اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

[گفتگو و تبادل نظر] ربات پرنده عمود پرواز

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : کوادکوپتر

نوشته اصلی توسط milad-admin

سلام بله دانلودش کردم ولی متاسفانه الان ندارمش اموزش کاملی هست به شرطی که بخواین با استفاده از برد کنترل اماده در بازار استفاده کنید

من چند وقتی هست توی این سایت نرفتم قبلا رایگان بود حالا بنده به علت شلوغی و بی نظمی بیشتر از حد اطلاعات در داخل هارد دیسک رایانه یک چند روز وقت می خوام که بچرخم پیداش کنم اگه پیدا کردم در اولین فرصت اپلودش میکنم
    نه نه
    مسئله پولش نیست(هفت تومن که چیزی نیست)
    فقط می خواستم ببینم خوب هست یانه که می فرمایید خوبه
    راستی!!
    فارسیه یا انگلیسی؟؟؟(چون اگه انگلیسی باشه مفت نمی ارزه!!)
    شما هم اگه پیداش کردین پلود نکنین بهتره
    چون ممکنه صاحبش راضی نباشه( :smile

دیدگاه

عزیزایی که با DSPIC کار کردن به نظرتون این میکرو برای این پروژه چطوره چون یکی از دوستام که تو ریاتیک مقام آورده بود ( اول کشوری شده بود ) باهاش مشورت کردم می گفت ARM برای این کار خوب نیست و نویز می گیره بهتره از DSPIC استفاده کنی :question:
      خداوند بی نهایت است اما به قدر نیاز تو فرود می آید ، به قدر آرزوی تو گسترده می شود و به قدر ایمان تو کارگشاست.
      [hr]

دیدگاه

میشه گفت 90درصد پروژه هایی که انجام میشه از avr استفاده میکنن
        البته من چند مورد که arm کار شده دیدم ولی dspic ندیدم
        روزی که درک کردیم همه چیز به خدا تعلق دارد . آن روز .روز طلوع دانش است

دیدگاه

نوشته اصلی توسط جعفر رضائی
          میشه گفت 90درصد پروژه هایی که انجام میشه از avr استفاده میکنن
          البته من چند مورد که arm کار شده دیدم ولی dspic ندیدم
          آره منم موافقم می خواستم تو این سایت دنبال مزیت های این میکرو بگردم انجمنی براش نبود :sad: :rolleyes:
          خداوند بی نهایت است اما به قدر نیاز تو فرود می آید ، به قدر آرزوی تو گسترده می شود و به قدر ایمان تو کارگشاست.
          [hr]

دیدگاه

در مورد این بالن که بحثش هست تو یکی از نمایشگاه ها یادم نمیاد کدوم بود چند تا ایز اینا بود البته با یه ساختار دیگه.تازشم از اون به عنوان دوربین مدار بسته استفاده میشد برای سوله های بزرگ که شلوغ پلوغ هستن چیز جدیدی نیست.
            در مورد عکس اولی هم که دوستمون گذاشتن اون که کواد کوپتر نیست فک کنم فک کنم پنا کوپتر گزینه درست تری باشه :nerd:
            حرف زدن کافی نیست باید عمل کرد.دانستن کافی نیست باید به کار گرفت

دیدگاه

دوستان گرامی
              لازمه در مورد بالونهای گازی به چند نکته کوجک توجه داشته باشند :
              طبق قانون آووگادرو هر مولکول گرم از هر گاز در شرایط متعارفی 22.4 لیتر فضا اشغال مینماید
              بنابر این 22.4 گرم ئیدروژن در یک بالون وزنی به اندازه 2 گرم دارد
              طبق قانون ارشمیدس هر جسمی پس از غوطه ور شدن در یک سیال به اندازه وزن سیال جابجا شده سبک میگردد
              با یک حساب سر انگشتی میتواتنیم نتیجه بگیریم با توجه به اینکه هر 22.4 لیتر هوا 29 گرم وزن دارد 22.4 لیتر ئیدروژن به اندازه 29 گرم نیرو بالارونده ایجاد میکند و از طرفی چون خود نیز 2 گرم وزن دارد میشود 27 گرم
              بنابراین 224 لیتر ئیدروژن تنها میتواند 270 گرم نیروی بالا رونده ایجاد نماید که البته وزن خود بالون ( پوشش دور آن را باز باید از آن کم نمود )
              اگر دوستان بشکه های 220 لیتری را دیده باشند به خوبی میتوانند تجسم کنند در چنین حجمی در بهترین شرایط تنها به نیروی بالابرنده ای به میزان 200 گرم میتوان دست یافت که حتی شاید به زحمت کفاف باطری های آن را بنماید
              پاره ای از رویکردهای دفاعی

دیدگاه

نوشته اصلی توسط امین غفاری
                عزیزایی که با DSPIC کار کردن به نظرتون این میکرو برای این پروژه چطوره چون یکی از دوستام که تو ریاتیک مقام آورده بود ( اول کشوری شده بود ) باهاش مشورت کردم می گفت ARM برای این کار خوب نیست و نویز می گیره بهتره از DSPIC استفاده کنی :question:
                نمیدونم دوستان چطوری پروژه هایی که با DSPIC انجام شده رو ندیدن!!
                اکثر پروژه های حرفه ای مخصوصا در مورد کنترل سازه های هوافضا با DSPIC انجام میشه. به چند دلیل واضح. نویز پذیری فوق العاده پایین سرعت پردازش بالا و اینکه سری DSPIC میکروهای تخصصی داره که بسته به کار شما انتخابتون هم متفاوت میشه. مثلا میکروهایی برای کنترل موتور داره که تخصصی برای اینکار زده شدند. پس قطعا امکانات بسیار خوبی رو در این زمینه ارائه میده (مثلا PWM هایی با رزولیشن 16 بیت و فرکانس 0.5 تا چند ده مگاهرتز) و همینطور هست در زمینه های دیگه مثل پردازش سنسور و غیره
                AYRIC

دیدگاه

نوشته اصلی توسط roboreza
                  نمیدونم دوستان چطوری پروژه هایی که با DSPIC انجام شده رو ندیدن!!
                  اکثر پروژه های حرفه ای مخصوصا در مورد کنترل سازه های هوافضا با DSPIC انجام میشه. به چند دلیل واضح. نویز پذیری فوق العاده پایین سرعت پردازش بالا و اینکه سری DSPIC میکروهای تخصصی داره که بسته به کار شما انتخابتون هم متفاوت میشه. مثلا میکروهایی برای کنترل موتور داره که تخصصی برای اینکار زده شدند. پس قطعا امکانات بسیار خوبی رو در این زمینه ارائه میده (مثلا PWM هایی با رزولیشن 16 بیت و فرکانس 0.5 تا چند ده مگاهرتز) و همینطور هست در زمینه های دیگه مثل پردازش سنسور و غیره
                  آخیش دستت درد نکنه بالاخره یکی پیدا شد ما رو از این سر در گمی در بیاره
                  در مقایسه با ARM چه طور ؟ آیا ARM از DSPIC سریعتر نیست ؟ :question:
                  [hr]

دیدگاه

سلام فارسی هست ولی یک اطلاعات کاملی درمورد ساخت ربات پرنده میده یعنی فقط با برد اماده در داخل بازار
                    !!!!!اگر به دست من افتد فراق را بکشم!!!!!!
                    نمی خواستم برم رفتم پشیمونم اگه رفتم دارم می میرم از عشقت من از عشق تو سر رفتم نمی تونم که برگردم به احساس تو بد کردم نفهمیدم چی پیش اومد که قرمز بودو رد کردم

[move]-----------خداوند لعنتشان کند...-------------[/move]

دیدگاه

این دو تا لینک رو ببینید و لذتش رو ببرید . آخر برنامه نویسی و کنترله به نظر من
                      http://www.aparat.com/v/FYQpZ
                      http://www.aparat.com/v/eMk6l
                      همیشه به یاد خدا باش !

دیدگاه

نوشته اصلی توسط امین غفاری
                        آخیش دستت درد نکنه بالاخره یکی پیدا شد ما رو از این سر در گمی در بیاره
                        در مقایسه با ARM چه طور ؟ آیا ARM از DSPIC سریعتر نیست ؟ :question:
                        اصولا تو اینجور کارها صحت و دقت مهمتر از سرعته
                        ارم سرعت بالاتر داره اما اطمینان کمتری بهش هست چون محیط خیلی متفاوت از اون چیزی هستش که ماتو پروژه های معمولی میبینیم
                        و فکر نمیکنم میکرو های 32 بیتی با سرعت 80 90 مگاهرتز از لحاظ سرعتی هم کم نیاره
                        AYRIC

دیدگاه

نوشته اصلی توسط جعفر رضائی
                          با سلام
                          من یه مدت در این باره تحقیق کردم اخرشم به این نتیجه رسیدم که فعلا به خاطر هذینه خیلی بالا ساختش در توان من نیست
                          این موارد رو هم نیاز داره
                          1 موتور براشلس
                          2 راه انداز موتور براشلس
                          3 کنترلر رادیویی
                          4 باطری li po
                          5شاسی کربنی
                          6 ماژل gps
                          7ماژل زاویه سنج سه محور
                          8 اوتوپایلوت
                          و چند مورد دیگه که میشه گفت هزینه چندانی نداره
                          آیا استفاده از ماژول GPS , و اتوپایلوت حتما ضروری هست؟
                          حدودا چه هزینه ای در کل دارد؟
                          برخی آدمها[ تنها ] به یک دلیل از مسیر زندگی ما می گذرند [ تا ] به ما درسهایی بیاموزند ؛ که اگر می ماندند هرگز [ آن درسها را ] یاد نمی گرفتیم …

دیدگاه

نوشته اصلی توسط ellateman
                            آیا استفاده از ماژول GPS , و اتوپایلوت حتما ضروری هست؟
                            حدودا چه هزینه ای در کل دارد؟
                            نه برای ساخت یک کواد نیاز به
                            رادیو کنترلر
                            4 موتور براشلس + درایور یا همون اسپید کنترلر
                            باتری LIPO
                            فلایت کنترلر که همون ماژول راویه سنج سه محوره است
                            و بدنه می باشد.
                            ما الان یک کواد خوب ساختیم فکر کنم حدود 700 تومن خرج داشت.
                            باتری 60
                            رادیو کنترلر 160
                            بدنه رو خودمون ساختیم اما در بازار در حدود 100 است
                            فلایت کنترلر 150
                            اسپیدکنترلر 4 تایی 160
                            4 موتور جمعا 130
                            ملخ و سایر اتصالات 40

sigpic

دیدگاه

نوشته اصلی توسط نا صر
                              نه برای ساخت یک کواد نیاز به
                              رادیو کنترلر
                              4 موتور براشلس + درایور یا همون اسپید کنترلر
                              باتری LIPO
                              فلایت کنترلر که همون ماژول راویه سنج سه محوره است
                              و بدنه می باشد.
                              ما الان یک کواد خوب ساختیم فکر کنم حدود 700 تومن خرج داشت.
                              باتری 60
                              رادیو کنترلر 160
                              بدنه رو خودمون ساختیم اما در بازار در حدود 100 است
                              فلایت کنترلر 150
                              اسپیدکنترلر 4 تایی 160
                              4 موتور جمعا 130
                              ملخ و سایر اتصالات 40
                              سلام
                              داش ناصر میشه یه چند تا عکس از اون کواد که ساختی بزاری تا ما که نتونستیم بسازیم (یعنی پولمون نرسید ) حداقل عکسشو ببینیم حال کنیم
                              من میخاستم یکی بسازم البته با رادیو و فلایتی که خودم ساخته باشم .ولی طبق معمول مشکل بوجه اجازه نداد
                              روزی که درک کردیم همه چیز به خدا تعلق دارد . آن روز .روز طلوع دانش است

دیدگاه

من چند ماه پیش رفتم تهران یه سری هم به پاساژ زدم کواد بود 2 میلیون تون البته کامل و ساخته شده بود دوربین هم داشت

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X