اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

[گفتگو و تبادل نظر] ربات پرنده عمود پرواز

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : کوادکوپتر

نوشته اصلی توسط جعفر رضائی
    سلام
    داش ناصر میشه یه چند تا عکس از اون کواد که ساختی بزاری تا ما که نتونستیم بسازیم (یعنی پولمون نرسید ) حداقل عکسشو ببینیم حال کنیم
    من میخاستم یکی بسازم البته با رادیو و فلایتی که خودم ساخته باشم .ولی طبق معمول مشکل بوجه اجازه نداد
    سلام اگه بخوایم رادیو و یا فلایت رو خودمون بسازیم که دیگه هزینه هاش بیشتر هم میشه
    چشم حتما در اولین فرصت ازش عکس می گیرم میزارم
    شما نقشه رادیو کنترلر رو داری؟؟؟

sigpic

دیدگاه

نوشته اصلی توسط نا صر
      سلام اگه بخوایم رادیو و یا فلایت رو خودمون بسازیم که دیگه هزینه هاش بیشتر هم میشه
      چشم حتما در اولین فرصت ازش عکس می گیرم میزارم
      شما نقشه رادیو کنترلر رو داری؟؟؟
      سلام
      نه من نقشه ای ندارم
      به نظر من اگه خودمون بسازیم ارزون تر هم درمیاد .من از قیمت الان خبر ندارم ولی دوسال پیش یه رادیو کنترل معمولی چهار کاناله تو یکی از سایت های فروش لوازم مدل حدود 400 هزار بود البته ارزونتینش این بود و برد زیادی هم نداشت
      روزی که درک کردیم همه چیز به خدا تعلق دارد . آن روز .روز طلوع دانش است

دیدگاه

سلام

الان یه رادیوکنترلر 2.4Ghz با برد 1 کیلومتر 4 کاناله دیجیتال با کیفیت عالی حدود 130 هزار هست که پول یدونه از ماژول هایی میشه که میخاید خودتون بخرید و بسازید
        http://vz.iminent.com/vz/39a77668-19...h-fishing.giff

دیدگاه

سلام
          نه من نقشه ای ندارم
          به نظر من اگه خودمون بسازیم ارزون تر هم درمیاد .من از قیمت الان خبر ندارم ولی دوسال پیش یه رادیو کنترل معمولی چهار کاناله تو یکی از سایت های فروش لوازم مدل حدود 400 هزار بود البته ارزونتینش این بود و برد زیادی هم نداشت
          با توجه به اینکه ما فقط یکی دو تا می خوایم بسازیم هزینه اش بالاتر میره
          شما تصور کن چون باید پی سی بی دورو بزنی حدود 30 هزار تومن فقط پی سی بی اش و فیلمش میشه
          در کواد ما کلی برد داریم : فلایت کنترلر - گیرنده - فرستنده - اسپید کنترلر - تغذیه کواد - شارژر
          که اگه بخوایم واسه هر کدوم پی سی بی بزنیم فقط حدود 200 هزار تومن هزینه پی سی بی اش میشه :angry: :angry:
          رادیو کنترلر ارزون هم هست الان تو بازار حدود 150 هم میشه پیدا کرد.
          حالا اگه بخوایم به جای اون رادیو کنترلر های چند ملیونی رادیو کنترل بسازیم شاید به صرفه باشه اما ساختش خیلی دشواره

sigpic

دیدگاه

سلام
            راستش من به این فکر بودم که اگه بتونیم ارتباط بین رادیو کنترل و برد کنترل رو با 3G برقرار کنیم (مثل همین رایتل ها ).اونجوری میتونیم هم ارسال تصویر داشته باشیم و هم ارسال اطلاعات کنترلی .در این صورت دوستان در نظر بگیرن که اگه بخاین فقط یه دوربین FPV بگیریم .فقط همین دوربین تو سایت های خارجی حدود 150 تا 800 دلار قیمتش هست اونم نه با برد خیلی زیاد مثل همین 3G بلکه حداکثر 1 کیلومتر .داخل ایران هم که دیگه چه عرض کنم
            اینم در نظر داشته باشین که وقتی خودمون داریم میسازیم میتونیم هر چند کانال که بخایم درست کنیم و یا حتی امکانات دیگه (مثلا اگه بخایم یه دوربین با قابلیت زوم و کنترل جهت روی کوادمون داشته باشیم ؟؟!! فقط این دوربین حدود شش کانال میخاد )

دیدگاه

نوشته اصلی توسط milad-admin
              سلام ساخت ربات پرنده این شکلی یا همان کوادکوپتر چیزی نزدیک به 1 میلیون یا بیشتر نیاز هست اگه بخواید کل قطعاتشو اماده بخرید ولی شما قصد ساختشو دارید که من میگم بردشو اماده بخرید(البته فعلا) و بسازیدش و لذت ببرد درست که خودت بسازی برات لذت دیگری داره که من درباره ساخت خود بردش اطلاعات ندارم ولی اگه درباره ساختش و چگونگی ساختش یک سایت هست که میتونید از انجا به صورت رایگان یاد بگیری اگه خواستید بگید تا معرفی کنم سایتو به شما
              سلام دوست عزیز
              دوست عزیز ی نمه دس پایین گرفتی!!!
              و همونطور که گفتید بهتره از بردهای آماده استفاده بشه چون در بعضی از مواردش اقعا صرف نداره که بخواید خودتون بسازید و همه چیز رو هم حتما نباید ساخت! کار ما همیشه این نیس که بسازیم بعضی اوقات بهتره امکانات آماده استفاده کنیم
              آدم ها همه میپندارند که زنده اند،برای آنها تنها نشانه حیات بخار گرم نفس هایشان است!!
              کسی از کسی نمیپرسد، آهای فلانی...
              از خانه ی دلت چ خبر؟؟ گرم است؟؟ نوری دارد هنوز؟؟ ...

دیدگاه

نوشته اصلی توسط darkknightrobo
                سلام دوست عزیز
                دوست عزیز ی نمه دس پایین گرفتی!!!
                و همونطور که گفتید بهتره از بردهای آماده استفاده بشه چون در بعضی از مواردش اقعا صرف نداره که بخواید خودتون بسازید و همه چیز رو هم حتما نباید ساخت! کار ما همیشه این نیس که بسازیم بعضی اوقات بهتره امکانات آماده استفاده کنیم
                سلام البته نظر همه عزیزان مهترم هست ولی وستان درنظر بگیرن اگه بخایم مثلا یه کواد بسازیم که موارد زیر رو داشته باشه .حداقل یه ده ملیون باید هزینه کنیم
                1 برد خیلی زیاد
                2 اتوپایلوت
                3 زمان پرواز بیشتر
                4 دوربین با قابیت ظبت و ارسال تصویر و امکان کنترل وم و زاویه
                5پرواز 3D
                همیه این موارد رو میشه با هذینه پایین تر از این رقم بشرطی که خودمون دست بکار بشیم ..داشته باشیم
                مثلا کنترل سرعت موتور براشلس ارزونترینش تو بازار حدود 60 هزار هست که مطمعنا هزینه ساختش به صور دستی خیلی کمتر از این هست ..بقیه موارد هم میشه گفت به همین شکل هستن

دیدگاه

سلام البته نظر همه عزیزان مهترم هست ولی وستان درنظر بگیرن اگه بخایم مثلا یه کواد بسازیم که موارد زیر رو داشته باشه .حداقل یه ده ملیون باید هزینه کنیم
                  1 برد خیلی زیاد
                  2 اتوپایلوت
                  3 زمان پرواز بیشتر
                  4 دوربین با قابیت ظبت و ارسال تصویر و امکان کنترل وم و زاویه
                  5پرواز 3D
                  همیه این موارد رو میشه با هذینه پایین تر از این رقم بشرطی که خودمون دست بکار بشیم ..داشته باشیم
                  مثلا کنترل سرعت موتور براشلس ارزونترینش تو بازار حدود 60 هزار هست که مطمعنا هزینه ساختش به صور دستی خیلی کمتر از این هست ..بقیه موارد هم میشه گفت به همین شکل هستن
                  درسته جناب رضائی
                  اما برای قطعات گرون مثل یک سیستم اتو پایلوت حرف ها ی شما کاملا صحیح است اما در قسمت اسپید کنترل باید بگم یکم فرق داره چون من خودم خیلی رو درایو این موتور ها کار کردم هزینه ساخت یه اسپید کنترلر بیشتر از 60 تومن میشه اما در بازار 60 هست و اگر جریان بالاتری بخواهیم مثلا 120 آمپر شاید در این قسمت فقط ارزان تر تمام شود.
                  به طور کلی در سیستم های الکترونیکی لوازمی که قیمت پایینی دارند اگر بسازیم گران تر تمام می شود اما لوازم خیلی گران ارزان تر تمام می شود و دلیل این امر هم تولید انبوه و نیاز بازار است که در مورد قطعات ارزان صدق می کند.

sigpic

دیدگاه

نوشته اصلی توسط ناصر منتظری
                    درسته جناب رضائی
                    اما برای قطعات گرون مثل یک سیستم اتو پایلوت حرف ها ی شما کاملا صحیح است اما در قسمت اسپید کنترل باید بگم یکم فرق داره چون من خودم خیلی رو درایو این موتور ها کار کردم هزینه ساخت یه اسپید کنترلر بیشتر از 60 تومن میشه اما در بازار 60 هست و اگر جریان بالاتری بخواهیم مثلا 120 آمپر شاید در این قسمت فقط ارزان تر تمام شود.
                    به طور کلی در سیستم های الکترونیکی لوازمی که قیمت پایینی دارند اگر بسازیم گران تر تمام می شود اما لوازم خیلی گران ارزان تر تمام می شود و دلیل این امر هم تولید انبوه و نیاز بازار است که در مورد قطعات ارزان صدق می کند.
                    سلام
                    البته حق با شماست .قطعات ارزونتر ساختش مکنه گرون تموم بشه .ولی همین کنترل سرعت موتور اگه خودمون بسازیم میتونیم یه برد واحد برای کنترل چهار تا موتور بسازیم که قابلیت سنجش سرعت موتور ها رو داشته باشه و ارتباطش با برد اصلی نه از طریق pwm بلکه با یکی از پروتوکل های ارتباطی برای تبادل اتلاعات دوطرفه باشه .اینجوری هم نیازی به خرید تقسیم کننده جریان باطری که حدود 40 هزار تومن قیمت داره نیست و هم میتونیم روی راه اندازی موتور ها بیشتر کار کنیم تا صدای وز وز موتور رو کمتر کنیم
                    در ضمن تو یک از سایت ها فکر کنم r30 شاپ بود .دیدم قیمت یه اوتو پایلوت که فقط میتونست مولتی روتور رو در حالت gps holding نگه داره .زده بود یک میلیون دویست هزار . با توجه به این قیمت ها فکر میکنم اگه غیر از موتور ها تمام قطعات رو خودمون بسازیم باز هم به قیمت این اوتو پایلت نمیرسه

دیدگاه

سلام
                      البته حق با شماست .قطعات ارزونتر ساختش مکنه گرون تموم بشه .ولی همین کنترل سرعت موتور اگه خودمون بسازیم میتونیم یه برد واحد برای کنترل چهار تا موتور بسازیم که قابلیت سنجش سرعت موتور ها رو داشته باشه و ارتباطش با برد اصلی نه از طریق pwm بلکه با یکی از پروتوکل های ارتباطی برای تبادل اتلاعات دوطرفه باشه .اینجوری هم نیازی به خرید تقسیم کننده جریان باطری که حدود 40 هزار تومن قیمت داره نیست و هم میتونیم روی راه اندازی موتور ها بیشتر کار کنیم تا صدای وز وز موتور رو کمتر کنیم
                      در ضمن تو یک از سایت ها فکر کنم r30 شاپ بود .دیدم قیمت یه اوتو پایلوت که فقط میتونست مولتی روتور رو در حالت gps holding نگه داره .زده بود یک میلیون دویست هزار . با توجه به این قیمت ها فکر میکنم اگه غیر از موتور ها تمام قطعات رو خودمون بسازیم باز هم به قیمت این اوتو پایلت نمیرسه
                      بله اگر بخواهیم یه سیستم جدید ابداع کنیم کاملا حرف شما درسته
                      الان من برای درایور موتور های براشلس طرح جدیدی پیاده سازی کردم که خیلی خیل راحت تر و ارزان تر از کنترلر های آماده و چینی است
                      اگر چند ازمایش دیگرم روی این موتور ها انجام شود درایور های بهتری رو می تونم با قیمت کمتر بسازم ولی باز هم مجبورم از استاندارد ها پیروی کنم تا بتوانم این درایور را با هر چیز دیگری تطبیق دهم. :cry:

sigpic

دیدگاه

سلام

والا من هرجا میرم میگم
                        شما هم هرجا رفتید بگید
                        والا به خدا قرار نیست همه چیز رو خودتون بسازید !!!
                        الان دنیا داره به سمتی میره که همه ی قطعات و لوازم آماده هست که شما فقط ایده های نو و جدید بدید و برای پیاده کردنش راه های بسیار ساده ای باشه ، مثلا همین آرداینو یا رسپبری پای یا کلی برد های دیگه که به صورت سخت افزاری و نرم افزاری در خدمت ما هستن ، دنیا و همچنین کشورمون به ایده های نو و کار های نوآورانه نیاز داره نه اینکه شما 1 ماه بشینید روی ساخت اسپیدکنترلر کار کنید تا شاید بتونید یه اسپیدکنترلر با نصف قابلیت های اسپیدکنترلر های داخل بازار بسازید تازه با اندازه 4 برابر اون و غیر استاندارد ، خوب مگه مجبوره آدم ؟ خوب شما وقتتون رو بزار روی تغییر این سیستم مولتی روتور یا چیز های جدید بهش اضافه کن یا تکمیلترش کن !
                        حالا شما گیریم همه ی این کوادکوپتر رو خودت به صورت سنتی ساختی ، خوب چندین و چند برابر وقت طلف کردی و سختی کشیدی ، تازه رسیدی به همین کوادکوپتری که من ساختم !! تازه کلی بزرگتر و غیر استانداردتر و با قابلبت های کمتر

خوب برادر من ، مگه مجبوری ؟؟؟
                        به نظرتون چرا این برد های نظیر آرداینو اینقدر تو دنیا فروش داره ؟ چون میتونه ایده های شماره رو بسیار ساده تر پیاده کنه و به واقیت تبدیل بکنه
                        حالا شما بشین و 1 ماه کارکن تا تازه یه رگلاتور بسازی

دیدگاه

نوشته اصلی توسط Soodi
                          سلام

والا من هرجا میرم میگم
                          شما هم هرجا رفتید بگید
                          والا به خدا قرار نیست همه چیز رو خودتون بسازید !!!
                          الان دنیا داره به سمتی میره که همه ی قطعات و لوازم آماده هست که شما فقط ایده های نو و جدید بدید و برای پیاده کردنش راه های بسیار ساده ای باشه ، مثلا همین آرداینو یا رسپبری پای یا کلی برد های دیگه که به صورت سخت افزاری و نرم افزاری در خدمت ما هستن ، دنیا و همچنین کشورمون به ایده های نو و کار های نوآورانه نیاز داره نه اینکه شما 1 ماه بشینید روی ساخت اسپیدکنترلر کار کنید تا شاید بتونید یه اسپیدکنترلر با نصف قابلیت های اسپیدکنترلر های داخل بازار بسازید تازه با اندازه 4 برابر اون و غیر استاندارد ، خوب مگه مجبوره آدم ؟ خوب شما وقتتون رو بزار روی تغییر این سیستم مولتی روتور یا چیز های جدید بهش اضافه کن یا تکمیلترش کن !
                          حالا شما گیریم همه ی این کوادکوپتر رو خودت به صورت سنتی ساختی ، خوب چندین و چند برابر وقت طلف کردی و سختی کشیدی ، تازه رسیدی به همین کوادکوپتری که من ساختم !! تازه کلی بزرگتر و غیر استانداردتر و با قابلبت های کمتر

خوب برادر من ، مگه مجبوری ؟؟؟
                          به نظرتون چرا این برد های نظیر آرداینو اینقدر تو دنیا فروش داره ؟ چون میتونه ایده های شماره رو بسیار ساده تر پیاده کنه و به واقیت تبدیل بکنه
                          حالا شما بشین و 1 ماه کارکن تا تازه یه رگلاتور بسازی
                          سودی جان هرس نخور برات خوب نیست یه وقت چیزیت میشه خدا نکرده مارو از وجودت بی بهره میزاری
                          اون جمله معروفت رو هر جا میخای بگو ولی من نمیگم چون با این عقیده شما اصلا موافق نیستم
                          زمانی که برادران رایت برای اولین بار هواپیمایی ساختن که فقط چند لحضه پرواز کرد همه مردم همینو میگفتن (چه نیازی به ساخت این چنین چیزی هست وقتی میشه با ماشین و قطار و قاطر مسافرت کرد )ولی وقتی پرواز کردن موضوع فرق کرد .اولش هواپیما ساخته شد بعد یکی اومد گفت میخام یه چیزی بسازم که بعد ها اسمش شد هلیکوپتر .اون موقع هم مردم درست مثل شما فکر میکردن ولی نتیجه طور دیگه ای شد .این که فکر کنی اگه روی یه چیزی دوباره خودمون کار کنیم اخرش تازه میشه اونی که هست .سخت در اشتباهی چون در این راه اولا تمام اشتباهات مورد قبلی برطرف میشه و یا تعدادیش برطرف میشه .دوما باعث پیشرفت میشه و از همه مهمتر اموزش و در نمونه های بعدی باعث صرفه زیاد اقتصادی و زمانی
                          در ضمن یه چند تا عکس از اونی که ساختی بزار تا مام یه حالی بکنیم

دیدگاه

سلام

خواهش میکنم
                            لطف دارید
                            حرف شما کاملا متین
                            ولی منم همینو میگم میگم که اون کسی که هلیکوپتر رو ساخت ، نشت و فکر کرد و گفت میشه ملخ این هواپیما که داره روبه جلو میچرخه رو من روبه بالا بچرخونم
                            ولی ننشست بگه که خوب حالا من به جای اینکه برم از برادران رایت ملخ و موتور بخرم میشینم ملخ و موتور و همه چیز رو خودم میسازم تا تازه بعد از چند سال برسم به همون هواپیمای برادران رایت
                            من اینو میگم
                            میگم بشینید ایده بدید یا تکمیل کننده باشید یا سازنده یا تغییر دهنده ، نه اینکه کپی کننده
                            شما مزایای یه اسپیدکنترلر رو بخونید که من چندتاش رو میگم : کنترل کننده ولتاژ و جریان باطری و جلوگیری از بیش از حد خالی شدن باطری ، انواع مد مختلف برای انواع هواپیما ، مدل ترمز ، انواع تنظیمات مختلف و سایز بسیار کوچک و از همه مهمتر سازگاری با تمام فلایت کنترلر ها ( منظورم همون استاندارد بودنه که میگم شما کار غیر استاندارد میکنید) و کلی مزایای دیگه که من قبلا خودم توی یه تاپیک دیگه همش رو گفته بودم
                            خوب حالا شما واقعا مزیت دیگه ای مورد نیازتونه که میخاید از پایه بشینید اسپیدکنترل بسازید؟

دیدگاه

پاسخ : پاسخ : کوادکوپتر

نوشته اصلی توسط Soodi
                              سلام

خواهش میکنم
                              لطف دارید
                              حرف شما کاملا متین
                              ولی منم همینو میگم میگم که اون کسی که هلیکوپتر رو ساخت ، نشت و فکر کرد و گفت میشه ملخ این هواپیما که داره روبه جلو میچرخه رو من روبه بالا بچرخونم
                              ولی ننشست بگه که خوب حالا من به جای اینکه برم از برادران رایت ملخ و موتور بخرم میشینم ملخ و موتور و همه چیز رو خودم میسازم تا تازه بعد از چند سال برسم به همون هواپیمای برادران رایت
                              من اینو میگم
                              میگم بشینید ایده بدید یا تکمیل کننده باشید یا سازنده یا تغییر دهنده ، نه اینکه کپی کننده
                              شما مزایای یه اسپیدکنترلر رو بخونید که من چندتاش رو میگم : کنترل کننده ولتاژ و جریان باطری و جلوگیری از بیش از حد خالی شدن باطری ، انواع مد مختلف برای انواع هواپیما ، مدل ترمز ، انواع تنظیمات مختلف و سایز بسیار کوچک و از همه مهمتر سازگاری با تمام فلایت کنترلر ها ( منظورم همون استاندارد بودنه که میگم شما کار غیر استاندارد میکنید) و کلی مزایای دیگه که من قبلا خودم توی یه تاپیک دیگه همش رو گفته بودم
                              خوب حالا شما واقعا مزیت دیگه ای مورد نیازتونه که میخاید از پایه بشینید اسپیدکنترل بسازید؟
                              سلام
                              ماژولهای آماده همیشه آدم رو محدود میکنن به ضعف و هدف های خودشون
                              برای کسی که توانایی ساخت نداره خوبه اما برای کار حرفه ای ماژول آماده به عنوان آخرین گزینه در نظر گرفته میشه
                              مثلا همین اسپید کنترلی که صحبتش رو میکنید. هیچکدوم از اسپید کنترل هایی که توی بازار هست از پروتکل های استاندارد ارتباط با میکرو پشتیبانی نمیکنه. اما وقتی خودتون اون رو میسازید میتونید قابلیت ارتباط i2c یا spi رو بهش اضافه کنید که سرعت بالا ، نویز پایین،قابلیت اتصال چندین دیوایس به تنها 2 پایه از میکرو و ... رو به شما میده یا خیلی راحت با اتصال یه ولوم به اسپید کنترل سرعت موتور رو کنترل کنید. و اصولا شما وقتی با این اسپید کنترلها کار میکنید یا اونهارو مستقیما به ماژولهای آماده دیگه وصل میکنید یا به یه میکرو که کنترلش رو دستتون بگیرید اما این درایورها با نداشتن این پروتکلها کار را برای شما سخت مبکنه
                              AYRIC

دیدگاه

پاسخ : پاسخ : کوادکوپتر

نوشته اصلی توسط roboreza
                                سلام
                                ماژولهای آماده همیشه آدم رو محدود میکنن به ضعف و هدف های خودشون
                                برای کسی که توانایی ساخت نداره خوبه اما برای کار حرفه ای ماژول آماده به عنوان آخرین گزینه در نظر گرفته میشه
                                مثلا همین اسپید کنترلی که صحبتش رو میکنید. هیچکدوم از اسپید کنترل هایی که توی بازار هست از پروتکل های استاندارد ارتباط با میکرو پشتیبانی نمیکنه. اما وقتی خودتون اون رو میسازید میتونید قابلیت ارتباط i2c یا spi رو بهش اضافه کنید که سرعت بالا ، نویز پایین،قابلیت اتصال چندین دیوایس به تنها 2 پایه از میکرو و ... رو به شما میده یا خیلی راحت با اتصال یه ولوم به اسپید کنترل سرعت موتور رو کنترل کنید. و اصولا شما وقتی با این اسپید کنترلها کار میکنید یا اونهارو مستقیما به ماژولهای آماده دیگه وصل میکنید یا به یه میکرو که کنترلش رو دستتون بگیرید اما این درایورها با نداشتن این پروتکلها کار را برای شما سخت مبکنه
                                دوستان دیگه بحث داره از موضوع اصلی خودش دور میشه ها
                                میگم هر دو طرف هم دلیل های خوبی دارن و به نظرم هر دو کار هم درست هست البته در شرایط مخصوص خودش
                                خلاصه من یه درایور موتور براشلس ساختم خیلی خیلی بهتر از این آماده هاست هر کی خواست بگه من بهش بدم قیمتشم دو ملیون تومنه چون دوست دارم گرون بفروشم :wow: به زودی فلایت کنترلر و ... هم درست می کنم و البته چیزی که من درس کنم یا یه چیز جدید داره یا قیمت تموم شدش کمتره و یا کیفیتش بیشتره.
                                حالا ما فعلا همه چیز رو آماده خریدیم تا ببینیم اصلا کواد چی هست تا بعدها همه چیزشو خودمون بسازیم خیلی هم بهتر میشه.

sigpic

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X