اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

نصب خازن برای تثبیت ولتاژ برق خانه

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : نصب خازن برای تثبیت ولتاژ برق خانه

ببینید باید اول مفهوم جریان و ولتاژ رو بفهمید خوب اگه اینارو بفهمید میشه ساده تر توضیح داد
    تو مدارت مقاومتی ولتاژ با جریان هم زمانه
    ینی چی ؟
    ینی اینکه شما به یک مقاومت 1 اهمی 1 ولت دادین 1 امپر جریانش میشه اگه کنید 2 ولت 2 امپر میشه
    خوب
    حالا این ولتاژو به یه سلف بده ؟ :eek:
    اونم از نوع ac
    تو این حالته که کسینوس فی پیش میاد ینی سلف در برابر افزایش لحظه ای جریان یا کاهش لحضه ا ی جریان از خودش مقاومت نشون میده
    دقیقا بر عکس این حالت تو خازنه
    خازن برای افزایش ناگهانی یه کاهش ناگهانی ولتاژ از خودش مقا ومت نشون میده
    این به این معنی هست که اگه یه اسیلوسکوپ رو به جریان عبوری از یه برق خونه بزنیم و یه کانالشو به ولتاژ برق شهر بزنیم
    میبینیم که جریان زود تر یا دیر تر از ولتاژ برق شهر شروع میشه که یه چنین شکلی میشه

من خودم 1 سال طول کشید بفهمم این شکله چه طوری میشه
    حالا اگه این مصرف کننده سلفی باشه جریان دیر تر میاد ینی تو نمودار بعد از افزایش ولتاژ جریان یکم بعدش زیاد میشه
    با خازن گذاری روی مدارات سلفی و سلف گذاری روی مدارات خازنی این کمی جبران میشه
    برای مشترکین که کسینوس فی بالا یی داشته باشن
    ینی کسایی که از متور های بزرگ و مهتابی های زیاد استفاده میکنن پول برق بیشتری میاد برعکس این هم برای خازنی بودن خونه صادقه البته کم پیش میاد برق یه خونه ای خازنی باشه ینی همه جا متور و سلف استفاده میشه
    شرمنده سرتونو درد اوردم oo:
    [move][img width=133 height=100]http://bargiri.persiangig.com/aks/0.306310001356499787_taknaz_ir.gif[/img][/move]

دیدگاه

آقای رحیمی دیرتر یا زودتر یعنی چی؟!!!!! یکیش پیش میاد دیگه!!! اولا گفتم تمام مصرف کننده های ما سلفی هستند چون یا رشته سیم دارند یا اصلا سیم پیچ :agree:در این حالت اگر آروین جون بخونه: به ch1 فاز L1 برق شهر و به CH2 فاز خروجی از فیوز کنتور رو وصل کنیم (نترسید آخه اسکوپ تا 300ولت ساپورت میکنه) چون سلفی هست،ولتاژ از جریان جلوتره یا ولتاژ نسبت به جریان سلف پیشفازه یا در دایره مثلثاتی ولتاژ روی محور Xها و جریان در ربع 4 قرار میگیره.پس یک برداره که مولفه طولیش روی محور Xها میشه جریان اکتیو و مولفه عمودیش روی بردار Yها میشه جریان راکتیو.از اینجاست که توان اکتیو و راکتیو اندازه گیری میشه حالا چطور؟ دایره مثلثاتی رو همونجور که گفتم رسم کنید و بردار I رو تجزیه کنید، حالا توان اکتیو و راکتیو و ظاهری از این روابط بدست میاد:
      P=VIcosQ توان اکتیو یا مفید یا واته بر حسب وات که کنتور خونه نشون میده و پولش رو میدیم.
      Q=VIsinQ توان راکتیو یا غیر مفید یا دواته بر حسب وار(VAR) که مصرف میکنیم ولی در کنتور نشان داده نمیشه و اداره برق ضرر میکنه.بر اساس این VAR ما خازن گذاری میکنیم.
      S=VI توان ظاهری که جمع برداری P+Q هست و بر حسب V.A یا ولت آمپره.اساس کنتورها هم حتما در اندازه گیری خوندین که یک سیم پیچ موازی با فاز و یکی سری با فاز است تا هردو رو حساب کنه.دقیقترش هم کشیدنیه برید از کتابهای اندازه گیری ببینید. اگه خوشتون اومد تشکر کنید خوشحال بشم :applause:
      جانم به فدای ائمه اطهار
      می دونستم تحمل مرگ اعضای خانواده خیلی سخته ولی نه تا این حد،ایکاش پدرم بیشتر می موند.روحش شاد.

دیدگاه

نه ببینید منظور من خازنی یا سلفی بودن مدار هست
        کار خانه هایی داریم که خازنشون بیشتر از سلفه خوب این طوری جریان زود تر از ولتاژ هستش
        ببینید شما باید رو کاغذ این رو لحظه ای بکشید تا بفهمید چطور این اتفاق میفته یدونه خازن 2.2 میکرو 500 ولت رو بزنید به برق شهر بین ولتاژ و جریان خازن یه زاویه منفی ایجاد میشه ینی جریان دیر تر از ولتاژ هستش معمولا 90 درجه میشه
        این عک س هارو ببینید شاید به در دتون بخوره

مثلث توان مهم ترین قسمته بازم میام جواب بدم شما اینارو ببنید سوال کنید هستم خدمتتون
        [move][img width=133 height=100]http://bargiri.persiangig.com/aks/0.306310001356499787_taknaz_ir.gif[/img][/move]

دیدگاه

حامد جان جریان خازن جلوتره نه عقبتر.شما ولتاجت(کیبوردم این حرف رو نمیزنه!!) رو محور xهاست و جریان خازنی که مثال زدی در ربع اوله و 45درجه هم نمیشه مگه تو آز مدار 1 انجام ندادی؟!!!! :angry:
          جانم به فدای ائمه اطهار
          می دونستم تحمل مرگ اعضای خانواده خیلی سخته ولی نه تا این حد،ایکاش پدرم بیشتر می موند.روحش شاد.

دیدگاه

تو سلف جریان دیر تره ینی تو شکل بالا قرمزه جریانه :eek:
            اصلا این جلو عقب گفتن قاطی میشه
            با شکل باید بگیی
            منم قاطی کردم oo: :angry:

دیدگاه

در ضمن من همه ی این عکس ها رو از جستجو گر گوگل ور داشتم
              اگه مشکلی هست بفرمایین کجا درستش کنیم در ضمن بعد 3 ساعت این عکسه پاک شد مجبور شدم یه عکس دیگه بزارم :angry:

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
              X