اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

[گفتگو و تبادل نظر] راهنمایی در مورد خرید قطعات ربات پرنده

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : راهنمایی در مورد خرید قطعات کواد کوپتر

خوبه که دوست داری خودت بسازی ولی اون کسی که رادیوکنترل رو خودش میسازه - آتوپایلوت هم خودش میسازه!
    کارکرد اون برد kk بر اساس استاندارد رادیوکنترل های 2.4Ghz رایج بازاره!!!!

اگه خودت بخوای رادیو بسازی چند راه هست :
    1 - اینکه بعد از ساخت رادیو کنترل برنامه ی kk رو دستکاری کنی و رادیو کنترلتو با kk هماهنگ کنی
    2 - اینکه خروجی های گیرنده ی رادیوکنترلتو دقیقا عین رادیو کنترل های استاندارد ردیف کنی :agree:
    3 - اینکه هم رادیوکنترل و هم آتوپایلوت رو خودت بسازی :icon_razz:

حالا خودت صاحب اختیاری!

دیدگاه

نوشته اصلی توسط mobin-m
      داداش کارکرد جایرو در روبات پرنده همون کارکرد سنسور شتابه!
      من خودم هم از ADXL330 زیاد استفاده می کنم!
      سلام
      آقا مبین من نمیخام علم شما رو زیر سوال ببرم ولی کلا شتابسنج و جایرو زمین تا آسمون باهم فرق دارن و شما به هیچ عنوان نمیتونید مولتی روتور رو با شتابسنج پرواز بدید ، با جایرو تنها میشه ولی با شتاب سنج تنها به هیچ عنوان
      در زمینه ساخت اتوپایلوت (منظورم اتوپایلوت های آماده مثل kk یا naza یا .... نیست) اگر فعالیتی دارید میتونیم باهم همکاری کنیم

در مورد جایرو آنالوگ هم ، دسته های بازی کنسول wii (نینتندو) یه قطعه به زیرشون متصل میشه به نام wii motion plus که توی این قطعه یه بردی هست که سنسور جایرو آنالوگ روش داره ، خود سایت kk هم یه سورس مخصوص برای این سنسور داده

اضافه شده در تاریخ :
      در مورد بدنه هم بدترین جنسی که میتونید انتخاب کنید پلکسی گلاس هست چون هم وزن بالایی داره و هم ترد و شکننده هست و توی اولین ضربه میشکنه ، شما بهتره از آلومینیوم استفاده کنید یا ترکیب آلومینیوم و فیبرکربن یا کلا فیبرکربن
      این پلکسی گلاس رو از روی تجربه میگم که چندتا بدنه از دست دادم و تازه فهمیدم نه تنها شکننده هست بلکه خیلی خیلی سنگینم هست
      http://vz.iminent.com/vz/39a77668-19...h-fishing.giff

دیدگاه

سلام سودی جان!
        اولا من خودمو هر چقدر هم قبول داشته باشم ولی هرگز خودمو عالم و دانا و علامه نمی دونم (با تجربه شاید!!!! :biggrin

برادر اول عرض بنده رو خوب بخون بعد نتیجه گیری کن! :icon_razz:
        من نگفتم شتابسنج و جایرو یکی هستند! گفتم کارکردشون در کواد یکیه یعنی : هر دو برای یک هدف استفاده میشن :read:

خدمت حضور گلت عرض کنم که :

1 - شاید شما و خیلی ها نتونن با شتابسنج به تنهایی کار کنن! ولی من به خوبی دارم استفاده میکنم! (البته به خوبی جایرو نیست) :agree:

2 - داداش چون پلکسی وزنش بالاست و شکنندس که نباید گفت بدترینه! چون : کوادی که اصولی ساخته بشه ضربه نمی خوره - ارزونه - سریع ترین راه برای ساخت بدنه کواده و ....... (ولی در کل قبول دارم متریال خوبی برای این کار نیست)

3 - چه نوع همکاری و به چه شکل؟؟؟؟

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
        X