اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

کمک درباره افزاینده ولتاژ

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

کمک درباره افزاینده ولتاژ

سلام.یه افزاینده ولتاژ با ترانس آماده و ترانزیستور D13007ساختم و کار کرد.خیلی خوب داشت کار میکرد تا وقتی که لحیم کاری کردم بعدش فقط داغ میشد و کار نمیکرد.ترانزیستور ۲۲۲۲بجاش گذاشتم و ترانزیستور ترکید.بعدش ترانزیستور mje13007 گذاشتم ولی فقط داغ میکنه و کار نمیکنه.کسی میتونه کمکم کنه؟

نوشته اصلی توسط Kia.n نمایش پست ها
    سلام.یه افزاینده ولتاژ با ترانس آماده و ترانزیستور D13007ساختم و کار کرد.خیلی خوب داشت کار میکرد تا وقتی که لحیم کاری کردم بعدش فقط داغ میشد و کار نمیکرد.ترانزیستور ۲۲۲۲بجاش گذاشتم و ترانزیستور ترکید.بعدش ترانزیستور mje13007 گذاشتم ولی فقط داغ میکنه و کار نمیکنه.کسی میتونه کمکم کنه؟
    با توجه به علائمی که گفتید ، ثانویه ترانس سوخته.

دیدگاه

چیزی که جالبه همینه که ثانویه ترانس مقاومت استاندارد درستی داره.قبل لحیم کاری داشت خوب کار میکرد.هرچند یکم نشت داشت.تشکر
      جدیدترین ویرایش توسط Kia.n; ۲۱:۴۱ ۱۴۰۳/۰۸/۱۱.

دیدگاه

همه قطعات رو چک کردم و سالم هستن.مقاومت نو ترانزیستور نو دیود سالم ترانس سالم.با این حال ترانس رو عوض کردم چون ممکن بود از لحاظ عایق بندی مشکل داشته باشه.کار نکرد

دیدگاه

همه قطعات رو چک کردم و سالم هستن.مقاومت نو ترانزیستور نو دیود سالم ترانس سالم.با این حال ترانس رو عوض کردم چون ممکن بود از لحاظ عایق بندی مشکل داشته باشه.کار نکرد
          یک نکته ریز اما مهم :
          جای پایه های اولیه ترانس رو باهم عوض کنید ، احتمالا مدار شروع به کار خواهد کرد.

دیدگاه

یعنی جای پایه هایی که مشترک نیستن؟

دیدگاه

ممنون میشم بیشتر راجب اینکار توضیح بدید

دیدگاه

یعنی جای پایه هایی که مشترک نیستن؟
                طبیعتا شما روی ترانس ۲ تا پایه اولیه دارید، میتونید پایه هایی که بهشون وصله رو باهم جابجا کنید.

دیدگاه

با سلام عزیز جان ...
                  لطفا عکس،از مدار ساخته شده قرار دهید و همچنین نقشه مدار ...تا بهتر بتوانیم راهنمایی کنیم ...
                  با تشکر

دیدگاه

نوشته اصلی توسط حمید الکترونیک نمایش پست ها

با سلام عزیز جان ...
                    لطفا عکس،از مدار ساخته شده قرار دهید و همچنین نقشه مدار ...تا بهتر بتوانیم راهنمایی کنیم ...
                    با تشکر

به بیس ترانزیستور مقاومت ۳۳۰ و دیود ۴۰۰۷ وصله.پایه دیگه مقاومت به ترانس میره و پایه دیگه ترانس به مثبت میره .امیتر هم به منفی وصل میشه.دوتا از پایه های ترانس باهم یکی شدن.امتحان میکنم ببینم شاید با سری کردن دوتا پایه دیگه کار کنه.چیزی که جالبه اینه که دقیقا با همین مدار قبل لحیم کار کار میکرد.

دیدگاه

پایه های ترانس خیلی مهمه و از همه مهمتر ترانزیستور، D880 پیشنهاد می کنم

دیدگاه

در ضمن یک خازن 47 نانو بین امیتر و کلکتور بايد باشه

دیدگاه

نوشته اصلی توسط رحیم شهبازی نمایش پست ها
                          در ضمن یک خازن 47 نانو بین امیتر و کلکتور بايد باشه
                          برای ایجاد نویز لازمه؟
                          قبلا خازن گزاشتم ولی بین امیتر و کلکتور نبود.کار نکرد.

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                          X