اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

کارخانه سازنده لامپ های LED در ایران

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : کارخانه سازنده لامپ های LED در ایران

خیلی نا امیدی مثل اینکه ایرانیها رو کم گرفتی!در صورتی که اگه تحقیق کنی میبینی که این ایرانی ها هستند که متولی بیشتر علم ها در جهان هستند.لطفا در گفتار خود تجدید نظر فرمائید.متشکرم

دیدگاه

نوشته اصلی توسط هاشم پناهی
      خیلی نا امیدی مثل اینکه ایرانیها رو کم گرفتی!در صورتی که اگه تحقیق کنی میبینی که این ایرانی ها هستند که متولی بیشتر علم ها در جهان هستند.لطفا در گفتار خود تجدید نظر فرمائید.متشکرم
      گرآ‌ پدر تو بود فاضل از فضل پدر ترا چه حاصل
      ای خدا از دست اینا چکار کنم؟؟؟؟

دیدگاه

من تو اصفهان دیدم . طرف یه دستگاه بزرگ داشت یه جا پلاستیک می ریخت یه جا فلز برای پایه و ...
        بعد از اون طرف ال ای دی می یومد بیرون دستگاه همه ی اون ها رو حتی تست می کرد .
        انواع شکل هم می زد
        کلاهی - معمولی - شفاف - مربعی - مات - دایره - مثلث - بیضی - مستطیل
        میشه به جای امضا انگشت بزنم ؟؟؟

دیدگاه

نوشته اصلی توسط ocmax
          من تو اصفهان دیدم . طرف یه دستگاه بزرگ داشت یه جا پلاستیک می ریخت یه جا فلز برای پایه و ...
          انواع شکل هم می زد
          :eek: :eek: :eek: oo:
          ای خدا از دست اینا چکار کنم؟؟؟؟

دیدگاه

نوشته اصلی توسط ocmax
            انواع شکل هم می زد
            آدرس بده ما هم بریم ببینیم

دیدگاه

نوشته اصلی توسط حامِد مٌهری
              آدرس بده ما هم بریم ببینیم
              سلام
              دوست عزیز مگه خامه رنگرزی هست که ... :read:
              آلبرت اینشتین : من هرگز به آینده فکر نمیآ‌کنم، چرا که خودش به زودی خواهد آمد.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط proteus_end
                سلام
                دوست عزیز مگه خامه رنگرزی هست که ... :read:

منظورتون خم رنگرزیه؟ :biggrin:

نوشته اصلی توسط AHOORA.MAZDA
                انواع شکل هم می زد
                برادر djmenz یا ocmax یا AHOORA.MAZDA یا ....
                احیانا این موضوع رو با همون هلیکوپترتون مشاهده نکردید؟ :biggrin: یا یه قضیه ای مثل اون SSR نیست که میگفتید بهش 3 تا 32 ولت میدید و 280 ولت 25 آمپر میده؟! oo:
                منم با سید موافقم!
                آدرس بده ما هم بریم ببینیم!
                نکنه ایران پیشرفت بکنه و ما بی خبر بمونیم!!! :biggrin:
                درد من تنهایی نیست؛ بلکه مرگ ملتی است که گدایی را قناعت، بی‏عرضگی را صبر، و با تبسمی بر لب این حماقت را حکمت خداوند می‏ نامند! "گاندی"

به دلیل وجود برخی مشکلات و بی احترامی ها این اکانت رو غیر فعال کردم. همیشه سر بلند باشید.
                بدرود . . .

دیدگاه

لطفا لطفا لطفا لطفا این قضیه هلیکوپتر رو ول کنید !! (این اغراق برای این بود که کمی تاپیک جالب تر بشه و دیگر هیچ)
                  آخه من کی گفتم که من 3تا 32 ولت دادم 280 ولت 25 آمپر گرفتم گفتم که روش نوشته و همین و همین !!!
                  اتفاقا باهوش ترین انسان ها ایرانی ها هستن و فقط و فقط دقت ندارند !!!
                  به گفته پیامبر خودتون :علم اگر در ثریا هم باشد مردانی از سرزمین پارس به آن دست می یابند !!!
                  اون djmenz نبود بلکه dj.mendez بود !!

کارت کارخونه اصفهان رو دم دست ندارم آدرس بنویسم ولی این از ارومیه

تلفن: 4-2751262 0441
                  آدرس کارخانه: ارومیه - کیلومتر 11 جاده سرو - روبروی دانشگاه ارومیه - پارک علم و فناوری استان آذربایجان غربی

در ضمن این کارخونه که توی اصفهان بود من شانسی پیدا کردم !!!
                  اینقدر دور افتاده بود که فکر نکنم مدیرش بدونه کجا بوده !!!

بازم آقای نصیری معذرت می خوام اگه ناراحت شدید !!

میشه به جای امضا انگشت بزنم ؟؟؟

دیدگاه

لطفا لطفا لطفا لطفا این قضیه هلیکوپتر رو ول کنید !! (این اغراق برای این بود که کمی تاپیک جالب تر بشه و دیگر هیچ)
                    آخه من کی گفتم که من 3تا 32 ولت دادم 280 ولت 25 آمپر گرفتم گفتم که روش نوشته و همین و همین !!!
                    به گفته پیامبر خودتون :علم اگر در ثریا هم باشد مردانی از سرزمین پارس به آن دست می یابند !!!
                    اون djmenz نبود بلکه dj.mendez بود !!

کارت کارخونه اصفهان رو دم دست ندارم آدرس بنویسم ولی این از ارومیه

تلفن: 4-2751262 0441
                    آدرس کارخانه: ارومیه - کیلومتر 11 جاده سرو - روبروی دانشگاه ارومیه - پارک علم و فناوری استان آذربایجان غربی

بازم آقای نصیری معذرت می خوام اگه ناراحت شدید !!
                    شرمنده این کارخانه !!! قابش رو از چین میاره
                    درایو رو از چین میاره
                    ledآ‌هارو نصب میکنه میده بیرون با قیمت های فضایی

اسمش هم" لیو ایجاد درخشان " هستش
                    مهم نیست که چه اندیشه ای در سر و چه ترسی در دل دارید؛ مهم آن است که بیکار ننشینید و دست به کاری بزنید و وارد میدان عمل بشوید.

نمی توانید به کودکی بیاموزید که از خود مواظبت کند، مگر آنکه او را آزاد بگذارید تا برای مواظبت از خود بکوشد؛ ممکن است اشتباه کند، ولی دانایی او از میان همین اشتباهات سرچشمه می گیرد.

دیدگاه

این "دقت" از نوع همونی هست که تماشاچیا تو ورزشگاهها میگن؟:
                      داور "دقت" کن؟! داور "دقت" کن؟!
                      مـن هیچ ندانم که مرا آن که سرشت
                      از اهل بهشت کرد یا دوزخ زشت
                      جامی و بتی و بربطی بر لب کشت
                      این هر سه مرا نقد و تو را نسیه بهشت

دیدگاه

ببین برادر من
                        ما نه با شما دشمنی داریم و نه قصدمون توهینه
                        متاسفانه این اغراقی که شما میگید در همه ارسالهای شما دیده میشه و باعث میشه بطور ناخواسته کمی به شعور مخاطب توهین بشه. برای همینه که کمی گیر میدیم تا بیانتون رو درست کنید. مثلا ما در یک سایت علمی تراز بالا داریم فعالیت میکنیم نه یه سایت گفتگو یا چمیدونم چت روم یا یه سایت زرد.
                        به دلیل هزینه های بالای تولید زیاد به صرفه نیست که این گونه قطعات در داخل تولید بشه(خبرش چند وقت پیش رسید که اومدن مقاومت تولید کردن و هزینش چند برابر هزینه وارد کردن دراومده)(نرخ ورود مقاومت بین 10 تا 14 ریاله، حتی ارزونتر!!!)
                        قادر به تولید هستیم منتها هزینه هاش بالا درمیاد!
                        بعید میدونم در ایران کارخونه تولید ال ای دی داشته باشیم(اگر وجود داره خبر بدید تا بریم مستقیم خرید کنیم و انقدر به دلالها پول مفت ندیم). احتمالا اونی رو هم که شما مشاهده کردید تولید لامپ بوده نه خود ال ای دی، که دوباره با کمی اغراق و بدون تحقیق درباره اصل مساله اومدید ارائش دادید.

به قول مرحوم آقا زاده عزیز "نسل ما رو درآوردی با این اغراق کردنت!!!" :biggrin:
                        ضمنا این مطالب چه ربطی به موضوع دارن:

موفق باشید
                        درد من تنهایی نیست؛ بلکه مرگ ملتی است که گدایی را قناعت، بی‏عرضگی را صبر، و با تبسمی بر لب این حماقت را حکمت خداوند می‏ نامند! "گاندی"

به دلیل وجود برخی مشکلات و بی احترامی ها این اکانت رو غیر فعال کردم. همیشه سر بلند باشید.
                        بدرود . . .

دیدگاه

oo:

نکنه وسط بیابون های نطنز بوده و ما خبر نداریم؟
                          بی خیالش...

وحید جان من شنیدم که تو ایران LED میزنن. یکی از بچه ها اینجا تو کار تزئینات شهری هست ، اون میگفت یه بار رفتم سراغشون گفتم LED میخوام ازتون رو تعداد بخرم. یه قیمتی بهم دادند چشم 4 تا شد! البته اینم بگم ، اونها برای کارهای خودشون استفاده میکردند. اینطور که رفیقم میگفت کارشون تولید لامپ و... بوده و فقط 2 تا رنگ داشتند.زرد(خورشیدی) و سفید.

البته اینم بگم ، تو بازار نیاز نیست شما قطعه بسازی! چون این قطعه رو آسیای شرقی با قیمت خیلی پائین براتون درست میکنند (در حالت ایده آل) .

درضمن
                          دورآدور هم شنیدم یکی از بچه های قدیمی داخل همین کارخونه کار میکنه.البته حدود 3-4 سالی هست که گذرم بهش نخورده که از صحت این ماجرا خبر دار بشم

دیدگاه

بنام خدا
                            با سلام
                            واقعا جای تاسف داره که ایران بیش از 20 سال روی موتور سرمایه گذاری کنه و اخرش یه موتور درست و حسابی و ارزون تحویل ملت نده !! حالا قضیه نیمه هادی یا همین خازن مقاومت خوب حداقل 1% این هزینه تولید خودرو رو بیارن برا قطعات الکترونیک کارخونه های کوچک بزنند هم تولید اشتغال می کنه هم تکنولوژی الکترونیک میاد دستمون از همه مهمتر حروف فارسی رو روی ای سی و خازن می بینی ادم کیف میکنه یادمه سالای 75 یه جا خوندم که دانشگاه تهران در زمان شاه مرحوم یک دستگاه تولید نیمه هادی ازمایشگاهی از امریکا وارد کرده ولی کادر مجربشون هم نمی تونستن اونو کار بندازن !!! :nerd: خلاصه دولت باید یک فکر جدی بکنه اخه تا کی واردات قطعه باید تکنولوژی وارد کنیم .
                            فرسوده شدن کمال ساخته شدن است . کوه فرسوده می شود خاک می شود و از خاک زندگی !!!

دیدگاه

باسلام دوستان
                              یک شرکت سازنده Ledدر ایران هست به نام بهنور یزد که در اوایل کار Led کلاهی تولید می کرد که چیپ Led هاش تایوانی بود و قیمتش از قیمت Led کلاهی موجود در بازار گرانتر بود اینهم بخاطر اینکه از چیب بزرگ و بهره نوری خوب استفاده می کرد بعلت مرقون بصرفه نبودن تولید Led کلاهی رو به تولید Led پاور نمود که هم اکنون Led پاور را برای چراغهای خودش تولید می کند در اصل بهنور یزد Led را اسمبل می کند که بازهم کار خوبی است خیلی از شرکتهای چنیی هم اسمبل میکنند چیپ Led را از آلمان آمریکا ژاپن تایوان میخرند و اسنبل می کنند اگر میخواهید در مورد ساخت Led اطلاعات کسب کنید بهتر به سایتwww.noornama.comمراجعه کنید اسم شرکت های تولید کننده بزرگ جهان + سایت در سایت نورنما موجود است در قسمت (مزایای LED نسبت به لامپهای رشته ای) :smile:

دیدگاه

سلام تو ارومیه یکی هست اینم سایتش www.led-iran.com

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X