اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

کارخانه سازنده لامپ های LED در ایران

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : کارخانه سازنده لامپ های LED در ایران

نوشته اصلی توسط وهاب تنباکوسازان
    تو نجف آباد اصفهان شنئدم که led تولید مئکنن واسه همینه که مالیات وارد کردن از 4 درصد شده 18 درصد وled ها گران شدن :sad: :cry2: دیگه چه کنیم دیگه خوشحالشیم یا ناراحت :wow: :cry2:
    مرسی
    از بچه ها کسی از این کارخونه اطلاعی داره ؟؟؟
    اونایی که اهل نجف آباد هستن چی ؟
    آلبرت اینشتین : من هرگز به آینده فکر نمیآ‌کنم، چرا که خودش به زودی خواهد آمد.

دیدگاه

مرسی
      از بچه ها کسی از این کارخونه اطلاعی داره ؟؟؟
      اونایی که اهل نجف آباد هستن چی ؟
      من اصفهان هستم همون طور که قبلا گفتم یه کارخانه هست که پروژکتور و لامپ خیابانی با ال ای دی میسازه که تو نجف آباده آدرس شرکتشونو من دارم اما خود اونها هم من با کارکنانش حرف میزدم از یک برند معروف سازنده ال ای دی استفاده میکنند نه اینکه خودشون ال ای دی بسازند اگه این دوستمون آدرس یا شماره تلفنی داره بده من وقت بکنم میرم یه سرمیزنم ببینم چه خبره البته بعید میدونم وجود داشته باشه چون اصولا این کارخانه های تکنولوژی بالا اگه وجود داشته باشه میبرنش کنار تهران
      کسی که به کشورش به درستی خدمت کند،نیازمند تکیه به خاطره ی گذشتگانش نخواهد بود
      ولتر

دیدگاه

درسته . منم تعجب کردم ! چون نشنیدم تو ایران تولید خود ال ای دی داشته باشیم . ممنون از همکاریتون :wow:
        انشالله بعد از اینکه خودمون تولید کردیم ال ای دی مجانی برای بچه های eca می فرستیم :agree:

دیدگاه

بشین یه LED را قشنگ تراش بده ، یه نگاه توش بکن ، موادشو بده آزمایشگاه جنس دقیقشو ببین چیه ، حتی عکس برداری اشعه ایکس انجام بده ، ظریب شکست و زاویه های قابش را بدست بیار و....
          آن دم که مرا می زده بر خاک سپارید زیر کفنم خمره ای از باده گذارید
          تا در سفر دوزخ از این باده بنوشم
          آنلحظه که با دوزخیان کنم ملاقات یک خمره شراب ارغوان برم به سوغات
          هرقدر که در خاک ننوشیدم از این باده صافی ، بنشینم و با دوزخیان کنم تلافی

دیدگاه

نوشته اصلی توسط J0KER
            بشین یه LED را قشنگ تراش بده ، یه نگاه توش بکن ، موادشو بده آزمایشگاه جنس دقیقشو ببین چیه ، حتی عکس برداری اشعه ایکس انجام بده ، ظریب شکست و زاویه های قابش را بدست بیار و....
            oo: oo:
            از لحاظ ظاهری که چیزه خاصی نداره ! مثل بقیه دیودها از یک آند و کاتد با این فرق که ارتباط آند و کاتد با یک تکه سیم خیلی نازک از جنس طلا بهم وصل شدن و یه سینی مانند که نوع گاز فکر کنم تو اون قرار داره که با عبور جریان برق از خودش نور ساطع میکنه !!!! قسمت لنز هم که از جنس پلاستیک هست و فقط در حد قالب گیری کار داره .
            قسمت اصلی همون رفلکتور (سینی مانند ) و گاز درونش هست ! :question: :question:
            البته اینایی که گفتم حاصل یه ذره سرچ و ... بود ! شایدم اینطور نباشه .
            بازم اگه کسی چیزی میدونه ممنون میشیم در اختیار قرار بده .

دیدگاه

سلام
              به نظر من اگر علاقه مند به تولید هستی از فکر ساختن خود ال ای دی بیا بیرون و تمرکزت رو بگذاز برای محصولاتی که ال ای دی دارند.چون تولید خود ال ای دی فقط تو تیراژ بسیار بالا مقرون به صرفه هست که اون هم باید بازارهای تجارت جهانی رو بشناسی و یا سهمی از اونها داشته باشی و اگر فکر میکنی که توان مالی کافی داری بهتر به جای اینکه بخواهی از صفر شروع کنی که اصلا ال ای دی رو چه جوری تولید میکنند و یا تکنولوژی های ساختش چیه و بازار چند سال آینده دنیا بیشتر تمایل به کدوم سمت و کدوم محصول داره ،بهتر یه کارخونه تو یکی از مناطق آزاد تجاری صنعتی با مشارکت خارجی ها(جذب سرمایه گذاری خارجی که دولت هم خوب حمایت میکنه) تاسیس کنی و اونوقت اونها هم میتونند تو مسائل بازرگانی مفید باشند و هم انتقال دانش فنی صورت گرفته و .........
              اما اگر بخواهی پروژکتور و لامپ و تلوزیون شهری و ....دیگر محصولات مرتبط با اون رو تولید کنی شاید نیازی به سرمایه گذاری خاص و یا دانش فنی خاصی نباشه و شاید این قضیه سنگ زدنی تری باشه. به هر حال از اینکه هنوز هم افرادی پیدا میشن که فکر تولیدن میشه امیدوارتر بود به آینده مملکتمون.موفق باشی
              زکات علم،نشر و پخش آن است.
              {خلاف قوانین - پاک شد }

دیدگاه

از این لحاظ که درست میگید . با یه شرکت خارجی داریم مکاتبه میکنیم که خط تولید رو وارد ایران کنیم ! البته مسئله قیمت دادنشون مونده و منتظریم تا قیمت بدن . درضمن یه مدل از خط تولیدشون رو دادن تا بررسی کنیم اما اونقدر تخصصی بود که نشد جواب درستی بدیم به هر کسی هم نشون دادم نفهمید ! :angry:
                اگه تمایل دارید بزبرم اینجا شما هم یه نظر بدید ؟؟؟؟ :question:

دیدگاه

نوشته اصلی توسط proteus_end
                  از این لحاظ که درست میگید . با یه شرکت خارجی داریم مکاتبه میکنیم که خط تولید رو وارد ایران کنیم ! البته مسئله قیمت دادنشون مونده و منتظریم تا قیمت بدن . درضمن یه مدل از خط تولیدشون رو دادن تا بررسی کنیم اما اونقدر تخصصی بود که نشد جواب درستی بدیم به هر کسی هم نشون دادم نفهمید ! :angry:
                  اگه تمایل دارید بزبرم اینجا شما هم یه نظر بدید ؟؟؟؟ :question:
                  با سلام
                  لطفا اطلاعات را اینجا قرار بدهید .
                  با سپاس

گشتی در لاله زار
                  http://www.eca.ir/forum2/index.php?topic=76138.0

http://www.eca.ir/forum2/index.php?topic=76141

دیدگاه

دوستان این فایل ماله یک نمونه خط تولید هست .
                    http://nsmco.persiangig.com/document/LED_____1.doc

از دوستان درخواست میشه اگه کسی چیزه دقیقی فهمید بگه . :question:
                    یا علی

دیدگاه

یه سوال داشتم شما که داری رو یک چنین سرمایه گذاری نسبتا بزرگی کار می کنی از نظر بازار یابی مشاور متخصصی داری اصلا بررسی کردی نیاز سالانه ایران چند عدد از هر محصوله؟برا صادرات نیاز جهانی چطوره؟و یه نکته که قبلا هم اشاره کردم که آیا بهتر نیست اول از تولید محصولات ای ای دی کار کنی بعد روی خود ال ای دی چون داره تو دنیا لامپ های معمولی و کم مصرف داره به آخر خط میرسه و ال ای دی داره جایگزین میشه
                      کسی که به کشورش به درستی خدمت کند،نیازمند تکیه به خاطره ی گذشتگانش نخواهد بود
                      ولتر

دیدگاه

نوشته اصلی توسط deremel400
                        یه سوال داشتم شما که داری رو یک چنین سرمایه گذاری نسبتا بزرگی کار می کنی از نظر بازار یابی مشاور متخصصی داری اصلا بررسی کردی نیاز سالانه ایران چند عدد از هر محصوله؟برا صادرات نیاز جهانی چطوره؟و یه نکته که قبلا هم اشاره کردم که آیا بهتر نیست اول از تولید محصولات ای ای دی کار کنی بعد روی خود ال ای دی چون داره تو دنیا لامپ های معمولی و کم مصرف داره به آخر خط میرسه و ال ای دی داره جایگزین میشه
                        مشاوره انجام شده و انجام میشه ! قبلا هم گفتم در کنار تولید ، ساخت و طراحی محصولات هم اگه خدا بخواد انجام میشه ! نیاز ایران هم روز به روز نسبت به این موضوع بیشتر میشه . علاوه بر اون شما دوست دارید خودمون تولید کننده باشیم یا وارد کننده ؟!
                        تا اونجایی که میتونستم مشاوره گرفتم و ... ! به نظرم یه حرکت بزرگ میشه وقتی انجام بشه .
                        از شما دوستان هم ممنون که راهنمایی می کنید .
                        نظرتون رو راجع به اون فایل هم بدید . ممنون :nerd:

دیدگاه

نوشته اصلی توسط proteus_end
                          دوستان این فایل ماله یک نمونه خط تولید هست .
                          http://nsmco.persiangig.com/document/LED_____1.doc

از دوستان درخواست میشه اگه کسی چیزه دقیقی فهمید بگه . :question:
                          یا علی
                          با سلام

فایل شما محتوی لیست سیستم و تجهیزات مورد نیاز برای خط تولید آزمایشی با ظرفیت تولید 400 کیلو در شبانه روز با 20 ساعت کاری است.
                          شما برای دانستن این لیست به همه یا چند مورد ذیل نیاز دارید.

1- قبلا تجربه عملی در شناسایی و تامین و نصب خطوط تولید مشابه داشته باشید.
                          یا از مشاورین با تجربه کمک بگیرید( مانند کارشناسان مادیران LG , سام SAMSUNG , صنایع نیمه هادی عماد و صاایران یا تولید کننده دیسک نوری وطنی )
                          2- قبلا در خطوط تولید مشابه فعالیت کاری از نوع مهندسی / سرپرستی ..... داشته باشید.
                          3- از خطوط تولید مشابه ، بازدید دقیق داشته باشید.( با فیلم برداری و دریافت توضیحات از کارشناسان مستقر در آنجا )
                          4- به منابع فیلم و تصویر و نقشه کافی از خط تولید مورد نظر که فرآیند کار را نشان دهند دسترسی داشته باشید. ( حداقل مانند Silicon RUN ) موجود در سایت خودمان.

محتوی فایل مذکور برای دانشجویان و فارغ التحصیلان ارشد الکترونیک با تخصص طراحی آنالوگ و دیجیتال سی ماس و فرآیند های تولید نیمه هادی ها ، آشنا می باشد.

با سپاس
                          گشتی در لاله زار
                          http://www.eca.ir/forum2/index.php?topic=76138.0

http://www.eca.ir/forum2/index.php?topic=76141

دیدگاه

ممنون از راهنماییتون
                            نوشته اصلی توسط Solsal
                            با سلام

محتوی فایل مذکور برای دانشجویان و فارغ التحصیلان ارشد الکترونیک با تخصص طراحی آنالوگ و دیجیتال سی ماس و فرآیند های تولید نیمه هادی ها ، آشنا می باشد.
                            از دانشجویان و فارغ التحصیلان ارشد الکترونیک کسی هست که اطلاعاتی تو این زمینه داشته باشه ؟

دیدگاه

دوست عزیز شما مجله led journal رو مطالعه می کنید
                              گفتم شاید بتونه بهتون کمک کنه
                              برای انسان های بزرگ،بن بستی وجود ندارد،چون بر این باورند که:
                              یا راهی خواهم یافت ، یا راهی خواهم ساخت...

دیدگاه

سلام
                                از بچه های یزد کسی اینجا هست ؟

دیدگاه

لطفا صبر کنید...