اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

کارخانه سازنده لامپ های LED در ایران

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : کارخانه سازنده لامپ های LED در ایران

نوشته اصلی توسط proteus_end
    سلام
    از بچه های یزد کسی اینجا هست ؟
    تو یزد کارخانه ال ای دی پیدا کردی ؟یه فروم اینترنتی دیگه هست که مال بچه های یزده اونجا اگه سوالی داری بپرس
    کسی که به کشورش به درستی خدمت کند،نیازمند تکیه به خاطره ی گذشتگانش نخواهد بود
    ولتر

دیدگاه

کارخونه که نمیدونم !! فقط تولید لامپ هست اما می گفت میخوایم یا قراره پاور ال ای دی بزنیم !
      آدرس فروم رو دارید ؟
      آلبرت اینشتین : من هرگز به آینده فکر نمیآ‌کنم، چرا که خودش به زودی خواهد آمد.

دیدگاه

بچه یه خبر
        کارخانه تولید ال ای دی تو یزد هست و تو ارومیه و مشهد هم دارن راه میندازن :agree:
        اگر کسی از بچه ها ای ارومیه و مشهد و یزد اطلاعاتی داره ممنون میشم در اختیار بذاره .

دیدگاه

بچه یه خبر
          کارخانه تولید ال ای دی تو یزد هست و تو ارومیه و مشهد هم دارن راه میندازن :agree:
          اگر کسی از بچه ها ای ارومیه و مشهد و یزد اطلاعاتی داره ممنون میشم در اختیار بذاره .
          خوب به سلامتی اما اگه هم تولید داره برا مصرف داخلی خود شرکتشون هست اگه آدرس داری ازشون بگذار تا بچه های اون شهرها یه سر برن بزنند
          یه ادرس هم پیدا کردم در مورد یه شرکت در مورد تجهیزات تست و آزماش اپتیک مخصوصا ال ای دی از داخل همون دی وی دی الکتور پیدا کردم شاید به دردت بخورهhttp://www.bentham.co.uk
          راستی لینک دانلود پیدا کردی برا دانلودش فکر کنم یه 2 گیگ باشه
          ولتر

دیدگاه

نوشته اصلی توسط deremel400
            خوب به سلامتی اما اگه هم تولید داره برا مصرف داخلی خود شرکتشون هست اگه آدرس داری ازشون بگذار تا بچه های اون شهرها یه سر برن بزنند
            یه ادرس هم پیدا کردم در مورد یه شرکت در مورد تجهیزات تست و آزماش اپتیک مخصوصا ال ای دی از داخل همون دی وی دی الکتور پیدا کردم شاید به دردت بخورهhttp://www.bentham.co.uk
            راستی لینک دانلود پیدا کردی برا دانلودش فکر کنم یه 2 گیگ باشه
            مشهد و ارومیه که تازه دارن میسازن . اما یزد درست شده و آدرسش اینه " یزد، خیابان آیت ا... مطهری مرکز فناوری اقبال، واحد C15 " . درضمن هیچ اطلاعاتی نمیدن و حتی جواب سوال هم نمیده مدیرعاملش .
            لینک دانلود هم آره تو قسمت پاور ال ای دی هست و دوست عزیزمون زحمت کشیدن و کرکش هم گذاشتن .

دیدگاه

بچه ها یه خبر خوب :::: :wow:
              به امید خدا پاور ال ای دی و ال ای دی معمولی و اس ام دی رو تا حدودا 10 ماه دیگه تولید میکنیم . کارخونه ای تو اراک ! مخصلص همه ی بچه های eca هم هستیم ! مخصوصا اونایی که راهنمایی کردن .

دیدگاه

بچه ها یه خبر خوب :::: :wow:
                به امید خدا پاور ال ای دی و ال ای دی معمولی و اس ام دی رو تا حدودا 10 ماه دیگه تولید میکنیم . کارخونه ای تو اراک ! مخصلص همه ی بچه های eca هم هستیم ! مخصوصا اونایی که راهنمایی کردن .
                انشاالله موفق باشید راستی خط تولید چینی؟الان مشخصات ال ای دی های تولیدی معلومه؟مثلا چقدر نور میده؟راستی اون کارخانه یزدی تولیداتش کجا مصرف میشه؟البته یه سوال دارم جواب ندی اصلا ناراحت نمیشم حدودا این خط تولید چقدر هزینه براش نیاز داره و آیا مواد اولیه ال ای دی چیزیش تو ایران تولید میشه؟
                راستی اون کتاب ال ای دی با اون دی وی دی 2گیگی مجله الکتور فرق داره.اون دی وی دی که گفتم دانلود کردی یا نه یه منبع خوب در مورد تولیدات مختلف شرکتها در ضمینه ال ای دی است با مشخصاتشون که به شما خیلی میتون ایده بده
                ولتر

دیدگاه

چه خبر از کارخونه ؟
                  اینم امروز دیدم
                  یه بنده خدائی بااین روش به قول خودش LED جدید تولید کرده ( البته اصل روش کارش قدیمیه)
                  http://teravolt.org/Homemade_LED.htm

آن دم که مرا می زده بر خاک سپارید زیر کفنم خمره ای از باده گذارید
                  تا در سفر دوزخ از این باده بنوشم
                  آنلحظه که با دوزخیان کنم ملاقات یک خمره شراب ارغوان برم به سوغات
                  هرقدر که در خاک ننوشیدم از این باده صافی ، بنشینم و با دوزخیان کنم تلافی

دیدگاه

سلام واقعا متاسفم که اینقدر ایرانو دست کم میگیرید :angry: :angry:
                    کارخانه بهنور یزد آدرس کارخانه یزد شهرک صنعتی اردکان
                    یزد خ آیت الله مطهری مرکز فناوری اقبال واحد c15
                    کد HTML:
                    <abbr=
لطفا از سایز فونت مناسب استفاده کنید.
></abbr>
                    کد HTML:
                    <abbr=گذاشتن شماره تلفن طبق قوانین ممنوع است.></abbr>

دیدگاه

نوشته اصلی توسط علی حیاتی
                      سلام
                      من می دونم سون سگمنت رو تو ایران می زنند پس طبیعتا led هم می تونند بزنند.
                      توی ایران سون سگمنتم نمیتونند بزنند . یک قالب سون سگمنت بر میدارند داخلش ال ای دی میزارند بعد بعد توشو با مواد پر میکنند . توی شهر نجف آباد به طرف تیران یک شرکت میزنه . همون سون سگمنت ال ای دی هست فقط توی قاب .

دیدگاه

نوشته اصلی توسط A.TAJIK
                        سلام واقعا متاسفم که اینقدر ایرانو دست کم میگیرید :angry: :angry:
                        کارخانه بهنور یزد آدرس کارخانه یزد شهرک صنعتی اردکان
                        یزد خ آیت الله مطهری مرکز فناوری اقبال واحد c15
                        تلفن......
                        ببخشید ال ای دی از چین روی 1000000 آوردیم دونه ای 10 تومان . ما اگه بخواهیم از این شرکت بخریم چقدر پای ما تموم میشه؟ جنسش چجوریه .
                        نورش یک نواخته . چقدر زمانت داره . چینیه 11 سال گفت عمر مفید داره.

دیدگاه

سلام

تا اونجایی که من میدونم محصولات شرکت بهنور به مراتب بهتر از شرکتهای چینی است .
                          حداقل میدونم تکنولوژی و دستگاه هایی که استفاده کردند مال آمریکاست .
                          قیمتش رو نمیدونم از چینیها بهتره یا نه اما اگر بیشتر هم باشه من بهنور رو ترجیح میدم به خاطر کیفیت خوبش
                          زیاد به اعداد و ارقامی که چینیها اعلام میکنند دل نبندید.اگر طول عمر 11 ساله داشتند دیگه پیکسل سوخته تو تابلو روانها و چراغهای راهنمایی نمیدیدم!!!!
                          در ضمن برای حمایت از برادرانمان که توی این کارخانه ها کار میکنند جنس ایرانی بخریم.
                          خداوکیلی تولید کننده مان هم باید جواب این حمایت مردمی را با کیفیت جنسش بدهد.

دیدگاه

سلام
                            این کارخانه افتتاح شد؟؟؟؟؟؟ :rolleyes: :mrgreen:
                            چقدر دلت خوش والا ما این جا جنس چینیرو مونتاژ میآ‌کنیم ۲-۳ برابر چینیآ‌ آماده در میاد اون وقت شما چجور حساب کردی؟؟؟؟؟ :NO: :angry:
                            ای خدا از دست اینا چکار کنم؟؟؟؟

دیدگاه

دوستان عزیز

ما مدتیه که داریم با چین کار می کنیم.البته چون خودمون تولید کننده لامپ های FL بودیم و هستیم و با مشکلات تولید آشناییم به همین خاطر هم از اول دنبال این بودیم که اگه بشه حتی با قیمت های کمی بیشتر جنسمونو از ایران تامین کنیم.مثلاً به یکی از این شرکت هایی که ادعا می کرد حدود 27 میلیلارد تومن در زمینه تولید لامپ LED سرمایه گذاری کرده (تو شهر سمنان)وتوان تولید 100 میلیون لامپ در سالو دارند و.... سر زدیم .اسم شرکتو نمی یارم، ولی خداییش بنده های خدا به فرض اینکه آدمای دروغگویی نبوده باشند، یا 27 میلیارد نمی دونستند چقدر میشه یا 100 میلیون قطعه ...حالا بماند
                              ما بارها به تناسب کارمون از شرکت های مختلف چینی بازدید کردیم. متاسفانه توی این صنعت خیلی از اونها عقب تریم.خیلی از تاجرای ما میرن جنس های کیفیت پایین رو میارن و توبازار میریزن.فقط به این خاطر که مثلاً اگه یه مشتری ازش پرسید LED پاور یک وات چنده؟ بگه من میدم بهت 400تومن.50 تومن ارزونتر از جاهای دیگه. نورشم عالی و...ولی هنوز فرق دوتا LED رو نمی دونه.هرچی می دونه از چینیا شنیده.البته بگم هستند کسایی که هم تاجرند هم اطلاعات خوبی دارند ولی به تناسب نیاز مشتری جنس درجه یک و دو سه و چهار وارد می کنند.
                              ولی اگه یه سری به شرکت های بزرگ چینی بزنید میبیند بخش عمده صادرات اون شرکتها به اروپا و آمریکاست.برای همینه شرکت های بزرگی مثل CREE یا OSRAM یا PHILIPS و ... اونجا سرمایه گذاری های کلانی کردند و شرکت زدند و شریک تجاری دارند و...
                              امیدوارم اگه کسایی هم دارند یا می خواند توی این زمینه وارد بشند،حداقل راستشو بگند.لازمش هم اینه که اول خود طرف راستشو بدونه نه اینکه از چینها بشنوه و نقل کنه.
                              به قول اون دوستمون LED می دند 11 سال عمرشه این یعنی عمر این LED حدوداً 50,000 ساعته اگه روزی 12 ساعت روشن باشه.اما خداییش طرف هنوز نمی دونه Tj چیه؟چه چیزایی توی طول عمر LED تاثیر داره و ...
                              { خلاف قوانین - پاک شد }

دیدگاه

Hi.

http://www.behnour.com/

http://www.mn-ledlight.com/

We have it

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X