اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

[گفتگو و تبادل نظر] ساخت ربات عمود پرواز 4 موتوره

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : ساخت quadrotor

خب هادی اصلی همچنان مس هست و سیلیکون ارتباطی با هدایت سیم نداره همونطور که خودتون گفتید برای جلوگیری از سوختن سیم هست چون جریان زیادی ازش عبور میکنه من خودم از سیم ضخیم معمولی برای اسپیدی که ساختم استفاده کردم و مشکلی ندارم ولی چون موضوع ایمنی مهمه اگه من باشم از همون سیم silicon میگیرم و استفاده میکنم
    ولی حتما از سیم مناسب استفاده کنید اگه سیم ضعیف استفاده کنید حتما سیم اب میشه!!
    یه نکته مهم دیگه این که حتی الامکان برای اتصال موتور به اسپید از سیم بلنداستفاده نکنید و تا میشه اسپید رو نزدیک موتور بزارید
    جدیدترین ویرایش توسط فکر; ۱۸:۰۲ ۱۳۹۵/۰۳/۱۴. دلیل: تصحیح متن

دیدگاه

نوشته اصلی توسط mahdi.7
      یه نکته مهم دیگه این که حتی الامکان برای اتصال موتور به اسپید از سیم بلنداستفاده نکنید و تا میشه اسپید رو نزدیک موتور بزارید
      خیلی ممنون از یادآوری این نکته:

ولی علتش چیه؟

آیا در مورد اتصال باتری و اسپید هم همین طوره؟
      همواره یادمان باشد:
      1-مردان بزرگ اراده می کنند و مردان کوچک آرزو
      2-افراد بزرگ، همیشه به دنبال ایده های بزرگند و افراد کوچک به دنبال افراد بزرگ
      3-همیشه سعی کن آنقدر کامل باشی که بزرگترین تنبیه تو برای دیگران گرفتن خودت از آنها باشد.

دیدگاه

پاسخ : پاسخ : ساخت quadrotor

نوشته اصلی توسط S_Ahmad
        خیلی ممنون از یادآوری این نکته:

ولی علتش چیه؟

آیا در مورد اتصال باتری و اسپید هم همین طوره؟
        سلام

یکی از دلایل این هست که به دلیل آمپراژ بالایی که در سیم جریان داره باید سیم کوتاه باشه تا مقاومت کمتری داشته باشیم تا سیم ها آسیب نبینن
        راستی حتما از سیم های silicon استفاده کنید چون این سیم علاوه بر قابلیت گزراندن آمپر بالا میتونه در شرایط آب و هوایی مختلف قابلیت ارتجاعی خودش رو حفظ کنه و مثل سیم های معمولی در مقابل آفتاب یا دمای پایین ترک نخوره
        جدیدترین ویرایش توسط فکر; ۱۸:۰۱ ۱۳۹۵/۰۳/۱۴. دلیل: تصحیح متن
        http://vz.iminent.com/vz/39a77668-19...h-fishing.giff

دیدگاه

یکی از دلیل هاش اینه که soodi جان گفت و دلیل دومش اینه که چون در 3 سیمی که به موتور میرن جریان متناوب (لحظه ای) با مقدار بالا وجود داره سیم ها مقداری خاصیت سلفی با هم پیدا میکنن که این در کارکرد صحیح موتور میتونه اختلال ایجاد کنه برای همین تا حد امکان باید سیم ها کوتاه باشن
          منم باشم از همون سیلیکونی ها استفاده میکنم چون برای این کار طراحی شده

دیدگاه

سلام.نمیشه موتور اینرونر استفاده کرد؟
            :eek:

دیدگاه

پاسخ : پاسخ : ساخت quadrotor

نوشته اصلی توسط Soodi
              سلام

یکی از دلایل این هست که به دلیل آمپراژ بالایی که در سیم جریان داره باید سیم کوتاه باشه تا مقاومت کمتری داشته باشیم تا سیم ها آسیب نبینن
              راستی حتما از سیم های سیلیکونی استفاده کنید چون این سیم علاوه بر قابلیت گزراندن آمپر بالا میتونه در شرایط آب و هوایی مختلف قابلیت ارتجاعی خودش رو حفظ کنه و مثل سیم های معمولی در مقابل آفتاب یا دمای پایین ترک نخوره
              این سیم های سیلیکونی کجا گیر میاد؟ (توی اصفهان)
              AYRIC

دیدگاه

فروشگاه های هابی مثل حامی هابی توی هشت بهشت غربی بین ملک و گلزار

دیدگاه

نوشته اصلی توسط mahdi.7
                  فروشگاه های هابی مثل حامی هابی توی هشت بهشت غربی بین ملک و گلزار
                  سیم خالیش رو اون داره؟
                  AYRIC

دیدگاه

بله

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                    X