اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

[گفتگو و تبادل نظر] روبات پرنده، ربات عمود پرواز، کوادروتور، کوادکوپتر

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : روبات کوادروتور

نوشته اصلی توسط milad-admin
    سلام دوستان یک سوال ساخت یک ربات پرنده مثل همین کوادروتر دیقیقا چقدر در میاد آیا؟ برد کنترل امادش تو بازار هست ؟
    برد کنترل آمادش ، بله انواعش از مبتدی تا حرفه ای موجود هست
    هزینه ساخت کواد هم بسته به نوع استفاده ازش تغییر میکنه ، یعنی میخاید باهاش چیکار کنید و باید از چه قطعاتی استفاده کنید ولی پایه ی هزینه ها روی 800 هزار هست
    http://vz.iminent.com/vz/39a77668-19...h-fishing.giff

دیدگاه

نوشته اصلی توسط Soodi
      سلام

فلایت کنترلر یه بحث بسیار گسترده ای هست
      با سنسور های آنالوگ یه جواب هایی گرفتم ولی دیدم خیلی نویز دارن
      الان یه سنسور دیجیتال خریدم ، میخام باهاش برنامه رو بنویسم ببنیم چی میشه
      مسئله سر محور Z هستش
      محورهای x و y رومیشه با دقت زیاد درآورد
      سنسور که خریدی اسمش چیه؟
      AYRIC

دیدگاه

سنسور MPU6050 که دارای DMP هست
        سری جدید همین سنسور MPU9150 هست که دارای یک مگنومتر 3 محوره هم میباشد
        ولی من MPU6050 رو خریدم و میخام راه اندازیش کنم

دیدگاه

نوشته اصلی توسط Soodi
          سنسور MPU6050 که دارای DMP هست
          سری جدید همین سنسور MPU9150 هست که دارای یک مگنومتر 3 محوره هم میباشد
          ولی من MPU6050 رو خریدم و میخام راه اندازیش کنم
          من l3g4200 دارم

در واقع یه gy80 دارم که یه l3g4200 داره یه مگنتومتر یه شتابسنج و یه سنسور فشار

شتابسنج خیلی دقیق زاویه های x و y رو میده اما z رو به صورت زاویه نمیده

مگنتومتر اگه شرایط مغناطیسی محیطی که داخلش هست تغییر نکنه زاویه z رو دقیق میده.که باید با ژایرو ترکیب بشه. البته قبلش باید دریفت خود l3g گرفته بشه
          AYRIC

دیدگاه

خروجی سنسورتون آنالوگ هست یا دیجیتال ؟
            من هم سنسور شتابسنج MMA7260 رو دارم و خروجی رو به صورت آنالوگ بهم میده و دقتش هم خوبه
            یه سنسور جایرو 3 محوره هم دارم که اون هم خوبه و خروجی آنالوگ داره
            ولی گفتم که این سنسور های آنالوگ آخرش نویز دارن و فیلتر های سخت افزاری و نرم افزاری باید روشون نصب بشه تا خروجیشون قابل قبول بشه
            برای همین سنسور MPU6050 رو خریدم که خروجی دیجیتال و موتور پردازش داره
            حالا میخام راه اندازیش کنم

راستی شما در مورد ترکیب سنسور شتابسنج و جایرو و قطب نما اطلاعاتی دارید ؟
            خروجی کامپس چیه ؟

دیدگاه

نوشته اصلی توسط Soodi
              خروجی سنسورتون آنالوگ هست یا دیجیتال ؟
              من هم سنسور شتابسنج MMA7260 رو دارم و خروجی رو به صورت آنالوگ بهم میده و دقتش هم خوبه
              یه سنسور جایرو 3 محوره هم دارم که اون هم خوبه و خروجی آنالوگ داره
              ولی گفتم که این سنسور های آنالوگ آخرش نویز دارن و فیلتر های سخت افزاری و نرم افزاری باید روشون نصب بشه تا خروجیشون قابل قبول بشه
              برای همین سنسور MPU6050 رو خریدم که خروجی دیجیتال و موتور پردازش داره
              حالا میخام راه اندازیش کنم

راستی شما در مورد ترکیب سنسور شتابسنج و جایرو و قطب نما اطلاعاتی دارید ؟
              خروجی کامپس چیه ؟
              خروجی دیجیتال داره
              ژایرو آنالوگی که داری شمارش چنده؟ adxrs300؟ سنسور های آنالوگ دریفت کمتری دارند. این دیجیتال های mems خیلی دریفت دارند

کامپس عدد هایی بر حسب زوایای میدان های مقاطیسی با سنسور میده. که باید توی فرمول خودش قرار بگیره تا به زاویه تبدیل بشه. کامپس من فقط با یه cmps03 کار کردم که گفتم وقتی توی محیط خودش کالیبر میشد دقت خیلی خوبی داشت

mpu6050 موتور پردازنده داره یعنی چی؟ یعنی خودش کامپس و ژایرو رو با هم ترکیب کرده؟! خروجی زاویه میده یا سرعت زاویه ای؟
              AYRIC

دیدگاه

نوشته اصلی توسط roboreza
                خروجی دیجیتال داره
                ژایرو آنالوگی که داری شمارش چنده؟ adxrs300؟ سنسور های آنالوگ دریفت کمتری دارند. این دیجیتال های mems خیلی دریفت دارند باید برای همشون لو پس فیلتر نوشت

کامپس عدد هایی بر حسب زوایای میدان های مقاطیسی با سنسور میده. که باید توی فرمول خودش قرار بگیره تا به زاویه تبدیل بشه. کامپس من فقط با یه cmps03 کار کردم که گفتم وقتی توی محیط خودش کالیبر میشد دقت خیلی خوبی داشت

mpu6050 موتور پردازنده داره یعنی چی؟ یعنی خودش کامپس و ژایرو رو با هم ترکیب کرده؟! خروجی زاویه میده یا سرعت زاویه ای؟
                شمارش رو نمیدونم ، ولی روی دسته بازی کنسول Wii نصب میشه ، اسمش WiiMotionPlus هست که من بازش کردم و این سنسور رو ازش خروجی گرفتم
                خوب پس برای کامپس باید از سنسور های قطب نما استفاده کرد ، درسته ؟؟؟ یدونه سنسور قطب نمای HMC5883 هم خریدم
                والا MPU خیلی کارا میکنه :biggrin: من هم دقیق نمیدونم ، ولی فقط خروجی نیست ، یک سری فیلتر انجام میده و ... این مدل جدیدشMPU9150 فکر کنم ترکیب هم بکنه
                خروجی جایرو سرعت زاویه هست و خروجی شتابسنج زاویه

دیدگاه

نوشته اصلی توسط Soodi
                  شمارش رو نمیدونم ، ولی روی دسته بازی کنسول Wii نصب میشه ، اسمش WiiMotionPlus هست که من بازش کردم و این سنسور رو ازش خروجی گرفتم
                  خوب پس برای کامپس باید از سنسور های قطب نما استفاده کرد ، درسته ؟؟؟ یدونه سنسور قطب نمای HMC5883 هم خریدم
                  والا MPU خیلی کارا میکنه :biggrin: من هم دقیق نمیدونم ، ولی فقط خروجی نیست ، یک سری فیلتر انجام میده و ... این مدل جدیدشMPU9150 فکر کنم ترکیب هم بکنه
                  خروجی جایرو سرعت زاویه هست و خروجی شتابسنج زاویه
                  من خروجی mpu6050 رو پرسیدم چیه چون گفتید یه مگنتومتر و یه ژایرو داره. توی دیتاشیتش چیزی ننوشته؟ باید بگیرم بخونمش
                  بله ماژولهای کامپس هم از همین سنسورهای hmc استفاده میکنند.اما نمیدونم چه الگوریتمی داره که اینقدر دقیق زاویه رو میده
                  به نظر من اول همون hmc رو راه بنداز که کار کردن باهاش راحتتره
                  AYRIC

دیدگاه

سلام
                    من تو rcgroups دیدم نوشته بود تراست کل موتورها باید 2برابر وزن ربات باشه این صحت داره؟

دیدگاه

هنوز من یه چیزی رو نفهمیدم!!!!! :angry:
                      ساختن فلایت کنترل چه سودی داره؟؟؟؟؟
                      خوب میریم می خریمش دیگه!!!!!
                      آیا گرونه؟؟؟؟؟
                      اگه خودمون بسازیم چقدر ارزون تر درمیاد؟؟؟؟؟؟

دیدگاه

نوشته اصلی توسط Amir-b
                        سلام
                        من تو rcgroups دیدم نوشته بود تراست کل موتورها باید 2برابر وزن ربات باشه این صحت داره؟
                        این بستگی به بازدهی موتورت داره
                        مثلا این موتور های چینی رو من 1 کیلوگرم بالاتر از وزن کواد میگیرم
                        موتور های درجه 1 رو میتونید روی همون مقداری که داده شده اعتماد کنید
                        راستی بستگی به شرایط آب و هوایی هم داره ، حتی به ارتفاع از سطح دریا و کلی عوامل دیگه که بسیار جزئی هستند و مصارفی که ما از کواد داریم میشه در نظر نگرفت

دیدگاه

نوشته اصلی توسط rezabagheri
                          هنوز من یه چیزی رو نفهمیدم!!!!! :angry:
                          ساختن فلایت کنترل چه سودی داره؟؟؟؟؟
                          خوب میریم می خریمش دیگه!!!!!
                          آیا گرونه؟؟؟؟؟
                          اگه خودمون بسازیم چقدر ارزون تر درمیاد؟؟؟؟؟؟
                          بحث هزینه نیست
                          بحث برای همه فرق داره ، بعضی ها میخان یاد بگیرن ، بعضی ها میخان کواد خودشون رو طبق دلخواه خودشون ارتقاع و برنامه ریزی کنن ، بعضی ها هم میخان تو مسابقات شرکت کنن که نمیشه از فلایت کنترلر های آماده استفاده کرد

راستی توی این "اولین همایش ربات های پرنده" دوستان اطلاعی ندارید که از فلایت کنترلر های آماده استفاده کرده بودند یا خیر ؟؟؟

دیدگاه

نوشته اصلی توسط Soodi
                            بحث هزینه نیست
                            بحث برای همه فرق داره ، بعضی ها میخان یاد بگیرن ، بعضی ها میخان کواد خودشون رو طبق دلخواه خودشون ارتقاع و برنامه ریزی کنن ، بعضی ها هم میخان تو مسابقات شرکت کنن که نمیشه از فلایت کنترلر های آماده استفاده کرد

راستی توی این "اولین همایش ربات های پرنده" دوستان اطلاعی ندارید که از فلایت کنترلر های آماده استفاده کرده بودند یا خیر ؟؟؟
                            مطمئن باشید آماده هستش
                            حتی توی ایران اپن همه آماده استفاده میکنند. کسی تا حالا توی ایران اتوپایلوت نساخته. اینو با اطمینان کامل میگم
                            AYRIC

دیدگاه

من هم میخوام خودم بورد کنترلش رو بسازم .

دیدگاه

نوشته اصلی توسط roboreza
                                مطمئن باشید آماده هستش
                                حتی توی ایران اپن همه آماده استفاده میکنند. کسی تا حالا توی ایران اتوپایلوت نساخته. اینو با اطمینان کامل میگم
                                پس در کل میشه گفت ساخت فلایت کنترل با اون همه بد بختی فایده ای به اونصورت نداره!!!!!!

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X