سلام.
دوستان مشابها منم درگیر این پروژه شدم البته من یکم پارامترام فرق داره خواستم یه کمکی بکنین و راهنمایی بکنین اگه می شه.
طبق تصویری که براتون ارسال کردم ما یه همچین مجموعه ای داریم شامل دوتا گل خونه که خواسته های مساله برای هوشمند سازی اینه:
1-ارتفاع مخزن آب توسط شیر برقی همواره بین 2 تا 3 متر تنظیم باشه و در صورت ارتفاع کم تر از 50 سانتی متر چراغ قرمزی به عنوان الارم روشن بشه.
2-گلخونه 1 (گیاهان تزئینی) دارای رطوبت خاک بیش از 50 درصد و کم تر از 100 درصد باشه، دمای اون بین 30 تا 35 درجه سانتی گراد، و سطح گاز دی اکسید کربن 35 درصد ثابت باشه.
3-گلخونه 2(صیفیجات) دارای رطوبت خاک 20 درصد تا 80 درصد باشه، دما بین 20 تا 25 درجه سانتی گراد و سطح گاز دی اکسید کربن در حدود 25 درصد باشه
4- جهت صرفه جوبی در مصرف اب، ابیاری در شب انجام بشه. اگه در روز سطح رطوبت خاک در گلخونه 1 کم تر از 30 درصد و در گلخونه 2 کم تر از 5 درصد شد، ابیاری انجام بشه.
5-چراغهای محوطه در روز خاموش و در شب روشن بشه.
این پروژه من به صورت تئوری و شبیه سازی توی پروتئوس با میکرو کنترلر avr هست. می خواستم ببینم برای هرکدوم از این پارامترها چه سنسورهایی باید استفاده بشه در حدی که بازده قابل قبول و قیمت مناسبی داشته باشه. با اینکه پروژه تئوریه ولی می خام نمود عملی داشته باشه و به واقعیت نزدیک باشه یعنی مسائلی مثل : ایزولاسیون میکرو از نویز و مدارهای واسطی که بین میکرو و سنسور قرار می گیرن رعایت بشه.
سلام دوست من . یه سر به سایتای مختلف فروش قطعات الکترونیکی بزنی ریخته سنسورا . مثلا روبو ای کیو که فک کنم خیلی سنسور و ازین داستانا داره . من خودم برا کنترل دما و رطوبت هوا(محیط ) از سنسور dht22 استفاده میکنم .
دیدگاه