اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

مدار تبدیل ولتاژ

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

نوشته اصلی توسط david24 نمایش پست ها

ریش تراش زیر بار و بی باری نداره!!!
    مو می خواد بچینه نه تنه درخت
    درود
    منظور از زیر بار بودن یعنی شانه و سایر اتصالات برای کوتاه کردن مو به آن متصل است یا بدون این اتصالات و موتور در خارج از محل اسقرار خود دورش خیلی بالا میرود.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط david24 نمایش پست ها

در کل 2 تا سل ببند با AMS1117-2.85 جوابت را میده یا یک سل لیتیومی غیر متعارف حدود 5-6 ولت.
      با 2596 نمیشه چون زیر 3 ولت بنظرم جهش های غیر کنترلی داره.
      اگه بخواهی خیلی دقیق بشه که نیازت نیست :باید ولتاژ ورودی بالا داشته باشی که نوسان خوروجیت کم بشه که سرعت موتورت کم و زیاد نشه - درضمن چون جای کافی نداری نمیشه از مدارهای بزرگتر استفاده کرد وگرنه روی 2.8 میشه تثبیت کرد.​
      بله شما درست مفرمائید با دو سل می توانم از ماژول mini 360 استفاده کنم ، اما الان خودش با یک باتری 18650 کار می‌کند فکر کردم بشود براحتی مداری جایگزین کرد

دیدگاه

نوشته اصلی توسط shonizme نمایش پست ها

تشکر اگر مدار یا آیسی سراغ دارید که در بازار موجود باشد لطفاً بگید حتماً به حداقل ولتاژ ورودی و حداکثر جریان خروجی و حرارتی که آیسی تولید میکند توجه کنید فقط میشود یک هیت سینک کوچک برای آیسی در نظر گرفت
        آیسی رگولاتور LDO در سطح جهانی کم یاب هست و راه بهتر استفاده از مدار هست.
        میتونید از مدار زیر استفاده کنید البته بجای دیود زنر باید LED قرمز بذارید.

دیدگاه

البته لازم هست تغییراتی در مدار ایجاد کنید.
          مقدار R1 به 470 اهم کاهش دهید
          ترانزیستور Q2 ترانزیستور BC337 جایگزین کنید
          ترانزیستور Q1 ترانزیستور BD140 یا TIP42 جایگزین کنید.
          با توجه به اینکه حدود 1 وات در مدار به شکل گرما تلف میشه ، احتمالا هیت سینک کوچیک لازم داشته باشید.

دیدگاه

من توانستم با یک ماژول کوچک افزاینده و یک ماژول کوچک کاهنده مشکل را حل کنم الان ولتاژ خروجی ثابت تا افت ولتاژ 2.5 ولت باتری لیتیومی هم به من میدهد
            ماژول افزاینده SX1308
            ماژول کاهنده mini360

دیدگاه

لطفا صبر کنید...