اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

کمک در ساخت دستگاه هوشمند در کنترل گلخانه

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : کمک در ساخت دستگاه هوشمند در کنترل گلخانه

کنترل شدت نور در گلخونه....

با استفاده از مبدل آنالوگ به دیجیتال می تونید این کار رو انجام بدیم.
    تراشه ADC0804
    یک مبدل آنالوگ به دیجیتال هشت بیتی هست که با اتصال مستقیم فوتو سل می تونی شدت نور رو اندازه گیری کنی. تراشه مذکور برای راه اندازی احتیاج به سیگنال پالسی با فرکانس یک هرتز داره
    علاوه بر آن با استفاده از میکرو کنترل های AVR نیز می تونیم این کارو انجام بدیم. می تونیم برنامه ای بنویسیم که اگر مقدار ورودی از یک حدی کمتر شد کار مورد نظرمون انجام بشه :NO:
    با استفاده از آی سی TSL230 که یک مبدل نور به ولتاژ ساخت شرکت txase هست و آنالوگ به دیجیتال میکرو مقدار نور را به دقت اندازه بگیریم

دیدگاه

کنترل رطوبت ودما
      :nice:
      ما می توانیم از سنسور sht75 یا sht11 استفاده کنیم که دقت بالایی داره وهم دما ورطوبت را میتوانیم اندازه گیری کنیم.درضمن در سایت www.arvand-co.ir یک درایور هم براش ارائه شده.
      :job:

سورس بسکام برای SHT11:
      :surprised:

http://www.mcselec.com/index.php?option=com_content&task=view&id= 80&Itemid=57
      البته سنسورهایی با قیمت های مناسب تر اما خوب دقت پایینتری هم هست :agree:
      مثل
      HS1101 یا یک مدل سنسور مقاومتی بی نام و نشون که داخل فروشگاههای اینتر نتی و یا
      جمهوری تهران میتونیم به راحتی پیدا کنیم

دیدگاه

از دوست عزیزم :bye :bye megaman هم میخوام نظری راجب روشنایی بدن؟ :applause:

دیدگاه

سلام
          سنسور رنگ TSL230 برای این کار خیلی خوبه و میتونید ضریب فرکانس خروجیش را تنظیم کنید و بعد اون را به میکرو وصل کنید وسپس میکرو نسبت به فرکانسی که از TSL230 دریافت میکند مقدار فرکانس PWM در خروجیش را تغییر میدهد.که میتوانید اون را با یک TIP122 تقویت وبه لامپ بدهید.
          مثلا با کم تر شدن نور محیط - نور لامپ بیشتر میشود.

هنگامی که چیزی مینویسی، کاری نکن تنها کسی که از مغزش استفاده کرده باشد ،مدادت باشد .

\|/_\/_

دیدگاه

نوشته اصلی توسط MEGAMAN
            سلام
            سنسور رنگ TSL230 برای این کار خیلی خوبه و میتونید ضریب فرکانس خروجیش را تنظیم کنید و بعد اون را به میکرو وصل کنید وسپس میکرو نسبت به فرکانسی که از TSL230 دریافت میکند مقدار فرکانس PWM در خروجیش را تغییر میدهد.که میتوانید اون را با یک TIP122 تقویت وبه لامپ بدهید.
            مثلا با کم تر شدن نور محیط - نور لامپ بیشتر میشود.

میشه بیشتر توضیح بدین؟
            این ic رو کجا بزاریم بهتره؟
            اگه میتونی کاملتر توضیح بدین؟

دیدگاه

سلام
              شما برای کنترل شدت روشنایی محیط می توانید از فتوسل یا ldr استفاده کنید.
              یک سرچی بزنید اطلاعات خوبی راجب این سنسور در سایت پیدا می کنید. در ضمن در ویکی پدیا Eca هم راجب این سنسور توضیحاتی داده شده است.
              موفق باشید

دیدگاه

نوشته اصلی توسط وهاب تنباکوسازان
                میشه بیشتر توضیح بدین؟
                این ic رو کجا بزاریم بهتره؟
                اگه میتونی کاملتر توضیح بدین؟
                بهتره این سنسور را در نزدیک یک شیشه اما پشت به لامپ قرار بدی تا نسبت به نور ورودی - نور داخل را تنظیم کند.
                چند ماه پیش این رو از تو مجله الکترونیک یکی از سایت ها پرینت کردم.اما الان هرچی دنبال اون مجله گشتم تا براتون بزارم موفق نشدم پیداش کنم.
                برای همین دوباره همون پریتنی که گرفته بودم رو اسکن کردم
                دقت این سنسور بخاطر تولید فرکانس خیلی بیشتر از فتوسل است.
                قیمتش هم کمتر از 2500ت
                حجم هردوفایل 1.4 مگابایت است.

صفحه1- http://www.4shared.com/photo/HEOTPw3K/toop_001.html
                صفحه2- http://www.4shared.com/photo/rVC6TJ61/toooop_001.html

هنگامی که چیزی مینویسی، کاری نکن تنها کسی که از مغزش استفاده کرده باشد ،مدادت باشد .

\|/_\/_

دیدگاه

متشکرم از نظرات ارزشمند شما =D>
                  درمورد فتوسل که فرمودید در صفحه قبل توضیح دادم گفتم شاید بهتر از فتوسل هم باشه
                  در هر صورت ممنون از راهنماییتون

:applause:
                  کنترل نور و دما و رطوبت که حل شد .

حالا میمونه از کنترل آبیاری بر روی گیاهها که توسط یک شلنگ که هر چند سانت چند سانت سوراخهایی هست برائ
                  ابیاری قطره ای وکنترل این شلنگها که به صورت ستونی هر ستون مثلا 50 بوته رو تغذیه میکنن آب مصرفی این شلنگها هم توسط یه پمپ آب که آب رو از استخر میکشه بالا نیاز داره.
                  یه چیزایی در مورد شیرهای الکترونیکی شنیدم و خوندم ولی کافی نبود.این شیرها چطور کار میکنن از کجا باید خرید .قیمتهاشون چنده چطوری کنترل میشن ؟میشه شدت آبیاری رو با این شیرها کنترل کرد؟اگه میتونید توضیح بدید خوشحال میشم؟؟؟؟؟؟/

متشکرم :nice:

دیدگاه

یه چیزایی در مورد شیرهای الکترونیکی شنیدم و خوندم ولی کافی نبود.این شیرها چطور کار میکنن از کجا باید خرید .قیمتهاشون چنده چطوری کنترل میشن ؟میشه شدت آبیاری رو با این شیرها کنترل کرد؟اگه میتونید توضیح بدید خوشحال میشم؟؟؟؟؟؟

این شیرها اندازه های مختلف و با قدرت های مختلفی دارد.برای مثالأ در لباسشویی ها از شیرهای الکترونیکی برای قطع و وصل آب استفاده میشود.
                    چند روز پیش یک نمونه رو دیدم حدودا 10سانت بود ویک متور داشت که با دادن ولتاژ12ولت کار میکرد.ولی خروجیش اندازه پمپ شیشه شوی ماشین بود.
                    شیر الکترونیکی ندیدم که به صورت برقی فشارش رو بشه کم و زیاد کرد!ولی امکانش هست که باشد.
                    مثلا شما شیر های دستشویی که برقی هستند رو در نظر بگیر
                    برای کم و زیاد کردن فشار آب یک شیر کوچک در کنار آن قرار میدن که به وسیله دست تغییر میکند.
                    معمولا برای آب یاری قطره ای فاصله هر سوراخ(قطره چکان)معمولا 20سانت است.
                    متراژ کل ستون گیاهان چقدر است؟

\|/_\/_

دیدگاه

فکرکنم اگه پروژه رو تیکه تیکه بری جلو بهترجواب بگیری
                      برای روشنایی هم از فتوسل استفاده کنی هم ارزونتره هم راحتتر هرچند شاید دقت کالرمتر رو نداره
                      اصلا برای چی روشنایی باید مانیتورشه؟
                      مثلا اگه خورشد نبود مهتابی روشن میکنید؟
                      {خلاف قوانین - امضا ویرایش شد}

دیدگاه

اندازه هر سوراخ تقریبا 50 الی 70 سانت هست ولی بستگی به گیاه مورد نظر داره مثلا بوته های خیار همین بود که عرض کردم
                        از این شیرها اگه اطلاعات بیشتر دارید مطرح کنید
                        متشکرم :applause:

دیدگاه

نوشته اصلی توسط nanoware
                          فکرکنم اگه پروژه رو تیکه تیکه بری جلو بهترجواب بگیری
                          برای روشنایی هم از فتوسل استفاده کنی هم ارزونتره هم راحتتر هرچند شاید دقت کالرمتر رو نداره
                          اصلا برای چی روشنایی باید مانیتورشه؟
                          مثلا اگه خورشد نبود مهتابی روشن میکنید؟
                          خیلی خوشحال شدم از حضور شما انشاالله که ما را همیاری کنید :nice:
                          ما میخوایم که کلیت رو دوستان مطرح کنن بعد با هم هر کدوم که بهتره ببریم به بحث کنترل.مسلما در انجام پروزه ما هم هزینه واسمون مهمه هم بهترین کارایی
                          بستگی به مصرف کننده داره روشنایی یکی دائما میخواد روشنایی داشته باشه یکی دیگه نمیخواد چون مثلا یه گیاه نور میخواد یه گیاه نه من کلی میگم فرضا که ما روشنایی لازم داریم....
                          مهندس در مورد صفحه های خورشیدی اطلاعاتی دارید مطرح کنید.حتی شنیدم دمای گلخونه رو هم میتونه تامین کنه ولی نمیدونم چطوری؟ :mrgreen:

دیدگاه

آخه قربونت برم، مگه من کی هستم که انقدر تحویلمون میگیری! D: جون تو یه لحظه به خودم شک کردم رفتم جلو آینه ببینم چه خبره )
                            /
                            سولارسل مثل یه منبع ولتاژ یا جریان میمونه
                            معمولا باهاش باتری شارژ میکنن و خروجی باتری رو با اینورتر به 220 تبدیل میکنن
                            ولی برای کار شما به اینورتر نیازی نیست
                            من دقیقا نمیدونم منبع ولتاژه یا جریان، ولی فکرکنم منبع جریان باشه و راحت بشه خروجیش رو به المنت وصل کرد تا گرما تولیدکنه
                            برای شب هم باید باتری بزاری تا انرژیشو سیو کنی
                            /
                            درکل فکرکنم باتوجه به اینکه گاز تو مملکت ما مفته و محیط زیست هم چیزی نزدیک به [...]، خیلی صرف نکنه پول بالا سولارسل بدید، مگراینکه دنبال انرژیهای پاک و سبز و بازتولیدشونده باشید که متاسفانه کسی واسه این موضوعات تره هم خوردنمیکنه :(
                            {خلاف قوانین - امضا ویرایش شد}

دیدگاه

نوکرتیم داداش خواستیم معلم ما باشئ >-
                              در هر صورت اگه تیمی قضیه رو ببریم جلو خیلی بهتره :nice:
                              بیشتر توضیح بده از قیمتهاش از همچیش خلاصه کلهم :mrgreen:
                              اگه بحث رو از اول دنبال کردی نظریم داری خوشحال میشم بگیشون :applause:

دیدگاه

http://www.eca.ir/forum2/index.php?topic=29649.0
                                http://supersanati.blogfa.com/cat-11.aspx

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X