سلام.یه افزاینده ولتاژ با ترانس آماده و ترانزیستور D13007ساختم و کار کرد.خیلی خوب داشت کار میکرد تا وقتی که لحیم کاری کردم بعدش فقط داغ میشد و کار نمیکرد.ترانزیستور ۲۲۲۲بجاش گذاشتم و ترانزیستور ترکید.بعدش ترانزیستور mje13007 گذاشتم ولی فقط داغ میکنه و کار نمیکنه.کسی میتونه کمکم کنه؟
اطلاعیه
Collapse
No announcement yet.
کمک درباره افزاینده ولتاژ
Collapse
X
-
نوشته اصلی توسط Kia.n نمایش پست هاسلام.یه افزاینده ولتاژ با ترانس آماده و ترانزیستور D13007ساختم و کار کرد.خیلی خوب داشت کار میکرد تا وقتی که لحیم کاری کردم بعدش فقط داغ میشد و کار نمیکرد.ترانزیستور ۲۲۲۲بجاش گذاشتم و ترانزیستور ترکید.بعدش ترانزیستور mje13007 گذاشتم ولی فقط داغ میکنه و کار نمیکنه.کسی میتونه کمکم کنه؟
- تشکرها 2
-
نوشته اصلی توسط Kia.n نمایش پست هاهمه قطعات رو چک کردم و سالم هستن.مقاومت نو ترانزیستور نو دیود سالم ترانس سالم.با این حال ترانس رو عوض کردم چون ممکن بود از لحاظ عایق بندی مشکل داشته باشه.کار نکرد
جای پایه های اولیه ترانس رو باهم عوض کنید ، احتمالا مدار شروع به کار خواهد کرد.
- تشکرها 1
دیدگاه
-
نوشته اصلی توسط Kia.n نمایش پست هایعنی جای پایه هایی که مشترک نیستن؟
دیدگاه
-
نوشته اصلی توسط Kia.n نمایش پست هاسلام.یه افزاینده ولتاژ با ترانس آماده و ترانزیستور D13007ساختم و کار کرد.خیلی خوب داشت کار میکرد تا وقتی که لحیم کاری کردم بعدش فقط داغ میشد و کار نمیکرد.ترانزیستور ۲۲۲۲بجاش گذاشتم و ترانزیستور ترکید.بعدش ترانزیستور mje13007 گذاشتم ولی فقط داغ میکنه و کار نمیکنه.کسی میتونه کمکم کنه؟
لطفا عکس،از مدار ساخته شده قرار دهید و همچنین نقشه مدار ...تا بهتر بتوانیم راهنمایی کنیم ...
با تشکر
دیدگاه
-
نوشته اصلی توسط حمید الکترونیک نمایش پست ها
با سلام عزیز جان ...
لطفا عکس،از مدار ساخته شده قرار دهید و همچنین نقشه مدار ...تا بهتر بتوانیم راهنمایی کنیم ...
با تشکر
به بیس ترانزیستور مقاومت ۳۳۰ و دیود ۴۰۰۷ وصله.پایه دیگه مقاومت به ترانس میره و پایه دیگه ترانس به مثبت میره .امیتر هم به منفی وصل میشه.دوتا از پایه های ترانس باهم یکی شدن.امتحان میکنم ببینم شاید با سری کردن دوتا پایه دیگه کار کنه.چیزی که جالبه اینه که دقیقا با همین مدار قبل لحیم کار کار میکرد.
- تشکرها 1
دیدگاه
-
نوشته اصلی توسط رحیم شهبازی نمایش پست هادر ضمن یک خازن 47 نانو بین امیتر و کلکتور بايد باشه
قبلا خازن گزاشتم ولی بین امیتر و کلکتور نبود.کار نکرد.
دیدگاه
دیدگاه