسمتهای پر خرج و اساسی، رادیو کنترلش هست که اگر بخوای یه چیز درست و حسابی بزاری 200 هزار تومن خرج داره، بجز موتور، ما میتونیم همه چیز رو خودمون بسازیم، حتی کنترل رو....

( در ضمن، من نوربخش هستم، ارادتمند همه دوستان ....... :biggrin

مرسی...

Sh_Nourbakhsh@Yahoo.com

دیدگاه

اگر بشه رادیو کنترل بسازیم خیلی عالی میشه
                          مولا علی (ع) میفرمایند : آسوده باش , آستین هارا بالا بزن , بر خدا توکل کن , آنگاه خدا را خواهی دید که زودتر از تو دست به کار شده است .

دیدگاه

نوشته اصلی توسط iranesabz
                            اگر بشه رادیو کنترل بسازیم خیلی عالی میشه
                            من برای رادیو کنترل، روی RFM12 فکر میکنم. باهاش کار کردم، خیلی ماژول خوبیه....
                            نظر دوستان در این مورد چیه؟ :eek:

Sh_Nourbakhsh@Yahoo.com

دیدگاه

بازهم مسئله اصلی رو فراموش کردید:باتری
                              بله موتوری که ایتقدر ولتاژو جریانش بالا باشه چه باتری ای میخواد؟؟؟
                              حتما لیتیوم پلیمر که اون هم خیلی گرون در میاد

دیدگاه

پاسخ : پاسخ : ساخت هلوکپتر با ای وی آر

نوشته اصلی توسط شهریار رجب زاده
                                بازهم مسئله اصلی رو فراموش کردید:باتری
                                بله موتوری که ایتقدر ولتاژو جریانش بالا باشه چه باتری ای میخواد؟؟؟
                                حتما لیتیوم پلیمر که اون هم خیلی گرون در میاد
                                حق با شماست، باطری فراموش شده
                                ولی قیمتش رو ندارم، شما دارید؟!

Sh_Nourbakhsh@Yahoo.com

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X